[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 95

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که شما تاکید روی وایت و شیمز کردی دلیل خاصی داره؟ یعنی سوالات کنکور از روی آنها طرح میشه؟ فرق آنها با حلال استریتر چیه؟

درجه سختی سوالات وایت و شیمز بالاتر از استریتر هستن دلیل خاصی نداره که معرفی کردم
فقط هدفم این هست که با سوالات سطح بالاتری بچه ها اشنا بشن سیالات استریتر واقعا سوالاتش به نسبت ساده تر هست.اکثر جاها من شنیدم همین استریتر برای مهندسی شیمی درس میدن ولی گاهی اوقات تو همین دانشگاه خودم خلیج فارس دیدم وایت رو به بچه ها درس میدادن سالهای قبل.من خودم هم استریتر پاس کردم.
شما هم ببخشید که دیر جواب دادم

آخرین ویرایش:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب سری عمران را کی نوشته و ایا شما خوندینش ؟ چه طوره ؟ من رفتم کتابفروشی نداشت . البته شاید اینجا نبود .

نویسندش ساسان امیرافشاری هست من خودم به طور جدی نخوندمش فقط کتاب سری عمران رو از نزدیک پیش دوستام دیدم بنظرم جالب اومد البته من نه بخاطر اینکه از قیافه کتاب خوشم بیاد به دوستان میگم تهیه کنن:biggrin: بلکه از خیلیا تعریف این کتاب رو شنیدم برای مباحث مشترک به بچه ها میگم تهیه کنید در ضمن ممکنه همه ی کتاب به درد ما نخوره شاید هم بخوره ولی قسمت استاتیک سیالاتش من شنیدم خیلی جالبه.

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز

rotbebartar

عضو جدید
درجه سختی سوالات وایت و شیمز بالاتری نسبت به استریتر دارن دلیل خاصی نداره که معرفی کردم
فقط هدفم این هست که با سوالات سطح بالاتری بچه ها اشنا بشن سیالات استریتر واقعا سوالاتش به نسبت ساده تر هست.اکثر جاها من شنیدم همین استریتر برای مهندسی شیمی درس میدن ولی گاهی اوقات تو همین دانشگاه خودم خلیج فارس دیدم وایت رو به بچه ها درس میدادن سالهای قبل.من خودم هم استریتر پاس کردم.
شما هم ببخشید که دیر جواب دادم
مرسی از جوابتون نه آقا خواهش میکنم

ماه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم کسی خبرداره همایش امسال دکتر سمیعی گوهر برای امادگی کنکور ارشد مهندسی شیمی 95 ،میدونید چه ماهی وچه روزی هست؟
من فیس بوک ندارم نمیتونم به صفحه اشون دسترسی پیدا کنم
ممنون میشمبهم اطلاع بدید متشکرم :gol:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون شاه پریان بابت این پستت...خیلی ب درد بخور بود
میشه در مورد درس عملیات هم راهنمایی خودت رو بگی
هر دوست دیگه ای هم اگه تجذبه ای داره تو این درس تجربش رو در اختیار ما قرار بده ممنونش میشیم

