یا خدا!
خب اینجوریم خیلی بده .آدم دلش نمیاد ....
واااااااای عجب آدمیه ها!
شاید مجبور باشی باهاش کنار بیای!![]()

یا خدا!
خب اینجوریم خیلی بده .آدم دلش نمیاد ....
واااااااای عجب آدمیه ها!
شاید مجبور باشی باهاش کنار بیای!![]()
ای بابا ........دوباره که فازت عوض شد که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ثنا جون راستشو بگو تو هم دوسش داری؟ از قیافش خوشت میاد؟
خب جوابشو نده دیگه...نمی شه؟نهههههههههههههههههههههههههههه
میگم اگه میتونی تحملش کنی برو خواسته هاتو بگو بگو فرد ایده ال من باید اینطوری باشه اونطوری باشه ..........اگه به دلخواه شد.......مبارک باد این حلاوت...................نه اینم جواب نمیده چون بعده عروسی میره به حالت اولیه به خدادیگه راهی به این سلولهای خاکستری نمرسه ......برو مکزیک خوبهای بابا ........دوباره که فازت عوض شد که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه فرقی میکنه اخه؟ من دیگه نمیتونم تحملش کنم![]()
به نظر شما چه جوری میشه از شر یه نفر که خودشو مث کنه هی میچسبونه به ادم خلاص شی
نمیدونین چقد خفه کننده س این وضع
تورو خدا کمک کنین یه جوری راحت شم از دستش...............
درخواست کمکم جدیه لطفا شوخی نکنین![]()
اصلا نمیدونم چجوری براتون تشریحش کنم قضیه رو ولی این راه جواب نمیده تا یه حدی پیش رفتم..اگه ادامه بدم فک کنم از طرف خانواده طرد میشمخب جوابشو نده دیگه...نمی شه؟
این منطق حالیش نیس که.....مثلا یه تیکی داره همش تند تند پاهاشو تکون میده رو اعطابم راه میره هاااااااا نمیدونین چفد باهاش دعوا کردم سر اینم باهاش، میگه دیگه تکرار نمیکنم ولی این همه سال وضع همونه که بود میدونه عصبیم میکنه ها ولی.........میگم اگه میتونی تحملش کنی برو خواسته هاتو بگو بگو فرد ایده ال من باید اینطوری باشه اونطوری باشه ..........اگه به دلخواه شد.......مبارک باد این حلاوت...................نه اینم جواب نمیده چون بعده عروسی میره به حالت اولیه به خدادیگه راهی به این سلولهای خاکستری نمرسه ......برو مکزیک خوبه
اُه اُه.............بدتر میشه تازه ذوق میکنه.....بعدشم می هرکاری میکنم ازم متنفر نمیشه....خودشو شوهرشو .....مسخره میکنم ،بدو بیراه میگم حتی جلو جمع بهش......تازه میگه تو عزیزیثنا جان من بهت پیشنهاد می کنم روشی مخالف اینی که هستی رو انتخاب کنی! مثل اینکه خلاف جهت آب شنا کنی! منظورم اینه که همیشه بهش بی اعتنایی کردی ، الان سعی کن مثل خودش کنه بشی ( البته ببخشید ، قصد جسارت نداشتم) . سعی کن تو کاراش سرک بکشی و مقابله به مثل کنی! اینجوری بعد یه مدت شاید متوجه رفتار زشتش شد! امیدوارم موفق بشی
می کُشمش......
وای از دیشب من همش تو فکرتم...خیلی بده !
وای چه وحشتناک...آخه اینجور که تو میگی تو جمع خودشو شوهرشو مسخره میکنی اما باز می گه تو عزیزی! من فکر کنم یکم بیماره !!!مرسی تو حرص نخور دیگه
فک کنم واقعا بهتر برم دیگه.......خدافظ ایران![]()
اُه اُه.............بدتر میشه تازه ذوق میکنه.....بعدشم می هرکاری میکنم ازم متنفر نمیشه....خودشو شوهرشو .....مسخره میکنم ،بدو بیراه میگم حتی جلو جمع بهش......تازه میگه تو عزیزی
به هر حال مرسی از راهنماییت![]()
وای چه وحشتناک...آخه اینجور که تو میگی تو جمع خودشو شوهرشو مسخره میکنی اما باز می گه تو عزیزی! من فکر کنم یکم بیماره !!!
مرسی ........فک کنم کارم مسخره بود که تاپیک زدمبه هر حال برات متاسف به خاطر مشکلت و امیدوارم زودتر حل بشه . فکر می کنم اگه مشکلت رو با یه مشاور یا روانشناس مطرح کنی زودتر و بهتر حل بشه ! فکر نمی کنم از این تاپیک بتونیم به یه راهکار مناسب برسید![]()
![]()
مرسی ........فک کنم کارم مسخره بود که تاپیک زدم
کمکککککککککککککککککککککککککککک![]()
نه بابا من نگفتم شما گفتین که.... خودم به این نتیجه رسیدمنه عزیزم من نگفتم کارت مسخره بود!!!شما می خواستی از تجربیات دوستانت استفاده کنی
احساس می کنم مشکلت خیلی بغرنجه و با یه آدم بیمار طرفی ! و گرنه دیدی که دوستمون سارا مشکلش رو خیلی راحت حل کرده!! ولی مورد شما با تجربه اطرافیان حل نمی شه پس بدنبال راه اصولی برو که سریعتر به نتیجه برسی!
بابايي فقط به مامان گفتم! آخه روم نمي شد!
كه اونطور
نظرت چيه بفرستيمش تو تاپيك تو يه شوهر ديگه براش پيدا كني !
اگرم پيدا نكرد مهم نيست! حداقل سرش گرم ميشه و ثنا از دستش خلاص ميشه!
ببخشيد ثناجون كه اسپم كردم! همش تقصير اين دوتاست!
خب پس شوهرشو مي فرستيم! احتمالاً خودشم مياد سرك مي كشه كه يه وقت شوهرش نپرهاینم خوبه البته فعلا برا جنس مونث تکمیل ظرفیت شدیم الان مذکر میخوایم : دی
حیف شد ولی راه خوبی بود : دی
میتونی بگی شوورش بیاد ..