Mojtaba_1366
کاربر بیش فعال
با اینکه حرفتون خیلی جدی بود و منم کلی غر زدم سر این جریان ولی وقتی خوندم این جمله رو اینجوریشدم...
الان من متوجه منظورت نشدم... موافقی یا مخالف؟؟؟
با اینکه حرفتون خیلی جدی بود و منم کلی غر زدم سر این جریان ولی وقتی خوندم این جمله رو اینجوریشدم...
خیلی هم مخالفم ولی قتی که جمله شما با اون اسمایلی کنارش رو دیدم خنده م گرفت:دیالان من متوجه منظورت نشدم... موافقی یا مخالف؟؟؟
نه براي كارشناسي اين كارو نكردنشما که کارشناسی هستین... مگه واسه کارشناسی هم این کا رو کردند؟؟؟
خیلی هم مخالفم ولی قتی که جمله شما با اون اسمایلی کنارش رو دیدم خنده م گرفت:دی
نه براي كارشناسي اين كارو نكردن
البته تعداد ظرفيت دخترا رو كم كردند
ولي در كل ما هم قراره بالاخره بريم ارشد .
من دوست دارم دوباره علم وصنعت برم![]()
آسیاب به نوبت،پارسال علم و صنعت،امسال یه دانشگاه دیگه و کم کم تمام دانشگاه ها،مگه نشنیدی که گفتن علت بیکاری در ایران کار کردن خانمهاست؟من نمیفهمم اخه این چه طرح مسخره ای هست.... من فکر کنم بیشتر جنبه پاچه خواری داشتش این طرح
چه زود میخوابی شما:دیدوستان شب به خير
من ديگه مي خوام بخوابم
آسیاب به نوبت،پارسال علم و صنعت،امسال یه دانشگاه دیگه و کم کم تمام دانشگاه ها،مگه نشنیدی که گفتم علت بیکاری در ایران کار کردن خانمهاست؟
اینجوری کم کم میخوان حق سواد رو از خانمها بگیرن و خونه نشینشون کنند تا مشکل بیکاری کشور هم به امید خدا حل بشه![]()
اوهوم،خودم دیدم،گفته که مثلا ما میریم کشور عربستان،هیچ خانمی توی کادر اداریه کشور نیست،میبینین که مشکل بیکاری هم ندارن و ما هم کم کم باید به همون سمت بریمنه من نشنیدم اینو.. واقعا هدفشون از اینکار اینه؟؟؟ !!!!!!!!
کدوم پورفسوری چنین حرفی زده خدا میدونه
سلام،شب بخیرتون بخیر...سلام به همهههههههههههههه
اوهههههههه چقدر بحثا علمو صنعتی و کنکوری بودا!!!!!!!!!!! چقدر از کنکور بدم میاد!!!!!!! ایشالا که همه اونایی که کنکور دارین دقیقا همون رشته و همون جایی که میخاین قبول بشین. برا همتون آرزو موفقیت میکنم
سلام به همهههههههههههههه
اوهههههههه چقدر بحثا علمو صنعتی و کنکوری بودا!!!!!!!!!!! چقدر از کنکور بدم میاد!!!!!!! ایشالا که همه اونایی که کنکور دارین دقیقا همون رشته و همون جایی که میخاین قبول بشین. برا همتون آرزو موفقیت میکنم
آره!!!!! واقعاً!!!!!!!
منم داشتم طی مروری که بر پست های دوستان داشتم میخواستم همینو بگم!!!!! مخصوصا همین بحث "علمو صنعتی و کنکوری"!!!!!!!!!!!
مثل بحث های دیشب ما بود!!!! سر دکتر هادیان فرد!! چقدر خیر و ذکرشون بود دیشب!!!!!!!!!!!!!
بابا کنکور مگه چیه!!!!!!!
ما که واسه کیک و آبمیوش میریم و با بچه ها دور هم باشیم صفا کنیم!!!!!!!!!!!!
اه اه اه اه اه اه!........................
واییییییییییی کنکور مواد افتاد جمعه صبح 90/11/28
دمشون گرم خیلی ساعت خوبیه از بعد ظهر ساعت 2 خیلی خیلی خیلی بهتره![]()
اون دوستتون که گفتین موضوع پروژه ش ریخته گری نیمه جامده،دفاع کرد؟
آسیاب به نوبت،پارسال علم و صنعت،امسال یه دانشگاه دیگه و کم کم تمام دانشگاه ها،مگه نشنیدی که گفتن علت بیکاری در ایران کار کردن خانمهاست؟
اینجوری کم کم میخوان حق سواد رو از خانمها بگیرن و خونه نشینشون کنند تا مشکل بیکاری کشور هم به امید خدا حل بشه![]()
منم موافقم 100000000%آقا ماهم بازی !!! :دی
میشه از کنکور ! استاد ها ! امتحانات و اینا صحبت نکنین !!!!؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اینجا گپ و گفتگوی خودمونیه ها!!! گوش شیطون کر!
همون بحث شیرینی که قرار بود melteboy بده بهتر بود ! ! ! ! !
کلاً بحث خوراکی و اینطور چیزا باشه من پایه ام م م م م م م م![]()
آخه 8 صبح کلاس داشتمچه زود میخوابی شما:دی
شب بخیر![]()
بابا کنکور مگه چیه!!!!!!!
ما که واسه کیک و آبمیوش میریم و با بچه ها دور هم باشیم صفا کنیم!!!!!!!!!!!!
خواهشا به کسی حتی به شوخی توهین نکنین
بااااااااااااا من این کارتمو از کجا بگیرم؟ سایت سنجش هیچی نیست...
نمیدونم... در مورد semi solid casting دانشجوهای دکتر شاهمیری به شدت دارن فعالیت میکنند... اگه نیاز به اطلاعات داشتید، میتونم به اونا معرفیتون کنم...
ما هنوز کلاسامون شروه نشدهآخه 8 صبح کلاس داشتم
2 ساعت هم تو راهم همیشه
آخه 8 صبح کلاس داشتم
2 ساعت هم تو راهم همیشه
ما هنوز کلاسامون شروه نشده
کلی خوش بحالمونه
اخوش بحالتون !!! کلاس های ماهم شروع نشده ... ولی من یونی ام![]()
خوش بحالتون !!! کلاس های ماهم شروع نشده ... ولی من یونی ام![]()
کلاسهاتون شروع شد؟
منکه تازه دیروز انتخاب واحد کردم و بعد از کنکور میرم کلاس :دی