ممنون مهندس! شما خوبي؟ از وايرلس چه خبر؟
سلام علیکم .
عجببببببببب
حالا چطوریا هستی مهندس ؟ اوضاع به راهه ؟ میزونی ؟

الان زير كدوم پل تو كدوم كارتني؟ شنيدم كارتن هاي يخچالهاي امرسان خيلي جا داره ها

سلام علیکم .
عجببببببببب
حالا چطوریا هستی مهندس ؟ اوضاع به راهه ؟ میزونی ؟
آره واقعا، فقط شانس بياريم تا قبل انتخاب واحد نمرمون بياد شانس آورديم! نمره آز متالوگرافي رو كه يادتونه، 3 ماه بعد از شروع ترم بعدي اومد( البته اون آز بودا)
زینب خانم تو کتابخونه که دیگه شاهد نبودید ، من شاهد بودم چه درسی میخوند آقا مهدی......آقا مهدی راس میگه . من شاهدم. زیاد درس نمی خوند . سرش گرمه کارایه دیگه بود مثه نانو.![]()
سلام من ترم 4رو تموم کردم. مدت هاست که تصمیم گرفتم برای ادامه تحصیل از ایران برم. شاید کانادا.ولی خیلی اطلاعات درست و دقیقی در دست ندارم. میخوام واسه ارشد برم و از الان چیشو بگیرم. نمیدونم چطوری میتونم دقیقترین اطلاعاتو پیدا کنم. میشه کمکم کنید؟ اگه میشه در مورد کشورهای مناسب دیگه هم بگید واسه این رشته. با سپاس![]()
سلام آقا روزبه مشكوكسلام علیکم دوستای نازنینم........![]()
بياييد يه چند تا باتري زاپاس براتون آوردماوه اوه. من که قلبم باطریهه . من که تحمل ندارم. شده زنگ بزنم به استاد ازش نمرمو بپرسم این کارو می کنم.
![]()
حالا ديگه اينقدر هم نبود، يه مواقعي هم درس ميخوندم!!!!![]()
نه، زیادم حرص نمیخورم......زیاد حرص نخور . تا بوده پایان ترم اوضاع همین جوری بوده. تازه ما چی بگیم که نمره ی 4 واحدمون تا آخره تابستون نمیاد.
تو باز مثل اينكه قضيه شيريني رو فراموش كردي ،آره؟زینب خانم تو کتابخونه که دیگه شاهد نبودید ، من شاهد بودم چه درسی میخوند آقا مهدی......
زینب خانم تو کتابخونه که دیگه شاهد نبودید ، من شاهد بودم چه درسی میخوند آقا مهدی......
سلام آقا مهدی گل............ نه بابا ! چه مشکوکی؟؟من مثل کف دست صاف و سادم....سلام آقا روزبه مشكوك![]()
گفتم اين بوي پياز داغ از كجا ميادا، فكر كردم مادر داره اين وقت شبي آش رشته درست ميكنهگفتم پیاز داغشو زیاد کنم.![]()
يه سايت اشتراك عكس درست و حسابي معرفي مي كنيد؟ الان بيشتر از 4-5 تا سايت مشترك شدم ولي يا ف ي ل ت ر شده يا به زباله دوني تبديل شده![]()
بياييد يه چند تا باتري زاپاس براتون آوردم
![]()
الان زير كدوم پل تو كدوم كارتني؟ شنيدم كارتن هاي يخچالهاي امرسان خيلي جا داره ها![]()
مش مولك؟؟؟؟؟
راس میگی آقا روزبه ؟
چه جلافتا . عجب مش مولکی بودی آقا مهدی . زیر زیرکی درس میخونی اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی سلام به همگی
گفتم اين بوي پياز داغ از كجا ميادا، فكر كردم مادر داره اين وقت شبي آش رشته درست ميكنه
![]()
نمیدونم چرا اینقدر فراموشکار شدم مشروطی!!!!!!!!!!تو باز مثل اينكه قضيه شيريني رو فراموش كردي ،آره؟![]()
مش مولك؟؟؟؟؟حالا بعضي اوقات درس هم ميخوندم! راستي روزبه جان مگه تو ميدوني كتابخونه كجاست؟
ميذاشتيد يه دفعه خداحافظي ميكرديدسلام عليكم
![]()
آره بابا!!!!!!! یه چند باری اومدم کتاب رمان گرفتم......مش مولك؟؟؟؟؟حالا بعضي اوقات درس هم ميخوندم! راستي روزبه جان مگه تو ميدوني كتابخونه كجاست؟
ميذاشتيد يه دفعه خداحافظي ميكرديدسلام عليكم
![]()
نمیدونم چرا اینقدر فراموشکار شدم مشروطی!!!!!!!!!!
من همینجا اعلام میکنم آقا مهدی تو کتابخونه درس نمیخوند که هیچی ، تازه همه رو از راه به در میکرد ......![]()
شما سرور مایی زینب خانم!!!!! شوخی کردم... شیرینی که در شان شما نیست ......چه زود ترسیدی . حالا یه شیرینی اینقد ترس داره. نترس ما شیرینی نخواستیم.![]()
الان ميگم آقا روزبه براتون بياره، روزبه جان بپر ببينم!!وااااااااااای دلم خواست. این چیه میذاری . خو ادم هوس می کنه.![]()
ميدونم ، ولي حالا من مش مولكم؟مارمولکی که بره مشهد بهش می گن مش مولک![]()
![]()
شما سرور مایی زینب خانم!!!!! شوخی کردم... شیرینی که در شان شما نیست ......