[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 95

R*A

عضو جدید
سلام دوستان نمیدونم جای این بحث تو این تاپیک هست یا نه اما من مطرحش میکنم... اولا برا همه آرزوی لحظات خوب وخوش دارم وطاعاتتون قبول باشه.ثانیا دوستانی که کارشناسیشون مهندسی نبوده اما الان تصمیم دارن ارشد مهندسی شیمی شرکت کنن هرسوالی درمورد نحوه خوندن دروس وبرنامه ریزی وسایر مسائل دارن بنده در خدمتم. از هیچ کمکی دریغ نمیکنم .من هم چنین شرایطی داشتم وخدارو شکر نتیجه مطلوبو گرفتم. خواهشا مهندسای عزیز بد برداشت نکنین من فقط قصد کمک دارم.

goodboy2010

عضو جدید
سلام دوستان
در مورد کتاب ترمو جهش
من با قسمت توزیع انتشارات جهش تماس گرفتم
گفتن کتاب هنوز زیر چاپه و از چاپخونه تحویل ما نشده
در مورد اینکه کی آماده میشه پرسیدم
درست حسابی ج ندادن گفتن به محض اینکه تحویل بگیرن اول برای کسانی که خرید اینترنتی کردن ارسال میشه
بعد از یکی دو هفته میرسه به کتاب فروشی ها
واقعا دیگه کلافه شدم
این کتاب قرار بود حداکثر تا نمایشگاه آماده بشه
من که اگه تا اول شهریور نیاد دیگه روش حساب نمیکنم
با همون راهیان و پوران پیش میرم

سلام دوست عزیز منم دنبال این کتاب بودم نهایتا بعد دو هفته گشتن کتاب فروشی ها پیداش نکردم. آخرش ز زدم انتشارات جهش گفتن که کتاب گذاشتیم پیش فروش پرسیدم که اگه کتابو بخریم کی میاد یه چیزایی گفت که من فهمیدم کتاب به این زودیا نمیاد فقط از الان گذاشتن که ببینن کتاب چقدر پیش فروش میشه که نهایتا تصمیم بگیرن چاپ کنن یا نه ولی فکر نکنم به این زودیا بیاد اگه هم قرار بیاد نهایتا اوایل مهر بیاد زیاد وققتتونو تلف نکنید با همون کتابای راهیان فعلا پیش برید. به امید موفقیت همه.

arshia hatami

عضو جدید
کلیشه رو کسی نمیتونه به شما درست توضیح بده شما بعد از تسلط کامل به درس برید سراغ تست های چندین سال اخیر با بررسی تست ها کم کم متوجه میشید هر درس و هر فصل یه قلقی دارن

من فکر نکنم کسی کلیشه های خودش رو به بقیه بده چون اگر واقغا در اون سطح رسیده باشه که کلیشه درست رو پیدا کرده باشه مطمعنن درصداش عالی میشن

برای راکتور هم درست غلط اندازیه چون خیلی فرمول داره شما همه فرمول ها رو با اثبات بدست میاری پس به نظرم اصلا حفظ نکن و همه رو اثبات کن تا تو ذهنت جا بیوفته

جزوه دکتر طاهری خوبه لون رو فقط قسمت های خاصیش رو بخون مثلا بعضی قسمت ها و توضیح ها که تو جزوه نیست و بقیه از جزوه

جزوات تو سایت هست
من خاطرم هست که دکتر سمیعی گهر 4 3 سال پیش برای تمام درسها این کار رو اون زمان انجام داده بود و بچه ها خوب ازش نتیجه گرفتن . یادمه برای ترمو 2 و راکتور و جرمو حرارت و بجز سیالات همه بود من یکی از فامیل هامون دانشگاه ازاد شیراز بود با معدل 14 رتبش هشتادو خورده ای شد . الان رفته استرالیا . اگر بتونم ازش میگیرم میزارم اینجا .
نمیدونم بچه ها پارسال به دکتر پیام داده بودن چرا بهشون نداد ( این جور ادمی نبود !)
حالا من میپرسم ....

