گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
انشالله امروز یه مسافرت چند روزه میرم و وقتی که برگشتم قصد دارم با همکاری بچه های قدرت تایپیکهای بررسی و ماشین رو حسابی گرم کنیم، کما اینکه این دوتا درس توی سالهای اخیر جزو دروس مفهومی شده و مثل سابق جواب دادن به سوالاتشون همچین ساده نیست و سال گذشته من علی رغم درصد خوبی که تو دروس مدار و ریاضی اوردم بخاطر خراب کردن ماشین و بررسی رتبم خراب شد.
دوستانی که پایه همچین برنامه ای هستن بهم پیام خصوصی بدن تا با همکاری همدیگه انشالله شروع کنیم بطور تخصصی و موشکافانه مسائل و مباحث سیستمهای قدرت و ماشین رو بررسی کنیم. و از دوستان خواهش میکنم هرسوال مفهومی و خوبی در زمینه این دوتا درس به چشمشون خورد جمع اوری کنن تا باهم حلشون کنیم
یاعلی

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من خودم واقعا خیلی نیاز به انگیزه دارم این کلیپ خیلی خوبه واسه انگیزه دادن خودتون نگاه کنید
لینک دانلود

ممنون دوست عزیز گذاشتی این کلیپو

بسیار کلیپ قشنگی هستش...

ولی من یه نسخه با ترجمه ی دیگش رو چند ماه پیش از اپارات دانلود کردم خیلی خیلی بهتر شده..الان اینو نگاه کردم اصلا قابل مقایسه نبود..
اون کلیپ هر ترجمه رو دقیق روی حرف طرف گذاشته بود و بیش تر به ادم حس کلیپو منتقل میکنه..یادم نیست توی اپارات لینکش چی بود..

به هر حال ممنون.به بقیه هم توصیه میکنم حتما این کلیپو نگاه کنند اگه تونستند ترجمه دیگش رو هم گیر بیارند فوق العاده هستش.

nimamiayad

عضو جدید
راهنمایی کنید

راهنمایی کنید

سلام دوستان.برای یکی از اقوام با رتبه 4000 منطقه 1 میخوام انتخاب رشته کنم.فقط هم تهران میخواد باشه و رشته برق!به نظرتون کجا قبول میشه؟
خودش میگه میتونه برای 1 سال ریاضی محض در علم و صنعت بخونه و اگر در دو ترم معدلش بالای 17 بشه میتونه تغییر رشته بده و بره برق.به نظرتون درسته؟تا حالا همچین چیزی شنیدین؟
کنکور کارشناسی!

power4ever

عضو جدید
نه به غیر از اینکه پارتی خفنی داشته باشه ، رفیق خودم با اینکه هم توی کارنامه دوم سنجش هم قدرت آورده بود هم الک دانشگاه قبول نمی کرد تغییر گرایش بده
البته بعضیا هم تغییر گرایش دادن ولی تغییر رشته اونم به برق احتمالش ضعیفه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان.برای یکی از اقوام با رتبه 4000 منطقه 1 میخوام انتخاب رشته کنم.فقط هم تهران میخواد باشه و رشته برق!به نظرتون کجا قبول میشه؟
خودش میگه میتونه برای 1 سال ریاضی محض در علم و صنعت بخونه و اگر در دو ترم معدلش بالای 17 بشه میتونه تغییر رشته بده و بره برق.به نظرتون درسته؟تا حالا همچین چیزی شنیدین؟
کنکور کارشناسی!
تغیر رشته اونهم تو علموصنعت ریسکه.چونک سخت میشه از استادا نمره گرفت. اونوقت ی درصد فک کنه ک حتی اگ خ هم تلاش کنه نشه معدل بیاره اونوقت چی؟؟؟.

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
مولتی یوزرهای matin pr و ashkan 56789 اخراج شدن.

پست هیا مرتبط با معرفی مولتی یوزرهای پس از مدتی به تاپیک زیر منتقل خواهد شد:
[h=3]◄◄◄ تاپیک مدیریت تالار کنکور و تحصیلات تکمیلی مهندسی برق ►►►
[/h]
منتظر پیشنهادات و انتقادات دوستان در تاپیک فوق و یا تاپیک دفتر مدیریت تالار مهندسی برق هستیم.

همچنین برای پیگیری موارد مدیریتی از تاپی زیر استفاده کنید:
[h=3]پیگیری مسایل مدیریتی تالار مهندسی برق
[/h]

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امروز فکر یه چیزی داغونم کرد.

