[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

mahsa-shimi

عضو جدید
اینم 2 تا دیگش

تشکر از اینکه جزوات راگزاشتید فقط یه موضوعی این جزوات ماله چه سالی است منم سیالات دارم ولی مثل ماله شما نیست وکلا متفاوته.
در ضمن این کلیشه ها که میگن پس کجاشه من که پیدا نکردم ؟
شما فایل صوتی هم دارید ؟

parham asadi

عضو جدید
این جزوه هارو من 60 تومن گرفتم در ازاش میخوام دعام کنید که امسال رتبه ام خوب شه

امیدوارم مفید باشه

سلاماقا دمت گرم
فقط شما جزوات سمیعی گهر را ندارید هیجا من پیدا نکردم حتی تو خود کپی پارسه هم نبود
یا فایل کلاساشو با مشاوره هاشو؟
یکی از بچه ها قرار بود پیدا کنه بزاره نمیدونم چی شد ؟
(در ضمن رفیق چرا پول دادی این جزوات رو اینترنت بود که اگر خواستی بگو سایتش را بزارم )!

ziiizooo

عضو جدید
تشکر از اینکه جزوات راگزاشتید فقط یه موضوعی این جزوات ماله چه سالی است منم سیالات دارم ولی مثل ماله شما نیست وکلا متفاوته.
در ضمن این کلیشه ها که میگن پس کجاشه من که پیدا نکردم ؟
شما فایل صوتی هم دارید ؟
این جزوه ای که اقا پویا گذاشته اصلی ترین جزوه پارسه هست که تو خود انتشارات پارسه می فروشن.منم از روی اینا برای کنکور خوندم.به نظر من این جزوه رو بخونید.کامله.فقط قسمت ترمو 2 چون اقای طاهری یه جزوه کوچک دیگه هم میده یک مقدار (5%) ناقصه.برای همین به محلول ها (مخصوصا روابط ترمو دینامیکی محلوا ها) که رسیدین از روی راهیان هم بخونید.بقیش عالیه.جزوه های دیگر تو اینترنت هستن قدیمی هستن و زیاد خوب نیستن

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاماقا دمت گرم
فقط شما جزوات سمیعی گهر را ندارید هیجا من پیدا نکردم حتی تو خود کپی پارسه هم نبود
یا فایل کلاساشو با مشاوره هاشو؟
یکی از بچه ها قرار بود پیدا کنه بزاره نمیدونم چی شد ؟
(در ضمن رفیق چرا پول دادی این جزوات رو اینترنت بود که اگر خواستی بگو سایتش را بزارم )!

خیر منم ندارم جزوه ایشون رو.
واقعا؟میشه سایتش رو بزارید؟

ziiizooo

عضو جدید
چون میخوام رفرنسها رو اول بخونم برای همین میخوام زود شروع کنم دلیل دیگش هم اینه که 8سال از لیسانسم میگذره میشه گفت کل مطالب یادم رفته فکر میکنید از مرداد بخونم میرسم فول بخونم؟

اگه می خواین الان شروع کنید خیلی سبک برین جلو و رفرنس بخونید.ولی یه چیزی هم هست که ریفرنس ها خیلی متنشون بد هست (چون ترجمه شده) .یه مقدار الان بخونید که یادتون بیاد .ولی استارت اصلیو همون بزارید تابستان

parham asadi

عضو جدید
خیر منم ندارم جزوه ایشون رو.
واقعا؟میشه سایتش رو بزارید؟

این یکی از سایتاییه که داره
ولی بگم این ها رو همه دارن و قدیمی شده در ضمن بجز جرمش بقیش خیلی معموایه کتاب ها ی کنکور که بهتره!
به نظرم باید یه سری چیز بهتر خوند مثلا جرم سیف کردی یا جزوات موسسویان و نیک ازرکنکور رقابته اخه!

parham asadi

عضو جدید

S.Mehran.S

عضو جدید
سلام . یه توصیه برادرانه داشتم به همه ی کنکوری های عزیز . زود استارت زدن برای مطالعه درس های کنکور یه عیب بسیار بزرگ داره که ممکنه حتی خدای ناکرده به قیمت از دست رفتن تمام زحمات شما باشه و اون عیب بزرگ اینه که در این صورت شما در ماه های آذر و دی که اصطلاحا باید توی دوران " پیک " درس خوندن باشید ، می بُرّید و اونجاست که دیگه جمع و جور کردن اوضاع بسیار سخته .
توصیه من به همه ی دوستان اینه که از بعد از ماه مبارک رمضان شروع کنند . یعنی تقریبا اوایل مرداد

