گوشی بسیار ساده و 2 سیم کارته از نوکیا با عمر باطری خیلی زیاد

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم برای معرفی یک گوشی نیازی به ایجاد یک تاپیک نیست ولی چون خیلی ها به دنبال گوشی ارزان قیمت،با کیفیت و با برندی مشهور هستند من این تاپیک را ایجاد کردم که دیگه کسی نخواد فورم رو زیرو رو کنه برای همچین گوشی ای.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

اپراتور CGC) Consolidated Gulf Co) قطر برای نخستین بار در این کشور گوشی دو سیم کارته C1 نوکیا را عرضه کرد. گوشی نوکیا C1 در حالت Stand by تا شش هفته شارژ باتری را حفظ می کند که طولانی ترین زمان Stand by در میان گوشی های نوکیا می باشد. دفترچه تلفن نوکیا C1 حداکثر 500 مخاطب را ذخیره می کند و 250 پیام متنی را می توان در حافظه گوشی ذخیره کرد.

از سایر ویژگی های C1 می توان به صفحه نمایش 1.8 اینچ رنگی ، رادیو FM ، سوکت هدست 3.5 میلی متری ، قابلیت انتقال تماس ، چراغ قوه و بازی های از پیش نصب شده اشاره کرد. قطر این گوشی 15 میلی متر است و وزن آن فقط 73 گرم می باشد. با فشار دادن یک کلید می توان بین دو سیم کارت سوئیچ کرد از آنجایی که اکثر کاربران قطر دارای دو تا سه سیم کارت می باشند این گوشی کاربرد بسیاری برای آنها دارد . اطلاعاتی در رابلطه با قیمت گوشی ارائه نشده است.

هیچ کس.

عضو جدید
یه مشکل خیلی بدی که داره و من بخاطر همین مشکلش نمیرم سراغش اینه که دو سیم کارت هم زمان کار نمیدن:mad:

Nazanin07

عضو جدید
همه چیز این گوشی خوب بود فقط کیبوردش خیلی صدا می داد و تق تق می کرد,
و صدای فردی که باهاش صحبت می کنی از بلندگوی پشت گوشی برای عموم پخش می شد:D که باید ولوم را خیلی کم می کردی
:smile: