یسوال از مهندسای برق

Mr Hossein

اخراجی موقت
سلام ب همه دوستان
بنظر شما مهندسی برق با گرایش انتقال و توزیع بازار کاز خوبی داره یا نه؟
ممنون میشم با دلیل حرفتون بگید.

مهندس شبانی

عضو جدید
با عرض سلام من فکر کنم اگر شما یک تجربه کاری در ضمینه انتقال داشته باشی گرایش انتقال در غیر اینصورت قدرت را انتخاب کن

Mr Hossein

اخراجی موقت
با عرض سلام من فکر کنم اگر شما یک تجربه کاری در ضمینه انتقال داشته باشی گرایش انتقال در غیر اینصورت قدرت را انتخاب کن
من الان دانشجوی انتقالم . ساله دیگه هم درسم تموم میشه .
میخواستم ببینم انتقال بازار کارش خوب هست یا اصلا گرایش مهم نیس

مهندس شبانی

عضو جدید
سلام در ابتدا جامعه امروز کاری به گرایش نداره ولی شما چون که انتقال خوندین و تا حدودی هم شاخه جدیدی هستش میتونین در زمینه انتقال پیشرفت کنین !به خدا توکل کن

doctor

عضو جدید
بازار کارش زیاد متنوع نیست و تو زمینه توزیع و انتقال خلاصه میشه ولی با این حال بازار خوبیه به شرطی که بتونه بری توش
واسه نمونه شرکت های خوصی که کار طراحی شبکه های توزیع و انتقال انجام میدن.
میوتنی بری شرکت توزیع برق منطقه محل زندگیت و بری واحد طراحی قسمت طراحی دست شرکتهای خصوصیه
برو اطلاعات بگیر اصلاً برو کارآموزی ، ضرر نمیکنی
کارهای دیگه ای هم تو زمینه توزیع هست و...

• Like
واکنش ها: sh85

khoja3teh

عضو جدید
سلام دوست عزیز ؛ تو رشته برق گرایش انتقال اگه تونستی بری اداره برق یا پست خوبه ( البته و صد البته با پارتی !!!!!!!!! ) ... در غیر اینصورت به نظر من بهترین گزینه برای این گرایش پیمانکاریه ، راهشم اینه که چند نفر با هم بشین و یه شرکت پیمانکاری ثبت کنین ( آخه اداره برق و ... همینجور الکی کارش رو بهتون نمیده ! ) وبیفتین دنبال کار ... ان شاء الله که موفق میشین

spring flower

عضو جدید
بازار کار دوتاش خوبه اما به نظر من انتقال خیلی جذابیتش بیشتره

hamed 33

عضو جدید
اگه بازار كار مد نظرتون باشه كه گرايش انتقال فقط محدود مي شه به پست ها و برق منطقه ايي در صورتي كه در هر زمينه ايي براي كار مي توني روي گرايش قدرت حساب باز كني

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد انتقال و توزیع داره به سمت هوشمند شدن میره باید بری طرف smart grid بحثش خیلی جذابه والبته بازار برق باید به زودی هوشمند بشه.

khoshsefat

عضو جدید
از فارغ التحصیلان رشته برق-انتقال و توزیع هستم، به جای فکر کردن به اینکه بازار کار تو این رشته چطوره،بهتره بشینی و خوب درساتو بخونی و البته در کنارش هم بصورت پاره وقت با پیمانکاران شرکتهای توزیع همکاری و کسب تجربه کنید. البته من به این معتقدم که ادم با انگیزه و زبرو زرنگ تو هیچ رشته ای بیکار نمی مونه!تمام دوستان همدوره ای من شاغل و هیچکدام بیکار نیستند و همگی در کاری مرتبط با رشته تحصیلی مشغولند، برعکس خیلی از رشته های دیگر مهندسی که خوب نیست اینجا به انها اشاره کنم.

بالا