samane a

عضو جدید
من خاطرم هست که دکتر سمیعی گهر 4 3 سال پیش برای تمام درسها این کار رو اون زمان انجام داده بود و بچه ها خوب ازش نتیجه گرفتن . یادمه برای ترمو 2 و راکتور و جرمو حرارت و بجز سیالات همه بود من یکی از فامیل هامون دانشگاه ازاد شیراز بود با معدل 14 رتبش هشتادو خورده ای شد . الان رفته استرالیا . اگر بتونم ازش میگیرم میزارم اینجا .
نمیدونم بچه ها پارسال به دکتر پیام داده بودن چرا بهشون نداد ( این جور ادمی نبود !)
حالا من میپرسم ....
پست آقای سمیعی گهر که تویه فیسبوک گذاشتن :
با سلام
دوستان زیادی در باره کلیشه های کنکور سوال کردند...
متاسفانه من هیچ جزوه ای را با خودم از ایران نیاوردم و در حال حاضر کلیشه ها همراهم نیست اما ...
قطعا داستان ماهی و ماهی گیری را میدونید ...
بزارید اینطوری بگم ، وقتی شما تست های یک فصل را میزنید میرید تو پیک تسلط همون موقع فصل را ول نکنید برگردید و
"""سعی کنید x تا نکته بنویسید که 80 درصد سوالهای اون فصل را پوشش بده"""
(این جمله یکی از مهمترین تجربیات من در ضمینه کنکور بود ظاهرش سادست ولی نتیجش 4 سال رتبه ی زیر 20 بود ...)
حالا اون یه فصل شاید مثل میانیابی تو کاربرد بود که x=2 که یا شرط همگرایی روش نیوتونه یا مثلا تکرار ساده ...البته شاید یه سال هم از تقاطع سوال دادن ولی اون را بزارید تو اون 20 درصد
تو یه فصل مثل ترمو دینامیک 2 میشه 10 تا ... مثلا پیدا کردن خاصیت کل به جز یا جز به جز یا مثلا نقطه ازوتروپ ...
تو یه فصل مثل سیالات میشه (دارسی ویسباخو.... )
تو یه فصل مثل نفوذ میشه 5 تا ...
نمیدونم شاید وقت کنم دوباره همرو بنویسم .... اما برام مهم اینکه خودتون به اون دیدی برسید که بتونید این کار انجام بدید ...
با انجام این کار قبل کنکور میتونی پیش بینی کنی قراره با چه چیزهایی تو کنکور برخورد کنی ...
حالا چی شد که ایده کلیشه ها تونست مفید واقع بشه حتی برای یه دوستی که متاسفانه رتبش 120 شد با اینکه حقش 700 بود!
من تو این چند سالی که تستهای ازمون ازمایشی برای x , y طرح میکردم میدیدم نکات در برخی فصول خیلی محدوده و وقتی با دیده طراح و عمیق به قضیه نگاه میکنی میفهمی اونقدر هم دستت تو تستها باز نیست و واقعا برای طراحی یه تست خوب که فرمولش تکراری باشه ولی ایدش نه گاهی من 2 ساعت فکر میکردم ! ( مثل تست نسبت تصعید 1/2 اول گلوله نفتالن به 1/2 دومش تو جرم...)
ببینید کنکور فوق هنوز به اون مرحله از تکامل نرسیده که میانگین درصد ها مثل کنکور لیسانس بشه ...مثلا نفرات برتر فوق65 تا 70 ولی لیسانس 95 تا 98 و همچنبن میانگین ها ی متوسط ها
یعنی چی ؟ یعنی با زدن 50 درصد سوالها میشه رتبه خوب اورد .... پس کافیه از 20 تا ترمو 12 تا شو بزنی ...
اینم دلیل داره ها (نسبت به لیسانس : یکیش نبود منبع خوب در دروسه یکیش تفکیک دانشجویانه بعد لبسانس یکیش استادای کنکورن! یکیش برنامه ازمون های ازمایشی ها ووو...سال اخر من یه انالیز کامل از تمام دلایل کرده بودم که اتفاقا نکات حرفه ای خوبی ازش درومده بود که میتونست مثل کلیشه ها کارا باشه ولی حیف که قسمت نشد...)
در هر حال سعی کنید بعد از زدن تست های هر فصل بر گردید و از بالا به تستها نگاه کنید ، چیزهای جالبی میبینید......
موفق باشید
محمدرضا سمیعی گهر

