سلام...
راجب تاپیک ممنون بابت نظر لطفتون.من یه وسیله بودم فقط و کار اصلی رو دوستانی که رتبه اوردند انجام دادند و با وقتی که گذاشتند منت سر ما گذاشتند..من خودم درس هایی گرفتم که خیلی هاشو اشتباه کردم بوده و حداقل برای خود من فوق العاده مفید بود..حالا انشالله دو عزیز که موندند نظراشونو بزارند این جا چند تا چیزو میگم..
اما این که شما گفتید کنترلی نداشتیم اگه بخوایم به طور خاص بگیم فقط دوست عزیزمون اقای ارمین
armincoobilas بودند و هستند که رتبه ی 159 کنترل رو کسب کردند و انشالله نظرشون رو میزارند ..اما اگه به کارنامه های دیگه هم دقت می کردید مثلا دوست خوبمون اقای M a t i n ایشون درسته رتبه ی 87 بیو رو کسب کردند ولی اگه به کارنامشون دقت کنید رتبه ی 90 کنترل رو هم کسب کردند ...یا دوست محترم دیگمون اقای
freddy-elec درسته 495 مخابرات هستند ولی 683 کنترل رو هم کسب کردند...(4 امین رتبه توی کارنامه رتبه ی کنترله)
اما یه چیز دیگه بگم شما اگه به کارنامه ی عزیزان قدرتی که رتبه ی زیر 100 کسب کردند نگاه کنید می بینید که رتبه ی سایر گرایش هاشون زیر 1000 هستش...تاکیید میکنم زیر 100... در صورتی که از دفترچه ی دوم میبنید تنها یه درس مشترک بقیه گرایش ها رو معمولا زدند مثلا کنترل..یا مغناطیس.. اونم نه درصد خیلی بالایی و اکثر این عزیزان دفترچه ی اول ریاضی و مدارشون رو خیلی خوب زدند... و این خودش نشون میده که دفترچه ی اول و به طور خاص چقدر ریاضی و مدار مهم هستش همون طور که اکثر دوستان هم اشاره کردند توی تاپیک...
کسی که ریاضی و مدارش رو ضعیف بزنه حتی اگه مغناطیس و زبان (نگفتم یا گفتم و) رو هم خوب بزنه مطمئن باشید بازم از کنکور اوت شده !!!
بابت زبان من نظرمو میگم..هر چند خودم در حال یادگیری هستم..من زبان پارسال رو بالای 30 زدم... زبانم متوسط بود تیر پارسال...ولی همیشه بهش بسیار علاقه داشتم..خلاصه بگم حداقل از تیر پارسال تا کنکور روزی 1.5 ساعت زبان خوندم..بیش تر روی دایره لغات کار کردم در حد تلفظ صحیح و لغات ازمون ایلتس خیلی اصولی وقت گذاشتم نه برای کنکور فقط(شما از هر کسی بپرسید میگه که لغات کنکور زبان از همه سخت تره من از ده تا 8 تاشو جواب دادم که یکیش فقط غلط بود)...و زبان کنکور رو میخواستم در حد 40 بزنم که به چیزی که میخواستم نرسیدم(توی درک مطلب ضعیف کار کردم چون روش زیاد وقت نذاشته بودم)..اما یه چیز مهمی که هستش این هست مثلا مدارو شب کنکور خوندم 8 درصد زدم..ولی این همه زبان خوندم درصدم شد این...به هر حال الان ناراضی نیستم خیلی راحت میتونم کتابای زبان اصلی بخونم و زبان 4000 لغات ضرروی رو دارم میخونم و دست و پا شکسته متوجه مکالمات میشم امسال هم میخونم ولی بیش تر به خاطر علاقم هست و زبان میدونم به کارم میاد
و از همه مهم تر اون قدر وقت دارم انشالله که زبان و ریاضی رو هم خوب بخونم...
شما باید واقع بین باشید دوستان سال اولی 6 ماه تا کنکور مونده باید اولویت بندی کنید و ابتدا کارهای مهم و ضروری رو انجام بدید و اونم سایر درسای کنکور هستش..شما اگه همین امسال با زبان صفر یا میگید علاقه دارید در حد چند تا سوال درک مطلب جواب بدید ولی بقیه درسا رو خوب بزنید و به نتیجه ی دلخواهتون برسید بعدش این قدر انگیزه دارید و وقت اگه بخواید زبان رو یاد بگیرید فارغ از کنکور برای زندگی شخصی..شما شاید با همین دانشتون بتونید زبان رو در حد 10 بزنید واقعا خوبه و وقتتون رو بزارید روی سایر دروس مخصوصا مدار و ریاضی که مشخصه از هر فصل چند تا سوال میاد و.. ولی زبانی که معلوم نیست از کجا میاد بیاید حتی روزی یه ساعت وقت بزارید اخرش مثلا درصدی حدود حتی 30 برسید فایده ای نداره این همه وقت گذاشتید برای 20 درصد ارتقا زبان در صورتی که روی مدار و ریاضی می ذاشتید شاید کلی درصد بهتری کسب می کردید چون سر فصل ها مشخص تره...زبان در حدی که سفید نذارید به نظرم روی درک مطلب کار کنید در حد ساعاتی..
به هر حال منم زیاد شنیده بودم که مغناطیس و زبان رو سفید نذارید چون بقیه سفید میزارند اگه درصدی بزنید رتبتون فوق العاده جابه جا میشه و.. این حرف کاملا درسته (شرط کافی) ولی کامل نیست و یه شرط لازم داره واون این هست که به شرطی که ریاضی و مدار رو هم خوب بزنید اون وقت میشید برابر با بقیه حالا اونی که زبان زده رتبش خیلی جابه جا میشه...ولی تجربه نشون داده اونایی که زبان ضعیف دارند و وقت روش میزارند اون شرط لازم رو فدای شرط کافی می کنند و عملا خودشونو حذف می کنند...