گلایه از اعضای تالار حقوق

مرد قبیله

عضو جدید
سلام بر دوستان تالار حقوق عزیزان از کم کاری وبی توجهی شما به تالار و نقد نکردن نظرات دوستان گلایه دارم واز شما می خواهم که وقت بیشتری در این زمینه بگذارید چرا که حقوق رشته ایی پویا است و با استدلال و گفتگو می توان پی به زوایای تاریک آن برد ومطمئا" باشید وقتی پی به مطلبی جدید که تا به آن زمان نمی دانستید می برد شوق شما دریادگیری بیشتر می شود.

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
بله فرمایش شما متین...من علاقه مندم به حقوق و اینا اما جملات شما کلی بود و ما را به فیض رساند ... ومطمئا" باشید وقتی پی به مطلبی جدید که تا به آن زمان نمی دانستید می برد شوق شما دریادگیری بیشتر می شود.

مرد قبیله

عضو جدید
سلام دوست عزیز همه چیز کلی شده مثلا ما توی دنیا یه بابا لنگدراز داشتیم ولی حالا الی ماشاءا..یه چیزی بگم بین خودمون باشه می دانی چرا بابا لنگ دراز خیلی دیر به جودی منظورش رو فهماند دلیلش اینه که قد بابا لنگ دراز بلند بود خون به مغزش نمی رسید.

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز همه چیز کلی شده مثلا ما توی دنیا یه بابا لنگدراز داشتیم ولی حالا الی ماشاءا..یه چیزی بگم بین خودمون باشه می دانی چرا بابا لنگ دراز خیلی دیر به جودی منظورش رو فهماند دلیلش اینه که قد بابا لنگ دراز بلند بود خون به مغزش نمی رسید.

چقده بامزه این شما:biggrin: اون موقع هنو پمپ اختراع نشده بود الان مشکل حله;)برا همین تعدادشون رو به افزایشه...براتون آرزوی موفقیت میکنم