درسته!
منم عاشق مکانیکم ... البته هنوز زوده برای ارشد من تصمیم بگیرم!
خیلی از اینکه تالار مهندسی پزشکی باشگاه فغال نیست ناراحتم .... چرا خب واقعا؟!!!
من اولش فکر میکردم اگه یه تاپیکی بزنمو هم رشته ای های خودمو جمع کنم فعال میشیم اما ....!!! زدنن تاپیک میتینگ بچه های مهندسی پزشکی اشتباه بود!
هر میتینگی که میتینگ بچه های نفت نمیشه
تغییر رشته بدید که تاپیکتون بگیره !
bacheaye pezeshki khaban engar:-s ye tekuni be khodeshun nemidan
حالا تازه اولشه اومدی این بچه های مهندسی پزشکی دائما خوابن ونیستن
هههههههههههههههه
دوستان عزیز مهندسی پزشکی من به مدیر باشگاه گفتم اگه ممکنه تو مدیریت این قسمت یه تجدید نظر اساسی انجام بدن که تالار این رشته این این وضع نابه سامان دراد.
از شمام خواهش میکنم خدایی فعال بشاشین و حتما شرکت داشته باشین خطوطا تو تاپیم های مربوط به رشته یخودمون و تاپیک میتینگ.
بابا رشته ی ما تو رشته های تاپ دنیاس اونوقت انقدر ما بیخیالیم؟؟؟؟
بابا بیایم بحث کنیم!
تالارهای دیگرو ببینیم ... چقدر همه با هم هماهنگن چقدر فعالن!!!
بیاین.
کم نذاریم.
به نظرمن علت کم کاری بچه ها شاید این باشه که درسها سختن یا اینکه شاید این واسشون پیش پا افتاده است
من حاضرم تمام سعیم رو بکنم
قبلش هم دوست داشتم یه کاری بکنم اما وقتی دیدم طالب نداره کارم پشیمون میشدم
اما اگه کمکی از دستم بربیاد حاضرم کمک کنم.
دوستان عزیز با این نظر موافقید که هر هفته درباره ی یکی از مسائل درسی مربوط به مهندسی پزشکی بحت کنیم و کلاس درسی داشته باشیم؟؟؟
.
.
.
خواهشا فقط بله موافقم نگین و بهش عمل هم بکنین ...
ببینید الان مثلا بچه های نفت هر شب درمورد یکی از مسائل مربوز به رشته ی مهندسی نفت بحت میکنن ... اشکالاتشونو میپرسن یا اگه اخبار جدیدی داشته باشن میگن
مثلا یه قسمتی از یکی از دروس اختصاصیمونو انتخاب کنیم بعد درموردش بحث کنیم ... مثلا شما موضوع اناتومی مطرح میکنی بعد میشینیم بحث میکنیم من میگم اقا من اینجاشو اصلا نمیفهمم کسی هست توضیح بیشتری بده, شما میای توضیح میدی ....
به همین شکل تا موضوعات دیگه!
دوستان عزیز با این نظر موافقید که هر هفته درباره ی یکی از مسائل درسی مربوط به مهندسی پزشکی بحت کنیم و کلاس درسی داشته باشیم؟؟؟
.
.
.
خواهشا فقط بله موافقم نگین و بهش عمل هم بکنین ...