یکی بهم بگه !

mehraze

عضو جدید
:)من میخوام بدونم رشته معماری تو دانشگاه پیام نور چه جوری ارائه میشه اونم با این همه کارگاه و دروس عملی ! بعدش کلاساش چی ؟ مثل رشته های دیگه فقط با جلسات محدود اونم برای رفع اشکال؟ لطفا" اگه کسی خونده یا اطلاعی در این مورد داره بهم بگه ممنون میشم.

mehraze

عضو جدید
چرا کسی جواب نمیده ؟ مگه تاحالا کسی معماری پیام نور شرکت نکرده ؟ ....ای ول بابا!:question:

unstoppable

کاربر بیش فعال
چرا کسی جواب نمیده ؟ مگه تاحالا کسی معماری پیام نور شرکت نکرده ؟ ....ای ول بابا!:question:
سلام
من مهندسی پلیمر پ.ن میخونم به نظرم دو/سه سال دیگه اوضاع خیلی خوب میشه...
البته الانم خوبه ولی باید بعضی جاها بچه ها با هم کارای هماهنگ کنند...گروه ما که اوضاعش خوبه...معماری رو نمیدونم

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:)من میخوام بدونم رشته معماری تو دانشگاه پیام نور چه جوری ارائه میشه اونم با این همه کارگاه و دروس عملی ! بعدش کلاساش چی ؟ مثل رشته های دیگه فقط با جلسات محدود اونم برای رفع اشکال؟ لطفا" اگه کسی خونده یا اطلاعی در این مورد داره بهم بگه ممنون میشم.

رفع اشکال که نه!
چون حجم کتابا زیاده,تعداد جلسات هم کمه...بنابراین استاد نکات مهم رو درس میده و بقیه کتاب رو خودتون باید بخونید

mehraze

عضو جدید
میخوام بدونم کلاسای عملیش در چه حدیه یا پروژه هاش چه جوریه؟مرسی از جواباتون;)

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ...
من پیام نور اهواز درس میخونم ...
تمام کلاسای عملی تشکیل میشه و تعداد ساعات با دانشگاه های دولتی یکی هستن ...
کلاسا در حد رفع اشکال نیستن چون تمام دروس ما پروژه ایی هستن...
اول هر ترم یه پروژه واسه یه درس مشخص میشه در طول ترم کار میکنیم با کمک استادا ...
یه خوبی که این رشته داره چون تازه وارد دانشگاه پیام نور(اهواز )شده استادای ما همه از دانشگاه دولتی و آزاد هستن و طبق سیستم اونا پیش میریم ...
تنها مشکلی که وجود داره مشکل مکانه .. که ما هر ترم داریم با دانشگاه بحث میکنیم و خداروشکر ترم پیش واسمون آتلیه ساختن هرچند که کوچیکه ولی رفتو آمدنامون جواب داد ...
اگه سوال دیگه ایی بود من در خدمتم ...

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سر فصل درسا مث همه ی دانشگاه هاست ...
مثلا ما ترم پیش طرح 1 آموزشی بود مث دانشگاه های دیگه ... و خیلی هم سخت میگرفتن ... !
هیچ فرقی نمیکنه با دانشگاه های دیگه فقط واسه پیام نور معماری تعریف نشده ست چون کلاسای آزادی داریم و اونا نا راضی هستن ... که امیدواریم در آینده ی نه چندان دور این طرز فکر اشتباه نسبت به رشته ی ما از بین بره ...

مریم ماهرنیا

عضو جدید
سر فصل درسا مث همه ی دانشگاه هاست ...
مثلا ما ترم پیش طرح 1 آموزشی بود مث دانشگاه های دیگه ... و خیلی هم سخت میگرفتن ... !
هیچ فرقی نمیکنه با دانشگاه های دیگه فقط واسه پیام نور معماری تعریف نشده ست چون کلاسای آزادی داریم و اونا نا راضی هستن ... که امیدواریم در آینده ی نه چندان دور این طرز فکر اشتباه نسبت به رشته ی ما از بین بره ...

مرسی دوست عزیز از جوابت;) شهریه اش حدودا" چقدره و این که پیام نورکدوم شهرها این رشته رو دارن؟

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی دوست عزیز از جوابت;) شهریه اش حدودا" چقدره و این که پیام نورکدوم شهرها این رشته رو دارن؟
اگه دفترچه سازمان سنجشو یه نگاهی بندازی؛بستگی به شهری که زندگی میکنی و منطقه ای که هستی فقط اجازه داری دانشگاه هایی که واست تعریف شده هست رو انتخاب کنیضمنا هر ترم وضعیت پذیرش دانشجو فرق میکنه...مثلا دانشگاه ما چون خروجی آی تی نداشته امسال دانشجو نگرفت

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شهریه هر ترم داره افزایش پیدا میکنه ...
الان ترم 5 هستم شد حدودای 550000 تومن ...
فک کنم الان دیگه اکثر مرکز استانها دارن ...