گوشی زیر ۵۰۰ تومن؟؟

shokolot

عضو جدید
سلام
من ی گوشی میخوام بخرم که این چندتا خصوصیتو داشته باشه ممون میشم کمک کنید
1.قیمت زیر 500
2.امکان نصب نرم افزارایی مثل shmessenger و nimbuzz یا... واسه چت داشته باشه
3.از لحاظ باتری خوب باشه
4.برای خوندن ebook و pdf مناسب باشه
5.ترجیحا زیاد بزرگ نباشه و ترجیحا لمسی نباشه(البته میدونم دیگه همه گوشیا لمسی شدن و ترجیحا nokia باشه!!

گوشی فعلیم n82 که ازش راضیم فقط چون چندساله دارمش یکم داغون شده
ممنون میشم کمکم کنین:gol:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
سلام . دوست گلم دیگه باید فکر گوشی غیر لمسی رو از سرتون بیرون کنین ! الان دیگه گوشی وجود نداره که لمسی نباشه ( منظورم توی رنج قیمت شماس )
گوشیهای نوکیای توی این رنج به علت سخت افزار و سیستم عامل ضعیف و همچنین صفحه نمایش های با رزولوشن پایین به درد PDF خوندن نمیخورن و شدیدا اذیت میکنن !
با این بودجه من سه تا گزینه بهتون پیشنهاد میکنم : سامسونگ گلکسی اس - اچ تی سی وان وی - سونی اریکسون آرک

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
سلام . دوست گلم دیگه باید فکر گوشی غیر لمسی رو از سرتون بیرون کنین ! الان دیگه گوشی وجود نداره که لمسی نباشه ( منظورم توی رنج قیمت شماس )
گوشیهای نوکیای توی این رنج به علت سخت افزار و سیستم عامل ضعیف و همچنین صفحه نمایش های با رزولوشن پایین به درد PDF خوندن نمیخورن و شدیدا اذیت میکنن !
با این بودجه من سه تا گزینه بهتون پیشنهاد میکنم : سامسونگ گلکسی اس - اچ تی سی وان وی - سونی اریکسون آرک

shokolot

عضو جدید

ممنون حالا اگه بیخیال pdf خوندن بشم و از نوکیا گوشی بخوام چی پیشنهاد میدین؟؟؟

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
با این بودجه میتونین به نوکیا C7 و نوکیا 700 فکر کنین !
در موردشون سوال داشتیم در خدمتم !

پ.ن: پرداخت اینقدر پول واسه نوکیا اشتباه محضه !
موفق باشین !

بالا