[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 95

sambastian

عضو جدید
دوستان زیاد رو این مسایل درگیر نشید

ایشون حتما دلایل خودشون رو دارن

ولی من هم موافقم و میگم خودتون تلاش کنید و بخونید به کلاس نیازی نیست

در کل ارزش نداره زیاد هزینه کنید در اخر همه بیکاریم :))

za-y

عضو جدید
ببینید دوستان برطبق گفته دوستان در همین سایت و سابقه کاری اقای سمیعی گهر از همه این استادا بهتره.
خود ایشان تو فایل صوتیشون میگن که تمرکزتان را با استاد و موسسه و ازمون ... بهم نریزید وکلاس معجزه نمیکنه !
در ضمن تو این سایت مشخصا یکسری دارن از خودشون تبلیغ میکنن که کاملا هم مشخصه و البته بی مشکل .( مثل مدرسان که هی میگه 2تا 6 .) چون این سایت خیلی مفید و بیننده داره ولی خواهشا تمرکزتان را روی فقط درس خوندن بزارید .

خدا رو شکر که شما اصلا تو صحبت هاتون برای کسی تبلیغ نمی کنید

za-y

عضو جدید
این اقای بابایی را جو گرفته است . مشخص هم هست که خودش داره ار خودش تبلیغ میکنه ... اون بالا هم که ...:biggrin::biggrin:
اگر جایه دکتر میرزاراده بود چی کار میکرد...
منم موافقم که خود ادم بخونه از همه بهتره ...:D
دقیقا مشخصه کی داره از کی تعریف می کنه
شما خیلی بی ادب هستی
من فکر نمی کنم هیچ کس به جز امید بابایی میتونست من دانشجوی متوسط دانشگاه آزاد رو بکنه رتبه 80 کنکور
شما حق نداری به ایشون بی احترامی کنی ایشون به گردن من خیلی حق داره

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز کنکوری توصیه برادر خودتون رو جدی بگیرید:

اگه از حالا شروع کردین برای خوندن کنکور پس بسم الله.رتبه ی خوب کنکور والله همت میخواد.منظورم شهید همت نیستا:biggrin:
از این به بعد دلتون رو قرص کنید و محکم جلو برید به پیشنهادهای تخریبی بعضی از دوستان توجهی نکنید.
بنظر شما همه تک رقمی ها از پایتخت نشین ها هستن ؟یا همه انها از کلاس کنکور برو های ایران بودن؟بچه های شهرستانهای اصفهان شیراز تبریز بوشهر اهواز مشهد و همه جای ایران تو تهران نبودن که این کلاسها برن ولی تک رقمی شدن.
رتبه های تک رقمی کسانی هستن که اراده قوی دارن.
دوست عزیز برادر گرامی خواهر گرامی از من میشنوی ذهنت درگیر بعضی از مسائل نکن.یه عده میان سایت وضع مالیشون خوب نیست و نمیتونن ازمون و کلاس ثبت نام کنن بنظرشما باید این افراد دست از خوندن کنکور بردارن؟معلومه که نه.
هر کس اینجا سلیقه ی خودش رو به شما بیان میکنه شما نباید در قبال حرف افراد موضع گیری کنید چون این کار سودی برای شما نداره.شما همه راهنمایی های دوستان رو بخونید و بهترین انها را که با ذهن شما سازگاری دارن انتخاب کنید هر روز نیاید سایت نگاه کنید یک نفر یه کتاب جدید معرفی کرده شما ذهنتون رو درگیر اون کتاب جدید کنید.وقتی میاین سایت از مشکلات درسی کنکور از هم سوال بپرسید.
دوست عزیزی که وضع مالیت ممکنه خوب نباشه هر روز نگاه نکن به حرفهای دیگران که چه کنکوری ثبت نام کردن چه ازمونی رفتن.شما بادرس خوندن موفق میشی دوست خوبم
امیدوارم دیگه مثل قبل باهامون رفتار نشه

آخرین ویرایش:

za-y

عضو جدید
بچه ها بعضی ها بد جور سوتی میدن
معمولا وقتی میخوایم بگیم یک نفر از خودش تعریف میکنه اینو چه جوری میگیم (فلانی از خودش تعریف میکنه / یا / فلانی برای خودش تبلیغ میکنه)
حالا به جملات این دو دوستمون نگاه کنید:
ELHAM PROCESS گفتند (دارن از خودشون تبلیغ میکنن)
fatemeh motahari گفتند (داره از خودش تبلیغ میکنه)
فکر می کنید چند نفربه جای (داره برای خودش تبلیغ میکنه) رو میگه (داره از خودش تبلیغ میکنه) ؟
خیلی تابلو که این دوتا یک نفرن
من مطمئن بودم وقتی به ثبت نام آقای بابایی نزدیک بشیم یه سری ها میان این جا شلوغ کاری میکنن

