[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 95

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه هنوز کتاب استاد بابایی بهتون نرسیده نگران نباشید مطمئن بشید که منتشر میشه و برای کنکور 95 قابل استفاده هست .
الان یک جزوه درسی دانشگاهی که میدونید مفاهیم رو خوب توضیح داده بخونید حداقل با مفاهیم اشنا بشید.
اگه هدفتون خوندن از الان هست دست رو دست نذارید.خیلی جزوه های دانشگاهی هستن که خیلی خوب توضیح دادن تو این فرصت این جزوه ها رو بخونید تا کتاب ترمو منتشر بشه و تهیه کنید

parsakhoshmel

عضو جدید
سلام
بچه ها میشه یکی ایمیل آقای بابایی رو بذاره اینجا .. آخه من هنوز کتاباشونو خریداری نکردم و چند تا سوال ازشون داشتم ....
ممنون میشمم ;)

ماه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه ی ترمودینامیک 1 دانشگاه سهند ( جزوه ی خوبیه )

http://s3.picofile.com/file/8192313034/%D8%AA%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9_1.zip.html

جزوه ی ترمودینامیک 2 دانشگاه سهند ( جزوه ی خوبیه )

http://s3.picofile.com/file/8192313934/Termo_2.zip.html
دستت درد نکنه خداخیرت بده
درسهای دیگه هم داری زحمتشو بکشی؟
یه دنیا متشکرم

sambastian

عضو جدید
واس سیالات هرچی جزوه و منبع خوب سراغ دارید بگید مهم نیس رفرنس هست یا هرچیزی

• Like
واکنش ها: bb70

samane a

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من ایشالا از فردا صبح میخوام کم کم شروع کنم
تابستون از با جزوه های پارسه جرم و عملیات - کاربرد - راکتور - حرارت شروع میکنم. بعد که یه چیزایی اومد دستم شاید رفرنس جرم و حرارت هم خوندم.
این برنامه رو از توصیه های دکتر سمیعی گهر کپی کردم. بشه که ایشالا قبول شیم!!!
به نظرم حتما واسه انتخاب منبع دقت کنید خیلی موثره تویه قبولی
من امسال خیلییییی خوندم خیلییییا
ولی چون منابعی که بهم معرفی شد جالب نبود واسه همین نسبت به تلاشم رتبه دلخاهمو نگرفتم
امسال منابعمو دارم عوض میکنم
امیدوارم شما اشتباه منو تکرار نکنید
موفق باشید

saeed05

کاربر بیش فعال
ولی چون منابعی که بهم معرفی شد جالب نبود واسه همین نسبت به تلاشم رتبه دلخاهمو نگرفتم
موفق باشید
با نظرتون خیلی موافقم

moein749

عضو جدید
موفق باشید

میشه بگید پارسال چی خوندین و امسال میخواین چی بخونین؟ ممنوووووووووووون

saeed05

کاربر بیش فعال

samane a

عضو جدید
میشه بگید پارسال چی خوندین و امسال میخواین چی بخونین؟ ممنوووووووووووون
ببینید اگه یه فردی با سطح علمی بالا هر کتابی بخونه شاید خیلی این قضیه فرقی نداشته باشه
ولی موضوع من فزق داشت چون پاییه علمیم بخاطر تغییر رشته خیلی پایین بود
من کتابهایه راهیان رو خونده بودم
قصدم این نیست که بد بگم از این کتاب نه اتفاقا خوندنش واسم راحتتر از کتابهایه پوران بود
کتاب راهیان کلیات و راهکارایه سریع و نکته وار خوبی میده ولی خیلی جوابگویه کنکور الان نیست
یعنی من وقتی این کتابو میخوندم روابط بین فرمولها و تغییرات و .. رو نمیدونستم فقط حفظ میکردم و اون درک و فهمی که باید نسبت به موضوع داشتو نداشتم
طبق سرچی که تا الان داشتم کتاب جهش میگن خوبه من هنوز این کتابو ندیدم
بخاطر تجربه ای که داشتم فکر کنم بتونم تشخیص بدم این کتاب چه برتری و یا چه بدیی نسبت به دیگر کتابها داره
خلاصه اینکه برید از چند نفر بپرسید و سرچ کنید با منابع خوب و پشتکارو اراده قوی شروع کنید

