گوشی 300 تومن

sarake

عضو جدید
سلام من یه گوشی میخام که دوربین فیلم برداریش خوب باشه.(این مهمه برام).pdf هم بخونه .wifi هم داشته باشه
خراب و ویروسی هم نشه و عمر کنه.
ممنون اگه از این مدلی که من میخام با این قیمت سراغ داشتین معرفی کنین.
ممنون

sarake

عضو جدید
ممنون ولی از سونی اریکسون خوشم نمیاد.
سامسونگ
حالا اگه 50 تا 100 تومن هم اضافه شه.
بعد یه چیزی نظرتون راجع به گوشی کارکرده چیه.اخه پولم کمه توقع ام بالاست.من دوربین بهتر میخام.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
خب دوست گلم اگه با کارکرده مشکلی نداشته باشین که صد در صد انتخاب بهتریه ! بخواین میتونم واستون پیدا کنم .
ولی شما انتظاراتتون رو خیلی جزئی گفتین .
دوربین بهتر منظورتون چقدره !؟
فکر نکنین هرچی مگاپیکسل بالاتر باشه دوربین بهتره !

sarake

عضو جدید
بازم ممنون
من فیلم گرفتن رو خیلی بیشتر از عکس انداختن دوست دارم.
توقع ام همین که دوربین همراه تقریباخوبی داشته باشم.و یه یکسری امکانات معمول روی سایر گوشی ها.,صفحه نمایش هم بزرگ باشه بهتره.
فکر کنم پیکسل مربوط به سایز عکس هست دیگه.
کارکرده ام اگه طرف مقابل رو نشناسم فکر کنم نتونم استفاده کنم.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
بازم ممنون
من فیلم گرفتن رو خیلی بیشتر از عکس انداختن دوست دارم.
توقع ام همین که دوربین همراه تقریباخوبی داشته باشم.و یه یکسری امکانات معمول روی سایر گوشی ها.,صفحه نمایش هم بزرگ باشه بهتره.
فکر کنم پیکسل مربوط به سایز عکس هست دیگه.
کارکرده ام اگه طرف مقابل رو نشناسم فکر کنم نتونم استفاده کنم.
خب دوست گلم وقتی شما عکاسی واستون مهم نیست اکسپریا مینی جواب کارتون رو میده چون این گوشی HD فیلمبرداری میکنه !
در مورد کارکرده هم درست میگین . ولی من الان بالای 5 تا گوشی کارکرده از افرادی که نمیشناختم گرفتم و هیچگونه مشکلی هم نداشتم . اگه قرار باشه همه مثل شما فکر کنن اصلا بازارچه های اینترنتی معنا نداره !

اما شما با 400 تومن میتونین کارکرده سامسونگ گلکسی اس هم بگیرین . گوشی فوق العاده ایه . فقط فلش برای دوربین نداره !

sarake

عضو جدید
مرسی از اینکه که به موقع جواب میدید.
میرم اکسپریا مینی رو ببینم.
نمی گم کارکرده خراب باشه.میگم احتمالا نتونم استفاده کنم از نظر یه کوچولو به دل نشستن و وسواسی
بازم ممنون

3D.MAX

عضو جدید
مرسی از اینکه که به موقع جواب میدید.
میرم اکسپریا مینی رو ببینم.
نمی گم کارکرده خراب باشه.میگم احتمالا نتونم استفاده کنم از نظر یه کوچولو به دل نشستن و وسواسی
بازم ممنون

من اکسپریا مینی دارم...
بدکی نی...

بالا