[ گفت و گو ] انتخاب رشته کارشناسی ارشــد و دکتــرا

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کی میدونه این کنکور ارشد چیه ؟
چجوری هستش و ....
آخه همه امتحانای ما که open book هستش حالا این سوال از این کتابا چجوری تو کنکور میاد ؟

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
چجوری هستش و ....
آخه همه امتحانای ما که open book هستش حالا این سوال از این کتابا چجوری تو کنکور میاد ؟

اگه تا یکی دو سال پیش بود ، بهت میگفتم که برو نمونه تست های سال های گذشته رو ببین ولی از موقعی که ماشین حسای هم ممنوع شد ، مدل سوال ها به سمت مفهومی پیش رفت ، البته تا دو سال دیگه که تو بخواهی ارشد بدی ، نمونه سوال 5 یا 6 سال بدون ماشین حساب هم اومده
در کل اگه میخواهی تست کار کنی ، من کتاب های راهیان ارشد دکتر خداکرمی رو پیشنهاد میکنم
الان فقط ترمو 2 رو نداره که امیدوارم به زودی بیادش

Reza.R

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چجوری هستش و ....
من به عنوان یه نفر که ارشدو به صورت جدی تجربه کردم باید بگم که قبول شدن توش سخت نیست ولی نیاز به همت زیادی داره ! باید کتابای مخوصشو مثل کتابهای راهیان ارشدو یه صورت کامل بگیری و چند دور طوری بخونی که یادت خوب بمونه و تسلط داشته باشی.
به هیچ عنوان سراغ کتابهای text نرو که حسابی ضرر میکنی !

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
من به عنوان یه نفر که ارشدو به صورت جدی تجربه کردم باید بگم که قبول شدن توش سخت نیست ولی نیاز به همت زیادی داره ! باید کتابای مخوصشو مثل کتابهای راهیان ارشدو یه صورت کامل بگیری و چند دور طوری بخونی که یادت خوب بمونه و تسلط داشته باشی.
به هیچ عنوان سراغ کتابهای text نرو که حسابی ضرر میکنی !
کاملا" موافقم :w11:

sayrex

عضو جدید
پتروشیمی؟!!!

پتروشیمی؟!!!

سلام:gol:

امروز کنکو آزاد رو دادم

مهندسی پترو شیمی واحد اراک

میخواستم بدونم آینده ی شغلی این رشته چطوره؟

امیدی هست برای کار توی کارخونه های پترو شیمی؟

من پاره وقت هم عمران زدم

به نظرتون کدوم یکی آینده ی روشن تری دارندر بازار کار نسبت وضعیت کاری در ایران (عمران یا پترو شیمی)

لطفا کسایی که پترو شیمی میخونن حتما" جواب بدن

آخرین ویرایش:

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
خوب
پتروشیمی یا همون مهندسی شیمی ، رشته خوبیه
اگه بری جنوب پول خوبی هم در میاری
ولی عمران برای کار بازار بهتری داره ، در ضمن با همون عمران هم میشه رفت جنوب و پول در آورد
توی شهرهای بزرگ هم میتونی کار کنی.

hex6789

عضو جدید
Only Chemical Engineering

Only Chemical Engineering

پتروشیمی واقعا عالیه ...
به نظر من با علاقه خوندن هرکدوم می تونه آینده رو تضمین کنه !;)
من خودم پتروشیمی فردوسی ام :smile:

*parvaneh*

عضو جدید
مهندس آینده

مهندس آینده

:Dمهندسی شیمی یه رشته پر درامده البته اگه به قول بچه های فارق التحصیل دوران کار آموزی خودتو یه مهندس خوب نشون بدی.