بنظرمن برای بسته انتقال جرم و عملیات واحد باید خیلی هوشیارانه عمل کرد.
چون این درس با داشتن ضریب 4 میتونه شما رو از فرش به عرش برسونه.اگر شما توی همه درسها با بقیه داوطلبین در یک رنج نمره کسب کنید این درس هست که بین شما و بقیه فاصله میندازه.
شما اگر فقط به سوالات امسال این بسته دقت کنید میبینید فقط تعداد تقریبا 8 سوال به حل کردن و یا جایگذاری در فرمول مربوط میشه و بقیه سوالات به یک سری حفظیات مربوط به این دو درس مربوط میشن.بنظرمن کسی که میخواد درصد قابل توجهی در این بسته بزنه باید از مفاهیم و حفظیات اصلا غافل نشه.
من نظر شخصیم رو میگم ولی اون چیزی که مشخصه این هست که سوالات فرمولی خیلی کلیشه ای هستن مثلا به دست اوردن تعداد مراحل از طریق فرمول یا تعیین ماهیت خوراک از معادله خط خوراک و سوالاتی از این قبیل شما میتونید با چند تا مساله حل کردن مسلط بشین.ولی اون چیزی که دست طراح باز هست سوالات مفهومیه و حفظیه.
من خودم سال قبل راهیان داشتم برای همه درسها.ولی امسال پیشنهاد میکنم جرم رو از جهش بگیرید و عملیات هم اگه جهش اماده کرده جهش تهیه کنید.(البته خواهش میکنم بعد از من کسی کامنت نذاره بگه من از کسی تبلیغ می کنم من بوشهریم اصلا هم پایتخت نشین نیستم چیزی که حقیقت داره از دید خودم رو میگم اصلا کاری به بحثهای حاشیه ای ندارم لطفا بحث رو جنایی نکنید)
به طور غیررسمی من معتقدم برای رتبه های خوب مثل دورقمی نیازی به رفرنس خوندن نیست ولی اگه کسی برای رتبه های عالی برنامه داره بنظرمن بهتره کتاب تریبال ترجمه پریسا زینی یا مرحوم دکتر سهرابی تهیه کنن.البته هستند افرادی که رتبه های مثلا دو رقمی هم کسب میکنن و یا شاید سه رقمی رفرنس هم خوندن ولی رتبشون عالی نشده ولی باید به یاد داشته باشن که همین اندازه هم که نمره کسب کردن مرهون تلاش و پشتکارشون بوده و اینکه وقت گذاشتن و این کتابها رو خوندن.چه بسا اگه این کتابها رو نمیخوندن رتبه بدتری کسب میکردن.
من یکی از دوستام رتبه تک رقمی کسب کرد سال قبل ولی فقط راهیان رو چندبار خونده بود کسی که بتونه به مفاهیم مسلط بشه و تجزیه و تحلیل کنه خوندن کتاب رفرنس کار اضافی هست.
من خودم نظرم این هست شما اول کتابهای تست رو تهیه کنید و کامل بخونید بعد اگه دیدین وقت دارین و دچار دوگانگی نمیشین خیلی اروم کتاب رفرنس بخونید اگه کتاب رفرنس شما رو سردرگم میکنه خوندنش توصیه نمیشه چندبار کتاب تست رو مطالعه کنید.

sh-shahidi

عضو جدید
سلام اینجا کسی کلاس امید بابایی ثبت نام کرده که تکلیفش معلوم شده باشه
به من گفته در حال بررسی از صبح منتظرم ولی خبری نیست

sambastian

عضو جدید
بخشید دیر جواب دادم امروز کار داشتم

دو کتاب وایت و شیمز کتابهای مرجع دانشگاهی برای درس سیالات هستن.
لازم نیست شما کتاب رو بخرین یا ترجمه فارسیش رو از اینترنت دانلود کنید یا از دوستاتون امانت بگیرید.
----------------------------------
اگه منظورتون از حل تمرین کتاب سری عمران هست باید بگم که این کتاب هم مثل بقیه کتابها هست و مولفش اقای ساسان امیرافشاری هست

نه منظورم حل تمرین کتاب های وایت و شیمز بودن

توی حل تمرین توضیح داده شده یا فقط حل کرده؟

مثلا حل تمرین استریتر اول توضیح داده بعد حل کرده

حل تمرین های فارسی این دوتا تو نت نیست

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه منظورم حل تمرین کتاب های وایت و شیمز بودن

توی حل تمرین توضیح داده شده یا فقط حل کرده؟

مثلا حل تمرین استریتر اول توضیح داده بعد حل کرده

حل تمرین های فارسی این دوتا تو نت نیست

حالا منظورتون متوجه شدم.
حل تمرینهای این دو کتاب رو ندیدم من منظورم شیوه حل کردن مسائل اخر فصل نبود بلکه نحوه سوالاتش منظورم هست که سطحش بالاتره و سوالاتش معمولا سخت تر و متنوع تره.
اون حل تمرینهای اصلی که ترجمه شده شاید اول توضیح داده باشه بعد حل کرده باشه ولی اونایی که هم وطنان عزیز یه حل تمرین مینویسن دقیقا نمیدونم چکار میکنن.
-------------------------------------------------------------
وقتی شما نحوه حل رو یاد بگیرید فکر میکنم خودتون بتونید برای خودتون توجیه کنید توضیحات رو.
شما وقتی به طور تشریحی بعضی از مسائل رو حل کنید و همیشه به دنبال سوالات جدید باشید میتونید به راحتی قلق حل کردن مسائل رو پیدا کنید.من به همین دلیل گفتم از این دو کتاب
غافل نشید ممکنه برای شما راهگشا باشه.در ضمن شما در کنار این کتابهای مرجع حتما کتابهای تست هم دارین که بعضی از مفاهیم رو گفته پس این کتابها میتونه نقش مکمل داشته باشه برای افراد علاقه مند.
به طور غیررسمی اگه کسی بتونه بر تمام مسائل این کتابها مسلط بشه دلیلی نداره توی کنکور موفق نشه.

