omid_008
عضو جدید
دوستان عزیز یه مطلب جالبی خوندم گفتم در اینجا قرار بدم که شما هم هر چی بهتر متوجه بشید که قران کتابی است سرتاسر شگفتی که خیلی از شگفتی ها با گذر زمان مشخص می شه و حیف نیست این کتاب در حاشیه قرار بگیره.کتابی که در ان اسرار زیادی نهفته س و درس زندگی رو به ما یاد می ده.بعضی از دوستانمون رو می بینم که سر سری از این قضیه می گذرند و تریپ روشن فکری بر می دارن و حرفایی می زنن که به خدا می شه گفت فقط شنیدن و به اون حرف ها فکر نکردن.و بیشتر برای پیش رفتن بسوی لذت هاست و توجیه ای برای اون هاست .خب زیاد سرتون رو در نیارم و بریم سراغ اصل مطلب
انجیر-- خدا به این خوردنی قسم خورده!؛
*
خدا به این خوردنی قسم خورده!؛
اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم
تحقیقاتی ژاپنی شده است؛
اسمش را که میشنویم برایمان خیلی آشناست؛
شاید این حس نوستالژیمان است که یکهو گل میکند
و خیال میکنیم سالهای سال است این درخت را میشناسیم؛
درخت قصههای کودکیمان که قد یک چوب کبریت بود
در باغچه حیاط خاله پیرزن، به اندازه یک غربیل؛
درخت انجیر!؛
*
*
تشخیص درخت انجیر از سایر درختان، حتی برای یک فرد غیر حرفهای و درخت نشناس هم
کار خیلی سختی نیست
*
*
البته به شرطی که میوه آن هنوز به درخت باشد!؛
*
*
اما اگر از فصل میوه دهی (اواسط تابستان تا اوایل پاییز) گذشته بود
*
*
باز هم میتوان از روی برگهای پنجهای شکل و سبز تیره درخت، آن را شناخت؛
*
*
علاوه بر این، با شکستن شاخه یا حتی کندن برگ از ساقه
*
*
شیره سفید رنگی خارج میشود که یکی دیگر از راههای شناختن این درخت است.
*
*
*
*
این شیره سمی
*
*
ولی از نظر دارویی بسیار کاربردی است.
*
*
میخچه، زگیل و خیلی از مشکلات پوستی، با مالیدن شیره انجیر روی آن به سرعت
درمان میشوند.
*
*
*
*
*
*
انجیر شگفتانگیز
*
*
*
*
خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و
*
*
دانشمندان دینپژوه میگویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوههای
همه چیز تمام است
*
*
و کلکسیونی از املاح و ویتامینها دارد؛
*
*
لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است.
*
*
*
*
اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد
*
*
که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است.
*
*
*
*
قصه از اینجا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال
منبع پروتئین خاصی بودند
*
*
که به میزان کم، در مغز انسان و حیوانات تولید میشود.
*
*
این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون و مسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است
*
*
و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل میشود.
*
*
ژاپنیها فهمیدند این ماده
*
*
فقط در انجیر و زیتون موجود است
*
*
و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد.
*
*
*
*
بعد از ارائه این نتیجه
*
*
یکی از قرآن پژوهان مصری نامهای به این تیم تحقیقاتی مینویسد
*
*
و اعلام میکند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم
قسم خورده.
*
*
نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار در قرآن آمده است؛

انجیر-- خدا به این خوردنی قسم خورده!؛
*
خدا به این خوردنی قسم خورده!؛
اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم
تحقیقاتی ژاپنی شده است؛
اسمش را که میشنویم برایمان خیلی آشناست؛
شاید این حس نوستالژیمان است که یکهو گل میکند
و خیال میکنیم سالهای سال است این درخت را میشناسیم؛
درخت قصههای کودکیمان که قد یک چوب کبریت بود
در باغچه حیاط خاله پیرزن، به اندازه یک غربیل؛
درخت انجیر!؛
*
*
تشخیص درخت انجیر از سایر درختان، حتی برای یک فرد غیر حرفهای و درخت نشناس هم
کار خیلی سختی نیست
*
*
البته به شرطی که میوه آن هنوز به درخت باشد!؛
*
*
اما اگر از فصل میوه دهی (اواسط تابستان تا اوایل پاییز) گذشته بود
*
*
باز هم میتوان از روی برگهای پنجهای شکل و سبز تیره درخت، آن را شناخت؛
*
*
علاوه بر این، با شکستن شاخه یا حتی کندن برگ از ساقه
*
*
شیره سفید رنگی خارج میشود که یکی دیگر از راههای شناختن این درخت است.
*
*
*
*
این شیره سمی
*
*
ولی از نظر دارویی بسیار کاربردی است.
*
*
میخچه، زگیل و خیلی از مشکلات پوستی، با مالیدن شیره انجیر روی آن به سرعت
درمان میشوند.
*
*
*
*
*
*
انجیر شگفتانگیز
*
*
*
*
خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و
*
*
دانشمندان دینپژوه میگویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوههای
همه چیز تمام است
*
*
و کلکسیونی از املاح و ویتامینها دارد؛
*
*
لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است.
*
*
*
*
اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد
*
*
که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است.
*
*
*
*
قصه از اینجا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال
منبع پروتئین خاصی بودند
*
*
که به میزان کم، در مغز انسان و حیوانات تولید میشود.
*
*
این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون و مسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است
*
*
و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل میشود.
*
*
ژاپنیها فهمیدند این ماده
*
*
فقط در انجیر و زیتون موجود است
*
*
و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد.
*
*
*
*
بعد از ارائه این نتیجه
*
*
یکی از قرآن پژوهان مصری نامهای به این تیم تحقیقاتی مینویسد
*
*
و اعلام میکند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم
قسم خورده.
*
*
نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار در قرآن آمده است؛