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای سیالات چون تو رشته های زیادی مطرح میشه سخته کلیشه نوشتن

من برای خودم نتونستم سیالات رو شبیه کلیشه کنم ولی به نظرمن یکی از دلایلی که اکثرا فکر میکنن برای سیالات نمیشه کلیشه درست کرد اینه:چون سیالات از نظر من تنوع سوالاتش بالاست و اگه کسی تو مفهوم دچار مشکل باشه واقعا با فرمول حفظ کردن خالی نمیتونه بیشتر از 4 تا 5 تا بزنه.منم خودم همینجوری بودم واقعا سیالات بدقلق بود برام به همین خاطر فقط به سوالایی دل خوش کرده بودم که مستقیما جایگذاری فرمول میخواد. ولی اگه کسی بتونه مثل بقیه درسها روی این مفاهیم مسلط بشه اونوقت برای سیالات هم میشه کلیشه درست کرد.
برای اثبات حرفم شما فقط به سوالات بخش استاتیک سیالات نگاه کنید شما اگه واقعا مفهوم گشتاور و دریچه ها و ... ندونید نمیشه با حفظ فرمول های ممان اول و دوم، نیرو و بقیه چیزها رو محاسبه کنید چون دست طراح بازه میتونه هر سال یه شکلی بده میتونه یه سوالی بده که یه مستطیل مایل مغروق در آب باشه میتونه افقی باشه میتونه شکلشو هزار با تغییر بده وکلا این شد که من بی خیال درصد خوب تو سیالات شدم:biggrin:
دوستان مدیونید اگه بخاطر دو سطر اخر بهم بخندین چون خودم هم گفتم تو مفهوم مشکل دارم حالا گاف داده باشم دیگه خودتون مثلا الکی بگید ندیدیم:biggrin:

sambastian

عضو جدید
من برای خودم نتونستم سیالات رو شبیه کلیشه کنم ولی به نظرمن یکی از دلایلی که اکثرا فکر میکنن برای سیالات نمیشه کلیشه درست کرد اینه:چون سیالات از نظر من تنوع سوالاتش بالاست و اگه کسی تو مفهوم دچار مشکل باشه واقعا با فرمول حفظ کردن خالی نمیتونه بیشتر از 4 تا 5 تا بزنه.منم خودم همینجوری بودم واقعا سیالات بدقلق بود برام به همین خاطر فقط به سوالایی دل خوش کرده بودم که مستقیما جایگذاری فرمول میخواد. ولی اگه کسی بتونه مثل بقیه درسها روی این مفاهیم مسلط بشه اونوقت برای سیالات هم میشه کلیشه درست کرد.
برای اثبات حرفم شما فقط به سوالات بخش استاتیک سیالات نگاه کنید شما اگه واقعا مفهوم گشتاور و دریچه ها و ... ندونید نمیشه با حفظ فرمول های ممان اول و دوم، نیرو و بقیه چیزها رو محاسبه کنید چون دست طراح بازه میتونه هر سال یه شکلی بده میتونه یه سوالی بده که یه مستطیل مایل مغروق در آب باشه میتونه افقی باشه میتونه شکلشو هزار با تغییر بده وکلا این شد که من بی خیال درصد خوب تو سیالات شدم
:biggrin:
دوستان مدیونید اگه بخاطر دو سطر اخر بهم بخندین چون خودم هم گفتم تو مفهوم مشکل دارم حالا گاف داده باشم دیگه خودتون مثلا الکی بگید ندیدیم

