سلام عزیزم. امار پارسه خیلی خوبه. معادلات هم پارسه کافیه هر چند بعضیا کریمی رو ترجیح میدنسلام بچه ها
برای درس آمار و احتمال مهندسی از چه کتابی استفاده می کنید و به نظرتون بهتره؟امار احتمالو با نمره خوبی پاس کردم تقریبا پایم خوبه.
مرسی
سلام عزیزم. امار پارسه خیلی خوبه. معادلات هم پارسه کافیه هر چند بعضیا کریمی رو ترجیح میدنسلام بچه ها
برای درس آمار و احتمال مهندسی از چه کتابی استفاده می کنید و به نظرتون بهتره؟امار احتمالو با نمره خوبی پاس کردم تقریبا پایم خوبه.
مرسی
اینکه میگی نوشته به روش ذهنی هم حل میشه خیال نکن چیزای عجیب غریبیه من که بعضیاشو دراوردم میذارم تو تاپیک مربوط به ریاضی. من مطرح کردم که بچه ها بیان و اون چیزایی که کشف کردن بذارن تا بقیه استفاده کنن ولی از هیچکی خبری نشد منم انگیزمو از دست دادم.
بهتره تاپیکهای رفع اشکالو رونق بدیم بهشون.یعنی تا الان هرچی خوندید مشکلی نداشتید؟بابا امسال انگار با رقبای سطح بالایی طرف هستیم !
هان ؟؟ نه منم همچین خیالی نکردم ....دیگه ما سن و سالی ازمون گذشته ...می دونیم هیچی عجیب نیست ..حتی روش های ذهنی...ولی خودم سعی می کنم خیلی از روش های ذهنی حل نکنم ...کلا یکم جوابایی که ذهنی حل می کنم از مرحله پرتن ....حتی همون ضرب و تقسیم های عادی که ذهنی می رم اشتباه میشه .....![]()
بعد عرضم به حضور محترمت ،دیگه کم میام اینجا ..حسم پریده ....
عااا مو مگه ما تا حالا چی خوندیم ...یکم مدار ....یکم الکترونیک ...یکم بیشتر از اونا ریاضی .....
مشکل هم دارما ..نه که ندارم .....دور جون مدارم هنوز خاک برسریه...یادتونه که......بیشتر سعی می نمویم مشکلات مدارمو خودم حل بنمویم .....تا از این وضع خاک برسری رهایی بیابم ....واگه هم مشکلی داشته به دوستان می گم ....چون یکم مشکلات آبرو برن ..نمیشه توملا عام گفت ..زشتکی میشه ....
آخی چقد خوشحال شدم چندتا آشنا دیدم !!!!
آره همه چی از رونق افتاده ......حتی تاپیک رفع اشکالا ....روحانی مچکریم ....
موفقیت همه آروزی منه![]()
سلام دوست عزیز!!!!!!!چرا کسی جوابمو نمیده؟سلام دوستان من دانشجوی ترم 3 کارشناسی ام
ترم بعد باید ریاضی مهندسی پاس کنم می خواستم ببینم صلاح می دونید از الان یا در طول ترم از روی کتابایی مثل ریاضی مهندسی مهندس کریمی یا کتاب دکتر معتقدی بخونم وآیا اگه از روی اینجور کتابا بخونم تو امتحان پایان ترم نتیجه می گیرم یا نه(یعنی روش هایی که گفته تو امتحان نمره میاره یا نه وهمش تستیه) واگه صلاح می دونید خواهشا کتابی معرفی کنید که اگه الان خودتون برمگشتید ترم 3 همونو واسه درس ریاضی مهندسی می خوندید. بعد اینکه واسه کسی هم شرایط من چه توصیه ای دارید.
باهردو به نتیجه دلخواهتون می رسید فرقی انچنانی ندارندسلام...
به نظر شما بین استاد تقوی و استادکهن کدومشون رو برای کلاس رفتن درس مدار مناسب تر می دونید؟
سلام . بچه ها ای کاش جواب سوال من رو هم میدادید .
سلام . دوستان اگه کسی بتونه یه مشورت خوب به من بده ممنون میشم .
حقیقت من الان شاغلم ( کارمند دولت هستم ) و ترم 1 آزاد ارشد برق هم میخونم گرایش قدرت .
اما من همیشه علاقه ام به دانشگاه دولتی و دانشگاه های تاپ بوده مثل تهران شریف .