ماه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه ی انتقال حرارت دکتر میرزازاده خیلی عالیه ، به نظرم هر کی کامل بخونتش کافیه ... از سایت زیر هم میشه دانلودش کرد تو گوگل سرچ کنید هم هست ...
http://hysys.rzb.ir/post/78
دستت درد نکنه چقدر سایتش خوبه مرسی فدات شم
بچه ها دانلود کنید خیلی خوبه

saeed05

کاربر بیش فعال
ممنونم متشکرم یه دنیا
همه درسها زحمتش خیلی زیاده راضی به زحمتتون نیستیم
اما درس مثل جرم وعملیات وریاضی که مهمترین به شمار میاد
ممنونتون میشیم متشکرم

به زودی تو. سایت قرار میدم.

fatemeh motahari

عضو جدید
دستت درد نکنه چقدر سایتش خوبه مرسی فدات شم
بچه ها دانلود کنید خیلی خوبه
خواهش میکنم این سایت را راستش دیروز لینکش را از اقای سمیعی گهر گرفتم . البته فقط مشکلش اینکه جزوات خودش روش نیست :biggrin::mad:;)

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز

ضمن تشکر از لطف دوست خوبمون :gol:

دوستان عزیز دقت کنید که جزوه پارسه قرار گرفته شده در این پست، خلاصه ای از جزوه ی اصلی است که مناسب دوره و مرور نکات مهم در هفته های آخر میباشد .
فایل کامل جزوات دست نویس پارسه را میتوانید در تاپیک زیر مشاهده فرمایید .
تاپیک: جزوات دست نویس پارسه - [ مخصوص کنکور ارشـد ]

:gol:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برای کنکور امسال خودم درسهایی مثل راکتور و ترمو و حرارت و جرم و عملیات به قول خودم کلیشه ساختم
:biggrin:
ولی نمیدونم چطوری بذارم تو سایت تا دوستان استفاده کنن
هر کاری میکنم نمیتونم فایلی رو اپلود کنم اینجا.

البته برای خوندن این مطالب زوده ولی ...

ELHAM PROCESS

عضو جدید
سلام دوستان کسی میدونه موسسه کانون ارشد چه طوریه ؟
من دیدم که نوشته که سمیعی اونجا کلاس داره ولی تو سایتش هیچی نزده . کسی از ساعت و قیمت کلاسهای ایشان خبر داره ؟

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان کسی میدونه موسسه کانون ارشد چه طوریه ؟
من دیدم که نوشته که سمیعی اونجا کلاس داره ولی تو سایتش هیچی نزده . کسی از ساعت و قیمت کلاسهای ایشان خبر داره ؟

من ایمیل دکتر سمیعی گهر ندارم ولی بعضی بچه های اینجا من دیدم که با ایشون درارتباطن.
از خودشون بپرسین بهتره چون دیگه مطمئن میشید.

لطفا هر کی با ایشون در ارتباطه ایمیلیشون رو به بقیه هم بدین تا همه استفاده کنن.
یا مرام بذارید خودتون سوالات عزیزان رو با ایمیل خودتون مطرح کنید و جواب رو به بقیه دوستان اطلاع بدین.

آخرین ویرایش:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
برای دانلود جزوات دانشگاه سهند به این تاپیک مراجعه کنید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/637296-جزوات-دانشگاه-صنعتی-سهند?p=8291499#post8291499

سلام دوست عزیز
سپاس از شما:gol:
جزوه هایی که در این تاپیک گذاشته اید برای دسترسی آسان تر دوستان عزیز و کاربرانی که در آینده به جمع ما ملحق خواهند شد در تالار: جزوه های مهندسی شیمی به تاپیک های جزوه های درسی مربوط به هر درس منتقل شدند .
لطفا دیگر جزوه های خودتون رو به صورت تاپیک های جداگانه در تالاری که عرض کردم قرار دهید تا من به تاپیک های جزوه ها منتقل کنم