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا هر کسی عقیده ای داره هر کس هر کتابی میخونه برای خودش خوبه دلیل نمیشه همه مثل شما با همون کتاب راحت باشن.
فرصت داره مثل برق میگذره کتابهایی که تهیه کردید رو مطالعه کنید و بیاید سایت مشکلات خودتون رو اینجا به اشتراک بذارید تا بتونیم مشکلات اموزشی شما رو برطرف کنیم.
اگه حرف من نادرسته ولی خداییش تو این تاپیک بحث اینکه کدوم کتاب مفیده یا کدوم موسسه خوب نیست جایی نداره.اینجا نحوه مطالعه شما، ساعت مطالعه شما ،بررسی مشکلات دیگران ،مطرح کردن مشکلات درسی خودتون،همفکری برای حل مشکلات مشترک گمان کنم جاش تو این تاپیکه.

fatemeh motahari

عضو جدید
بچه ها بعضی ها بد جور سوتی میدن
معمولا وقتی میخوایم بگیم یک نفر از خودش تعریف میکنه اینو چه جوری میگیم (فلانی از خودش تعریف میکنه / یا / فلانی برای خودش تبلیغ میکنه)
حالا به جملات این دو دوستمون نگاه کنید:
ELHAM PROCESS گفتند (دارن از خودشون تبلیغ میکنن)
fatemeh motahari گفتند (داره از خودش تبلیغ میکنه)
فکر می کنید چند نفربه جای (داره برای خودش تبلیغ میکنه) رو میگه (داره از خودش تبلیغ میکنه) ؟
خیلی تابلو که این دوتا یک نفرن
من مطمئن بودم وقتی به ثبت نام آقای بابایی نزدیک بشیم یه سری ها میان این جا شلوغ کاری میکنن
شما اگر تو کنکور هم همین طوزی نکه سنج باشی اول میشی
خوشبختانه اوناییکه ما ازشون تبلیغ میکنیم همشون اونقدر قوی هستند که مثل خیلی ها نمیان خودشون برا خودشون تبلیغ کنن . یکی مثل دکتر میرزا و سمیعی نیاز به تبلیغ ندارن . این تازه کارا این چیپ بازی ها را درمیارن ...
تازه من که نگفتم کسی بره کلاس میرزا یا سمیعی ....من گفتم فریب این ادما رو نخورن ... تاره این ها که فعالیتی ندارن ...
در کل یه نگاه به اون بالا بنداز میفهمی ...
به نطر من اصلا کلاسی که این قدر فکر رو مشغول میکنه ، با هر کی میخواد باشه باشه ... به درد نمیخوره ....

fatemeh motahari

عضو جدید
دوستان عزیز کنکوری توصیه برادر خودتون رو جدی بگیرید:

اگه از حالا شروع کردین برای خوندن کنکور پس بسم الله.رتبه ی خوب کنکور والله همت میخواد.منظورم شهید همت نیستا:biggrin:
از این به بعد دلتون رو قرص کنید و محکم جلو برید به پیشنهادهای تخریبی بعضی از دوستان توجهی نکنید.
بنظر شما همه تک رقمی ها از پایتخت نشین ها هستن ؟یا همه انها از کلاس کنکور برو های ایران بودن؟بچه های شهرستانهای اصفهان شیراز تبریز بوشهر اهواز مشهد و همه جای ایران تو تهران نبودن که این کلاسها برن ولی تک رقمی شدن.
رتبه های تک رقمی کسانی هستن که اراده قوی دارن.
دوست عزیز برادر گرامی خواهر گرامی از من میشنوی ذهنت درگیر بعضی از مسائل نکن.یه عده میان سایت وضع مالیشون خوب نیست و نمیتونن ازمون و کلاس ثبت نام کنن بنظرشما باید این افراد دست از خوندن کنکور بردارن؟معلومه که نه.
هر کس اینجا سلیقه ی خودش رو به شما بیان میکنه شما نباید در قبال حرف افراد موضع گیری کنید چون این کار سودی برای شما نداره.شما همه راهنمایی های دوستان رو بخونید و بهترین انها را که با ذهن شما سازگاری دارن انتخاب کنید هر روز نیاید سایت نگاه کنید یک نفر یه کتاب جدید معرفی کرده شما ذهنتون رو درگیر اون کتاب جدید کنید.وقتی میاین سایت از مشکلات درسی کنکور از هم سوال بپرسید.
دوست عزیزی که وضع مالیت ممکنه خوب نباشه هر روز نگاه نکن به حرفهای دیگران که چه کنکوری ثبت نام کردن چه ازمونی رفتن.شما بادرس خوندن موفق میشی دوست خوبم
امیدوارم دیگه مثل قبل باهامون رفتار نشه
دقیقا