آخرین ویرایش:

fereshte_gh_rash

کاربر فعال
سلام ببخشید میخواستم بپرسم به نظرتون واسه کنکور کنترل رو بخونم بهتره یا زبان رو بعدش اینکه کتاب پیشنهادیتون واسه کنترل چیه؟ ممنون اگه جواب بدین بهم...:confused:

saeed05

کاربر بیش فعال
سلام ببخشید میخواستم بپرسم به نظرتون واسه کنکور کنترل رو بخونم بهتره یا زبان رو بعدش اینکه کتاب پیشنهادیتون واسه کنترل چیه؟ ممنون اگه جواب بدین بهم...:confused:

با سلام
به نظرم کنترل فرآیند رو بهتره برای کنکور بخونین.
کتاب 40 نکته ی نیک آذر
کتاب کنترل فرآیند نیک آذر

saeed05

کاربر بیش فعال
با سلام
این پست رو به این دلیل میزارم دوستانی که هزینه ی شرکت در آزمون و شرکت در کلاس رو ندارن و ... از آشفتگی در بیان.چون پست های مربوط به این تاپیک برای کسی که هزینه شرکت در کلاس و آزمون رو نداره کاملا استرس آور و باعث آشفتگی میشه.
در ابتدا بگم این پست رو نذاشتم که بگم رتبم فلان شده و یا ادعا کنم بدون کتاب و آزمون و ... نتیجه ی مورد نظرمو گرفتم.
بنده امسال در کنکور مهندسی شیمی شرکت کردم و از قبل از شروع به درس خوندن برای کنکور، برای خودم رتبه ی 100 رو در نظر گرفته بودم.
از تیر ماه شروع به درس کردم و تا اواخر شهریور 6 درس مهم مهندسی شیمی رو خوندم و جمع بندی کردم.( متوسط روزی 5 تا 6 ساعت ).
بنده نه کتاب x و y و یا ... رو داشتم و نه آزمون x و y و یا ... رو شرکت کرده بودم و نه در کلاس آساتید x و y و یا ... شرکت کرده بودم، در واقع هزینه ی شرکت رو نداشتم.
ولی با استفاده از جزوات خوب و راهنمایی های دوستان در همین باشگاه، تلاشمو کردم و نتیجه ی مورد نظرمو گرفتم.
دانشگاه من دولتی بوده ولی از نظر سطح علمی پایین بوده اما یک یا دو استاد خیلی خوب داشتم که واقعا کمکم کردند.
تنها کتابی که تهیه کردم مجموعه کنکور های ارشد مهندسی شیمی سال 80 تا 91 بود که مربوط به موسسه ی مدرسان شریف بود ( بنده برای این موسسه تبلیغ نمی کنم ) که اشکالاتی هم داشت و تنها دلیل انتخاب این کتاب این بود که بقیه ی کتاب های مجموعه کنکور ،تست های سال 85 تا 91 رو داشتند.
این کتاب رو حداقل 3 بار کامل خوندم(به جز زبان و فرآیند).
الانم نمیخام بگم شما ها این کار رو کنین یا اون کار رو کنین خوبه و در اون حد هم نیستم که بگم.
تنها هدفی که از گذاشتن این پست دارم اینه که مهم تلاش خودتونه و هدفی که برای خودتون تعریف می کنین. درسته کتاب و آزمون و استاد تاثیر داره ولی بازم مهم تلاش خودتونه.
از پست های قبلی آشفته نشین و استرس نگیرین و دل سرد هم نشین لطفا.