حقیقت پایه درسی خوب و شاید بشه گفت خیلی خوبی دارم .
کنکور های دولتی گذشته به دلایل متعدد که جاش نیست بگم یا سر جلسه نمیرفتم یا اصلا نمیخوندم براشون .
اما خب مشکلات ام تا حد زیادی خدا رو شکر بر طرف شده .
به نظرتون اگر من بخوام برای ارشد دولتی امسال ( قدرت ) بخونم با توجه به اینکه شاغلم هستم
و فرض هم کنیم با رتبه خیلی خوب قبول بشم و مثلا فرض کنیم یکی از دانشگاه های شریف تهران امیر کبیر علم و صنعت رو بیارم .
ایا واقعا با شرایطی که گفتم و زیر مینویسم ارزش اش رو داره ؟
چون با این فرضیات مهر سال 93 من ترم 1 دولتی میشم
در صورتی که اگه همین آزاد رو ادامه بدم مهر 93 ترم 4 میشم .
اینکه الان کارم و دانشگاه ازادم شهر خودم جنوب هست
و اگه تهران قبول بشم مسئله رفت و امد هم هست
باز هم میگم علاقه ام به دانشگاهی مثل دانشگاه تهران بوده و واقعا درسم هم خوب هست خدا رو شکر
اما میبینم هیچ وقت برای ارشد دولتی نه برنامه ریزی کردم نه تلاشی نه سر جلسه شرکت کردنی خب ناراحت میشم .
سلام . بچه ها ای کاش جواب سوال من رو هم میدادید .
دلیل اینکه کسی جوابتونو نداد مشخصه چون بچه ها ،بیشتر پشت کنکوری هستن و تجربه خودتون بیشتر از بچه های انجمنه . شما باید سوالتو از اساتید بپرسی چون اونا بهتر میتونن جوابتونو بدن . میتونید به سایت اساتیدی چون تقوی ، باغستانی، مومن زاده، توسلی و .. مراجعه کنی و سوالتو اونجا مطرح کنی مطمئنن جوابتو میگیری.
سلام راستش هیشکی اینجا شرایط شمارو نداشته و تجربه نکرده که بتونه کمکتون کنه.به نظر بنده ارزش نداره چون ریسکش بالاس مخصوصا واسه شما که میخوای قدرت بخونی.قدرت فک کنم تا 200 بشه قبول شد.دانشگاهای تاپم که میگید تا 70 پر میشن.شمام که شاغل هستید خیلی سخته برسید .کنکور مسابقس رتبه شما براساس مقایسه با بقیه افراد سنجیده میشه.شمایی که مثلا میتونید 6 7 ساعت بخونید خیلیا هستن روزی 13 14 ساعت درس میخونن.به نظر من شما ارشدو تو دانشگاه آزاد بخون دکترارو تلاش کن
سلام.شايد نزديكترين شخص از نظر موقعيتي كه دارين من باشم البته از لحاظ كارمند دولت بودن عرض ميكنم ...
من مثل شما كارمند بودم وهفته اي 4 روز سركار بودم همزمان دانشگاهم بودم ترم7 و 17 واحدم پاس كردم و كنكورم كه ميخوندم و دادم وخداروشكر قبول هم شدم و الان مجبورم انتقالي بگيرم به حوالي تهران چون خود تهران نميدن ... رفت وامدم كه هيچ نميصرفه و مسافت دوره... بهرحال من لجبازي كردم و الانم نميدونم از مهر چه اينده اي خواهم داشت با كارتو شهر غريب و درس تو تهران ...
اگه علاقه دارين و پايه درسيتونم خوبه بنظر من ميتونيد. من تجربه كردم گرچه سخته ولي شدنيه شايد يه مقدار قبوليه شما سختتر از مال من باشه چون قدرتي هستيد ولي بهرحال ميشه اگه بخوايين... وگرنه همون ازاد رو بخونيد و كارتون رو هم كه داريد.
سلامسلام . دوستان اگه کسی بتونه یه مشورت خوب به من بده ممنون میشم .
حقیقت من الان شاغلم ( کارمند دولت هستم ) و ترم 1 آزاد ارشد برق هم میخونم گرایش قدرت .
اما من همیشه علاقه ام به دانشگاه دولتی و دانشگاه های تاپ بوده مثل تهران شریف .
حقیقت پایه درسی خوب و شاید بشه گفت خیلی خوبی دارم .
