memol-mi2
عضو جدید
وااااااااااای.من نمیدونستم عجیجم....ببخشید.به خدا نمیدونستما......دقت نکرده بودم.......
![]()
گفتم که اچال نداره. گریه نکن

وااااااااااای.من نمیدونستم عجیجم....ببخشید.به خدا نمیدونستما......دقت نکرده بودم.......
![]()
امروز روز تولدمه....اما روز گریه داری بود....باشه....در هر صورت معذرت......گفتم که اچال نداره. گریه نکن![]()
خدا نکنه چرا گریه؟امروز روز تولدمه....اما روز گریه داری بود....باشه....در هر صورت معذرت......![]()
![]()
![]()
روزه تولد با امتحان مقاومت ببین چی میشه مصادف شه....خدا نکنه چرا گریه؟![]()
از من که گذشت ولی شما از اول ترم درس بخونید که مثل من دچار افتایش نشین ...
آخ آخ آخ ... افتادم بد افتادم
خدایا ....................
![]()
اول ترم که هیچی الانم که نزدیکه امتحانه مثه آدم درس نمی خونیم
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ میفتین خدایی نکرده مثل من سرتون می خوره به سنگا !!!!
روزه تولد با امتحان مقاومت ببین چی میشه مصادف شه....![]()
نبینم گریتو برفک جونم ایشا...که پاسش می کنیروزه تولد با امتحان مقاومت ببین چی میشه مصادف شه....![]()
ایول ,می بینم که روش نوین تقلب با استفاده از گوشی همچینی هم ناشناخته نیستآخههههههههه
یادش به خیر چقدر سر مقاومت تقلب کردیم
ایشالا بعد که نمرتون اومد خوشحال میشین
دیشب داشتیم به بچه ها آموزش تقلب سر مقاومت میدادیم بیچاره ها امروز گوشیاشونو سر جلسه گرفتن ....
چه جور اموزشی بوده!!!!!
پس جاتون اینجاست.....!!!!!!آموزش کامل کامل بود ولی وقتی یه مراقب تیز و بز و البته گیر میاد و بچه ها هم یه کمی تابلو کار میکنن اون وقته که دیگه ما باید براشون پادرمیونی کنیم آخه نیست که ما نمرات تاریخی گرفتیم با استاد رفیقیم در حد بوندستالیگا !!!!
تازه جالب تر اون که یه رفیقام یه هفته بود c6 خریده بود گوشیش رو گرفتن ...
تو این 6 ترم تا حالا 20 واحد 20 واحد گرفتم هیچی نیفتادم
حالا که 15 تا دارم اونم همشون تخصصی و هلو
این همه هم دوسشون دارم
عمرا بیفتم
پس جاتون اینجاست.....!!!!!!![]()
من؟کجا!!!!؟؟؟نه بابا اون جاها منو راه نمیدن مگه اینکه شما که بالایین دست منم بگیرین ...
من؟کجا!!!!؟؟؟
کجا؟؟همون بالا دیگه ...
کجا؟؟
همون جا که گفتین جای منه
راستی به وبلاگتونم سر زدم شعرهای قشنگی بود
خب برای اینکه دعوامون نشه 2 تایی میریمنه خودتون بفرمایید..مرسی.لطف کردید.....نظرم بدید...فعلا که وقت نمیکنم برم....در حد اولیست....
ممنون....
ایشالا.... منم روش شما رو در پیش گرفتم این ترمم اگه شکل دهی رو یه 10 بده بپاسم میشم دقیق ترمی 20 تا
راستی شما که زحمت 20 تا 20 تا گرفتنش رو کشیدین حالا که واحد کم داشتین می خوندین برای ارشد ... فکر کنم برای همین زیاد واحد گرفتین دیگه...
ممنونخب برای اینکه دعوامون نشه 2 تایی میریم
ممنون از شما ...
یه بار دیگه هم تولدتون مبارک ، بای ... من برم درس![]()
سلام
چطورین فسقلی ها ؟
نمی بینید ما رو خوش هستین ؟
خوش میگذره ؟
سلام.خوبید؟سلام
چطورین فسقلی ها ؟
خوش میگذره ؟
سلام
چطورین فسقلی ها ؟
خوش میگذره ؟