ziiizooo

عضو جدید
ولی بگم این ها رو همه دارن و قدیمی شده در ضمن بجز جرمش بقیش خیلی معموایه کتاب ها ی کنکور که بهتره!
به نظرم باید یه سری چیز بهتر خوند مثلا جرم سیف کردی یا جزوات موسسویان و نیک ازرکنکور رقابته اخه!
اتفاقا هم من و هم دوستام با همین جزوه های پارسه راضی هستیم از کنکورمون.جرم میرزازاده از چالکش و بهمنیار هم بهتره.من تابستان سال پیش کل بهمنیار رو خوندم ولی به جد میگم جزوه و کتاب میرزازاده خیلی روان و خوب گفته.اتفاقا جزوه های اقای طاهری(به غیر از محلول ها اونم بک تیکش) هم واقعا روان و عالی گفته شده.من دوستم پارسال هم با همین جزوه هایی که پویا جان گذاشته(نه جزوه های دیگه پارسه که تو سایتا هست)رتبش 75 شد.خود من امسال قطعا زیر 200 میشم و خیلی دیگه از دوستام که نتیجه گرفتن.اتفاقا یکی از کارایی که شمارو به حاشیه میبره این هست که چند مرجع رو بخونید.شما باید به مرجع خودتون اطمینان کنید.بچه ها واقعا جزوه های پارسه مخصوصا اینایی که اقا پویا گذاشته حرف نداره.چون این خانومی که اون سال این جزورونوشته 3 بار این جزورو با صداهای سر کلاس پاکنویس کرده و هر چی استاد سر کلاس گفته رو نوشته(طاهری به من پارسال گفت).بعدا که راهیان و پوران بخونید وقتی بیاین رو این جزوه میفهمین که چه قدر روان و خوب گفته شده

ziiizooo

عضو جدید

یک چیز دیگه هم خدمتتون بگم که این جزوه هایی که شما سایتشونو گزاشتین فرق داره با این جزوه که پویا جان گذاشته.شما اول داخل اون رو رویت کنید .بعد اظهار نظر کنید.این جزوه ای که پویا گذاشته با اون فرق داره.این جزوزو فقط انتشارات پارسه میفروشه و نویسنده جزوه 3 بار با فایل صوتی سر کلاس این جزورو پاکنویس کرده و خوش خط هر چی که استاد گفترو نوشته.در ضمن این جزوه سایتی که شما دادین برای سالهای قبل هست ولی این جزوه پویا جان برای کنکور سال 91 هست.من 4 5 سال هست که این جزوه ای که شما سایتشو کذاشتین رو تو کتمپیوترم دارم

ziiizooo

عضو جدید
سلام
شما ارشد قبول شدین؟

من پارسال کنکور دادم و جای خوبی قبول نشدم(غیر انتفابب بابلسر.البته زیاد نخونده بودم) ولی امسال به طور جدی خوندم و راضی هستم تا حدودی. مهندسی شیمی میانگینم نزدیک49 هست و بیو میانگینم 58هست.فکرکنم مهندسی شیمی زیر 200 شم و بیو بین 1 تا 10 شم

ziiizooo

عضو جدید
ببخشید قرق سخنرانی شدم یادم رفت سایت رو بزارم
http://adeldrilling.blogfa.com/post/101
http://it.mdir.ir/جزوه-انتقال-حرارت-دکتر-طاهری
http://www.chei.ir/tag/جزوه/

اون کلیشه ها میگن خوبه که هیچکس هم انگار نداره

.من پیدا می کنم و میزارم.ولی الان که کسی نیاز به اون نداره اون را باید 2 هفته آخر بخونین نه الان.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید قرق سخنرانی شدم یادم رفت سایت رو بزارم
http://adeldrilling.blogfa.com/post/101
http://it.mdir.ir/جزوه-انتقال-حرارت-دکتر-طاهری
http://www.chei.ir/tag/جزوه/

اون کلیشه ها میگن خوبه که هیچکس هم انگار نداره

دوست عزیز این فایل ها اصلا اوونایی نیست که من گذاشتم.شما مال بنده رو دانلود کنید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من پارسال کنکور دادم و جای خوبی قبول نشدم(غیر انتفابب بابلسر.البته زیاد نخونده بودم) ولی امسال به طور جدی خوندم و راضی هستم تا حدودی. مهندسی شیمی میانگینم نزدیک49 هست و بیو میانگینم 58هست.فکرکنم مهندسی شیمی زیر 200 شم و بیو بین 1 تا 10 شم

