یه سواله ارشدی

paulnewman

عضو جدید
سلام بچه ها من الان تکمیل ظرفیت داشگاه آزاد کرج شاخه طراحی کاربردی قبول شدم. میشه جوابمو هرکی میتونه بده .ارشد خیلی سخته؟ هرکی خونده ارشد جواب بده
ممنون منتظره جواباتون هستم:que:

reza.mech2012

عضو جدید
نه از لیسانس راحت تره.
بیشتر پژوهش هست تا خرخونی و تمرین حل کردن.
هر ترم 3 تا درس هم بیشتر نداری.
طراحیی کاربردی هم سه تا گرایش جامدات، ارتعاشات و کنترل داره که هر کدوم رو بیشتر علاقمندی میتونی ادامه بدی.

parandme

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها من الان تکمیل ظرفیت داشگاه آزاد کرج شاخه طراحی کاربردی قبول شدم. میشه جوابمو هرکی میتونه بده .ارشد خیلی سخته؟ هرکی خونده ارشد جواب بده

سلام سختی یا اسونیش به این ربط داره که کدوم دانشگاه درس بخونی و هدفی که شما داری چیه
نسبت به لیسانس صد برابر سختر و خیلی جالبتره
دیدت کلا نسبت به طراحی و کارهای مهندسی مکانیک خیلی بهتر میشه
ارشد پلی برای پیشرفته، (البته بستگی به این داره که پیشرفت رو چی تعریف کنید) اگه میخاین کار بهتر و یا در محیط کاری پست با کیفیت تر رو بگیرین یا ادامه تحصیل دکترا در خارج یا داخل بدین ، حتما از این دوره به بهترین نحو استفاده کنید

خودت رو باید اماده خر خونی کنی(با عرض معذرت;)) چون برای هر درس سه واحدی چندین کتاب رو باید بخونی و حتما پروژه ای رو انجام بدی که مستلزم تسلط و یادگیری نرم افزار های تخصصی و خواندن چندین مقاله ISI می باشد

1- اگر هدفت ادامه تحصیل و پیدا کردن کاره ، اگه شرایطت طوریه که میتونی دانشگاهای معتبر تهران قبول شی آزاد کرجو بیخیال شو وگرنه سفت بچسب و تو دانشگاهت سعی کن خیلی خوب باشی
2- اگر شاغلی و فقط مدرک میخای که ارتقا بگیری که همین دانشگاه که قبول شدی عالیه چون مدرکش معتبره و دانشگاهشم خیلی سخت گیری نمی کنن البته نسبت به دانشگاهای بند اول

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا بیای ببینی کی هستی تموم شده.

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا بیای ببینی کی هستی تموم شده.

سلام مهندسای عزیز
من دانشجوی ساختم
به نظرتون واسه ارشد ساخت رو ادامه بدم؟
میگم واسه آزاد نجف آباد واقعا خوبه؟
اطلاعی دارید
دانشگاه خوب سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید
هدف اصلیم سراسریه
اما اگه قسمت نشه بخاطر سربازی باید برم آزاد

hamed_eng198

عضو جدید
سلام مهندسای عزیز
من دانشجوی ساختم
به نظرتون واسه ارشد ساخت رو ادامه بدم؟
میگم واسه آزاد نجف آباد واقعا خوبه؟
اطلاعی دارید
دانشگاه خوب سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید
هدف اصلیم سراسریه
اما اگه قسمت نشه بخاطر سربازی باید برم آزاد

فعلا ارشد ساخت از همه کمتره و برخی دانشگاه های آزاد که تازه رشته ساخت آوردند ، کسایی که مدرک کارشناسی ارشد ساخت دارند رو روی هوا برای استادی می گیرند

hamed_eng198

عضو جدید
نه از لیسانس راحت تره.
بیشتر پژوهش هست تا خرخونی و تمرین حل کردن.
هر ترم 3 تا درس هم بیشتر نداری.
طراحیی کاربردی هم سه تا گرایش جامدات، ارتعاشات و کنترل داره که هر کدوم رو بیشتر علاقمندی میتونی ادامه بدی.

برای ارشد طراحی کاربردی فقط باید یک چیز بلد باشی: ............. نرم افزار مطلب. تقریبا همه درسها پروژه با مطلب دارند. حتی خیلی دانشجو ها پروژه پایان نامه رو نیز با بر مبنای تحلیل یک مساله با نرم افزار مطلب بر می دارند

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای ارشد طراحی کاربردی فقط باید یک چیز بلد باشی: ............. نرم افزار مطلب. تقریبا همه درسها پروژه با مطلب دارند. حتی خیلی دانشجو ها پروژه پایان نامه رو نیز با بر مبنای تحلیل یک مساله با نرم افزار مطلب بر می دارند
نظرت درباره دانشگاههای ارشد ساخت چیه؟
3تای برترو میگی تو آزاد؟

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
درود
من خودم کارشناسی را کرج گذروندم
به نظرم روی دو تا استاد بیشتر حساب نکن
1 . استاد معدولیت
2 . استاد عطایی
برای بقیه درس ها بیشتر باید خودت تلاش کنی

بالا