من میخواستم مغناطیس بخونممم.اما دیدم که نمیتونم.پایه اش رو هم ندارمممممم.چون سخت بوود

بعدش از طرف دیگه زبانم ضعیفه در حد دبیرستان.این دوتا درسو نزنم هیچ کدوم که بیچاره ام
:crying2:

حالا چه کنم؟؟

amir3620

عضو جدید
سلام دوست عزیز جای نگرانی نیست زبان رو تعداد زیادی نمی زنند و مغناطیس هم تعداد معدودی می زنند ودرصد های انچنان بالا یی هم کسب نمیشه مگه در چند مورد محدود. بهترین اثبات برای این موضوع کارنامه های سال پیشه که نشان دهنده واثبات کننده این موضوع است منم این دو درس رو حذف کردم ونمی خونم ولی بجاش دروس دیگه رو با وقت و دقت بیشتری مطالعه می کنم.

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من میخواستم مغناطیس بخونممم.اما دیدم که نمیتونم.پایه اش رو هم ندارمممممم.چون سخت بوود

بعدش از طرف دیگه زبانم ضعیفه در حد دبیرستان.این دوتا درسو نزنم هیچ کدوم که بیچاره ام

حالا چه کنم؟؟
اگه تصمیم قطعی واسه حذفش گرفتی نخونش.من الکی یک ماه سر زبان وقتمو گذاشتم بعد دیدم نمیتونم گذاشتم کنار.بنظرم زبانو میتونی بخونی ولی مغناطیس خدایش سخته.شبی دو ساعت زبان بخون.اولش سخته

mahboobeh

عضو جدید
سلام دوستان...
ایشالا که همه اوضاعتون رو به راه باشه...:smile:
من چکار کنم؟؟؟
چرا بیشتر بچه های رتبه خوب میگن زبانو گذاشتن کنار و تو کنکور اصلا نزدن؟؟؟....
من دارم زبانم در کنار بقیه میخونم ولی اینطور که دوستان میگن مثه اینکه وقتو میگیره!!!!!!!!!!!!
من زبانم متوسطه از خوندنشم لذت میبرم چه کنم؟؟؟:confused::confused:
تاپیک آقا پایدارم حرف نداشت.. دستشون درد نکنه...:D... یه دنیا مچکرم ازشون..
ولی کاش یه کنترلی هم بود که من خودمو باهاش مقایسه میکردم....

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه تصمیم قطعی واسه حذفش گرفتی نخونش.من الکی یک ماه سر زبان وقتمو گذاشتم بعد دیدم نمیتونم گذاشتم کنار.بنظرم زبانو میتونی بخونی ولی مغناطیس خدایش سخته.شبی دو ساعت زبان بخون.اولش سخته

اخه پایه زبانم در حد دبیرستانه

mahboobeh

عضو جدید
اخه پایه زبانم در حد دبیرستانه

سلام..
کار نشد نداره...
اگه واقعا این درسو دوس دارید بخونید.... البته ناگفته نماند که من خودم تو پست قبلی عرض کردم که به شک افتادم که بخونم یا نه!!!!!!!!!
ببخشید.. میخواستم راهنماییتون کنم ولی مثه اینکه فقط اسپم کردم:confused::confused::confused::confused::confused:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام..
کار نشد نداره...
اگه واقعا این درسو دوس دارید بخونید.... البته ناگفته نماند که من خودم تو پست قبلی عرض کردم که به شک افتادم که بخونم یا نه!!!!!!!!!
ببخشید.. میخواستم راهنماییتون کنم ولی مثه اینکه فقط اسپم کردم:confused::confused::confused::confused::confused:

نه بابا اسپم کجا بود.شما هم هرچی میشه میگید اسپم :biggrin:

بعضی وقتها برا رسیدن به هدف باید زورکی عاشق شد

mahboobeh

عضو جدید
نه بابا اسپم کجا بود.شما هم هرچی میشه میگید اسپم :biggrin:

بعضی وقتها برا رسیدن به هدف باید زورکی عاشق شد

والا بخدا ترسیده شدم... چند روزه تا این صفه روز باز میکنم میبینم آقای ایس من پست گذاشتن که این یوزرها اخراج شدن... میترسم منم اخراج کنن:(:D
بله ایشالا موفق میشید...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا بخدا ترسیده شدم... چند روزه تا این صفه روز باز میکنم میبینم آقای ایس من پست گذاشتن که این یوزرها اخراج شدن... میترسم منم اخراج کنن:(:D
بله ایشالا موفق میشید...
نه بابا اونایی که میان تبلیغ میکنند اخراج میشن.شما که داری منو راهنمایی میکنی

