ممنون شاه پریان بابت این پستت...خیلی ب درد بخور بود
میشه در مورد درس عملیات هم راهنمایی خودت رو بگی
هر دوست دیگه ای هم اگه تجذبه ای داره تو این درس تجربش رو در اختیار ما قرار بده ممنونش میشیم
بنظرمن برای بسته انتقال جرم و عملیات واحد باید خیلی هوشیارانه عمل کرد.
چون این درس با داشتن ضریب 4 میتونه شما رو از فرش به عرش برسونه.اگر شما توی همه درسها با بقیه داوطلبین در یک رنج نمره کسب کنید این درس هست که بین شما و بقیه فاصله میندازه.
شما اگر فقط به سوالات امسال این بسته دقت کنید میبینید فقط تعداد تقریبا 8 سوال به حل کردن و یا جایگذاری در فرمول مربوط میشه و بقیه سوالات به یک سری حفظیات مربوط به این دو درس مربوط میشن.بنظرمن کسی که میخواد درصد قابل توجهی در این بسته بزنه باید از مفاهیم و حفظیات اصلا غافل نشه.
من نظر شخصیم رو میگم ولی اون چیزی که مشخصه این هست که سوالات فرمولی خیلی کلیشه ای هستن مثلا به دست اوردن تعداد مراحل از طریق فرمول یا تعیین ماهیت خوراک از معادله خط خوراک و سوالاتی از این قبیل شما میتونید با چند تا مساله حل کردن مسلط بشین.ولی اون چیزی که دست طراح باز هست سوالات مفهومیه و حفظیه.
من خودم سال قبل راهیان داشتم برای همه درسها.ولی امسال پیشنهاد میکنم جرم رو از جهش بگیرید و عملیات هم اگه جهش اماده کرده جهش تهیه کنید.(البته خواهش میکنم بعد از من کسی کامنت نذاره بگه من از کسی تبلیغ می کنم من بوشهریم اصلا هم پایتخت نشین نیستم چیزی که حقیقت داره از دید خودم رو میگم اصلا کاری به بحثهای حاشیه ای ندارم لطفا بحث رو جنایی نکنید)
به طور غیررسمی من معتقدم برای رتبه های خوب مثل دورقمی نیازی به رفرنس خوندن نیست ولی اگه کسی برای رتبه های عالی برنامه داره بنظرمن بهتره کتاب تریبال ترجمه پریسا زینی یا مرحوم دکتر سهرابی تهیه کنن.البته هستند افرادی که رتبه های مثلا دو رقمی هم کسب میکنن و یا شاید سه رقمی رفرنس هم خوندن ولی رتبشون عالی نشده ولی باید به یاد داشته باشن که همین اندازه هم که نمره کسب کردن مرهون تلاش و پشتکارشون بوده و اینکه وقت گذاشتن و این کتابها رو خوندن.چه بسا اگه این کتابها رو نمیخوندن رتبه بدتری کسب میکردن.
من یکی از دوستام رتبه تک رقمی کسب کرد سال قبل ولی فقط راهیان رو چندبار خونده بود کسی که بتونه به مفاهیم مسلط بشه و تجزیه و تحلیل کنه خوندن کتاب رفرنس کار اضافی هست.
من خودم نظرم این هست شما اول کتابهای تست رو تهیه کنید و کامل بخونید بعد اگه دیدین وقت دارین و دچار دوگانگی نمیشین خیلی اروم کتاب رفرنس بخونید اگه کتاب رفرنس شما رو سردرگم میکنه خوندنش توصیه نمیشه چندبار کتاب تست رو مطالعه کنید.