سپاسگزارم :gol:

saeed05

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
سپاس از شما:gol:
جزوه هایی که در این تاپیک گذاشته اید برای دسترسی آسان تر دوستان عزیز و کاربرانی که در آینده به جمع ما ملحق خواهند شد در تالار: جزوه های مهندسی شیمی به تاپیک های جزوه های درسی مربوط به هر درس منتقل شدند .
لطفا دیگر جزوه های خودتون رو به صورت تاپیک های جداگانه در تالاری که عرض کردم قرار دهید تا من به تاپیک های جزوه ها منتقل کنم

سپاسگزارم :gol:

سلام
چون این جزوات، جزوات مناسبی برای کنکور بودند، به همین دلیل آن ها را برای دسترسی راحت تر در یک تاپیک قرار داده بودم.

za-y

عضو جدید
من یک چیزی برای اون کسانی که میخان کلاسای آقای بابایی رو برن بگم این تجربه پارسال خود من بوده اصلا به اون چیزی که در تبلیغ بالا زده که ساعت ثبت نام 8 تا 12 است توجه نکنید من پارسال 3 یا 4 دقیقه از شروع ثبت نامش گذشته بود بهش اس ام اس زدم کلاس ریاضی و سیالاتش پر شده بود اگه میخاین برید حتما همون ساعت 8 ثبت نام کنید

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
برای دانلود جزوات دانشگاه سهند به این تاپیک مراجعه کنید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/637296-جزوات-دانشگاه-صنعتی-سهند?p=8291499#post8291499

اقا سعید ممنون از لطف شما.

من جزوه عملیات 1 که دانلود کردم فقط تا قسمت تقطیر بود فصل استخراج مایع مایع و لیچینگ با اینکه جزو فهرستش بود ولی داخل جزوه نبودن.

خوبی جزوه های اقا سعید اینطوری که من دیدم این بود که شبیه داستان هست و شما از خوندنش لذت میبرید.

واقعا قشنگ تایپ شدن ذهن خواننده رو خیلی جالب درگیر میکنه.

آخرین ویرایش:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یک چیزی برای اون کسانی که میخان کلاسای آقای بابایی رو برن بگم این تجربه پارسال خود من بوده اصلا به اون چیزی که در تبلیغ بالا زده که ساعت ثبت نام 8 تا 12 است توجه نکنید من پارسال 3 یا 4 دقیقه از شروع ثبت نامش گذشته بود بهش اس ام اس زدم کلاس ریاضی و سیالاتش پر شده بود اگه میخاین برید حتما همون ساعت 8 ثبت نام کنید

سلام دوست عزیز.

امکانش هست جزوه های ایشون رو توی سایت قرار بدین تا بقیه هم استفاده کنن؟
البته اگه مانعی نداره و مجاز به انتشار جزوه های ایشون در فضای مجازی هستید .

آخرین ویرایش:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
چون این جزوات، جزوات مناسبی برای کنکور بودند، به همین دلیل آن ها را برای دسترسی راحت تر در یک تاپیک قرار داده بودم.

بله متوجه هستم
مجزا کردن جزوه ها از هم و قرار دادن هرکدوم در تاپیک های مربوط به خود چند دلیل داشت :
اول اینکه تاپیک شما به مرور زمان به خاطر قدیمی شدن به صفحات بعدی تالار منتقل میشه و این دسترسی رو مشکل میکنه !
دلیل دوم هم اینه که همین تاپیک مطالعه گروهی در ماه های آینده خیلی جلو میره و دوستانی که در مثلا ماه های مهر و آبان به جمع ما اضافه میشن ، اکثرا همه ی صفحات رو نمیبین تا متوجه پست شما و تاپیک جزوه هایی که قرار دادید بشن .
الان دسترسی همه کاربران حتی کاربران سال های آینده به جزوه های شما آسون تره!

لینک همه ی جزوه های دانشگاه سهند در تاپیک: جزوات مخصوص کنکور ارشـد مهندسی شیمی+ جزوات پارسه قرار گرفت تا دوستان متوجه اهمیت جزوات شوند.
:gol:

بالا