Army Of One

کاربر بیش فعال

حالا چه کنم؟؟
جای نگرانی نیست رتبه های خوب زیادی بودن که این 2 درس رو سفید گذاشتن
در مورد زبان سوالای گرامر و بعضی از ریدینگ هاش ساده هست یعنی بجای حذف کردنش میشه وقت کمی واسه خوندنش گذاشت سر جلسه هم یه نگاه به سوالا میندازی شاید بعضیاش ساده بودن ، خیلی بهتر از اینه که آدم بدون اینکه سوالا رو نگاه کنه سفید بذاره

سلام دوستان...
من چکار کنم؟؟؟
من دارم زبانم در کنار بقیه میخونم ولی اینطور که دوستان میگن مثه اینکه وقتو میگیره!!!!!!!!!!!!
تاپیک آقا پایدارم حرف نداشت.. دستشون درد نکنه...:D... یه دنیا مچکرم ازشون..
واسه کسی که زبانش ضعیفه خوندنش عذاب آوره ، وقت زیادی میگیره و بازدهی کمی داره
با حذف کردنش سر جلسه وقت بیشتری واسه ریاضی و مدار میمونه
چون عده زیادی زبان رو سفید میذارن حذف کردنش ضرر کمی داره
اما شخصی با شرایط شما که زبانش متوسط هست و از خوندنش لذت می بره می تونه واسش مثله زنگ تفریح بین سایر دروس باشه
اگه بتونید درصد خوبی تو زبان کسب کنید چون میانگین درصد بقیه داوطلب ها پایین هست روی ترازتون تاثیر خیلی خوبی داره
به نظرم شما حتما روی زبان کار کن

mahboobeh

عضو جدید
جای نگرانی نیست رتبه های خوب زیادی بودن که این 2 درس رو سفید گذاشتن
در مورد زبان سوالای گرامر و بعضی از ریدینگ هاش ساده هست یعنی بجای حذف کردنش میشه وقت کمی واسه خوندنش گذاشت سر جلسه هم یه نگاه به سوالا میندازی شاید بعضیاش ساده بودن ، خیلی بهتر از اینه که آدم بدون اینکه سوالا رو نگاه کنه سفید بذاره

واسه کسی که زبانش ضعیفه خوندنش عذاب آوره ، وقت زیادی میگیره و بازدهی کمی داره
با حذف کردنش سر جلسه وقت بیشتری واسه ریاضی و مدار میمونه
چون عده زیادی زبان رو سفید میذارن حذف کردنش ضرر کمی داره
اما شخصی با شرایط شما که زبانش متوسط هست و از خوندنش لذت می بره می تونه واسش مثله زنگ تفریح بین سایر دروس باشه
اگه بتونید درصد خوبی تو زبان کسب کنید چون میانگین درصد بقیه داوطلب ها پایین هست روی ترازتون تاثیر خیلی خوبی داره
به نظرم شما حتما روی زبان کار کن

ممنون از راهنماییتون...
آره من سال پیشم با اینکه زیاد نخونده بودم درصد زبانم خوب شد... بیشتر به این خاطر پرسیدم که یه وقت واسه بقیه درسا وقت کم نیارم

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان...
من چکار کنم؟؟؟
تاپیک آقا پایدارم حرف نداشت.. دستشون درد نکنه...:d... یه دنیا مچکرم ازشون..

سلام...
راجب تاپیک ممنون بابت نظر لطفتون.من یه وسیله بودم فقط و کار اصلی رو دوستانی که رتبه اوردند انجام دادند و با وقتی که گذاشتند منت سر ما گذاشتند..من خودم درس هایی گرفتم که خیلی هاشو اشتباه کردم بوده و حداقل برای خود من فوق العاده مفید بود..حالا انشالله دو عزیز که موندند نظراشونو بزارند این جا چند تا چیزو میگم..