زیزوی عزیز باز شکسته نفسی کردی؟ اقا اگه ایشون امسال شیمی زیر 50 نشد من رگم و میزنم :D

keyvanm

عضو جدید
زیزوی عزیز باز شکسته نفسی کردی؟ اقا اگه ایشون امسال شیمی زیر 50 نشد من رگم و میزنم :D

سلام دوست عزیز.شما توی کنکور امسال زبان هم زدی؟ اگه زدی به نظر خودت چند درصد؟ و بهترین منبع زبان تخصصی و عمومی به نظر شما چی کتابی هست؟ متشکرم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز.شما توی کنکور امسال زبان هم زدی؟ اگه زدی به نظر خودت چند درصد؟ و بهترین منبع زبان تخصصی و عمومی به نظر شما چی کتابی هست؟ متشکرم

خیر من حتی فرصت نکردم سوالات زبان رو نگاه کنم سر جلسه.(از ماجراهای کنکور امسال بود)

sara shiri

عضو جدید
اگه می خواین الان شروع کنید خیلی سبک برین جلو و رفرنس بخونید.ولی یه چیزی هم هست که ریفرنس ها خیلی متنشون بد هست (چون ترجمه شده) .یه مقدار الان بخونید که یادتون بیاد .ولی استارت اصلیو همون بزارید تابستان
از راهنماییتون خیلی ممنونم.حتما این کارو میکنم.

ziiizooo

عضو جدید

داش پویا زیر 50 که تو خوابم نمیبینم.با توجه به درصدهای نجومی بعضی از دوستان من به فکر شبانه علم و صنعت وشهرستانها ی اندیشم :D.یه کوچولو هم به بیو می اندیشم(چون لا مصب نمیشه از شریف گذشت.اونم روزانه:D)من از اول دبستان تا به الا هیچ وقت پول ندادن برای درس رو تجربه نکردم:biggrin::D.خیلی دوست دارم تجربه بکنم .یه بار تو عمرمون برای تحصیل پول خزج نکنیم:D

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
داش پویا زیر 50 که تو خوابم نمیبینم.با توجه به درصدهای نجومی بعضی از دوستان من به فکر شبانه علم و صنعت وشهرستانها ی اندیشم :D.یه کوچولو هم به بیو می اندیشم(چون لا مصب نمیشه از شریف گذشت.اونم روزانه:D)من از اول دبستان تا به الا هیچ وقت پول ندادن برای درس رو تجربه نکردم:biggrin::D.خیلی دوست دارم تجربه بکنم .یه بار تو عمرمون برای تحصیل پول خزج نکنیم:D

آیییییییی گفتی؟؟؟؟؟؟؟:d
میشه روزی برسه که واسه درس خوندن پول ندیم؟؟؟؟؟؟؟؟:d

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایشالا که موفق باشین..آمین

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما میانگینت 49 درصده اونایی که نجومی زدن 50.52 درصدن دیگه مگه چند نفر میشن؟والا زیر 50 شدی باید شیرینی بدی من ازت میگیرم :D شک ندارم که میشی

ziiizooo

عضو جدید
شما میانگینت 49 درصده اونایی که نجومی زدن 50.52 درصدن دیگه مگه چند نفر میشن؟والا زیر 50 شدی باید شیرینی بدی من ازت میگیرم :D شک ندارم که میشی
داداش 50 کی هیچی.زیر 150 هم بشم شیرینی مخصوص داری شما.ایش الله تو هم یک رتبه خوب بیاری شیرینیشو به ما بدی

ziiizooo

عضو جدید
بجه ها سمیعی گوهر تو فیسبوک پروفایل داره و هر سوالی که ازش بپرسین براتون جواب پشو record میکنه و برای دانلود میزاره تا گوش کنید.خیلی حال کردم با این کارش.سوال دارین برین به این پروفایل تو فیسبوک:یا محمرضا سمیعی گوهر را سرچ کنید و یا این لینککو برنید: https://www.facebook.com/samieegohar

