خوبه ...
چقدر شما سرگرم درس هستيد !!!!!!!!!!
خب ؟!
چه چيزا ميبينن مردم !!!
مرضيه جون راست ميگه هاااااااااا
سلام.
امروز کنکور دادم.
ولی فقط صبح رو رفتم.بعد از ظهریه رو نرفتم.حسش نبود![]()
میبینی مهناز خانوم؟! سرامیست های ما رو ببین! اینا رو میبینن ولی ی فایل هم تحویل نمیدن! اون وقت هی هی هم از همدیگه دفاع میکنن! خوش باشین واقعاً![]()
منظورتون از يار مهربان كتاب بود ديگه!!!!به به!
آقای مطالعه رو ببین!
آفرین!
هرچقد از دود فاصله بگیری و به یار مهربان( کتابا! کتاب! فقط کتاب! تأکید مؤکد دارم کتاب!) نزدیک شوی برای سلامتی روح ات بهتره مادر!![]()
منظورتون از يار مهربان كتاب بود ديگه!!!!![]()
اووووووووووووووووووه ... كه اين طور ؟!درس نيست . كتابي بود كه ديروز از نمايشگاه خريدم![]()
میبینی مهناز خانوم؟! سرامیست های ما رو ببین! اینا رو میبینن ولی ی فایل هم تحویل نمیدن! اون وقت هی هی هم از همدیگه دفاع میکنن! خوش باشین واقعاً![]()
با منی؟؟؟
تو چی فکر میکنی؟
لطفاً نظرتونو به ما هم بگید، بگید بگید زود زود 123 123 123...
هنوز نمیتونی حدس بزنی؟؟؟ انقد ابهام داشت؟؟؟ ما صنعتیا اینیم دیگه!
زیاد فسفر نسوزون جوان سرامیست!آقای nimitzo کارش درسته! دقیقاً و سریهاً کتاب!!! (هرگونه سو برداشت از یار مهربان فوق پیگرد قانونی دارد و عواقب مشمول سو برداشت کننده است)
![]()
خداییش بهتر از رزاقیان پیدا نمیشه......دکتر رزاقیان هم ماهه ولی از ایشون ماه تر هم داریم ما![]()
من میگم چرا با این خستگی خوابم نمیبره.......سلام آیهان جان.....سلام.اومدم شب بخیر بگم و برم.
گفتم بهتون سر نزنم خوابتون نمیبره![]()
من که کاملاٌ موافقم.فقط یه خواهشی دارم......... اگه میشه این دیدار ، روز 9 خرداد نباشه.........سلام.بچه هاي بين الملل! با يك قرار توي دانشگاه كه همه بيان موافقين؟![]()
هیچ کس از دیگری به خدا نزدیکتر نیست.
زینب خانم ! بیا جوا ب بده.امضات مورد داره........هیچ کس از دیگری به خدا نزدیکتر نیست.![]()
خدادرقران می فرماید پیامبر مصطفی محمد به من از همه خلایق نزدیکتر است
هیچ کس از دیگری به خدا نزدیکتر نیست.![]()
خدادرقران می فرماید پیامبر مصطفی محمد به من از همه خلایق نزدیکتر است
خداییش بهتر از رزاقیان پیدا نمیشه......
تو هم !؟
فكر كنم اونو ميبيني ... مامان جونو ميخوابوني ... بعدش مياي تو تالار شيطنت ؟!
خب چي كار كرديد ؟!
بگووووووووووووووووووو!!!!!!!!!
ميخوام منم بسوزونمش !!!
از اونا بخريم !!!!
من دیگه دارم میرم. تا الان توی تالار داشتم با خرزو خان حرف میزدم .
برم سره کلاسم دیر شد.
بچه ها شاهد باشین اگه امروز روزبه نیاد پیشم خودشو معرفی کنه خودم سوراخ سوراخش می کنم .![]()