naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Aug 25, 2019 #3,422 [h=1]✔پروردگارا پناهم باش تا مظلوم روزگار نباشم ! رهایم نکن تا اسیر دست روزگار نگردم ! یاورم باش تا محتاج روزگار نباشم ! [/h]
[h=1]✔پروردگارا پناهم باش تا مظلوم روزگار نباشم ! رهایم نکن تا اسیر دست روزگار نگردم ! یاورم باش تا محتاج روزگار نباشم ! [/h]
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 4, 2019 #3,426 شـــكرت خــدا كه دفتر عمرم باز است هنوز نميدانم چند ورق مانده تا انتها.. اما برهر ورق كه بر من می گشایی زيبا خواهم نوشت.. به امیدت ای خدای خوبی ها
شـــكرت خــدا كه دفتر عمرم باز است هنوز نميدانم چند ورق مانده تا انتها.. اما برهر ورق كه بر من می گشایی زيبا خواهم نوشت.. به امیدت ای خدای خوبی ها
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 6, 2019 #3,429 ✔دیکته زندگیمان پر از غلط است، ولی نگران نباش … خودش گفته قبل از نمره دادن اگر پشیمان شوی، غلط هایت را پاک می کنم ! خدایا! ما جز تو که را داریم، قلم عفو به روی خطاهایمان بکش...
✔دیکته زندگیمان پر از غلط است، ولی نگران نباش … خودش گفته قبل از نمره دادن اگر پشیمان شوی، غلط هایت را پاک می کنم ! خدایا! ما جز تو که را داریم، قلم عفو به روی خطاهایمان بکش...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 18, 2019 #3,437 [h=1]✔خدا را دوست بدارید حداقلش این است که یکی را دوست دارید که روزی به او می رسید . . . [/h]
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 18, 2019 #3,438 ✔امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 25, 2019 #3,446 خدا هرگز دیر نمی کند♡ هرآنچه که نیاز داری، در زمان درستش به تو می رسد♡
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 29, 2019 #3,449 لبخندخدا درنفس صبح عیاڹ است بڪَذارخدادست بہ قلبت بڪَذارد امروزبرایش پرُلبخندوامیداست هرڪس ڪہ خودش را بہ خدایش بسپارد
لبخندخدا درنفس صبح عیاڹ است بڪَذارخدادست بہ قلبت بڪَذارد امروزبرایش پرُلبخندوامیداست هرڪس ڪہ خودش را بہ خدایش بسپارد