دمت گرم داداش...خب جایزه زامورا شد جایزه
بعدشم اون از صدقه سر گلای کمیه که مهاجمان حریف رحمشون میاد بزنند
اگه نه کیه که داره هر سال بهترین دروازه بان میشه؟؟؟؟کیه که داره دستکش طلا میگیره هر سال؟؟؟کیه که هر سال تو تیم منتخبه
کاسیاس از رئال مادرید
دمت گرم داداش...خب جایزه زامورا شد جایزه
اگه نه کیه که داره هر سال بهترین دروازه بان میشه؟؟؟؟کیه که داره دستکش طلا میگیره هر سال؟؟؟کیه که هر سال تو تیم منتخبه
کاسیاس از رئال مادرید
از حق نگذریم کاسیاس واقعا خوبه...ولی فقط کاسیاس...خب جایزه زامورا شد جایزه
کاسیاس از رئال مادرید
توهم زدیا...
جایزه زامورا به کسی اهدا میشه که کمترین گلو تو فصل بخوره...
از حق نگذریم کاسیاس واقعا خوبه...ولی فقط کاسیاس...
پس احتمالا مراسم جوایز بهترینای 2011 دیدی؟؟
من نمیگم...خودت بگو بهترینا کی بودن...نه!!خودت بگو....
خب دوست عزیز مگه من چی گفتم؟؟؟
جایزه زامورا رو به دروازه بانی از تیمی میدن که کم ترین گلو خورده تو لالیگا
ولی دروازه بانتون که گل کم نمیخوره بهش گل کم میزنند
منم کلا از این بازیکنای با خلاق خوش م میاد....تو ریالم که تنها فردی که خوشم میاد کاسیاسه...از حق نگذریم کاسیاس واقعا خوبه...ولی فقط کاسیاس...
پس احتمالا مراسم جوایز بهترینای 2011 دیدی؟؟
من نمیگم...خودت بگو بهترینا کی بودن...نه!!خودت بگو....
محض اطلاع اینیستا به داد اسپانیا اومد...میگم بارسا مسی رو نداشت میخواست چکار کنه!!!!!؟
تو اسپانیا هم کاسیس به داد اسپانیا اومد!!!!!!!!!
پس فهمیدم بازی های جام جهانی رو نگا نکردیییییییییی!محض اطلاع اینیستا به داد اسپانیا اومد...![]()
د نه د...نشد دیگه!!اره دیدم خداییش فقط مسی عالیه یعنی بقیه هم به خاطر مسی هستند که بازیشون تو چشمه
پس فهمیدم بازی های جام جهانی رو نگا نکردیییییییییی!
اینیستا فقط همون گلش ارزشمند بود....
والدز تو دروازه بود که اسپانیا به یک هشتم هم نمیرسید!!!!!!!!!!!!
خوب اینایی که گفتی بدون مسی هیچن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!د نه د...نشد دیگه!!
ژاوی
اینیستا
مسی
دنی آلوز
ویا
این شد جواب من...
تازه بقیه تیم بماند...
علی خان این یقه ی کاسیاسو دو دستی چسبیدی...ولشم نمیکنی...باشه قبول...کاسیاس خوبه...پس فهمیدم بازی های جام جهانی رو نگا نکردیییییییییی!
اینیستا فقط همون گلش ارزشمند بود....
والدز تو دروازه بود که اسپانیا به یک هشتم هم نمیرسید!!!!!!!!!!!!
اتفاقا ویکی میبود دیگه نور علی نور میشدبابا من از اولش به کاسیاس و بچه های رئال اطمینان داشتم و میگفتم اسپانیا قهرمان میشه
وای فکرشو بکن اصغر والدزو میذاشتن دروازه !!!!!من دیگه روم نمیشد بازی اسپانیا رو ببینم![]()
خوب اینطور نیست.....علی خان این یقه ی کاسیاسو دو دستی چسبیدی...ولشم نمیکنی...باشه قبول...کاسیاس خوبه...
ولی اسپانیا تو جام جهانی رو دسته ژاوی و اینیستا میچرخید داداش...
انگاری یادت رفته...
نه داش...آخ آخ...دلم میخواست این رونالدو یه دو روز قهر میکرد میرفت اونوقت میفهمیدی رئال بیشتر به رونالدو آویزونه یا بارسا به مسی...خوب اینایی که گفتی بدون مسی هیچن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان هم که فابرگاس و سانچز اومده ...فقط به افتخار مسی هست که بازیشون به چشم میاد!!!!!!!!!!
داداش ....اصن بارسا قهرمان جام جهانی شد... به روشون نیارعلی خان این یقه ی کاسیاسو دو دستی چسبیدی...ولشم نمیکنی...باشه قبول...کاسیاس خوبه...
ولی اسپانیا تو جام جهانی رو دسته ژاوی و اینیستا میچرخید داداش...
انگاری یادت رفته...