arshia hatami

عضو جدید
با سلام
این پست رو به این دلیل میزارم دوستانی که هزینه ی شرکت در آزمون و شرکت در کلاس رو ندارن و ... از آشفتگی در بیان.چون پست های مربوط به این تاپیک برای کسی که هزینه شرکت در کلاس و آزمون رو نداره کاملا استرس آور و باعث آشفتگی میشه.
در ابتدا بگم این پست رو نذاشتم که بگم رتبم فلان شده و یا ادعا کنم بدون کتاب و آزمون و ... نتیجه ی مورد نظرمو گرفتم.
بنده امسال در کنکور مهندسی شیمی شرکت کردم و از قبل از شروع به درس خوندن برای کنکور، برای خودم رتبه ی 100 رو در نظر گرفته بودم.
از تیر ماه شروع به درس کردم و تا اواخر شهریور 6 درس مهم مهندسی شیمی رو خوندم و جمع بندی کردم.( متوسط روزی 5 تا 6 ساعت ).
بنده نه کتاب x و y و یا ... رو داشتم و نه آزمون x و y و یا ... رو شرکت کرده بودم و نه در کلاس آساتید x و y و یا ... شرکت کرده بودم، در واقع هزینه ی شرکت رو نداشتم.
ولی با استفاده از جزوات خوب و راهنمایی های دوستان در همین باشگاه، تلاشمو کردم و نتیجه ی مورد نظرمو گرفتم.
دانشگاه من دولتی بوده ولی از نظر سطح علمی پایین بوده اما یک یا دو استاد خیلی خوب داشتم که واقعا کمکم کردند.
تنها کتابی که تهیه کردم مجموعه کنکور های ارشد مهندسی شیمی سال 80 تا 91 بود که مربوط به موسسه ی مدرسان شریف بود ( بنده برای این موسسه تبلیغ نمی کنم ) که اشکالاتی هم داشت و تنها دلیل انتخاب این کتاب این بود که بقیه ی کتاب های مجموعه کنکور ،تست های سال 85 تا 91 رو داشتند.
این کتاب رو حداقل 3 بار کامل خوندم(به جز زبان و فرآیند).
الانم نمیخام بگم شما ها این کار رو کنین یا اون کار رو کنین خوبه و در اون حد هم نیستم که بگم.
تنها هدفی که از گذاشتن این پست دارم اینه که مهم تلاش خودتونه و هدفی که برای خودتون تعریف می کنین. درسته کتاب و آزمون و استاد تاثیر داره ولی بازم مهم تلاش خودتونه.
از پست های قبلی آشفته نشین و استرس نگیرین و دل سرد هم نشین لطفا.
عالی ...
به قول یه بنده خودایی که گنده همه این کنکوریا بود روز اول اولین حرفی رو تخته نوشت این بود که :
تو کنکور مهم فقط اون مدت زمانیکه با تمرکز پشت میزو نیمکتت داری بهینه درس میخونیه (یه هم چین چیزی ...)
بعد هم نوشت تنها نکته مهم کنکور این سه کلمست : مدت زمان + تمرکز + بهینه سازی ...
خداییش هم راست گفت ...
فقط خودتون و تلاشه بهینتون مهمه ...
به امید خدا...

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز

به طور غیررسمی من معتقدم اگر شما میخواین ترازتون افت نکنه و کنترل رو بخونید که مثلا 20 درصد بزنید من باشم میگم واقعا حیفه چنین کاری.
من میگم کنترل و زبان رو بذارید کنار و وقتی که میخواین بذارین رو کنترل تا ترازتون افت نکنه وقتتون بذارید روی جرم و عملیات واحد،حرارت ،ترمو و ریاضی.
ولی اگه برای هر درس برنامه خاصی دارین کنترل رو هم بخونین با دقت برای درصدهای بالا.یعنی اینکه شما از درسهای دیگه مثل بقیه نمره کسب میکنید و با این کنترل تفاوت شما احساس بشه.

sambastian

عضو جدید
سلام ببخشید میخواستم بپرسم به نظرتون واسه کنکور کنترل رو بخونم بهتره یا زبان رو بعدش اینکه کتاب پیشنهادیتون واسه کنترل چیه؟ ممنون اگه جواب بدین بهم...
به طور غیررسمی من معتقدم اگر شما میخواین ترازتون افت نکنه و کنترل رو بخونید که مثلا 20 درصد بزنید من باشم میگم واقعا حیفه چنین کاری.
من میگم کنترل و زبان رو بذارید کنار و وقتی که میخواین بذارین رو کنترل تا ترازتون افت نکنه وقتتون بذارید روی جرم و عملیات واحد،حرارت ،ترمو و ریاضی.
ولی اگه برای هر درس برنامه خاصی دارین کنترل رو هم بخونین با دقت برای درصدهای بالا.یعنی اینکه شما از درسهای دیگه مثل بقیه نمره کسب میکنید و با این کنترل تفاوت شما احساس بشه.

