سلام دوست عزیز.
نماز و روزه ها و طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق ان شاء الله.
کتاب ریاضی پارسه به جرات میتونم بگم که کی از بهترین کتابهای ریاضیه واسه کنکور.
اصلا به خودتون استرس بی مورد راه ندید.
من خودم هم اوایل که شروع به خوندن کرده بودم استرس داشتم که باید چجوری اینا رو یاد بگیرم، مخصوصا اون فصلهای اول که در مورد معادلات دیفرانسیله، ترس اینو داشتم که چجوری باید فرمولا رو حفظ کنم ولی اصلا ناامید نشدم. شما هم همینطور.
چیزی که هست اینه که شما اگه خوب بخونید و تست زیاد کار کنید همه چیز دستتون میاد و خوب یاد میگیرید. این رو هم بدونید که همه مثل شما هستند و فکر نکنید که فقط شمایید که در این شرایط قرار گرفتید.(این رو هم برای موقعی که احساس سختی میکنید میگم و هم برای وقتی که احساس راحتی و آسونی میکنید.) پس با قدرت پیش برید.
بازم میگم که کتاب ریاضی پارسه واقعا خوبه.
منتها بعضی فصلها هستند که معمولا کمتر ازشون سوال اومده و شما بسته به اهمیت فصول و سوال خیز بودنشون میتونید یکی دو تا از فصلها رو که زیاد مهم نیستند نخونید. بستگی به خودتو داره این دیگه.
یادتون نره که خلاصه نویسی و نت برداری هم خیلی تو امر یادگیری و تسلط بهتون کمک میکنه.
برای کنکور به نظرم پیشینه ی قبلیتون از ریاضی رو فراموش کنید مخصوصا اگر فکر میکنید ضعیف بودید قبلا، چون داستان ریاضیه کنکور فرق داره و راحت تر و شیرین تر از اونی که فکرشو کنید میتونید از پسش بر بیاید. فقط دیدتون رو نسبت بهش مثبت کنید و با تمرکز شروع کنید و برید جلو.
این حسی هم که شما الان پیدا کردید، خیلی ها موقع شروع و مخصوصا موقع خوندن فصول ابتدایی که مربوط به معادلاته پیدا میکنند ولی نگران نباشید چون راه زیادی مونده و شما باید زیاد بخونید و تست بزنید تا بتونید هم خوب یاد بگیرید و هم تسلط پیدا کنید.
توکلتون به خدا باشه و برید جلو.
موفق باشید.
التماس دعا