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این چند روز بعضی از دوستان پرسیده بودن که برای مکانیک سیالات چکار کنیم؟
من توی تاپیکهای قبلی در مورد نحوه انتخاب کتاب نظر شخصیم بیان کردم.
ولی با همفکری که با دوستان هم دانشگاهیم داشتم به این نتایج رسیدم:
دانشجویان مهندسی شیمی معمولا به طور غیررسمی در درس مکانیک سیالات توی دانشگاه هم به مشکل میخورن البته این برای همه فصلهای سیالات صادق نیست.پاشنه اشیل بچه های مهندسی شیمی خود درس سه واحدی استاتیک و مقاومت مصالح هست که اکثرا برای بچه های مهندسی شیمی خیلی خوب بیان نمیشه چون توسط دانشگاهها یه نگاه حرفه ای به این درس برای بچه های مهندسی شیمی نمیشه.
مباحثی از قبیل گشتاور ،نیروها و ... معمولا دانشجویان دچار مشکل میشوند.چون خیلی سرسری از این موضوعات رد میشن.این مشکلات خودش رو توی بعضی از فصلهای مکانیک سیالات نشون میده مثل استاتیک سیالات .اکثر سوالات مکانیک سیالات دارای شکل هست و طراحان کنکور حول مفاهیم خاص هزارتا شکل تغییر میدن:biggrin:یعنی دانشجویان مهندسی شیمی با مفاهیم مشکل دارن که با تغییر شکل از یک حالت به حالت دیگر دچار سردرگمی میشوند.
راه حلی که برای این دوستان بنظرم میاد این هست که تابستان فرصتی مناسب هست تا بچه های مهندسی شیمی که خودشون رو برای کنکور ارشد اماده میکنند با مکانیک سیالات آشتی کنند.
حل مسائل کتاب وایت و شیمز میتونه شما رو از بار علمی غنی کنه.وقتی دانشگاهی خوندن شما به اتمام رسید کتاب سری عمران هم گفته میشه کتاب مفیدی هست و مثالهای خوبی داره.از طرفی حل کردن سوالات کنکوری رشته های مهندسی مکانیک و مهندسی عمران میتونه گنجینه ای عظیم از مفاهیم رو به ذهن شما منتقل کنه.

در جستجوی موفقیت نباشید موفقیت نزدیک شماست کافیست فقط نگاه کنید.

za-y

عضو جدید
شما اگر تو کنکور هم همین طوزی نکه سنج باشی اول میشی
خوشبختانه اوناییکه ما ازشون تبلیغ میکنیم همشون اونقدر قوی هستند که مثل خیلی ها نمیان خودشون برا خودشون تبلیغ کنن . یکی مثل دکتر میرزا و سمیعی نیاز به تبلیغ ندارن . این تازه کارا این چیپ بازی ها را درمیارن ...
تازه من که نگفتم کسی بره کلاس میرزا یا سمیعی ....من گفتم فریب این ادما رو نخورن ... تاره این ها که فعالیتی ندارن ...
در کل یه نگاه به اون بالا بنداز میفهمی ...
به نطر من اصلا کلاسی که این قدر فکر رو مشغول میکنه ، با هر کی میخواد باشه باشه ... به درد نمیخوره ....
شما بهتر بود سوتی که دادی رو جواب میدادی
بعدشم من قرار نیست دوباره کنکور بدم که رتبم 1 بشه به لطف آقای بابایی رتبم 80 شده.
فکر می کنم این که یک نفر با چندتا اسم بیاد تو باشگاه و برای ... تبلیغ کنه به این میگن چیپ بازی وگرنه من که شاگرد آقای بابایی بودم و کارنامه امسالم هم گذاشتم تو باشگاه اگه خواستی اسم و فامیل و شماره داوطلبی و.... این ها رو هم بدم تا معلوم بشه کی چیپه؟
این قدر هم اون بالا اون بالا نکن. فکر نمی کنم اگر کسی پول به یه سایتی بده تا یک تبلیغ واضح تو اون سایت براش بزنن اشکالی داشته باشه اشکال وقتی که یک نفری رو بفرستیم با چند تا اسم برامون تبلیغ کنن

