اگه بیوالکتریک میخوای بخونی باید سیگنال و برنامه نویسی ات مخصوصا "مطلب" قوی بلد باشی
من لیسانسم تموم شد منتظر نتیجه ی ارشد هستمسلام یامین جان.
ببخشید ممکن هست بگید سال چندم هستید؟
من هم مهندسی پزشکی میخونم ولی سال اول هستم .
جوجویی من خیلی خیلی دوست خوبیهممنون که شما جواب دادید.
راستی آقای جو جو نگران نباشید من هم یک خانم هستم و فقط با این خانم یامین عزیز خواستم دوست بشم![]()
ممنون که شما جواب دادید.
راستی آقای جو جو نگران نباشید من هم یک خانم هستم و فقط با این خانم یامین عزیز خواستم دوست بشم![]()
یامین جون من خوشحال میشم اگر باهم در ارتباط باشیم. راستی یک سوال داشتم
شما برنامه سولید ایج را دارید؟ من هرچه در سایتهای ایرانی گشتم نتونستم پیدا کنم.
دانشگاه به ما لایسنس یک ساله داده بود در حد استفاده آکادمیک که متاسفانه مدتش تمام شد, میخواستم اگر شما یا دوست دیگری دارداگر امکان دارد روی سایت بگذارید . ممنونم
سلام جو جو عزیز.
ممنون که زود جواب دادی. مثل اینکه شما هم شبها دیر میخوابید
اسم برنامه Solid Edge V19
http://www.plm.automation.siemens.com/en_us/products/velocity/solidedge/v19.shtml
واقعا لطف میکنید اگر لایسنسش درست بشه حتما برای استفاده هم عزیزان قرار میدهم
![]()
کسی از یامینی خبر نداره ؟
خیلی وقته که نیستش
یه گل بهش هدیه میدم
کجایی ؟
سلام يامين جان.من مهندس برق هستم. دارم يك كتاب راجع به نرم افزار Labview مي نويسم. اميد وارم اسم نرم افزار رو شنيده باشي. يكي از كاربرد هاي مهم اين نرم افزار تو مهندسي پزشكي. مثلاً مي توني اكثر دستگاههاي مهندسي پزشكي (ونتيلاتور - الكتروكاريو گراف - و . . .) رو تو اين نرم افزار شبيه سازي كني. حالا من دنبال اطلاعاتي در مورد مشخصات و پارامترهاي دستگاه هاي مورد استفاده در پزشكي هستم. چون براي شبيه سازي احتياج به پارامترهاي داخلي اين دستگاه ها دارم ممنون ميشم كمكم كني. اگه دوست داشتي با هم همكاري كنيم به من mail بزن. H1372000@yahoo.com . اگه همكاري مون در حد قابل قبول باشه مي تونم بجز اسم خودم يه اسم ديگم جزو نويسندگان كتاب رو جلد كتاب قرار بدم. البته با چند تا انتشاراتي معتبر صحبت كردم ابراز علاقه كردن... خلاصه منتظرم..