بچه ها کی میدونه این کنکور ارشد چیه ؟
چجوری هستش و ....
آخه همه امتحانای ما که open book هستش حالا این سوال از این کتابا چجوری تو کنکور میاد ؟
من به عنوان یه نفر که ارشدو به صورت جدی تجربه کردم باید بگم که قبول شدن توش سخت نیست ولی نیاز به همت زیادی داره ! باید کتابای مخوصشو مثل کتابهای راهیان ارشدو یه صورت کامل بگیری و چند دور طوری بخونی که یادت خوب بمونه و تسلط داشته باشی.بچه ها کی میدونه این کنکور ارشد چیه ؟
چجوری هستش و ....
آخه همه امتحانای ما که open book هستش حالا این سوال از این کتابا چجوری تو کنکور میاد ؟
کاملا" موافقممن به عنوان یه نفر که ارشدو به صورت جدی تجربه کردم باید بگم که قبول شدن توش سخت نیست ولی نیاز به همت زیادی داره ! باید کتابای مخوصشو مثل کتابهای راهیان ارشدو یه صورت کامل بگیری و چند دور طوری بخونی که یادت خوب بمونه و تسلط داشته باشی.
به هیچ عنوان سراغ کتابهای text نرو که حسابی ضرر میکنی !
1 سوال دیگه هم داشتم اون هم اینکه رشته پترو شیمی رو در حال حاضر تا چه مقطعی میشه ادامه داد؟
اصولا چیزی که من شنیدم اینه که استخدام دولت بر پایه دانشجویان خوب دانشگاه سراسری استوار است ... اما دوست عزیز واضحه که اگه کار کنی و خودتو نشون بدی تو این رشته میتونی حکومت کنی و هرجا که دوس داشتی کار کنی و پول در بیاری ... البته نظره شخص منه و شاید اشتباه باشه ...
با سلامی دگر بار.کی گفته که استخدام دولت بر پایه ی دانشجویان دانشگاه دولتی هست؟دولتی و آزاد هیچ فرقی نداره هر جا که هستی باید حرفی واسه گفتن داشته باشی همین.در ضمن دوست عزیز شما که از چیزی مطلع نیستید راهنمایی نفرمایید.با تشکر![]()
سلام من مهندس مواد هستم میخواستم منابع کارشناسی ارشد رشته مواد را بدانم.متشکرم
میشه دقیق تر راهنماییم کنید؟باوقت مشکل ندارم 3ترم+2تا تابستون وقت دارم
خوبواقعاtext به درد نمیخوره!!!!!!!
من ترم4رو تموم کردم میخوام برا ارشد بخونم از کجا شروع کنم چی بخونم؟
شما چطوری سیالات رو انقدر خوب زدین؟
من شدیدا به 1 مشاور نیاز دارم که تازه ارشد داده باشه کسی هست کمکم کنه؟
البته اینم در نظر بگیرید که من فقط تهران میخوام تا هرقدرم که بتونم تلاش میکنم ولی راه درست رو نمیدونم
لطفا کمکم کنید
با سلام
بنده دارای مدرک کاردانی پتروشیمی و لیسانس صنایع شیمیایی هستم میخواستم بدونم برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد باید کدام رشته رو انتخاب کنم
در مورد بازار کار لیسانس صنایع شیمیایی هم کمی توضیح بدهید
یا حق