fatemeh motahari

عضو جدید
من به دلیل در خواست خصوصی دوستان این بحث را تمام میکنم
فقط یه موضوعی را بگم :
من از خدام بود جای اقای میرزازاده الان تو دانمارک بودم ... یا جای اقای سمیعی گهر پس از دانشگاه شریف الان تو امریکا تو بهترین دانشگاهها داشتم حال میکردم . نه اینکه نصف شب بشینم واصه 5 تا ...
از دوستانی که پیام دادن عذر میخوام ... خودمم ناراحت شدم ...

za-y

عضو جدید
من به دلیل در خواست خصوصی دوستان این بحث را تمام میکنم
فقط یه موضوعی را بگم :
من از خدام بود جای اقای میرزازاده الان تو دانمارک بودم ... یا جای اقای سمیعی گهر پس از دانشگاه شریف الان تو امریکا تو بهترین دانشگاهها داشتم حال میکردم . نه اینکه نصف شب بشینم واصه 5 تا ...
از دوستانی که پیام دادن عذر میخوام ... خودمم ناراحت شدم ...
شما بهتر بود سوتی رو جواب میدادی
بعدشم که من که گفتم میخوای مشخصاتمو بدم برید چک کنید که من امسال کنکور دادم یا نه؟ رتبم 80 شده یا نه؟
منم نمی خواستم وارد این بحث ها بشم در پیام خصوصی دوست خوبم (آقای پسر شاه پریان) هم گفتم .شما این قدر بی ادبی که وقتی به آقای بابایی توهین کردی من خیلی ناراحت شدم. فکر کنم این شمایید که تا ساعت 3 صبح دارید تلاش می کنید و خودتونو به آب و آتش می زنید تا بلکه 1 شاگرد کلاس آقای بابایی رو کم کنی
بعضی ها چقدر بدبختند به خدا
دفعه بعد که خواستی حرفی بزنی اول سوتی جواب بده باشه

arshia hatami

عضو جدید
داشتمسایتها رو میدیم امدم تو این سایت که یروزی خیلی کمکم میکرد این نوشته ها را دیدم
یه داستانی را بگم شاید به درد خورد
من کوچک همه دوستان رتبه 28 کنکور بودم و شریف هم خوندم(بعدا تو شریف میبینی رتبه 28 مهندسی شیمی اونقدرا هم بزرگ نیست !)
یه کلاس داشتیم به نام مدلسازی با دکتر سلطانیه که اقاس سمیعیگهر 2 جلسه اول برنامه نویسی با فرترن را درس میداد.
کلاسمون 35 تا 36 نفر بود
جلسه اول سمیعی گهر قبل از شروع درس یه امار درباره کلاس کنکورو ازمون گرفت .
از 35 نفر فقط 3 نفر کلاس رفته بودن فقط 3 نفر ...
خودش میخندید میگفت پس ما داریم اب تو هونگ میکوبیم تو پارسه !( گرچه به عقیده من از نطر اخلاقی خیلی مرده )
به خدا بچه شهرستانی ها نه این امکانات را دارن و نه این قدردرگیر این مسایل میشن ...
واقع گرا باشید
این اقای بابایی به نظرم اونقدر سواد داره که محتاج 5 تاشاگرد نیست سمیعی گهرم که کلکسیونی از افتخارات مهندسی شیمیه ... میرزاهم که بهنظرم تا کار میکرد نفر اول بود ... اصلا بنیان پارسه را اون گذاشت ...
ترو خدا بیخیال شید برید پا درستون ...

fatemeh motahari

عضو جدید
بعدشم که من که گفتم میخوای مشخصاتمو بدم برید چک کنید که من امسال کنکور دادم یا نه؟ رتبم 80 شده یا نه؟
منم نمی خواستم وارد این بحث ها بشم در پیام خصوصی دوست خوبم (آقای پسر شاه پریان) هم گفتم .شما این قدر بی ادبی که وقتی به آقای بابایی توهین کردی من خیلی ناراحت شدم. فکر کنم این شمایید که تا ساعت 3 صبح دارید تلاش می کنید و خودتونو به آب و آتش می زنید تا بلکه 1 شاگرد کلاس آقای بابایی رو کم کنی
من به احترام دوستان جوابت را نمیدم . ولی اگر دوستان اجازه بدن میدونم چی باید بهت بگم ....