sayrex

عضو جدید
ممنون از همه
میدونین خودم هم بیشتر به پترو شیمی علاقه دارم

اما چیزی که هست اینه که من اگه بخوام پترو شیمی برم آیا با توجه به اینکه از دانشگاه آزاد فارغ التحصیل میشم بازارش نسبت به اون های که از دانشگاه دولتی هستند کمتر نیست؟

hex6789

عضو جدید
دانشگاه آزاد یا سراسری !؟

دانشگاه آزاد یا سراسری !؟

اصولا چیزی که من شنیدم اینه که استخدام دولت بر پایه دانشجویان خوب دانشگاه سراسری استوار است ... اما دوست عزیز واضحه که اگه کار کنی و خودتو نشون بدی تو این رشته میتونی حکومت کنی و هرجا که دوس داشتی کار کنی و پول در بیاری ... البته نظره شخص منه و شاید اشتباه باشه ...

sayrex

عضو جدید
ممنون از شما

خوب حالا این رشته از نظر درساش چطوره؟

یعنی تو رشته های مهندسی رشتهی سختی بحساب میاد یا آسون

میزان سختی درساش نسبت به عمران چطور؟

البته تا اونجا که میدونم عمران نسبت به خیلی از مهندسی ها گلابی

hex6789

عضو جدید
مهندسی شیمی

مهندسی شیمی

ببین دوست عزیز رشته مهندسی شیمی هم مانند مکانیک سختی خاص خودشو داره و این تصور که آسون تر از بقیه رشته ها هستش فقط یه اشتباهه محضه !
نسبت به عمران فک می کنم سخت تره ... تا جاییکه میدونم تعداد درس های عمران خیلی زیاده ، در حالیکه درس های ما خیلی کمتره اما سنگینی بعضی از این درسا در نوعه خودش جالبه ... مثلا از معدود درس های 4 واحدی در دانشگاه موازنه جرم و انرژی و طراحی راکتور هستش که ماله ماست ... من خودم این ترم موازنرو پاس کردم ، کلا درس سنگینی هستش اگه نخونیش و در ضمن یکی از اصلی ترین پایه های مهندسی شیمیه ...
به نظر من نباید سختی های رشته ها رو با هم مقایسه کرد چون هر رشته به مقتضای خودش سختی داره ...

نتیجه نهایی اینکه مهندسی شیمی خیلی سخت نیست اگر درسارو خوب بخونی ولی اگه اهل درس نباشی جدا رشته سنگینیه ! گفتم که مثله مکانیکه ! ;)

sayrex

عضو جدید
میدونین من دانش آموز متطسط ی هستم نه خیلی قوی ونه خیلی ضعیف

اگر هم به چیزی علاقه داشته باشم میخونمش و به شیمی هم خیلی علاقه دارم

اما چیزی که هست میترسم این علاقه 1 جور وهم و خیال یا بهتر بگم 1 جور تصورات بچه گانه باشه چون

تا اونجا یی که میدونم درس های دبیرستان خیلی با دانشگاه فرق میکنه

حالا اگه 1 وقت اون علاقه ای که من الان به شیمی دارم با اومدن به دانشگاه و دیدن واقعیت این درس از بین

رفت میترسم دیگه دل به درس ندم اگر رشتش سخت باشه هم دیگه بد تر میشه چون اصلا" نمیشه

خوندش

الان دانش آموز های متوسط توی دانشگاه شما این رشته رو بعد چند سال تموم میکنن؟

1 سوال دیگه هم داشتم اون هم اینکه رشته پترو شیمی رو در حال حاضر تا چه مقطعی میشه ادامه داد؟