اما این که شما گفتید کنترلی نداشتیم اگه بخوایم به طور خاص بگیم فقط دوست عزیزمون اقای ارمین armincoobilas بودند و هستند که رتبه ی 159 کنترل رو کسب کردند و انشالله نظرشون رو میزارند ..اما اگه به کارنامه های دیگه هم دقت می کردید مثلا دوست خوبمون اقای M a t i n ایشون درسته رتبه ی 87 بیو رو کسب کردند ولی اگه به کارنامشون دقت کنید رتبه ی 90 کنترل رو هم کسب کردند ...یا دوست محترم دیگمون اقای freddy-elec درسته 495 مخابرات هستند ولی 683 کنترل رو هم کسب کردند...(4 امین رتبه توی کارنامه رتبه ی کنترله)

اما یه چیز دیگه بگم شما اگه به کارنامه ی عزیزان قدرتی که رتبه ی زیر 100 کسب کردند نگاه کنید می بینید که رتبه ی سایر گرایش هاشون زیر 1000 هستش...تاکیید میکنم زیر 100... در صورتی که از دفترچه ی دوم میبنید تنها یه درس مشترک بقیه گرایش ها رو معمولا زدند مثلا کنترل..یا مغناطیس.. اونم نه درصد خیلی بالایی و اکثر این عزیزان دفترچه ی اول ریاضی و مدارشون رو خیلی خوب زدند... و این خودش نشون میده که دفترچه ی اول و به طور خاص چقدر ریاضی و مدار مهم هستش همون طور که اکثر دوستان هم اشاره کردند توی تاپیک...

کسی که ریاضی و مدارش رو ضعیف بزنه حتی اگه مغناطیس و زبان (نگفتم یا گفتم و) رو هم خوب بزنه مطمئن باشید بازم از کنکور اوت شده !!!

بابت زبان من نظرمو میگم..هر چند خودم در حال یادگیری هستم..من زبان پارسال رو بالای 30 زدم... زبانم متوسط بود تیر پارسال...ولی همیشه بهش بسیار علاقه داشتم..خلاصه بگم حداقل از تیر پارسال تا کنکور روزی 1.5 ساعت زبان خوندم..بیش تر روی دایره لغات کار کردم در حد تلفظ صحیح و لغات ازمون ایلتس خیلی اصولی وقت گذاشتم نه برای کنکور فقط(شما از هر کسی بپرسید میگه که لغات کنکور زبان از همه سخت تره من از ده تا 8 تاشو جواب دادم که یکیش فقط غلط بود)...و زبان کنکور رو میخواستم در حد 40 بزنم که به چیزی که میخواستم نرسیدم(توی درک مطلب ضعیف کار کردم چون روش زیاد وقت نذاشته بودم)..اما یه چیز مهمی که هستش این هست مثلا مدارو شب کنکور خوندم 8 درصد زدم..ولی این همه زبان خوندم درصدم شد این...به هر حال الان ناراضی نیستم خیلی راحت میتونم کتابای زبان اصلی بخونم و زبان 4000 لغات ضرروی رو دارم میخونم و دست و پا شکسته متوجه مکالمات میشم امسال هم میخونم ولی بیش تر به خاطر علاقم هست و زبان میدونم به کارم میاد و از همه مهم تر اون قدر وقت دارم انشالله که زبان و ریاضی رو هم خوب بخونم... شما باید واقع بین باشید دوستان سال اولی 6 ماه تا کنکور مونده باید اولویت بندی کنید و ابتدا کارهای مهم و ضروری رو انجام بدید و اونم سایر درسای کنکور هستش..شما اگه همین امسال با زبان صفر یا میگید علاقه دارید در حد چند تا سوال درک مطلب جواب بدید ولی بقیه درسا رو خوب بزنید و به نتیجه ی دلخواهتون برسید بعدش این قدر انگیزه دارید و وقت اگه بخواید زبان رو یاد بگیرید فارغ از کنکور برای زندگی شخصی..شما شاید با همین دانشتون بتونید زبان رو در حد 10 بزنید واقعا خوبه و وقتتون رو بزارید روی سایر دروس مخصوصا مدار و ریاضی که مشخصه از هر فصل چند تا سوال میاد و.. ولی زبانی که معلوم نیست از کجا میاد بیاید حتی روزی یه ساعت وقت بزارید اخرش مثلا درصدی حدود حتی 30 برسید فایده ای نداره این همه وقت گذاشتید برای 20 درصد ارتقا زبان در صورتی که روی مدار و ریاضی می ذاشتید شاید کلی درصد بهتری کسب می کردید چون سر فصل ها مشخص تره...زبان در حدی که سفید نذارید به نظرم روی درک مطلب کار کنید در حد ساعاتی..