اره
خصوصا این که گشتاور تو دانشگاه تدریس نشد به ما
جزوه پارسه خوب توضیح داده این قسمت ها رو یا نه؟

za-y

عضو جدید
برای اثبات حرفم شما فقط به سوالات بخش استاتیک سیالات نگاه کنید شما اگه واقعا مفهوم گشتاور و دریچه ها و ... ندونید نمیشه با حفظ فرمول های ممان اول و دوم، نیرو و بقیه چیزها رو محاسبه کنید چون دست طراح بازه میتونه هر سال یه شکلی بده میتونه یه سوالی بده که یه مستطیل مایل مغروق در آب باشه میتونه افقی باشه میتونه شکلشو هزار با تغییر بده وکلا این شد که من بی خیال درصد خوب تو سیالات شدم:biggrin:
دوستان مدیونید اگه بخاطر دو سطر اخر بهم بخندین چون خودم هم گفتم تو مفهوم مشکل دارم حالا گاف داده باشم دیگه خودتون مثلا الکی بگید ندیدیم:biggrin:
بله کاملا حق با شماست سیالات واقعا درس بد قلقی هست حتما باید درست بفهمیش تا بتونی تست بزنی

خئهی72

کاربر فعال
سلام دوستان کسی درباره نحوه محاسبه رتبه در کنکور خبر داره یا نه؟!
اینجوریه که:
1- هر درس رو تراز میکنن و اخر همه تراز هارو میانگین میکنن؟؟ (چیزی که واسه کنکور کارشناسی به ما میگفتن)
یا
2-میانگین درصد هر فرد رو میگیرن و آخرش همونو تراز میکنن؟؟

امروز تو پارسه یه همایشی برگزار شد که استاد صفری فرد درباره این موضوع حرف میزد.اون میگفت رتبه رو به روش دوم محاسبه میکنن.اینجوری که ایشون میگه دو نفر اگه همه درصداشون یکی باشه اما نفر اول سیالات 0 - حرارت و ترمو رو 45 و نفر دوم سیالت 30 - حرارت و ترمو رو 30 بزنه نفر اول رتبه اش بهتر میشه چون میانگین درصداش بهتره.(میانگین درصد اولی 33 - میانگین درصد دومی 30)

لطفا اگه کسی اطلاعات داره سازمان سنجش چطور رتبه هارو مشخص میکنه نظر بده.

آخرین ویرایش:

eligh

عضو جدید
سلام دوستان کسی درباره نحوه محاسبه رتبه در کنکور خبر داره یا نه؟!
اینجوریه که:
1- هر درس رو تراز میکنن و اخر همه تراز هارو میانگین میکنن؟؟
یا
2-میانگین درصد هر فرد رو میگیرن و آخرش همونو تراز میکنن؟؟

امروز تو پارسه یه همایشی برگزار شد که استاد صفری فرد درباره این موضوع حرف میزد.اون میگفت رتبه رو به روش دوم محاسبه میکنن.اینجوری که ایشون میگه دو نفر اگه همه درصداشون یکی باشه اما نفر اول سیالات 0 - حرارت و ترمو رو 45 و نفر دوم سیالت 30 - حرارت و ترمو رو 30 بزنه نفر اول رتبه اش بهتر میشه چون میانگین درصداش بهتره.(میانگین درصد اولی 33 - میانگین درصد دومی 30)

لطفا اگه کسی اطلاعات داره سازمان سنجش چطور رتبه هارو مشخص میکنه نظر بده.

میشه یک کم درباره همایش توضیح بدید چند نفر بودید؟ کیا صحبت کردن؟شما میدونید استادای پارسه خوبن یا نه؟

خئهی72

کاربر فعال
میشه یک کم درباره همایش توضیح بدید چند نفر بودید؟ کیا صحبت کردن؟شما میدونید استادای پارسه خوبن یا نه؟

زیاد شلوغ نبود راستش،حدودا 20-30 نفر بودن کلا.حدود 1.30 وقتش بودکه اولش صفری فرد اومد درباره درس خوندن تو تابستون صحبت کردو یکم از خوندن تو پاییز و دوران جمع بندی حرف زد.مهمترین و بیشترین زمان صحبتاش هم به این که تمرکز رو روی درسای با ضریب بالا بزارید و درسای فرایند و زبان رو ول کنید بود(چیزی که همه میگن).بعدش هم یکی اومد که نمیشناختم و بیشتر داشت درباره کلاسای پارسه تبلیغ میکرد! :D
کل حرفاشون رو ضبط کردم؛هرکسی خواست میتونه خصوصی پیام بده براش میفرستم.