hex6789

عضو جدید
مهندسی شیمی

مهندسی شیمی

ببینین دوست عزیز یه نکته رو باید حتما یاداوری کنم :warn::warn::warn: :
مهندسی شیمی فقط 9 واحد شیمی به صورت مستقیم داره :surprised: ... خوب خیلی بهتره با دبیرستان اصلا مقایسه نشه ... چون خیلی فرق می کنه خیلی ...
ببینین الان دانشگاه فردوسی در 3 گرایش گاز و پتروشیمی و پالایش دانشجو میگیره که اصولا از سال سوم به بعد تعیین گرایش می شن ( البته اگه اشتباه نکنم ) ...
معمولا رتبه ها از 3500 تا 4200 منطقه یک توی رشته ما هستن ( البته من خودم 1200 شدم ولی اینجام الان ) ...
بنابراین شاگردای متوسط زیادی وجود دارن که با مطالعه در حد معمولی به راحتی درس هارو پاس می کنن و حتی علم مهندسی شیمی رو یاد میگیرن ... واقعا بستگی به خودتون داره ! فقط نباید بترسینو برین جلو ... من قول میدم اونقدا سخت نیست ;)

در ضمن برای آگاهی کامل از رشته های فوق مهندسی شیمی به این لینک مراجعه کنید :

موفق باشید :smile:

engineer1986

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

اصولا چیزی که من شنیدم اینه که استخدام دولت بر پایه دانشجویان خوب دانشگاه سراسری استوار است ... اما دوست عزیز واضحه که اگه کار کنی و خودتو نشون بدی تو این رشته میتونی حکومت کنی و هرجا که دوس داشتی کار کنی و پول در بیاری ... البته نظره شخص منه و شاید اشتباه باشه ...

با سلامی دگر بار.کی گفته که استخدام دولت بر پایه ی دانشجویان دانشگاه دولتی هست؟دولتی و آزاد هیچ فرقی نداره هر جا که هستی باید حرفی واسه گفتن داشته باشی همین.در ضمن دوست عزیز شما که از چیزی مطلع نیستید راهنمایی نفرمایید.با تشکر:razz:

hex6789

عضو جدید
!

!

با سلامی دگر بار.کی گفته که استخدام دولت بر پایه ی دانشجویان دانشگاه دولتی هست؟دولتی و آزاد هیچ فرقی نداره هر جا که هستی باید حرفی واسه گفتن داشته باشی همین.در ضمن دوست عزیز شما که از چیزی مطلع نیستید راهنمایی نفرمایید.با تشکر:razz:

دوست عزیز بهتر بود دقیق می خوندی مطلب منو ... :eek:
من یه جوری این ایده که بین سراسری فرق هست رو مسخره کردم و به حرف شما ولی به صورت دیگه ای تاکید داشتم ! در ضمن تا جایی که از دورو بر شنیدم مخصوصا در سخنرانی چند روز قبل معاون رئیس جمهور تنها 3 تا 5 درصد نخبگان را واجد شرایط استخدام دانست که منظور ایشان بیشتر با دانشجویان سراسری بود و تاکید به بازار کار آزاد برای جوانان کردند ...
در ضمن من نظر خودمو گفتم که از دورو بر شنیدم و تاکید کردم ممکنه اشتباه باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه بار دیگه تاکید می کنم منظور من دست کم گرفتن یا فرق داشتن دانشگاه ازاد نبود و از حرفام مشخصه و فکر نکنم درست باشه این جوری برخورد کنین ! :cry:

آخرین ویرایش:

fatemeh-85

عضو جدید
جزوه آموزش فارسی hysys

جزوه آموزش فارسی hysys

سلام
اگر برایتان امکان دارد یک جزوه فارسی آموزش hysys در سایت قرار دهید یا حتی المقدور آموزش کامل شبیه سازی انواع راکتورها توسط hysys را بامثال در سایت قرار دهید.
متشکرمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/pdf.gif

abdqwr

عضو جدید
سلام من مهندس مواد هستم میخواستم منابع کارشناسی ارشد رشته مواد را بدانم متشکرم.

سلام من مهندس مواد هستم میخواستم منابع کارشناسی ارشد رشته مواد را بدانم متشکرم.

:razz::heart::heart::biggrin:
سلام من مهندس مواد هستم میخواستم منابع کارشناسی ارشد رشته مواد را بدانم.متشکرم
:biggrin:

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
اتفاقا" من جاهایی رو سراغ دارم که مبنای پذیرش نیروهاشون ، مدرک سراسری بوده و آزاد ها رو استخدام نمیکردن.