من شدیدا طرفداره اسپانیام تو جام جهانی...بازیاشم خوب یادمه داداش...همه اینا قبول...ولی کل کل ما سره باشگاهاس نه تیم ملی...خوب اینطور نیست.....
نمیدونی چه تک به تک هایی که گرفت.....چه حملات سرسختی که از بازیکن ها گرفت...........
باور کن نبود اسپانیا نمیومد بالا......
نه اصلا اینطور نیست به خداااااااااااااااانه داش...آخ آخ...دلم میخواست این رونالدو یه دو روز قهر میکرد میرفت اونوقت میفهمیدی رئال بیشتر به رونالدو آویزونه یا بارسا به مسی...
رفتن ...السد و سانتوس رو زدن ...خوشحال هم شدن!!!!!!!!!داداش ....اصن بارسا قهرمان جام جهانی شد... به روشون نیار![]()
رفتن ...السد و سانتوس رو زدن ...خوشحال هم شدن!!!!!!!!!![]()
خوب تو جام جهانی کاسیاس با همشون برابری میکرد....نگرفتی چی شد
ایکرکاسیاس
، سرخیو راموس،
کارلوس پویول،
ژرارد پیکه
، خوان کاپدویلا
، سرخیو بوسکتس
، ژابی آلونسو،
ژاوی هرناندز،
آندرس اینیستا،
داوید ویا
پدرو رودریگز
هه هه هه....آورده اند که:
روزی شیخ و جمله مریدان را گذر به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو افتاد! از اتفاق الکلاسیکو در همان روز کذایی در شُرُف انجام بود!
مریدان هریک از برای خود تیمی را مورد تشیویق قرار همی دادند!و با شعارهایی بس فجیع از خجالت یکدیکر بدر آمدندی!
نسیمی وزیدن گرفتندی و طرفداران رئال را باخود ببردندی!
مریدان بارسلونایی همی برخود فخر فروختندی و نزد شیخ شدنی که یاشیخ!
آیا این سند برتری و برحق بودن مانیست؟که آنها با یک نسیم بدر شدند؟
شیخ دستی برمحاسن شریف کشید و چند شپش تارومار نمود و فرمود:
خموش ابلهان!
بروید و خشتک خود را جردهید که شما خود چو تور دربازه سوراخید!!
اینجا بود که مریدان جملگی از پی هم جامه دریدند و چهارنعل به سوی بیابان شتافتند!و از خشتک خود را بدار آویختند!
 دیگه اینا که چیزی نیست !
	چون میدونن بازنده هستن دارن این حرفارو میزنن..................عشق است رئالهه!!! چ باشگاه درپیتی دارین ک حتی جا واس جام هاش نداره!!!![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ | 
|---|---|---|---|---|
| 		

| 
'''طرفداران تیـــــــــــم آرســــــــــــــنال''' | فوتبال جهان | 145 | |
| C | #& طرفداران بارسلونا &# | فوتبال جهان | 688 | |
| 		

| 
تاپیک اختصاصی طرفداران CHELSEA | فوتبال جهان | 373 | |
| 		

| 
کلوپ طرفداران شياطين سرخ | فوتبال جهان | 630 | |
| 		

| 
پیش بینی نتیجه و تحلیل فینال جام باشگاههای اروپا (رئال مادرید-اتلتیکو مادرید) | فوتبال جهان | 25 |