eligh

عضو جدید
زیاد شلوغ نبود راستش،حدودا 20-30 نفر بودن کلا.حدود 1.30 وقتش بودکه اولش صفری فرد اومد درباره درس خوندن تو تابستون صحبت کردو یکم از خوندن تو پاییز و دوران جمع بندی حرف زد.مهمترین و بیشترین زمان صحبتاش هم به این که تمرکز رو روی درسای با ضریب بالا بزارید و درسای فرایند و زبان رو ول کنید بود(چیزی که همه میگن).بعدش هم یکی اومد که نمیشناختم و بیشتر داشت درباره کلاسای پارسه تبلیغ میکرد! :D
کل حرفاشون رو ضبط کردم؛هرکسی خواست میتونه خصوصی پیام بده براش میفرستم.
مرسی که جواب دادین شما یا دوستان دیگه از کیفیت استادای پارسه خبر دارید؟ چون من و دوستام تصمیم داریم کلاس بریم

sambastian

عضو جدید
مرسی که جواب دادین شما یا دوستان دیگه از کیفیت استادای پارسه خبر دارید؟ چون من و دوستام تصمیم داریم کلاس بریم
همونطوری که بارها تو این تاپیک دوستان گفتن کیفیت پارسه با رفتن اساتید خوبش پایین اومده
ولی من در مورد اساتید فعلی اطلاعی ندارم

خئهی72

کاربر فعال

خواهش میکنم.من شنیدم پارسه کلا تغییر مدیریت داده و همه استادای خوب قدیمی رفتن (درباره استادای جدیدشون اطلاعات ندارم ولی فکر کنم صفری فرد همونیه که سیالات جدید پارسه رو نوشته). خودم تعریف کلاسای ماهان رو شنیدم که استاد سمیع پور مدرسشه. بازم تحقیق کنید تو سایتای موسسات چون من اینارو شنیدم و مطمئن نیستم!

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره
خصوصا این که گشتاور تو دانشگاه تدریس نشد به ما
جزوه پارسه خوب توضیح داده این قسمت ها رو یا نه؟

من اگه جای شما بودم برای این قسمت تشریحی میخوندم نه تستی.
مفاهیم پایه مثل گشتاوراز استاتیک و تنش از مقاومت مصالح رو هم میخوندم.
البته من خودم سال قبل این فصل رو نخوندم و حذفش کردم چون نمیتونستم سرمایه گذاری کنم براش.مشکلم از پایه بود که گمان میکردم حل نمیشه.
شما برای این قسمت از کتاب سری عمران هم کمک بگیرید.چون رشته مهندسی عمران حرفه ای تر به این موضوعات میپردازن از نظر من میتونه به شما بیشتر کمک کنه.البته حتما یه کتاب پارسه یا مدرسان و ...هم کنارتون باشه که بدونید مفاهیم مهندسی شیمی گستره اش تا چه حده.

parsakhoshmel

عضو جدید
بچه ها کتاب کاربرد ریاضیات پارسه باید همه فصولش خونده بشه؟؟؟ کدوم بخش ها مهم ترن؟؟؟؟؟
امروز اومدم فصل یکش رو بخونم کلا ناامید شدم .........