کنکور های دولتی گذشته به دلایل متعدد که جاش نیست بگم یا سر جلسه نمیرفتم یا اصلا نمیخوندم براشون .
اما خب مشکلات ام تا حد زیادی خدا رو شکر بر طرف شده .
به نظرتون اگر من بخوام برای ارشد دولتی امسال ( قدرت ) بخونم با توجه به اینکه شاغلم هستم
و فرض هم کنیم با رتبه خیلی خوب قبول بشم و مثلا فرض کنیم یکی از دانشگاه های شریف تهران امیر کبیر علم و صنعت رو بیارم .
ایا واقعا با شرایطی که گفتم و زیر مینویسم ارزش اش رو داره ؟
چون با این فرضیات مهر سال 93 من ترم 1 دولتی میشم
در صورتی که اگه همین آزاد رو ادامه بدم مهر 93 ترم 4 میشم .
اینکه الان کارم و دانشگاه ازادم شهر خودم جنوب هست
و اگه تهران قبول بشم مسئله رفت و امد هم هست
باز هم میگم علاقه ام به دانشگاهی مثل دانشگاه تهران بوده و واقعا درسم هم خوب هست خدا رو شکر
اما میبینم هیچ وقت برای ارشد دولتی نه برنامه ریزی کردم نه تلاشی نه سر جلسه شرکت کردنی خب ناراحت میشم
سلام
به نظرم این بحثیه که هر کسی بیشتر بایستی با خودش کنار بیاد و یه تصمیمی بگیره و بهترین تصمیم قطعا چیزی هست که خودتون بهش برسید.
به نظر من تصمیم شما تا حد بسیار زیادی به دلیلی که از ارشد خوندن دارید بر میگرده .اگر دقیقا با خودتون مشخص کنید که دلیل ارشد خوندتون چیه می تونید تصمیم درستو بگیرید :
اگر قصد دارید بعد از ارشد دکترا در داخل بگیرید : در این صورت به نظر من ارشد ازاد را همین الان رها کنید و با توجه به پایه قوی که دارید بشینید برای شریف یا دانشگاه تهران و .. بخونید چون تفاوت آینده کاری بسیار متفاوت میشه
ارشد آزاد --> دکترا دانشگاه تاپی احتمالا نخواهید رفت فرض بر این که ارشد همون واحد آزاد قبول بشید --> استاد دانشگاه آزاد واحدتون
ارشد شریف--> دکترا دانشگاه شریف یا یه دانشگاه تاپ تهران --> استاد یک دانشگاه معتبر تر یا شاید یه دانشگاه در شهر تهران
اگر قصد دارید دکترا از خارج بگیرید : در این صورت اگر من به جای شما بودم همین جا می موندم و ارشد را ادامه میدادم در عوض سعی می کردم با سرمایه گذاری زیاد روی پایان نامه خودم کار های تحقیقاتی و چند تا مقاله خوب IEEE در بیارم.
اگر بعد ارشد می خواهید برید سراغ کار : در این صورت باز هم به نظر من ارشد آزاد و ارشد شریف فرق چندانی نمی کنه برای کسی که درس ها را خوب فرا گرفته باشه .به عبارتی اگر شما از نظر سواد بتونید خودتونو به اون سطح برسونید صرف این که مارک شریفی بودن را ندارید در بازار امروز تفاوت زیادی را در بر ندارد.
حالا حالات مختلف دیگه ای هم وجود داره ببینید برای وضعیت شما کدام مناسب تره![]()
اخر شب و ساعات بامداد که شکم خالی نیست وبخصوص خیلی خوبه اول صیح.در طول روز هم بستگی به حالم داره خوب .خیلی هم سخت نیست خدا بزرگه و اتفاقا ماه رمضون کمک میکنه اراده آدم قویتر میشهسلام بر کنکوری های عزیز!!!!!!!!
دوستان تصمیمتون واسه مطالعه تو ماه رمضون چیه؟؟؟؟؟؟؟بیشتر در چه ساعتهایی از روز مطالعه خواهید کرد؟؟؟؟؟
راستش منکه کلا نمیتونم با شکم خالی رو درس متمرکز بشم کلم گیج میره!!!!!!!!!!!اگه هرکدوم از شما تجربه یا برنامه ای تو ماه رمضون دارید بگید تا بقیه هم استفاده کنند!!!!!!!