به هر حال منم زیاد شنیده بودم که مغناطیس و زبان رو سفید نذارید چون بقیه سفید میزارند اگه درصدی بزنید رتبتون فوق العاده جابه جا میشه و.. این حرف کاملا درسته (شرط کافی) ولی کامل نیست و یه شرط لازم داره واون این هست که به شرطی که ریاضی و مدار رو هم خوب بزنید اون وقت میشید برابر با بقیه حالا اونی که زبان زده رتبش خیلی جابه جا میشه...ولی تجربه نشون داده اونایی که زبان ضعیف دارند و وقت روش میزارند اون شرط لازم رو فدای شرط کافی می کنند و عملا خودشونو حذف می کنند...

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

دوستان سلام.. ی مطلبی بود گفتم مطرح کنم..ما میایم دور اول درسهارو میخونم با وسواس و کمی ترس «ترس از این بابت ک نکنه نکته ای رو از قلم بندازیم و مبحثی رو متوجه نشیمو..» بخاطر همین یکمی زیادی وقت مزاریم رو مطالب.. حالا میایم وارد دور دوم میشم و یا حدااقلش اینکه وقتی تست هارو میزنیم و یا تستهای این چند ساله رو بررسی میکنیم تازه میفهمیم مباحث مهم کدومان و کلا باید چ روشی برا درس خوندنومن پیش بگیریم ک احتمالا این دوره همون دوره مهر ب بعد هست .. میخام اینو بگم کاش تو همون دور اول بفهمیم و تجربه بیاد دستمون ک رو چ مواردی بیشتر باید تاکیید داشته باشیم و بیراهه نریم و وقتمونو تلف نکنیم.. بچه ها نظری دارین در این رابطه مطرح کنید :)

mahboobeh

عضو جدید
سلام...
راجب تاپیک ممنون بابت نظر لطفتون.من یه وسیله بودم فقط و کار اصلی رو دوستانی که رتبه اوردند انجام دادند و با وقتی که گذاشتند منت سر ما گذاشتند..من خودم درس هایی گرفتم که خیلی هاشو اشتباه کردم بوده و حداقل برای خود من فوق العاده مفید بود..حالا انشالله دو عزیز که موندند نظراشونو بزارند این جا چند تا چیزو میگم..

اما این که شما گفتید کنترلی نداشتیم اگه بخوایم به طور خاص بگیم فقط دوست عزیزمون اقای ارمین armincoobilas بودند و هستند که رتبه ی 159 کنترل رو کسب کردند و انشالله نظرشون رو میزارند ..اما اگه به کارنامه های دیگه هم دقت می کردید مثلا دوست خوبمون اقای M a t i n ایشون درسته رتبه ی 87 بیو رو کسب کردند ولی اگه به کارنامشون دقت کنید رتبه ی 90 کنترل رو هم کسب کردند ...یا دوست محترم دیگمون اقای freddy-elec درسته 495 مخابرات هستند ولی 683 کنترل رو هم کسب کردند...(4 امین رتبه توی کارنامه رتبه ی کنترله)

اما یه چیز دیگه بگم شما اگه به کارنامه ی عزیزان قدرتی که رتبه ی زیر 100 کسب کردند نگاه کنید می بینید که رتبه ی سایر گرایش هاشون زیر 1000 هستش...تاکیید میکنم زیر 100... در صورتی که از دفترچه ی دوم میبنید تنها یه درس مشترک بقیه گرایش ها رو معمولا زدند مثلا کنترل..یا مغناطیس.. اونم نه درصد خیلی بالایی و اکثر این عزیزان دفترچه ی اول ریاضی و مدارشون رو خیلی خوب زدند... و این خودش نشون میده که دفترچه ی اول و به طور خاص چقدر ریاضی و مدار مهم هستش همون طور که اکثر دوستان هم اشاره کردند توی تاپیک...

کسی که ریاضی و مدارش رو ضعیف بزنه حتی اگه مغناطیس و زبان (نگفتم یا گفتم و) رو هم خوب بزنه مطمئن باشید بازم از کنکور اوت شده !!!

