تو مامانمی. پاره تنمی... عروسک اوره تولدمییی........ مامانیییییییییییییییییییی:|
چی؟؟ مامانی جونیه من؟؟ دلمو شکستی زاها ..
برو پیشه فاطیما ..![]()
تو مامانمی. پاره تنمی... عروسک اوره تولدمییی........ مامانیییییییییییییییییییی:|
چی؟؟ مامانی جونیه من؟؟ دلمو شکستی زاها ..
برو پیشه فاطیما ..![]()
هییی واییهه مننن.. اون احیانا هلنا نیسد؟؟منو زاها یهویی![]()
![]()
هییی واییهه مننن.. اون احیانا هلنا نیسد؟؟
من ک موهام اون مدلی نیسد
منو زاها یهویی![]()
![]()

عزیزکم ..
تو مامانمی. پاره تنمی... عروسک اوره تولدمییی........ مامانیییییییییییییییییییی
خودم بردمت آرایشگا یادت نیست خخخخ
![]()
راستش منو زاها...
اینجا چه خبره؟؟؟
عزیزکم ..
مامانی![]()
خخخ اورهه یادمع با الاخت منو بردی دمه ارایشگاه ابرومو بردی.. هی بهت گفتم خودم میرم مرد حرفمو گوش نککردی خخخ
اینو از کی گرفدی.. نکنه کادوعی ک فاطی بهم طادو برداشتیراستش منو زاها...
الاخ ره ره بی خیال
امشب با این میبرمت دور دور
![]()

وووی راس میگی منو آقو استور باید پولامونو پس انذاز کنیم زیات شه بیریم کانوداخخخ نخواسدیم اون الاخو نیگه دارین دو فردا دیه بچه هاتونو میخواین بفرسدین مدرسه پول ندارین براش سرویس بگیرین با اللخ برن
اینو از کی گرفدی.. نکنه کادوعی ک فاطی بهم طادو برداشتی![]()

وووی راس میگی منو آقو استور باید پولامونو پس انذاز کنیم زیات شه بیریم کانودا![]()
پس من کوجای این زندگیممنو زاها یهویی![]()
![]()
وووی راس میگی منو آقو استور باید پولامونو پس انذاز کنیم زیات شه بیریم کانودا![]()
ن خیر خودم با پول خودم خریدم.رنگای دیگ هم دارما
![]()
میبرمت لاس وگاس اینقد نذار باز کلاس خخخخ
![]()
آلبالوییش واسه منه یه رنگ دیگه واسه خودت اینتیخاب کن با مال من قاطی نشه من میرم میکوبمش به صخره مخره میوم ماشین نوی تو رو برمیدارما خخخخواقعاا؟؟ یی دونه البالوییشو لطف کن بیرا من بیخرر.. قول میدمبعدش اجازه بدم با هلیمم بری بیرون خخ
واقعاا؟؟ یی دونه البالوییشو لطف کن بیرا من بیخرر.. قول میدمبعدش اجازه بدم با هلیمم بری بیرون خخ
استور بیو جبابشو بیدهاقا استورو با خودت مخلوط نکن هلییییییییییییی... اون واس خودمه ..بگرد یکیو واس خودت پیدا کن خخ
استوورمیبرمت لاس وگاس اینقد نذار باز کلاس خخخخ
![]()
پس من کوجای این زندگیم![]()
خخخخ میبرمت به شرطی که زاهارو بیچونی باز به راس حالا چپ حالا باز به راس![]()
آلبالوییش واسه منه یه رنگ دیگه واسه خودت اینتیخاب کن با مال من قاطی نشه من میرم میکوبمش به صخره مخره میوم ماشین نوی تو رو برمیدارما خخخخ
یکیش واسه تو یکیش واسه هلی
![]()
اینم واس خودمه
![]()
قیرمزه من یوهووووووووووووووووویکیش واسه تو یکیش واسه هلی
![]()
اینم واس خودمه
![]()
من تو قلب عاقو استورمونمتو نیسدی خخ

استور بیو جبابشو بیدهاذیتم موکنه موهامو میکشه گازم میگیره من چیزی بهش نگفتم تا خودت جبابشو بدی![]()
![]()
آخ گفتی سانازدیگه چی.. کس دیگه ای رم سراغ داری بگوهاا.. واس سانازم بخرر خخخراستی اون روز ساناز ى چیزایی بهم گفت
قیرمزه من یوهووووووووووووووووو
اقا استور یکم پس انداز کن پولاتو واسه زاها یه پیکان جوانانم میخریدی کارش را میوفتاد چیرا این همه پول خرج کردی آخه![]()

دیوونم کردیننخیرر تقلوبووور.. من اول گفدممم.. واسه خوده خودمه
استورر یچی ب این زنه دومت بگووهااا خخ

خدایا
تا تهشو خوندم ..
![]()
مرسی اقو...هلیو جایی نبر فخطخخخخخخخ
زاها رم میبرم اینجا
![]()