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
واقعاtext به درد نمیخوره!!!!!!!
من ترم4رو تموم کردم میخوام برا ارشد بخونم از کجا شروع کنم چی بخونم؟
شما چطوری سیالات رو انقدر خوب زدین؟
من شدیدا به 1 مشاور نیاز دارم که تازه ارشد داده باشه کسی هست کمکم کنه؟
البته اینم در نظر بگیرید که من فقط تهران میخوام تا هرقدرم که بتونم تلاش میکنم ولی راه درست رو نمیدونم
لطفا کمکم کنید

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
یعنی بشینم کتابای راهیان ارشد رو بخونم وتست بزنم؟!
سراغ کتاب درسیها نرم؟
لطفا زود جواب بدین می خوام برا تابستونم برنامه ریزی کنم!

hormozdi

عضو جدید
دوست عزیز، بهترین روش مطالعه دقیق و تسلط بر کتابهای Text و استفاده از جزوه های اساتید معروف است. البته زمانبری این روش بالا است ولی بهترین روش همین است.

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
میشه دقیق تر راهنماییم کنید؟باوقت مشکل ندارم 3ترم+2تا تابستون وقت دارم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه دقیق تر راهنماییم کنید؟باوقت مشکل ندارم 3ترم+2تا تابستون وقت دارم

سلاممنم مثل توامميتونيم با هم به همديگه كمك كنيم و با هم تهران قبول شيمراستش اگه راهنماييهايي كه به من شده رو بخونين متوجه ميشين تست نبايد كار كنين\ يعني دور كتاباي تست رو خط بكشينراهيان ارشد خوبه

Oliver Kahn

عضو جدید
با سلام
بنده دارای مدرک کاردانی پتروشیمی و لیسانس صنایع شیمیایی هستم میخواستم بدونم برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد باید کدام رشته رو انتخاب کنم
در مورد بازار کار لیسانس صنایع شیمیایی هم کمی توضیح بدهید
یا حق

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
واقعاtext به درد نمیخوره!!!!!!!
من ترم4رو تموم کردم میخوام برا ارشد بخونم از کجا شروع کنم چی بخونم؟
شما چطوری سیالات رو انقدر خوب زدین؟
من شدیدا به 1 مشاور نیاز دارم که تازه ارشد داده باشه کسی هست کمکم کنه؟
البته اینم در نظر بگیرید که من فقط تهران میخوام تا هرقدرم که بتونم تلاش میکنم ولی راه درست رو نمیدونم
لطفا کمکم کنید
خوب
اول اینکه کدوم شهر هستی؟
اگه تهران باشی که کلاس های خوبی داره و میتونی بری کلاس هایی مثل پارسه که تضمینی هم هست.
دوم اینکه کتاب های راهیان ارشد خوب هستن و از بقیه خیلی بهترن ، حتی از جزوات مکاتبه ای پارسه
البته باید به این نکته توجه داشته باشی که کتاب های تست از 10 یا 15 سال پیش تست ها رو جمع کردن تا به حال ، ولی متاسفانه دو سه سالی هست که ماشین حساب ممنوع شده و شیوه تست ها عوض شده ، بنابراین تست ها چند سال پیش که محاسبه داشتن دیگه به درد نمیخوره.

Oliver Kahn

عضو جدید
با سلام
بنده دارای مدرک کاردانی پتروشیمی و لیسانس صنایع شیمیایی هستم میخواستم بدونم برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد باید کدام رشته رو انتخاب کنم
در مورد بازار کار لیسانس صنایع شیمیایی هم کمی توضیح بدهید
یا حق

با سلام
ممنون که بعد از گذشت یک ماه و دو بار سوال کردن جواب سوال منو دادین از راهنمایی شما ممنون
یا حق

بالا