به نظرم حتما کنترل رو بزنید
دلیل : سازمان سنجش به تراز شما کار داره نه درصد

تراز در درصدهای پایین نموداری صعودی داره ولی هرچقدر درصد بالا میره نمودار شیبش کمتر میشه

مثال : از درصد 0 الی 20 تراز شما 2 برابر میشه ولی از 60 تا 80 شاید کمتر از نیم برابر

بنابراین زدن حتی بیست درصد کنترل بهتر از ده درصد مثلا سی به چهل جرم میتونه باشه

این نظر من بود حالا خودتون تصمیم گیری کنید

rotbebartar

عضو جدید
در مورد کنترل من حرف هر دو دوستمون را قبول دارم من فکر میکنم الان در مورد کنترل صحبت کردن زود است باید دید بقیه درسها چه جوری پیش میرود اگر مثلا تا آبان و آذر دیدیم وضعیت بقیه درسها خوبه مقداری هم کنترل میخونیم تا درصدمون 20 تا 30 بشه ولی اگه وضعیت بقیه درسها خوب نبود باید کنترل را کنار گذاشت و به بقیه درسها و درست کردن آنها فکر کرد

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

با سلام
به نظرم کنترل فرآیند رو بهتره برای کنکور بخونین.
کتاب 40 نکته ی نیک آذر
کتاب کنترل فرآیند نیک آذر

به نظرم حتما کنترل رو بزنید
دلیل : سازمان سنجش به تراز شما کار داره نه درصد

تراز در درصدهای پایین نموداری صعودی داره ولی هرچقدر درصد بالا میره نمودار شیبش کمتر میشه

مثال : از درصد 0 الی 20 تراز شما 2 برابر میشه ولی از 60 تا 80 شاید کمتر از نیم برابر

بنابراین زدن حتی بیست درصد کنترل بهتر از ده درصد مثلا سی به چهل جرم میتونه باشه

این نظر من بود حالا خودتون تصمیم گیری کنید

در مورد کنترل من حرف هر دو دوستمون را قبول دارم من فکر میکنم الان در مورد کنترل صحبت کردن زود است باید دید بقیه درسها چه جوری پیش میرود اگر مثلا تا آبان و آذر دیدیم وضعیت بقیه درسها خوبه مقداری هم کنترل میخونیم تا درصدمون 20 تا 30 بشه ولی اگه وضعیت بقیه درسها خوب نبود باید کنترل را کنار گذاشت و به بقیه درسها و درست کردن آنها فکر کرد
سلام
منم چندتا نکته رو در تکمیل عرایض دوستان اضافه کنم.
کنترل رو حتما حتما برای کنکور بخونید .. خودم شخصا از کنترل بهره بردم و رتبه منو خیلی بالا برد.
اول اینکه با توجه به حرف دوستان، کنترل رو بذارید برای یکی دو ماه اخر .. با یه کتاب کوچیک و ساده که نکات کلی توش هست به همراه نمونه سوالات سالهای قبل، به راحتی میتونید حتی بیشتر از 50 60 درصد بزنید. اونم فقط در عرض 15دقیقه! سوالای کنترل تنوع زیادی نداره و راحت با خوندن نمونه سوالات خودتون متوجه میشید.. من همین جزوه پارسه رو خوندم و همه مباحث رو پوشش داده بود.
پس حتما در اینده زمانی رو برای کنترل اختصاص بدید.
اما زبان قضیه ش فرق میکنه .. درسته که اهمیتش با کنترل یکی هست .. ولی سطح دشواری سوالاش خیلی بالاتره و اینکه منبع مشخصی برای مطالعه ش هم وجود نداره .. اگر عادی توی زبان انگلیسی قوی نیستید کلا بی خیالش بشید .. چون تجربه ثابت کرده هرچقدر هم بخونید خیلی فایده ای نداره.

