من دقیقا با توجه به همون کلیدهای اولیه حساب کردم و دقیق همون شدهشما غلطاتونو با توجه به چیزیکه کلید اولیه بود حساب کردید یا مثلا غلطای کلید اولیه رو هم محاسبه کردید؟
من دقیقا با توجه به همون کلیدهای اولیه حساب کردم و دقیق همون شدهشما غلطاتونو با توجه به چیزیکه کلید اولیه بود حساب کردید یا مثلا غلطای کلید اولیه رو هم محاسبه کردید؟
یا ابلفضل !پس غلطا رو تصحیح نمیکننمن دقیقا با توجه به همون کلیدهای اولیه حساب کردم و دقیق همون شده
یا ابلفضل !پس غلطا رو تصحیح نمیکنن![]()
chera bazi az marakez aslan chizi elam nakardan ?
alan daneshgahe gilan chera nist too in list ?
ya pajhooheshgahe sanate naft
ya roozane khalije fars
ajibe
سلام دوستان
بنده ترم سوم ارشد هستم و هنوز پایان نامه ام رو شروع نکردم
می خوام برای دکترا بخونم اما معدل ارشدم خوب نیست حدود 16 هست اگر مقاله بتونم بدم می تونم امیدوار باشم؟
لطفا بگید معدل ارشد چقدر مهمه با معدل کمتر هم میشه امیدوار بود
سلام دوستان
کسی خبر داره که برای دکترای مهندسی شیمی کدوم کتابها خوب هستن؟
خیلی ممنون
معدل مهمه ولی چیزای دیگه هم هست.. اینکه کجا لیسانس و فوقت درس خوندی رو توی مصاحبه خیلی میپرسن..
اگه فارغ التحصیل باشی به مقاله خیلی گیر میدن.
من فارغ التحصیل نیستم
دانشگا ه کارشناسی هم روزانه شهرستان و ارشدم روزانه علم وصنعت هستم معدل کارشناسی ام 16.5 ولی معدل ارشدم حدود 15.5 بدون پایان نامه است.
میشه بگید با این وضع بخونم برای دکترا ؟
تا همین جا هم رزومه شما خوبه و حتی می تونید با آوردن رتبه خوب از دانشگاه های بهتر از علم و صنعت هم پذیرش بگیرید . به هر حال معدل کارشناسی نشون می ده که تو ارشد بنابه دلایلی معدلتون در حد متوسط بوده . بنابه تجربه با این رزومه اگه رتبتون خوب باشه برای تمام دانشگاه ها شانس دارید . البته بعد از کنکورمن فارغ التحصیل نیستم
دانشگا ه کارشناسی هم روزانه شهرستان و ارشدم روزانه علم وصنعت هستم معدل کارشناسی ام 16.5 ولی معدل ارشدم حدود 15.5 بدون پایان نامه است.
میشه بگید با این وضع بخونم برای دکترا ؟
سلام.امکانش هست کسی که لیسانس و فوقش دانشگاه آزاد باشه بتونه مصاحبه دکتری دولتی قبول شه؟یا ما دانشگاه آزادیا باید کلا قید دکتری دولتی رو بزنیم؟شما کسی رو میشناسین با این شرایط قبول شده باشه؟؟
من هستم. ولی نمیدونم بابید کی و چجوری شروع کنم
ما هم هستیم دوستان
با یه برنامه توپ ایشالا قبولیم