rotbebartar

عضو جدید
دوستان من فکر نکنم خود استادا این قدر که طرفداراشون با هم بد هستند با هم بد باشن. شماهایی که دارید این جا با هم جدل میکنید اصلا میدونید رابطه مثلا خداکرمی با میرزازاده چه جوریه؟ رابطه سمیع پور با طاهری چه طوریه؟ رابطه سمیعی گهر با بابایی چه طوریه؟ شاید این ها باهم خیلی هم خوب باشن اون وقت شما این همه انرژی مصرف می کنید و به جون هم میفتید و به هم دیگه و به استادای دیگه توهین میکنید.

861087518

عضو جدید
دوستان خواهشا این بحثهای حاشیه بذارید ما هم رفتیم سر کلاس مشاوره آقای سمیعی گهر اومدن در کلاس بستن که دیگه کسی نیاد حالا آقای بابایی خواستن کلاسشون 5 نفر باشه تشخیص ایشون این جوریه دیگه قرار نیست که بیاییم اینجا دادگاه تشکیل بدیم ببینیم کار کی درست کار کی خطا
خود شکن آینه شکستن خطاست
به قول آقا ارشیا برید پا درستون

SARA HASANZADEH

عضو جدید
دوستان خواهشا این بحثهای حاشیه بذارید ما هم رفتیم سر کلاس مشاوره آقای سمیعی گهر اومدن در کلاس بستن که دیگه کسی نیاد حالا آقای بابایی خواستن کلاسشون 5 نفر باشه تشخیص ایشون این جوریه دیگه قرار نیست که بیاییم اینجا دادگاه تشکیل بدیم ببینیم کار کی درست کار کی خطا
خود شکن آینه شکستن خطاست
به قول آقا ارشیا برید پا درستون
ببخشید شما فایل کاملشو دارید ؟

REZA mimshimi

عضو جدید
بابا فهمیدیم رتبت 80 شده کشتی همرو حالا خوبه 8 نشدی ... همین جا هستن کسایی که رتبشون تک رقمیه اینقدر نمیگن
تو هم مثل اون استادتی که همه میدونن جزوات میرزازادرو ور داشته کپی کرده ، بعدم همچین عکس انداخته انگار کتاب برد استوارت رو نوشته ...
بی خیال بابا ... شما ها تازه به دوران رسیده اید ...

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون دسته از عزیزانی که سالهای قبل کنکور دادن بهتر هست فقط از تجربیات خودشون به دیگر دوستان منتقل کنن و از حرفهایی که برای بچه های امسال سودی نداره و فقط عایدش حسرت هست دوری کنن.

اون دسته از عزیزانی که امسال کنکور دارن بهتر هست بجای دامن زدن به این اختلافات مشکلات خودشون رو درباره چگونه درس خواندن و دیگر مشکلاتشون اینجا در میان بذارن تا همه دوستان به کمک ایشون بیان.

من از خدامه به دیگران راهنمایی کنم گرچه من نه نابغه هستم و نه رتبه انچنان چشم گیری کسب کردم فقط دلم میخواد در کنار بچه ها باشم بهتره هر وقت میام سایت بجای دیدن حرفهای بیهوده سوالات دوستان رو ببینم.

