یادگاری‌نویسی روی آثار تاریخی، حرکتی شرم آور

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

یادگاری‌نویسی روی آثار تاریخی

خبرگزاری میراث فرهنگی ـ گروه میراث فرهنگی ـ در حالی که در عموم کشورهای توریست‌پذیر رقم قابل توجهی از درآمد دولت از طریق گردشگری داخلی و خارجی و بازدید آنها از بناها و آثار تاریخی تامین می شود، اما درایران نه تنها شاهد این رقم نیستیم بلکه به دلیل عدم ارزش‌گذاری و اهمیت ندادن به میراث فرهنگی با برخوردهایی از قبیل کنده کاری و یادیگاری نویسی در مهمترین آثار تاریخی خود نیز مواجه‌ایم.

به گزارش
CHN اگر از آثار و بناهای تاریخی و باستانی حتی برای یکبار هم دیدن کرده باشید قطعا با یادگاری‌ها و تاریخ‌های متفاوت مواجه شده‌اید. پدیده‌ای که امروزه تحت عنوان وندالیسم از آن نام می برند. در واقع وندالیسم به معنای تخریب کنترل نشده اشیا و آثار فرهنگی باارزش یا اموال عمومی است که یک ناهنجاری اجتماعی به حساب می‌آید و دلایل متعددی برای آن عنوان می کنند. در این میان سوالی که پیش می آید اینست که آیا تعداد زیادی از افراد که روی آثار تاریخی و باستانی یادگاری می نویسند دچار ناهنجاری روانی هستند و یا اینکه علت‌های دیگری را شامل می‌شود این پرسشی است که جامعه‌شناسان و روان‌شناسان باید به آن پاسخ دهند.

تخت جمشید

تخت جمشید

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
من يادمه يه بار تو تحت چمشيد يه توريست خانمي بود گريه ميكرد
اشتباه نكنم خودش رو استاد دانشگاهي در اسيا و اهل سوييس معرقي كرد
وقتي دليل اين كار رو پرسيدم يكي از نوشته ها رو نشونم داد كه با زبان فارسي نوشته بودن
از خجالت سرخ شدم

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
باعث تأسفههههههههههههههههههههههه

بخدا من که گریه ام میگیره . نمیدونم چی بگم.

البته یه چیزایی هست که اونا رو حتما اینجا خواهم گفت .

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
یادگاری نویسی؟
ببخشید
ولی چندی پیش تو کویر
روی قلعه ها
شده بود تابلوی تبلیغات
یه شرکت مرغداری
تمام دیوار قلعه رو رنگ کرده بود تا تبلیغ خودش رو بزنه