![]()
سلام بر کنکوری های عزیز!!!!!!!!
دوستان تصمیمتون واسه مطالعه تو ماه رمضون چیه؟؟؟؟؟؟؟بیشتر در چه ساعتهایی از روز مطالعه خواهید کرد؟؟؟؟؟
راستش منکه کلا نمیتونم با شکم خالی رو درس متمرکز بشم کلم گیج میره!!!!!!!!!!!اگه هرکدوم از شما تجربه یا برنامه ای تو ماه رمضون دارید بگید تا بقیه هم استفاده کنند!!!!!!!
![]()
بروبچ یک سوال
البته الان به ذهنم رسید شد 2تا
1-کتاب الکترونیک مهندس اسلام پناه ماله کدوم انتشاراته؟
2-من ریاضی مهندسی رو تموم کردم.اما نمیدونم چرا اینقد سریع یادم میره
مطالب رو قشنگ میگیرم.تستم خوب میزنم اما متاسفانه باز یادم میره
پس چرا کتابشو تو لیست انتشاراتش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کتاب اسلام پناه برای انتشارات راهیان ارشد است.
شاید با مرور منظم وتست بیشتر بهتر در خاطرتان بماند.
http://www.rahianarshad.ir/book/detail/id/293پس چرا کتابشو تو لیست انتشاراتش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اون کتابی که میگن خوبه کدومه؟؟؟؟http://www.rahianarshad.ir/book/detail/id/293
البته این کتاب درسنامه تقریبا نداره
کتاب درسنامه بعدا میاد
دوست عزیز، در سراسر تایپک را که بگردی و سالهای قبل را هم که نگاه بیاندازی، متوجه میشی که افراد با تجربه تر و دوستانی از همین باشگاه در رتبه های خوبی کسب کردند به دوستان مشاوره هایی دادند و منابع مورد نظر خودشون را هم معرفی کردند. شاید وجه اشتراک 50 درصدی بین منابع وجود داشته باشه ولی مطلق نیست. هرکسی یک کتاب را باهاش راحت هست. مثلا در درس مدار یکی پارسه را دوست داره، یکی راهیان ارشد، یکی هم کارو را. مهم این هست که با کتاب راحت باشی و البته اون کتاب جامعیت خوبی هم داشته باشه و تاییده حل از چند استاد معتبر گرفته باشه( تا غلط هاش کم باشه).
حالا این که دکتر خاکی صدیق چه نظری دارند محترم، ولی دلیل به برتر بودن نیست.
شما هم اگه واقعا قصد خوندن دارید منابعتون را انتخاب کنید و شروع کنید. و اشکالاتتون را اینجا با بچه ها در میون بزارید.
تبلیغ هم همیشه بوده و تا کنکور باشد خواهد بود. انتخاب استاد یا این که اصلا کلاس بریم یا نریم با خود فرد هست. یکی از دوستان پارسال اصلا کلاس نرفت و تجزیه را 100 زد، هفته پیش هم یکی از بچه های کتاب خانه می گفت که دوستش تجزیه در حد گاو بوده،کلاس رفته و 100 هم زده. پس این هم سلیقه ای و برای هر شخص با توجه به ویژگیهاش متفاوت.
شاد، موفق و پیروز باشید.
من با شما موافقم که از بچه های سال قبلی کمک بگیریم اما نباید به دام این تبلیغات کلاس های کنکور بیفتیم
به هر حال دکتر خاکی صدیق الکی یه سری کتاب رو تایید نمیکنه و اینکه بچه ها باید هر درس رو چک کنیم و با بقیه کتابا مقایسه کنیم
موفق باشید
سلام بچه ها!!!!!من تازه از امروز فردا میخوام شروع کنم واسه کنکور 93!!!از روی تنبلی دیر شروع کردم خیلی نگرانم نشه به هدفم برسم
!!!!!
راستش سوالم این بود تو این تابستون باید چند تا درس رو بخونم؟؟؟؟من میخوام الک و مخابرات کنکور بدم و سطح تحصیلیم هم متوسط رو به بالاست!!!!
یکی از بزرگترین مشکلاتمم حین خوندن خستگی زود رسه و بی حوصلگی نسبت به درس گاهی هم سر درد میگیرم یکم که درس میخونم!!!!کسی همچین مشکلی داشته تا بحال؟؟؟؟اگه کمکم کنید خیلی آقایی کردید
!!!!!!!!