برا من خیلی دعا کن یه کاسپینو بیارم
انشاءالله که میاری مهندس. هرچی خدا صلاح بدونه همون میشه.غمت نباشه.
برا من خیلی دعا کن یه کاسپینو بیارم
انشاءالله که میاری مهندس. هرچی خدا صلاح بدونه همون میشه.غمت نباشه.
اونایی که پارسال امتحان داده بودن ، به نظرتون امسال تعداد شرکت کننده مهندسی شیمی زیاد شده بود یا کم شده بود؟
کم شده بودناونایی که پارسال امتحان داده بودن ، به نظرتون امسال تعداد شرکت کننده مهندسی شیمی زیاد شده بود یا کم شده بود؟
کم شده بودن
دقیقا خیلیاشون سیاهی لشکرن ...مگه چند نفر تا اخرین لحظه نشستن سر جلسه...تو حوزه ما که کلا 3 نفر مونده بودیم بقیه ساعت 10 برگه هاشونو دادن و رفتنمهم نیس زیاد باشه یاکم خیلیاشون سیاهی لشکرن
مهم نیس زیاد باشه یاکم خیلیاشون سیاهی لشکرن
از گنجینه های رحمت خدا چیزهایی درخواست کن که جز اوکسی نمیتواند آنها را عطا کند،
مانند عمر بیشتر، تندرستی بدن و گشایش روزی،
زیرا خداوند کلیدهای گنجینه های خود را در دست تو قرار داده است
حضرت علی(علیه السلام)
میشه بگی چه تاثیری میذاره ؟نه داداش تاثیر میذاره اینو تجربه ثابت کرده حتی اگر سیاهی لشکر باشن
دقیقا خیلیاشون سیاهی لشکرن ...مگه چند نفر تا اخرین لحظه نشستن سر جلسه...تو حوزه ما که کلا 3 نفر مونده بودیم بقیه ساعت 10 برگه هاشونو دادن و رفتن
دقیقا خیلیاشون سیاهی لشکرن ...مگه چند نفر تا اخرین لحظه نشستن سر جلسه...تو حوزه ما که کلا 3 نفر مونده بودیم بقیه ساعت 10 برگه هاشونو دادن و رفتن
میشه بگی چه تاثیری میذاره ؟
بچه ها کلا 150 تا سوال بود
هنو تموم نشد چک کردنا ؟؟
هر بار ک میام اینجا در حال بررسی هستین
حدود 70-80 صفحه شدا
واسه من ک اصلا سراغ بررسی سوال جوابا نرفتم غیر قابل تحمل شده
نمیشه بحثو عوض کنین![]()
والا حوزه مام اینجوری بود همه رفته بودن
بچه ها کلا 150 تا سوال بود
هنو تموم نشد چک کردنا ؟؟
هر بار ک میام اینجا در حال بررسی هستین
حدود 70-80 صفحه شدا
واسه من ک اصلا سراغ بررسی سوال جوابا نرفتم غیر قابل تحمل شده
نمیشه بحثو عوض کنین![]()
وقتی تعداد زیاد شد احتمال اینکه خیلیا بهتر از تو بتونن جواب بدن بیشتر میشه و در ثانی سوالا هم سطحش میره بالا تا بتونن رتبه ها رو از هم تفکیک کنن
ببخشیدا ولی اینجا انجمن مهندسی شیمی هست و الان داغ ترین موضوع همین برسی سوالات هست می خواین درباره خواستگاری و اوضاع بازار و نرخ بورس صحبت کنیم؟ خخخخخخخمن یه هفتس دارم حرف شما رو میزنم. گوش ک ندادن هیچ، منم مبتلا کردن!بلکه شما بگی گوش کنن.
تویه کلاس ما 3 نفر بودیم و تویه حوزه هم حدودا 8 تا از حدود 40 تا شاید
ما یه استاد داشتیم خودش رتبه 5 کارشناسی ارشد بود...میگفت نصف بیشتر کسایی که میان سر جلسه سیاهی لشکرن ...خیلیای دیگه هم خوندن و اومدن سر جلسه باز حالا با توجه به شرایط روحیشون یا عدم مدیریتشون حذف میشن ....پس رقابت اصلی میمونه بین چند نفر محدودتوی کلاس ما هم فقط سه نفر مونده بودیم.3 نفر هم کلاس بغلی.2 3 نفرم یه کلاس دیگه.
کلا 7 8 نفر از 60 70 نفر
من یه هفتس دارم حرف شما رو میزنم. گوش ک ندادن هیچ، منم مبتلا کردن!
بلکه شما بگی گوش کنن.
داداش منو یادت رفت باوا ما ی تیمیم به این زودی ولمون کردیبجز من
کاسپینبرا من خیلی دعا کن یه کاسپینو بیارم
ببخشیدا ولی اینجا انجمن مهندسی شیمی هست و الان داغ ترین موضوع همین برسی سوالات هست می خواین درباره خواستگاری و اوضاع بازار و نرخ بورس صحبت کنیم؟ خخخخخخخ
ببخشیدا ولی اینجا انجمن مهندسی شیمی هست و الان داغ ترین موضوع همین برسی سوالات هست می خواین درباره خواستگاری و اوضاع بازار و نرخ بورس صحبت کنیم؟ خخخخخخخ
ما یه استاد داشتیم خودش رتبه 5 کارشناسی ارشد بود...میگفت نصف بیشتر کسایی که میان سر جلسه سیاهی لشکرن ...خیلیای دیگه هم خوندن و اومدن سر جلسه باز حالا با توجه به شرایط روحیشون یا عدم مدیریتشون حذف میشن ....پس رقابت اصلی میمونه بین چند نفر محدود