اگر شما روز عاشورا تو کربلا بودین چه کار می کردین؟
خود شما اگه بودی چیکار میکردی؟اگر شما روز عاشورا تو کربلا بودین چه کار می کردین؟

فرق من و پروانه در اين است به عالمفقط خدا میدونه.....به نظرم فاصله این دو لشکر فقط یه قدمه...اونم هوای نفس..خیلی دلم میخواد بگم روی هوای نفسم پا میزاشتمو و طرف امام حسین بودم...اما چه کنم که مطمئن نیستم!![]()
درود...درسته..با این شرایط طرف امام بودن شهامت و از خود گذشتگی می خواد..بدروددرود
حقیقتش با در نظر گرفتن بد ترین شرایط، حتی اگر امام حسین(ع) رو نمی شناختم و نمی تونستم تشخیص بدم حق با کدوم طرفه، به خاطر تعداد کم لشکریان امام حسین(ع) و همچنین وجود خانم ها و کودکان در لشکر اون حضرت، برای ایشون می جنگیدم.
بدرود
من سعی می کردم اگر هم طرف یزید بودم مثل حر رفتار می کردم و راه درست رو اول شناخته و بعدادامه می دادم...خود شما اگه بودی چیکار میکردی؟
کاملا درسته...مبارزه با هوای نفس خودش به تنهایی جهاد اکبرهفقط خدا میدونه.....به نظرم فاصله این دو لشکر فقط یه قدمه...اونم هوای نفس..خیلی دلم میخواد بگم روی هوای نفسم پا میزاشتمو و طرف امام حسین بودم...اما چه کنم که مطمئن نیستم!![]()
ای مرغ سحر عشق ز پرواز بیاموز/که آن سوخته را جان شد و آواز نیامد ..ممنون دوست عزیز..فرق من و پروانه در اين است به عالم
پروانه پرش سوخت ولي من جگرم سوخت
عشق امام حسين از بچگي تو دلمونه اگه الان فكر مي كني طرف امام حسيني پس اگه تو كربلا هم بودي با چيز هايي كه از امام حسين و ياراش ميدوني مطمئنم كه طرفش بودي