خخخخخ آخه ما قایومکی رفتیم زنش شوتیم حخمونه:|بینگ بینگ
واییی ایستارر میدونه قایومکی زنش شدی
من کک باباییهاام و مامانی هام در جریان بودن.. خخ
خخخخخ آخه ما قایومکی رفتیم زنش شوتیم حخمونه:|بینگ بینگ
وای یا خداااااااااا
من بلتما![]()
چیو حس کنه؟اجیی تو حس نمیکنی اینو؟
آره حدمن اونا هم یکی از یکی تنبل ترن :|کلا شانس تداره بیا خودمون براش آسین بالا یزنیم یکیو بیگیریم خخخخاوهووم... حالا بعضیا رم گرفته ما خبر نداریم خخ
هلی عزیزمه ایشکال نداره زاها جونیواییی خخخ... بیایی زنش شی این هلی همش بیهت دستور میده.. قبول نکن

اب کوجاسستتت.. بیاا من کلشو میگرم تو زیره پاشو خالی کن
اینکه استار گاهی وقتا شبیهه پسراسچیو حس کنه؟
خودانیگه داربچه هاا منم برم بااجزهههههه
فیلااا.. خودانیگه دار
آقو استور خودش اینجا نیست مام داریم نقشه قتلشو میکشیم خخخخخخخخخاینو ها هولش بتیم زیر آب بخندیم بهش![]()
آره حدمن اونا هم یکی از یکی تنبل ترن :|کلا شانس تداره بیا خودمون براش آسین بالا یزنیم یکیو بیگیریم خخخخ
این دنیای مجازی هیچی ازش بعید نیست خخخخخخخخاینکه استار گاهی وقتا شبیهه پسراس
نیمیخواد نیمیرزه تا برم یات بیگیرم ۵ تا هوو آورته سرمخوو من ک پیرم تو برو یاد بگیرر غدا درس کن دیه
خخخخ اوفرین اوفرین اینتیقام منو ازش بیگیرمن قول میدم غول نخورم![]()
آره دیگه من همیشه بسازم خخخخخخخخ
چ هوویه بسازی
این دنیای مجازی هیچی ازش بعید نیست خخخخخخخخ
باشه اول از در همسری وارد میشم بعد اینتقامتو میگیرم آجیخخخخ اوفرین اوفرین اینتیقام منو ازش بیگیر

خخخخخخخخخخ نترس بابا فیلا امنهمحیط ناامن شدهه خخخخ... الفرارررررررررررر
اوره خودش منو تهدیدم کرد یا سوگولیم شو یا بازم سوگولیم شو گوفتم بابام موخالفه تفنگشو دراورد دیگه زورکی سوگولیش شدم خخخواییی ایستارر میدونه قایومکی زنش شدی
من کک باباییهاام و مامانی هام در جریان بودن.. خخ
یادیش بخیرر اون تفنگو خودم روزه تولدش بهش هدیه دادم خخاوره خودش منو تهدیدم کرد یا سوگولیم شو یا بازم سوگولیم شو گوفتم بابام موخالفه تفنگشو دراورد دیگه زورکی سوگولیش شدم خخخ![]()
واقعا نا امنه تفنگ هدیه میدییادیش بخیرر اون تفنگو خودم روزه تولدش بهش هدیه دادم خخ

نقش پسرا رو خوب میتونه بازی کنه خخخخ ولی ووووووی نه خدا نکنه من از ترسم لپ تاپو میشکونم خخخخخاجیی تو حس نمیکنی اینو؟
هلی عزیزمه ایشکال نداره زاها جونی![]()
تا نیست باید بکشیم وقتی بیاد با سروزبونی که داره بهمون وعده الکی میده پشیمون میشیم خخخآقو استور خودش اینجا نیست مام داریم نقشه قتلشو میکشیم خخخخخخخخخ
چاکرتمممممممممممممممممممممممفدامدا عشخممممممممممممممممممم![]()
من که حاضرمتا نیست باید بکشیم وقتی بیاد با سروزبونی که داره بهمون وعده الکی میده پشیمون میشیم خخخ

بابا تا کی گشنگی بیکشیم بیا بریم یه نیفرو براش بیگیریم که آشپزیش خوب باشه ولی سوگولی نشه هیش وخخخخ دیگه همینو کم داشتیم فخط خخ
یووووووووهووووووووووووووووووووو من تو رو نداشتم چی کا میکردمممممممممممممممممممممممممممباشه اول از در همسری وارد میشم بعد اینتقامتو میگیرم آجی![]()