آخرین ویرایش:

rotbebartar

عضو جدید
بچه ها کتاب کاربرد ریاضیات پارسه باید همه فصولش خونده بشه؟؟؟ کدوم بخش ها مهم ترن؟؟؟؟؟
بله همه فصل ها را باید بخونید چرا نا امید شدید؟ کتاب خوبیه

rotbebartar

عضو جدید
دیروز چاپ دوم کتاب حرارت آقای بابایی را از یکی از دوستام گرفتم داشتم نگاه می کردم سوالات سالهای کنکور پارسال و سال قبل را خیلی خوب جواب داده واقعا با جوابهایی که بعد از کنکور موسسات مختلف دادند متفاوته بچه هایی که پارسال کنکور دادند اگه کسی از دوستاشون چاپ جدید کتاب را داشت حتما نگاه کنند به نظرم خیلی جالب بود

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا میگم کاربرد راهیان یا پارسه ؟

بعد میشه فقط یه کتاب پارسه خرید یا حتما پکیجشه؟؟

samane a

عضو جدید
دیروز چاپ دوم کتاب حرارت آقای بابایی را از یکی از دوستام گرفتم داشتم نگاه می کردم سوالات سالهای کنکور پارسال و سال قبل را خیلی خوب جواب داده واقعا با جوابهایی که بعد از کنکور موسسات مختلف دادند متفاوته بچه هایی که پارسال کنکور دادند اگه کسی از دوستاشون چاپ جدید کتاب را داشت حتما نگاه کنند به نظرم خیلی جالب بود
این کتاب عااااالیه
کامل و روان جز ب جزشو تحلیلشون کرده
بنظرم هرکسی با هر سطح علمی میتونه بخونتش و بفهمه

parsakhoshmel

عضو جدید

تکی میشه خرید کتاب کاربرد پارسه رو ... بچه ها خیلی ازش تعریف میکردن ولی من ک باهاش حال نکردم
نمی دونم چ کار کنم!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه بتونید به همه فصل ها تسلط داشته باشید خلی عالیه ولی بعضی از فصول اهمیت کمتری دارند!
نا امید شدن از الان که خیلی زوده ! قسمت هایی رو که متوجه نمیشید از جزوه دانشگاهی یا یه جزوه خوب در کنار کتاب هم استفاده کنید. در کل سعی کنید حالا که فرصت زیادی تا کنکور دارید به جای ناامید شدن یا کنار گذاشتن بخش یا فصلی , وقت بیشتری روی اون بذارید و بیشتر بخونید . اگر بازهم فکر میکنید که بعضی از فصل ها براتون دشوار هستن , تاپیک های زیر تحلیل کنکور 3 سال اخیر هستند که باعث میشه تقریبا دستتون بیاد که چه فصل هایی اهمیت بیشتری دارند .. ( ولی باز هم تاکید میکنم که فرصت زیاده و از الان به فکر حذف فصلی از دروس نباشید )
تحلیل آزمون کارشناسی ارشد سال 94 مهندسی شیمی

تحلیل آزمون کارشناسی ارشد سال 93 مهندسی شیمی

تحلیل آزمون کارشناسی ارشد سال 92 مهندسی شیمی

:gol:

m@hdi13579

کاربر فعال

توصیه تعدادی از دوستانم که سالهای گذشته رتبه های تک و دورقمی بودن این بود که قسمت عددی از راهیان و تحلیلی از پارسه و در کنار مباحث تحلیلی در صورت لزوم کتاب دکتر نیک آذر (مخصوصا فصل مدلسازی)

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

سلام دوست عزیز.
نماز و روزه ها و طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق ان شاء الله.:gol:

کتاب ریاضی پارسه به جرات میتونم بگم که کی از بهترین کتابهای ریاضیه واسه کنکور.
اصلا به خودتون استرس بی مورد راه ندید.
من خودم هم اوایل که شروع به خوندن کرده بودم استرس داشتم که باید چجوری اینا رو یاد بگیرم، مخصوصا اون فصلهای اول که در مورد معادلات دیفرانسیله، ترس اینو داشتم که چجوری باید فرمولا رو حفظ کنم ولی اصلا ناامید نشدم. شما هم همینطور.
چیزی که هست اینه که شما اگه خوب بخونید و تست زیاد کار کنید همه چیز دستتون میاد و خوب یاد میگیرید. این رو هم بدونید که همه مثل شما هستند و فکر نکنید که فقط شمایید که در این شرایط قرار گرفتید.(این رو هم برای موقعی که احساس سختی میکنید میگم و هم برای وقتی که احساس راحتی و آسونی میکنید.) پس با قدرت پیش برید.