ala68

عضو جدید
دوستان من با یه مشاور که صحبت کردم بهم گفت برای هر درس به دو منبع بهتره تسلط داشته باشی؟ به نظر شما امکان داره تا زمان کنکور برای هر درس 2 منبع رو بخونیم؟
سوال دومم اینه که قبل از مهر باید تمام منابع رو خونده باشیم و بعد از مهر سراغ تست و درسنامه ها بریم؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
دوستان من با یه مشاور که صحبت کردم بهم گفت برای هر درس به دو منبع بهتره تسلط داشته باشی؟ به نظر شما امکان داره تا زمان کنکور برای هر درس 2 منبع رو بخونیم؟
سوال دومم اینه که قبل از مهر باید تمام منابع رو خونده باشیم و بعد از مهر سراغ تست و درسنامه ها بریم؟
سلام
اگر از همین الان می خواهید شروع کنید خب به نظر من وقت کافی دارید . بله .. اگر بتونید از روی 2منبع مطالعه کنید خب بهتره .. چون هر یک از کتابها از دید نویسنده اون کتاب مسائل را توضیح داده و ممکنه بخشیش اشتبا باشه و یا ممکنه موضوعی از دید اون نویسنده مهم به نظر نیاد و در کتاب هم اشاره ای به اون نشه.
ولی خب اگر بخواید همه دروس رو از روی 2منبع بخونید خیلی زمان بر هست. بهتره دروس اصلی و مهم و مفهومی که در اونها مشکل دارید را از روی 2منبع بخونید.
در مورد سوال دومتون هم بله .. بهترین حالت اینه که قبل از مهر یک دور همه دروس رو مطالعه کنید .. وبعد برنامه ازمون هایی که ثبت نام کردید هم بخونید و هم تست بزنید !
امیدوارم موفق باشید.

keyvanm

عضو جدید
ک رقمی ها از مریخ نیامده اند!

ک رقمی ها از مریخ نیامده اند!

[h=2]یک رقمی ها از مریخ نیامده اند![/h]
بان:
فارسی
نویسنده: محمد سبزی
نوع فایل: PDF
تعداد صفحات: 10
ناشر: آی آر پی دی اف
حجم کتاب: 0.99 مگابایت توضیحات
این کتاب ضروریاتی که باید برای شرکت در کنکور بدانید را به شما می گوید،این کتاب در اصل برای آزمون ارشد نوشته شده،اما توصیه ها برای آزمون کارشناسی هم قابل استفاده است،در مقدمه می خوانید: ژاپنی ها یک شعار بزرگ دارند:« اگر یک نفر می تواند کاری را انجام دهد, تو هم می توانی آن را انجام دهی و اگر هیچ کس نمی تواند کاری را انجام دهد, تو باید آن را انجام دهی» خوشبختانه آزمون ارشد در گروه اول قرار دارد و می توانیم از تجربیات کسانی که پیش از ما این راه را رفته اند،بهره گیریم.سعی کرده ام در این نوشتار مطالبی را که دانستنشان ضروری است بیاورم،تا لااقل در دوره مطالعاتی تان مجبور نشوید، چرخ را دوباره اختراع کنید،این 5 گام حاصل تکامل آموخته های من و اساتیدم و دوستانی که قبلتر آزمون داده اند است، البته رتبه من در آزمون ارشد مدیریت اجرایی 8 شد،این یعنی این نوشتار حداقل به اندازه 7 نفر جای بهتر شدن دارد،از صمیم قلب آرزومندم،به لطف خدا شما با به کارگیری موارد ذکر شده،حلقه بعدی این سیر تکاملی باشید.

REZA mimshimi

عضو جدید
بجه ها سمیعی گوهر تو فیسبوک پروفایل داره و هر سوالی که ازش بپرسین براتون جواب پشو record میکنه و برای دانلود میزاره تا گوش کنید.خیلی حال کردم با این کارش.سوال دارین برین به این پروفایل تو فیسبوک:یا محمرضا سمیعی گوهر را سرچ کنید و یا این لینککو برنید: https://www.facebook.com/samieegohar

اره دمش گرم
حداقل حداقل بچه های شهرستان هم میتونن استفاده کنن من خودم بابام در میومد 2 تا سوال از این موسسه ها بپرسم
کاشکی همین طوری رو فیس بوک مفتی درس میداد:biggrin:

keyvanm

عضو جدید

سلام..متشکر دوست عزیز.یه سوال امسال پارسه کلاس ترم تابستون نداره درسته؟من توی سایتش دیدم که زده شروغ کلاس ها از مهر..اگه اینجوری باشه که به نظرم اصلا خوب نیست

ziiizooo

عضو جدید
سلام..متشکر دوست عزیز.یه سوال امسال پارسه کلاس ترم تابستون نداره درسته؟من توی سایتش دیدم که زده شروغ کلاس ها از مهر..اگه اینجوری باشه که به نظرم اصلا خوب نیست

مطمعن باش داره.این سایتشون هنوز برای امسال برنامه ریزی نکرده.اون که شما دیدین تاریخ آپدیتش برای سال 92 هست.100% داره

بالا