بابت زبان من نظرمو میگم..هر چند خودم در حال یادگیری هستم..من زبان پارسال رو بالای 30 زدم... زبانم متوسط بود تیر پارسال...ولی همیشه بهش بسیار علاقه داشتم..خلاصه بگم حداقل از تیر پارسال تا کنکور روزی 1.5 ساعت زبان خوندم..بیش تر روی دایره لغات کار کردم در حد تلفظ صحیح و لغات ازمون ایلتس خیلی اصولی وقت گذاشتم نه برای کنکور فقط(شما از هر کسی بپرسید میگه که لغات کنکور زبان از همه سخت تره من از ده تا 8 تاشو جواب دادم که یکیش فقط غلط بود)...و زبان کنکور رو میخواستم در حد 40 بزنم که به چیزی که میخواستم نرسیدم(توی درک مطلب ضعیف کار کردم چون روش زیاد وقت نذاشته بودم)..اما یه چیز مهمی که هستش این هست مثلا مدارو شب کنکور خوندم 8 درصد زدم..ولی این همه زبان خوندم درصدم شد این...به هر حال الان ناراضی نیستم خیلی راحت میتونم کتابای زبان اصلی بخونم و زبان 4000 لغات ضرروی رو دارم میخونم و دست و پا شکسته متوجه مکالمات میشم امسال هم میخونم ولی بیش تر به خاطر علاقم هست و زبان میدونم به کارم میاد و از همه مهم تر اون قدر وقت دارم انشالله که زبان و ریاضی رو هم خوب بخونم... شما باید واقع بین باشید دوستان سال اولی 6 ماه تا کنکور مونده باید اولویت بندی کنید و ابتدا کارهای مهم و ضروری رو انجام بدید و اونم سایر درسای کنکور هستش..شما اگه همین امسال با زبان صفر یا میگید علاقه دارید در حد چند تا سوال درک مطلب جواب بدید ولی بقیه درسا رو خوب بزنید و به نتیجه ی دلخواهتون برسید بعدش این قدر انگیزه دارید و وقت اگه بخواید زبان رو یاد بگیرید فارغ از کنکور برای زندگی شخصی..شما شاید با همین دانشتون بتونید زبان رو در حد 10 بزنید واقعا خوبه و وقتتون رو بزارید روی سایر دروس مخصوصا مدار و ریاضی که مشخصه از هر فصل چند تا سوال میاد و.. ولی زبانی که معلوم نیست از کجا میاد بیاید حتی روزی یه ساعت وقت بزارید اخرش مثلا درصدی حدود حتی 30 برسید فایده ای نداره این همه وقت گذاشتید برای 20 درصد ارتقا زبان در صورتی که روی مدار و ریاضی می ذاشتید شاید کلی درصد بهتری کسب می کردید چون سر فصل ها مشخص تره...زبان در حدی که سفید نذارید به نظرم روی درک مطلب کار کنید در حد ساعاتی..

به هر حال منم زیاد شنیده بودم که مغناطیس و زبان رو سفید نذارید چون بقیه سفید میزارند اگه درصدی بزنید رتبتون فوق العاده جابه جا میشه و.. این حرف کاملا درسته (شرط کافی) ولی کامل نیست و یه شرط لازم داره واون این هست که به شرطی که ریاضی و مدار رو هم خوب بزنید اون وقت میشید برابر با بقیه حالا اونی که زبان زده رتبش خیلی جابه جا میشه...ولی تجربه نشون داده اونایی که زبان ضعیف دارند و وقت روش میزارند اون شرط لازم رو فدای شرط کافی می کنند و عملا خودشونو حذف می کنند...

سلام...
آقای پایدار من واقعا شرمندم... کوتاهی و بی توجه ی از من بود ببخشید... من اصلا کارنامه ی دوستانو بررسی نکردم و فقط همون مطالبی که دوستان گذاشته بودنو خوندم... بازم شرمنده:(
بابت زبانم ممنون از راهنماییتون... من تا امروز برنامه ریخته بودم که روزی 2 ساعت زبان بخونم... ولی با توجه که حرفای شما که کاملا منطقی بود میخوام زبانو فقط وقتایی بخونم که حوصله ی درسای دیگه رو نداشته باشم.... راستش درسای ما همش حلیه... یه وقتایی آدم دوس داره حفظیم بخونه( البته من اینجوریم نمیدونم بقیه ی دوستان چطوریند)...