بازم میگم که کتاب ریاضی پارسه واقعا خوبه.
منتها بعضی فصلها هستند که معمولا کمتر ازشون سوال اومده و شما بسته به اهمیت فصول و سوال خیز بودنشون میتونید یکی دو تا از فصلها رو که زیاد مهم نیستند نخونید. بستگی به خودتو داره این دیگه.
یادتون نره که خلاصه نویسی و نت برداری هم خیلی تو امر یادگیری و تسلط بهتون کمک میکنه.
برای کنکور به نظرم پیشینه ی قبلیتون از ریاضی رو فراموش کنید مخصوصا اگر فکر میکنید ضعیف بودید قبلا، چون داستان ریاضیه کنکور فرق داره و راحت تر و شیرین تر از اونی که فکرشو کنید میتونید از پسش بر بیاید. فقط دیدتون رو نسبت بهش مثبت کنید و با تمرکز شروع کنید و برید جلو.
این حسی هم که شما الان پیدا کردید، خیلی ها موقع شروع و مخصوصا موقع خوندن فصول ابتدایی که مربوط به معادلاته پیدا میکنند ولی نگران نباشید چون راه زیادی مونده و شما باید زیاد بخونید و تست بزنید تا بتونید هم خوب یاد بگیرید و هم تسلط پیدا کنید.

توکلتون به خدا باشه و برید جلو.
موفق باشید.

التماس دعا

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

کاربرد پارسه خوبه.راهیان رو ندیدم و اطلاعی ندارم ولی پارسه خوبه من خودم هم داشتم راضی بودم ازش.
به صورت جداگانه هم میتونید تهیه اش کنید. بنده پکیج نخریدم و جدا خریدم.

saeed05

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز.

من خودم هم اوایل که شروع به خوندن کرده بودم استرس داشتم که باید چجوری اینا رو یاد بگیرم، مخصوصا اون فصلهای اول که در مورد معادلات دیفرانسیله، ترس اینو داشتم که چجوری باید فرمولا رو حفظ کنم ولی اصلا ناامید نشدم. شما هم همینطور.
چیزی که هست اینه که شما اگه خوب بخونید و تست زیاد کار کنید همه چیز دستتون میاد و خوب یاد میگیرید. این رو هم بدونید که همه مثل شما هستند و فکر نکنید که فقط شمایید که در این شرایط قرار گرفتید.(این رو هم برای موقعی که احساس سختی میکنید میگم و هم برای وقتی که احساس راحتی و آسونی میکنید.) پس با قدرت پیش برید.

منتها بعضی فصلها هستند که معمولا کمتر ازشون سوال اومده و شما بسته به اهمیت فصول و سوال خیز بودنشون میتونید یکی دو تا از فصلها رو که زیاد مهم نیستند نخونید. بستگی به خودتو داره این دیگه.
یادتون نره که خلاصه نویسی و نت برداری هم خیلی تو امر یادگیری و تسلط بهتون کمک میکنه.
برای کنکور به نظرم پیشینه ی قبلیتون از ریاضی رو فراموش کنید مخصوصا اگر فکر میکنید ضعیف بودید قبلا، چون داستان ریاضیه کنکور فرق داره و راحت تر و شیرین تر از اونی که فکرشو کنید میتونید از پسش بر بیاید. فقط دیدتون رو نسبت بهش مثبت کنید و با تمرکز شروع کنید و برید جلو.
این حسی هم که شما الان پیدا کردید، خیلی ها موقع شروع و مخصوصا موقع خوندن فصول ابتدایی که مربوط به معادلاته پیدا میکنند ولی نگران نباشید چون راه زیادی مونده و شما باید زیاد بخونید و تست بزنید تا بتونید هم خوب یاد بگیرید و هم تسلط پیدا کنید.

موفق باشید.

التماس دعا

مثل همیشه عالی گفتی

parsakhoshmel

عضو جدید
سلام دوست عزیز.

موفق باشید.

التماس دعا

مرسی دوست عزیز از این همه روحیه :smile:

بالا