یه سوال در رابطه با Ansys

divoone1985

عضو جدید
سلام به همه مهندسین عزیز.
سوال من اینه که چطور میشه انواع پرداخت سطح رو وقتی میخوایم تحلیل تماس انجام بدیم تو Ansys وارد کرد؟
تو کتابا که چیزی نیافتم.
ممنون میشم اگه کسی بلده به منم بگه.

rmi-ansys

عضو جدید
بله دقیقا بحث پرداخت سطح را باید در تعریف شرایط مرزی تماس بین دو جسم دنبال کنید.
مثلا یکی از حالتهای زیر:
Frictionless
Frictional
Rough
Bounded

یک توصیه کلی:
وقتی برایتان سوالی مثل این مورد پیش می‌آید، سریع به دنبال سوال از این و آن نباشید. اول فکر کنید، خوب کیفیت سطح مثلا صاف صاف صاف باشد و یا خش‌دار باشد و یا ... ، روی چی تاثیر می‌گذارد؟ قطعا خود شما به این سوال پاسخ می‌دهی و آن اصطکاک است.
خوب حالا باید روی شرایط اصطکاک کار کنید. این مورد ساده است. ولی چنین کاری باعث می‌شود ذهن تمرین کند و برای حل سوالات درگیر بشود و همیشه آماده باشد.

اگر سوالی دیگری هست من یکی درخدمتم.

divoone1985

عضو جدید
بله دقیقا بحث پرداخت سطح را باید در تعریف شرایط مرزی تماس بین دو جسم دنبال کنید.
مثلا یکی از حالتهای زیر:
Frictionless
Frictional
Rough
Bounded

یک توصیه کلی:
وقتی برایتان سوالی مثل این مورد پیش می‌آید، سریع به دنبال سوال از این و آن نباشید. اول فکر کنید، خوب کیفیت سطح مثلا صاف صاف صاف باشد و یا خش‌دار باشد و یا ... ، روی چی تاثیر می‌گذارد؟ قطعا خود شما به این سوال پاسخ می‌دهی و آن اصطکاک است.
خوب حالا باید روی شرایط اصطکاک کار کنید. این مورد ساده است. ولی چنین کاری باعث می‌شود ذهن تمرین کند و برای حل سوالات درگیر بشود و همیشه آماده باشد.

اگر سوالی دیگری هست من یکی درخدمتم.

نه. ببینید ما تو کتابها برای انواع مختلف پرداخت سطح توابع مختلف زبری داریم.
یعنی مدل زبری و اندازه زبریشون با هم فرق میکنه.
بحث ایجاد این ودل های زبری روی یک سطحه.
چطور میشه اینکارو تو انسیس انجام داد؟

ehsan4476

عضو جدید
با تعريف زبري مي خواهيد چه استفاده اي در نرم افزار ANSYS ببريد؟ تصور من اينه كه فقط براي اعمال اصطكاك بين سطوح مورد استفاده قرار مي گيره. حالا اگر منظورتون متغير بودن ضريب اصطكاك در نواحي مختلف است بايد چند Contact تعريف كنيد.