psychologist
عضو جدید
یه سوال دوست داشتن ارزش اینو که غرورتو زیر پا بزاری داره؟؟؟؟؟؟؟ واقعا بهش فکر کنید خودتونو تو توی همچین موقعیتی تصور کنید.
آره عزیز دوست داشتن ارزش شکستن غرورو دارهیه سوال دوست داشتن ارزش اینو که غرورتو زیر پا بزاری داره؟؟؟؟؟؟؟ واقعا بهش فکر کنید خودتونو تو توی همچین موقعیتی تصور کنید.
آره عزیز دوست داشتن ارزش شکستن غرورو داره
یعنی خود به خود غرور در جریان دوست داشتن شکسته میشه..........
ای وای دلم گرفت
اگه دختری بهتره غرورتو برا دوست داشتن زیره پا نزاری البته این نظر منه ... ( البته بعد از دیدن نمونه های عملی به این نتیجه رسیدم )
به شزط اینکه طرف هم غرورش را زیر پا بذاره،آره!
تقریبا بله !! مطمئنم...انگار خیلی مطمئنی![]()
نگفتی پسری یا دختر ؟!!!!میشه بیشتر توضیح بدی؟؟اینکه غرورو تو چی میبینی؟
اگه برگشت یعنی قسمت بوده؟؟شکسپیر می گه: ((کسی را که دوست داری،
ازش بگذر،
اگه قسمت تو باشه بر می گرده،
اگر هم برنگشت حتما از اول مال تو نبوده،پس همون بهتر که رفت)).
سعی کن به کسی که تشنه ی عشق است دل نبندی،
سعی کن به کسی که لایق عشق است دل ببندی،
چون تشنه ی عشق روزی سیراب خواهد شد!
اولا من اینو نگفتم اون کچل گفته ثانیا اگه واقعا دوست داشته باشه اره اگه بخاطت غرورشو بذاره زمین قسمتته....نصف مساله حل شداگه برگشت یعنی قسمت بوده؟؟
اولا من اینو نگفتم اون کچل گفته ثانیا اگه واقعا دوست داشته باشه اره اگه بخاطت غرورشو بذاره زمین قسمتته....نصف مساله حل شد
پس اگه برگرده یعنی دوستم داره واقعا!اولا من اینو نگفتم اون کچل گفته ثانیا اگه واقعا دوست داشته باشه اره اگه بخاطت غرورشو بذاره زمین قسمتته....نصف مساله حل شد
منم همینی که سهیل جون گفت...شکسپیر می گه: ((کسی را که دوست داری،
ازش بگذر،
نگفتی پسری یا دختر ؟!!!!
فک نکنم تعریف غرور از نظر من الان مهم باشه ولی نظرم اینه که اگه دختری .... تا اون موقع که واقعا برات مسلم نشده باشه که طرف دوست داره نباید خودت ابراز کنی وگر نه داغون میشی اگه قبول نکنه .. گفتم من نمونه ی عملیش برام پیش اومده تازه من خیلی ملاحظه به خرج دادم و مهربون برخورد کردم ولی بازم طرف نابود شد .
مرد حسابی تو روانشناسی از ما میپرسی؟
شکسپیر می گه: ((کسی را که دوست داری،
ازش بگذر،
اگه یه دختر این کارو بکنه..
بدونین که پایان رابطس..
این و یادتون باشه.. پسرا.. واکنش شون منفیه..
اگه به خاطرشون غرور خودتو زیر پا بزاری.. اونا میزارنت و میرن چون فکر می کنن (توهم) که حتما" خیلی خوبن که شما این کارو کردی پس ولت می کنن میرن دنبال بهترش..
اما..
![]()
فكر كنم شما هم اين جمله ها رو شنيدين:
امروز را براي بيان احساس به عزيزت غنيمت بشمار..... شايد فردا احساسي باشد اما عزيزي نه!
بهتره غرورتان رو به خاطر كسي كه دوسش داريد از دست بدهيد تا اينكه او رو به خاطر غرورتان از دست بدهيد....