ELHAM PROCESS

عضو جدید
سلام
منم چندتا نکته رو در تکمیل عرایض دوستان اضافه کنم.
کنترل رو حتما حتما برای کنکور بخونید .. خودم شخصا از کنترل بهره بردم و رتبه منو خیلی بالا برد.
اول اینکه با توجه به حرف دوستان، کنترل رو بذارید برای یکی دو ماه اخر .. با یه کتاب کوچیک و ساده که نکات کلی توش هست به همراه نمونه سوالات سالهای قبل، به راحتی میتونید حتی بیشتر از 50 60 درصد بزنید. اونم فقط در عرض 15دقیقه! سوالای کنترل تنوع زیادی نداره و راحت با خوندن نمونه سوالات خودتون متوجه میشید.. من همین جزوه پارسه رو خوندم و همه مباحث رو پوشش داده بود.
پس حتما در اینده زمانی رو برای کنترل اختصاص بدید.
اما زبان قضیه ش فرق میکنه .. درسته که اهمیتش با کنترل یکی هست .. ولی سطح دشواری سوالاش خیلی بالاتره و اینکه منبع مشخصی برای مطالعه ش هم وجود نداره .. اگر عادی توی زبان انگلیسی قوی نیستید کلا بی خیالش بشید .. چون تجربه ثابت کرده هرچقدر هم بخونید خیلی فایده ای نداره.
این فایل را هم گوش کنی توش توضیح داده
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=dbb3aaf15b8d8d47bf1a8ae78930b7d6

sambastian

عضو جدید
پرسش : با سلام و خسته نباسيد...زمان برگزاري کنکور سال 95 همان بهمن ماه قطعي شده يا هنوز مشخص نيست؟پاسخ : با سلام، احتمال برگزاري کنکور ارشد در اريبهشت سال آينده است. موفق باشيد. (مشاور مهندسي شيمي)

اگه اردیبهشت باشه همه معادلات رو عوض میکنه :)

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اردیبهشت باشه همه معادلات رو عوض میکنه :)

اگه اردیبهشت باشه بهتره چون نتایج سه ماه سه ماه به تاخیر نمیفته.
بدترین کنکور ،کارشناسی ارشد هست بهمن امتحان میدیم اردیبهشت نتایج اولیه میاد اوایل شهریور نتایج نهایی میاد.
کارشناسی اوایل تیر شروع میشد سالهای قبل (به جز امسال) مرداد نتیجه اولیه میومد شهریور نتایج نهایی میاد.
دکترا اسفند امتحان میدن فروردین نتایجش میاد.البته متقاضی دکترا کمتر از کارشناسی و ارشد هست.

sambastian

عضو جدید
اگه اردیبهشت باشه بهتره چون نتایج سه ماه سه ماه به تاخیر نمیفته.
بدترین کنکور ،کارشناسی ارشد هست بهمن امتحان میدیم اردیبهشت نتایج اولیه میاد اوایل شهریور نتایج نهایی میاد.
کارشناسی اوایل تیر شروع میشد سالهای قبل (به جز امسال) مرداد نتیجه اولیه میومد شهریور نتایج نهایی میاد.
دکترا اسفند امتحان میدن فروردین نتایجش میاد.البته متقاضی دکترا کمتر از کارشناسی و ارشد هست.

اره ولی تمام این برنامه هایی که داریم رو باید بریزیم دور از نو برنامه بچینیم

البته بنظر من هم اردیبهشت بهتره حداقل من کاربرد رو پاس میکنم ترم بعد :D

m@hdi13579

کاربر فعال
دوستان یک سوال
این کتاب حرارت جهش ویرایش جدید مطالبش فرق کرده یا فقط تستهای جدید به آخرش اضافه شده؟؟؟؟
آخه من همون چاپ اولشو دارم که از بچه ها گرفتم

samane a

عضو جدید
دوستان یک سوال
این کتاب حرارت جهش ویرایش جدید مطالبش فرق کرده یا فقط تستهای جدید به آخرش اضافه شده؟؟؟؟
آخه من همون چاپ اولشو دارم که از بچه ها گرفتم
من چاپ دومشو گرفتم کنکور 94 هم لحاظ شده با تشریح کامل و با استناد به متن کتابش
کتاب اولشو ندیدم و نمیدونم دقیقا چه تفاوتی داره
ولی احتمالا فقط آزمون 94 بهش اضاف شده باشه

m@hdi13579

کاربر فعال
من چاپ دومشو گرفتم کنکور 94 هم لحاظ شده با تشریح کامل و با استناد به متن کتابش
کتاب اولشو ندیدم و نمیدونم دقیقا چه تفاوتی داره
ولی احتمالا فقط آزمون 94 بهش اضاف شده باشه
تست های 94 هر فصل به آخر همون فصل اضافه شده یا اینکه همه یکجا آخر کتابه؟؟؟؟؟

بالا