گیاهانی برای کاهش دردهای خانم ها

Spectrum

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
در طبیعت گیاهان و خوراکی‌های طبیعی و مفیدی وجود دارند که مصرف آنها به همراه وعده‌های غذایی در کاهش دردهای ناشی از سندرم قاعدگی، عوارض ناشی از یائسگی و پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه در زنان کمک می‌کند. سویا، کرفس، قره قاط، رازیانه و گل‌گاوزبان از جمله این مواد خوراکی است.
ضد‌سرطان سینه

سویا از جمله مفیدترین پروتئین‌های گیاهی است که به‌دلیل داشتن استروژن گیاهی یکی از مفیدترین گیاهان و موادغذایی برای خانم‌ها محسوب می‌شود. براساس مطالعه محققان مصرف این گیاه پروتئینی در رژیم غذایی هفتگی( 2 تا 3 بار در هفته) تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از ابتلا به برخی از انواع سرطان به‌ویژه سرطان سینه دارد. متخصصان تغذیه مصرف این پروتئین گیاهی را به‌صورت آب پز توصیه می‌کنند.


افزایش هورمون با کرفس

براساس شواهد و تحقیقات موجود خوردن کرفس و برگ‌های سبز آن در متعادل‌سازی‌ و افزایش فیتواستروژن ماده‌ای که به لحاظ ساختاری تشابه زیادی به هورمون زنانه دارد، بسیار موثر است. مصرف تازه و سبز این گیاه خوشبو در دوران قاعدگی کمک زیادی به برطرف شدن دردهای ناشی از اسپاسم و گرفتگی‌های عضلانی دارد.



تسکین دردهای عضلانی با چای قره قاط

این چای یکی از مفیدترین چای‌های گیاهی ترش است که برای پیشگیری و درمان برخی بیماری‌ها مانند تنظیم فشارخون تاثیر دارد. علاوه بر این، نوشیدن این چای 2 تا 3 بار در طول روز به ایجاد آرامش در بانوان هنگام دوره قاعدگی بسیار موثر است.


جایگزین مسکن

بسیاری از خانم‌ها در دوران قاعدگی برای تسکین درد خود به مصرف انواع مسکن‌های شیمیایی روی می‌آورند. بهترین جایگزین برای داروهای مسکن شیمیایی در این دوران نوشیدن چای‌های گیاهی به‌ویژه نوشیدن یکی، دو فنجان گل گاوزبان است که به تسکین دردها کمک می‌کند.


(برترینها)
 

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چای قره قاط؟!
میشه بیشتر درباره اش مطلب بزارین؟! و اینکه آیا توصیه ی درستیه یا نه؟!
 

Spectrum

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
چای قره قاط؟!
میشه بیشتر درباره اش مطلب بزارین؟! و اینکه آیا توصیه ی درستیه یا نه؟!

قره‌قاط، درختچه‌اي است با گل‌هاي سفيد يا صورتي كه ميوه‌هاي ريز قرمز رنگي دارد. اين گياه در ايران و بخصوص مناطق شمالي به وفور يافت شده و اغلب عصاره آن براي بهبود عوارض جسماني مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
اين گياه اگرچه داراي برگ‌هايي با خواص دارويي است اما ميوه كروي شكل آن نيز بي‌خاصيت نبوده و كاربردهاي فراواني از قديم داشته است.
چاي قره‌قاط از مخلوط دو الي سه ميوه همراه چند برگ درخت در يك فنجان آب‌جوش تهيه مي‌شود و در روش ديگر تنها ميوه آن همراه چاي دارچين يا چاي سبز جوشانده مي‌شود.
مهم‌ترين خواصي كه از گذشته‌هاي دور به چاي قره‌قاط نسبت داده مي‌شد، خصوصيت ضدباكتريايي آن است. اين نوشيدني بخصوص براي حفظ سلامت مجاري ادراري مفيد بوده و باكتري‌ها را از آن خارج مي‌كند. البته اين دم‌كرده گياهي براي بسياري بيماري‌هاي كليوي مفيد بوده و احتمال اختلال عملكرد آن را به ميزان زيادي مي‌كاهد.
آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در اين نوشيدني از آسيب سلول‌هاي بدن در برابر راديكال‌هاي آزاد پيشگيري كرده و سد دفاعي بدن را در برابر بيماري‌هاي قلبي و سرطان تقويت مي‌كند. ضمن اينكه ويتامين ث فراوان موجود در آن، ايمني بدن را در برابر راديكال‌هاي آزاد مي‌افزايد.
مصرف منظم چاي قره‌قاط به بهبود بيماري‌هاي دهاني و دنداني كمك مي‌كند. التهاب لثه از عوارضي است كه اغلب به دليل بهداشت ناكافي دهان به‌وجود مي‌‌‌آيد اما آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در اين چاي گياهي مانع از تجمع پلاك‌هاي باكتريايي در شكاف‌هاي دندان و روي لثه شده و به سلامت آن كمك مي‌كند.
زخم معده، سرطان معده و سرطان سينه نيز از بيماري‌هايي است كه مصرف چاي قره‌قاط تأثير بسزايي در پيشگيري از آن دارد. علاوه بر اين، اين دم‌كرده گياهي ميزان كلسترول خون را كاهش داده و در نتيجه خطر بروز بيماري‌هاي قلبي و گرفتگي عروقي را كاهش مي‌دهد.
دم‌كرده قره‌قاط، نوشيدني گياهي مفيدي براي التيام بيماري‌هاي چشمي است و تأثير بسزايي در تسكين بيماري اسكوروي دارد. اسكوروي، عارضه جسماني است كه در اثر كمبود ويتامين ث به‌وجود آمده و در اثر ابتلا به آن، فرد دچار لكه‌هاي پوستي، شوره‌ريزي و خونريزي لثه‌ها مي‌شود. ويتامين‌ث فراوان موجود در ميوه قره‌قاط، نياز بدن را به اين ريزمغذي به ميزان قابل‌توجهي تأمين مي‌كند.
 

Similar threads

بالا