mahboobeh

عضو جدید
دوستان سلام.. ی مطلبی بود گفتم مطرح کنم..ما میایم دور اول درسهارو میخونم با وسواس و کمی ترس «ترس از این بابت ک نکنه نکته ای رو از قلم بندازیم و مبحثی رو متوجه نشیمو..» بخاطر همین یکمی زیادی وقت مزاریم رو مطالب.. حالا میایم وارد دور دوم میشم و یا حدااقلش اینکه وقتی تست هارو میزنیم و یا تستهای این چند ساله رو بررسی میکنیم تازه میفهمیم مباحث مهم کدومان و کلا باید چ روشی برا درس خوندنومن پیش بگیریم ک احتمالا این دوره همون دوره مهر ب بعد هست .. میخام اینو بگم کاش تو همون دور اول بفهمیم و تجربه بیاد دستمون ک رو چ مواردی بیشتر باید تاکیید داشته باشیم و بیراهه نریم و وقتمونو تلف نکنیم.. بچه ها نظری دارین در این رابطه مطرح کنید :)

سلام... خدا قوت:)
راستش اینطوری که شما میگید من یاده پست یکی از دوستان افتادم که چند روز پیش گذاشته بودن که درمورد سرعت مغز و سریع خوندنو... نوشته بودن
ایشونم گفته بودن که سریع بخونیمو خیلی روی نکات وقت نذاریم... به نظر اینطوری بهتره ولی من به شخصه تا متنو نفهمم نمیتونم برم سراغ تستا... چون اصلا برام بازده نداره...:smile:

mahboobeh

عضو جدید
راستش من امروز رفتم کتابخونه حرم... ازشون بابت سوالالی شما پرسیدم...
گفتن برا زائرین کارت میهمان میدن....باید کارت شناسایی معتبر یا کارت دانشجویی بدید... کارتی که بهتون میدن روزش محدود نیست تا هر موقع باشید میتونید استفاده کنید...فقط بهتون کتاب قرض نمیدن
بابت خوابگاهم پرسیم ... گفتن کتابخونه ی مرکزی که عموم میرن نداره... ولی کتابخونه ی تخصصی گوهرشاد و کتابخونه ی اهل بیت داره... برا اونجام باید حتما عضو کتابخونه ی مرکزی باشید... اون کتابخونه ها شبانه روزین و فقط مخصوص اقایانه..
پرسیدم کسانی که اهل شهرای دیگه اند میتونند عضو مرکزی بشن ..گفتن بله فقط باید یه ضامن ساکن مشهد داشته باشند
امیدوارم بدردتون بخوره...:D

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام...
آقای پایدار من واقعا شرمندم... کوتاهی و بی توجه ی از من بود ببخشید... من اصلا کارنامه ی دوستانو بررسی نکردم و فقط همون مطالبی که دوستان گذاشته بودنو خوندم... بازم شرمنده:(
بابت زبانم ممنون از راهنماییتون... من تا امروز برنامه ریخته بودم که روزی 2 ساعت زبان بخونم... ولی با توجه که حرفای شما که کاملا منطقی بود میخوام زبانو فقط وقتایی بخونم که حوصله ی درسای دیگه رو نداشته باشم.... راستش درسای ما همش حلیه... یه وقتایی آدم دوس داره حفظیم بخونه( البته من اینجوریم نمیدونم بقیه ی دوستان چطوریند)...

نه بابا این چه حرفیه...فقط توی درس خوندن باید خیلی با دقت درس بخونید..مخصوصا درس سیگنال کلی نکات ریز داره که شاید به چشم نیاد...دشمنتون شرمنده باشه..

منم از این بی دقتی ها خودم رنج می برم...

بابت زبان هم دیدید بعضی از عزیزان اشاره کردند اوایل شبی دو ساعت زبان خوندند بعدش مدتی گذاشتنش کنار...الان شما دیگه همین وقتو صرف نمی کنید..و بدون این که زمانی پاش بزارید گذاشتینش کنار (البته با توجه به شرایطی که دارید سال اول و پایه و..)

من خواسته یا ناخوستشو نمی دونم...ولی دیگه به همین مدل حل کردن و انالیز و و تحلیل عادت کردم..جدیدا اصلا حوصله ی چیز حفظ کردن ندارم...

bahar-control

عضو جدید
سلام به دوستان عزيز. بچه ها به نظر شما استفاده از وويس براي ياد گيري درسا روش خوبيه؟ براي كسايي كه به كلاس كنكور و... دسترسي ندارن؟ اگه كسي تجربشو داره نظرشو بگه . اگه از اين وويسا دارين كه به درد بخوره يا لينكشو بديد ممنون ميشم;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا