zhilamo
عضو جدید
یادته بهت گفتم صنمم فقط به عشقت زندم گفتی بهم ناراحت نشو بعد رفتن من هم روز می شه؟ چشمام پر آب شد خندیدم و هیچی نگفتم.
یادته بهت گفتم صنم ، بدونه تو میمیرم گفتی بهم زیاد فکر نکن نمیمیری؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
یادته بهت گفتم صنم تمومه زندگیمی گفتی بهم زندگی دست من و تو نیست ! دسته خداست؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
یادته بهت گفتم صنم بدونه یادته شبها خوابم نمی بره ، گفتی بهم خسته میشی خوابت می گیره؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
یادته بهت گفتم صنم زیاد دلم رو نشکن، تبسم کردی گفتی لذت عشق به همینه؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
یادته به خاطره همه الا من با من دعوا می کردی ، بهم می گفتی اشکال نداره عادت می کنی؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
یادته به خاطرت خواهرم رو کنار گذاشتم گفتی من نباشم باید به خاطره یکی دیگه هم که شده باید کنار بذاری؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
یادته گفتم صنمم کل هواسم ، فکر و ذکرم تویی گفتی بهم اشکال نداره خدایی هم هست؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
یادته گفتم صنم من جایه خدام گذاشتمت ، صنم من جلوت سجده می کنم این رسمش نیست، گفتی بهم درستش هم همینه؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
یادته صنم بهت زنگ می زدم بر نمی داشتی یه بار 10 بار 100 بار گفتی بازم زنگ بزن پیش دوستان شرط بندی کردم که 100 بار هم که ور ندارم بازم زنگ نمی زنه! چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
گفتم صنم اذیتم نکن گفتی می خوای بخواه می خوای نخواه همینی که هست؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
گفتم صنم می ذارم میرم ها ! گفتی راه باز جاده داراز؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
گفتم صنمم نکن با من گفتی به من سزاواری؟ چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم
گفتی برو به جهنم گفتم باشه من ب درک طاقتش رو داری ؟ گفتی گم شو چشمام پر آب شد نیش خندی زدم و هیچی نگفتم.
الانه که رفتی ازدواج کردی می گی من باعثه بدبختی یه تو هستم؟ می گی من لوس بارت اوردم؟ من خیانت کردم؟
هنوزم دوست دارم مثل قبلا ها هنوزم بهت خیانت نکردم ولی دیگه......