سلام استاد مرسی که نظر دادید باعث افتخارهسلام . من غیر انتفاعی نیستم ولی یه جورایی با علمی کاربردی درارتباطم.
اگه اجازه بدید یه نظری بدم...
متاسفانه دانشجوهای اینجور دانشگاه ها خودشون رو قبول ندارند و این باعث میشه استادا کم کاری کنند واین مثل یه فیدبک همدیگه رو تقویت میکنه...
بچه ها شما چیزی از بچه های دانشگاه های دولتی کم ندارید فقط کافیه خودتون رو قبول داشته باشید و از استاداتون کار بخواید . اون وقت میبینید سطح دانشگاه تون چقدر بالا میره......
خوشبحالتون البته شما خانوما فرقی براتون نداره شایدم هنوز دنبال کار نرفتی که اوضاع دستت بیادسلام منم کارشناسی رو دانشگاه غیر انتفاعی بودم ارشدم غیر انتفاعی می خونم راضیم...
البته من تا اونجایی که میدونم برا کار کردن اول به داشتن آشنا یا همون پارتی عامیانه نیاز هستایشالا که موفق باشی دوست عزیز اتفاقا امکانات دانشگاهی هم که من بودم خوب بودم و ازش راضیم اما اینو که همه نمیدونن و فردا که بری دنبال کار میگن غیر انتفاعی بودی دیگه نمیگن حتی رتبه دو رقمی کنکور هم با ما درس خونده و تو دانشگاه ما بوده نمیگن ما کنکور ملی دادیم و اینجا قبول شدیم نمیگن که درسای اصلی رو با بهترین اساتید امیر کبیر بودیم و ...
اره داداش اینجا خیلی اوضاع خرابه
شایدم هنوز وارد بازار کار نشدی و دنبال کار نرفتی
سلام خواهش امیدوارم بازم بیاین سر بزنین خوشحال میشم کمک کنینسلام...ممنون که ندا دادی بیام ... اگر دوست داری میتونم کمک کنم تا پابر جا بمونه ...تایپیکو میگم...
اتفاقا حالا سوای از پارتی الان من هرچی استخدامی و کار و اطلاعیه دیدم یکی از مهمترین شروط داشتن مدرک معتبر هستش باورت میشه دانشگاه ازاد رو از ما بیشتر قبول دارن این دیگه خیلی ظلمه