parsakhoshmel

عضو جدید
دانشجویان مهندسی شیمی معمولا به طور غیررسمی در درس مکانیک سیالات توی دانشگاه هم به مشکل میخورن البته این برای همه فصلهای سیالات صادق نیست.پاشنه اشیل بچه های مهندسی شیمی خود درس سه واحدی استاتیک و مقاومت مصالح هست که اکثرا برای بچه های مهندسی شیمی خیلی خوب بیان نمیشه چون توسط دانشگاهها یه نگاه حرفه ای به این درس برای بچه های مهندسی شیمی نمیشه.
مباحثی از قبیل گشتاور ،نیروها و ... معمولا دانشجویان دچار مشکل میشوند.چون خیلی سرسری از این موضوعات رد میشن.این مشکلات خودش رو توی بعضی از فصلهای مکانیک سیالات نشون میده مثل استاتیک سیالات .اکثر سوالات مکانیک سیالات دارای شکل هست و طراحان کنکور حول مفاهیم خاص هزارتا شکل تغییر میدن:biggrin:یعنی دانشجویان مهندسی شیمی با مفاهیم مشکل دارن که با تغییر شکل از یک حالت به حالت دیگر دچار سردرگمی میشوند.
راه حلی که برای این دوستان بنظرم میاد این هست که تابستان فرصتی مناسب هست تا بچه های مهندسی شیمی که خودشون رو برای کنکور ارشد اماده میکنند با مکانیک سیالات آشتی کنند.
حل مسائل کتاب وایت و شیمز میتونه شما رو از بار علمی غنی کنه.وقتی دانشگاهی خوندن شما به اتمام رسید کتاب سری عمران هم گفته میشه کتاب مفیدی هست و مثالهای خوبی داره.از طرفی حل کردن سوالات کنکوری رشته های مهندسی مکانیک و مهندسی عمران میتونه گنجینه ای عظیم از مفاهیم رو به ذهن شما منتقل کنه.

ممنون شاه پریان بابت این پستت...خیلی ب درد بخور بود
میشه در مورد درس عملیات هم راهنمایی خودت رو بگی
هر دوست دیگه ای هم اگه تجذبه ای داره تو این درس تجربش رو در اختیار ما قرار بده ممنونش میشیم

sambastian

عضو جدید
جناب پسر شاه پریان

این حل تمرینی که معرفی کردید ترجمه شدش هست؟

بعد فقط حل کرده یا توضیح داده؟

چون من برای استریتر وایلی رو دارم خیلی خوبه

حالا موندم اینم بگیرم یا نه :/

rotbebartar

عضو جدید

این که شما تاکید روی وایت و شیمز کردی دلیل خاصی داره؟ یعنی سوالات کنکور از روی آنها طرح میشه؟ فرق آنها با حلال استریتر چیه؟

861087518

عضو جدید

861087518

عضو جدید
سیالات سری عمران این هست ؟ همرو نداره بقیه را از رو چی بخونم بهتره ؟
http://www.serieomran.com/index.php?option=com_abook&view=book&catid=26:---&id=11:-
بله همین کتاب من که دیدم خیلی خوب بود خیلی چیزا مفهومی و روان توضیح داده تست هم به قدر کافی داره خود اقای سمیعی گهر گفتن یه جورایی سوالات سیالات عمرانی فقط گفتن حتما این کتاب بخونید برای بقیه مطالب مهم نیست از رو کدوم کتاب بخونید

SARA HASANZADEH

عضو جدید
بله همین کتاب من که دیدم خیلی خوب بود خیلی چیزا مفهومی و روان توضیح داده تست هم به قدر کافی داره خود اقای سمیعی گهر گفتن یه جورایی سوالات سیالات عمرانی فقط گفتن حتما این کتاب بخونید برای بقیه مطالب مهم نیست از رو کدوم کتاب بخونید
مرسی ، من اخه شنیدم بحث دریچه ها و استاتیک سیالات بحث مشکلی است و نیاز است که خیلی قوی کار بشه . حتما این کتاب چون عمرانی است باید خوب باشه در این مطالب .

861087518

عضو جدید
مرسی ، من اخه شنیدم بحث دریچه ها و استاتیک سیالات بحث مشکلی است و نیاز است که خیلی قوی کار بشه . حتما این کتاب چون عمرانی است باید خوب باشه در این مطالب .
تستای عمران بیشتر بحثای استاتیکی داره انصافا هم خوب گفته خیالتون بابت این درس راحت میکنه
توکل به خدا

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب پسر شاه پریان

این حل تمرینی که معرفی کردید ترجمه شدش هست؟

بعد فقط حل کرده یا توضیح داده؟

چون من برای استریتر وایلی رو دارم خیلی خوبه

حالا موندم اینم بگیرم یا نه :/
ببخشید دیر جواب دادم امروز کار داشتم

دو کتاب وایت و شیمز کتابهای مرجع دانشگاهی برای درس سیالات هستن.
لازم نیست شما کتاب رو بخرین یا ترجمه فارسیش رو از اینترنت دانلود کنید یا از دوستاتون امانت بگیرید.
----------------------------------
اگه منظورتون از حل تمرین کتاب سری عمران هست باید بگم که این کتاب هم مثل بقیه کتابها هست و مولفش اقای ساسان امیرافشاری هست

آخرین ویرایش:
بالا