تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیره؟؟؟؟سلام به همه دوستان
زیاد درس نخونین مخ هاتون هنگ می کنه![]()
تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیره؟؟؟؟
سلام
ریاست؟؟؟از کجا می دونی همین الانش خواب نیستم؟؟؟
من که انتخاب دیگه ای ندارم. فعلا مجبورم.
خوش می گذره؟ اینجا واسه خودت ریاست می کنی دیگه.
بچه ها همه خوبن اینجا؟
ما که از اول ترم ول گشتیم! این یه ماهم ندرسیم ترم اولی مشروط شدیم رفته!سلام به همه دوستان
زیاد درس نخونین مخ هاتون هنگ می کنه![]()
کریسمس همگی مبارک
البته من خودم یه کمکی ناراحتم، آخه سال جهانی نجوم دیگه تموم شد.![]()
اختیار داری، درس خوندن تو فورجه که واجب عینیه.ما که از اول ترم ول گشتیم! این یه ماهم ندرسیم ترم اولی مشروط شدیم رفته!![]()
منم هستم. ولی از اون جایی که مهمون داریم تا موقعی که هنوز تشریفشونو دارن من هی می رم و می یام.سلام به همگي دوستان!
خوبيد؟
منم هستما!!!!!!!
به به ! ميبينم كه آق thixo و نانو خانم هم هستنا!!!!
چه خبره اينجا!!!
بذار به بچه ها يه زنگي بزنم همه بيان! نه؟؟؟؟
من اينجا هستم ولي فكر نكنم تا چند دقيقه ديگه بتونم پست بدم!
گشتم پیدا کردمهمين! يه دو تا پست گذاشتيد و رفتيد؟؟؟؟؟؟؟
آق nimitzo خوبي؟ خيلي ارادت داريما، ولي به نظرت آواتار يه ذره...... اصلا قصد جسارت ندارما ، به نظر ديگران احترام خاصي قائلم ولي......
نانو خانم، بالاخره رفتيد خونه؟امتحانا چي ميگن؟
من كه در مجموع يه چيزي حدود 400 صفحه بايد جزوه بخونم با دو تا پروژه!!!!
آقا رضا بابت پروژه ببخشيد كه نتونستم كمك زيادي كنم، موفق شديد؟ موضوع چي شد؟
آقا هومن ورود شما رو هم خوش آمد ميگم، اميدوارم بتونيم از اطلاعات همديگه به خوبي استفاده كنيم!
آق thixo هم مثل يه روح اومد و رفت!!!
راستي فرهنگ خانم سلام رسوندن!
ببينم كي ميخواد تو شب نشيني باشه!
در ضمن عيد كريسمسم به تمام مسيحيان عزيز تبريك ميگم. اميدوارم سال خوبي براشون باشه!![]()
ایشون فقط تریپه تیغ NACET دارهما كه خوبيم . شب نشيني هم مدت هاست كه ديگه دوره اش تموم شده
آواتارم هم عاليه . حرف نداره![]()
ایشون فقط تریپه تیغ NACET داره
البته بهش حق میدم این تیغ LORD یا تیز نمی بره![]()
من جسارت نكردم آقا رضا!!!!!گشتم پیدا کردم
کامل کامل
ممنون
اما دیگه از این منبع ها به من یکی دیگه پیشنهاد نکن
موفق باشی
اهل اون کروکودیله که از وسط نصف شده![]()
دوره اش تموم شده، عمرا!!! يه دو سه هفته نبودمااااا !ما كه خوبيم . شب نشيني هم مدت هاست كه ديگه دوره اش تموم شده
آواتارم هم عاليه . حرف نداره![]()
امتحانا سلام دارن! کلی کتاب و جزوه که تا حالا نه روشونو باز نه سر کلاساشون رفتم!!!!!همين! يه دو تا پست گذاشتيد و رفتيد؟؟؟؟؟؟؟
آق nimitzo خوبي؟ خيلي ارادت داريما، ولي به نظرت آواتار يه ذره...... اصلا قصد جسارت ندارما ، به نظر ديگران احترام خاصي قائلم ولي......
نانو خانم، بالاخره رفتيد خونه؟امتحانا چي ميگن؟
من كه در مجموع يه چيزي حدود 400 صفحه بايد جزوه بخونم با دو تا پروژه!!!!
آقا رضا بابت پروژه ببخشيد كه نتونستم كمك زيادي كنم، موفق شديد؟ موضوع چي شد؟
آقا هومن ورود شما رو هم خوش آمد ميگم، اميدوارم بتونيم از اطلاعات همديگه به خوبي استفاده كنيم!
آق thixo هم مثل يه روح اومد و رفت!!!
راستي فرهنگ خانم سلام رسوندن!
ببينم كي ميخواد تو شب نشيني باشه!
در ضمن عيد كريسمسم به تمام مسيحيان عزيز تبريك ميگم. اميدوارم سال خوبي براشون باشه!![]()
با اون يال و كوپالي كه من از nimitzo سراغ دارم كه NACET چه عرض كنم، اره برقي ميخواد!!ایشون فقط تریپه تیغ NACET داره
البته بهش حق میدم این تیغ LORD یا تیز نمی بره![]()
نه بگرد موضوع کلی زیاد هست پیدا می کنیمن جسارت نكردم آقا رضا!!!!!
فقط گفتم تنها منبعي كه دارم و زياد به درد ميخوره همون هندبوكه، نگفتم كه نداري آق رضا!
حالا ميتوني موضوعشم بگي تا شايد بعدا به دردمون بخوره؟؟![]()
آقا رضا با پنبه سر ميبرن( تشديد رو ر) به تيغ احتياجي ندارن!معلومه اهل دل هستيا مهندس![]()
شما هم كه فقط مياي و ميري! پستها رو هم كه يه نگاه نميندازي! همه شريفي ها اينجورين؟؟؟من مجددا بر گشتم. باید یه چند تا مقاله بخونم و یه review paper بنویسم واسه همین میام و میرم
در ضمن عید کریسمس 3-4 روز پیش بود الان نزدیک new years eve هستیم![]()
با اون يال و كوپالي كه من از nimitzo سراغ دارم كه NACET چه عرض كنم، اره برقي ميخواد!!
(nimitzo جان ناراحت نشياااااا، شب جمعيه طبع باز شده، اگه ناراحت شدي بگو تا پست و پاك كنم
)
خب مثل اينكه مهمونا رفتن و موقع ظرف شستن شده و دختر خانواده نفر اول ظرف شستن! موفق باشيد! فقط ببين ميتوني يه روش نانو تو شستن ظرفا به كار ببري!!!خب دیگه دوستان، من باید برم. صبح دوباره می یام سر می زنم.
شب همگی خوش![]()
من؟من؟من؟ببين من به اين مظلومي؟شما كه هميشه طبعت بازه متريال خان
چه جديدا رفتي روي مود پست پاك كردن
ميخواي به ادمين بگيم كلا هر چي پست داري رو پاك كنه ؟؟؟!!!!![]()