عيب نداره شما هم بياين از مهندس m4material بگيريم.![]()
تو هواي ما رو داشته باش... نميذارم پس بيفتي...باباجون من قند خونم افتاد یکی شیرینی بده دیگه زودتر...... پس میفتما!!!!![]()
سلام. ممنونم. از اینکه این همه موادی یکجا جمع شدن دارم لذت میبرم.... واقعا ممنون!
این جمع سرشار از انرژی مثبته!
از من شيريني ميخواين بگيريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببينيد، اگه سريع موضعتونو عوض نكنيد، ممكنه به طرف شما بچرخه و مجبور شدي شيريني بدينا:دي
REZA1364
خوش اومدید
گل بود و به سبزه نیز آراسته شد ...
اگه تا 2-3 دقیقه دیگه معبوم نشه برای چی باید شیرینی بدی.... میرم!تو هواي ما رو داشته باش... نميذارم پس بيفتي...
باشه... همه آرزشونه با دكتر گلستاني پروژه بگيرن كه اين سعادت نصيب شما شد...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يه دليل بياريد كه از من بتونيد شيريني بگيريد،منم ميدم، ولي اونوقت بايد پاي دلايل منم بشينيدا:دي
روشن .
من ؟؟؟ گردن از من باریک تر نبود؟؟؟؟!؟!؟!![]()
اي واي من ... من چه گناهي كردم آخه...اگه تا 2-3 دقیقه دیگه معبوم نشه برای چی باید شیرینی بدی.... میرم!
این یک تهدید جدی بود!![]()
شما هم ؟؟؟؟مهدی برو جلو من پشتتم !
![]()
به من هیچ ربطی نداره....اي واي من ... من چه گناهي كردم آخه...
كاش اصلا نميومدم![]()
ولي من اعتراف ميكنم شما بهتريدا...
ميخواين سوژه بشين ؟؟؟؟
تازه اين يه چشمش بود...![]()
عجببببببببببببببب!!!! حالا تيكه هم بندازين ديگه!شما سرور ما، اينجا هم خونه خودتونه، تعارف نميخواد كه! چايي بريزم براتون؟![]()
خوب اون روز كه شما هوس شيريني كرده بوديد گفتم كه از دفاع بچه ها براتون بيارم ولي قبول نكرديد...![]()
آقاي مدير من اومدم پيش شما عريضه بدم... كمكم كنيد... چند نفر به 2 نفر آخه ؟؟؟؟معنی اصطلاحی که میزنی رو بلدی؟؟؟؟
سلام...مرسی مهندس
شنیدیم میخواین شیرینی بدین؟؟؟![]()
آخيييي...دوباره ويرايشم اومد، داستاني داريم با اين نوار ويرايش!!!
نه به خوبي شما كه
من به اين خوبي،مهربوني، مظلومي،ببنيدسرخ شدم از مظلوميت
![]()
سلاااااااااااااام بر مدير بزرگوار؛اوخ اوخ، يكي عينك آفتابي منو بياره، ديگه خيلي منور شده اينجا، سوختمسلام
با تاخیر من هم اومدم
باشه... همه آرزشونه با دكتر گلستاني پروژه بگيرن كه اين سعادت نصيب شما شد...
شيرينيشو بدين...
فقط نزنين زيرش ... بعدش هم اگر مقصود بهونه است كه ايني كه گفتم كافيه ...![]()
من و بقيه ندارن كه...عجب! از بقيه هم مايه ميذاريد پس،نخير، من فقط شيريني خودتونو قبول دارم، زير چلو كباب هم راضي نميشم![]()
مگه نميگيد خانمها تو شيطنت استادن ؟؟؟
حالا صبر كنيد ...
خیر متاسفانه
![]()
آفرييييين دوست گلم...ا..... اینجوریه؟؟؟؟!!!!! پس حتما لازم شد از مهندس M4Material شیرینی بگیریم......
من شیرینی میخوام.......