گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kaka_s

عضو جدید
كاوه جان توي اين ازمون پارسه كدوم سوالا مثلا غيراستانداردو مسخره بودن؟! بكي دو نمونشو ميگي؟!

از بخشايي سوال داده بودن كه توي ازمون نبود! توي گرامر اصلا من سوالي از صفت برتري و نسبي اينا نديدم! يا مثلا تو امار كوواريانس داده بود مكه كوواريانس جز توزيع توامه؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

سوالای الکترونیک بعضیاش واقعا مسخره بود. سیگنال به نسبه خوب بود. کنترل نظری ندارم. مدارم سخت بود. ریاضی مهندسی نرمال بود. آمار نخوندم نمیدونم. زبان هم به بودجه بدیش دقت نمیکنم همینجوری میام میزنم نمیدونم رعایت شده بود یا نه؟!

apadana34

عضو جدید
سلام.کار و مدرک که دو مقوله جدا از هم هستند و معمولا کسانی که قصد ادامه تحصیل دارند با نیت دکتری میخونند! و گر نه در شرایط فعلی ارشد و لیسانس برای کار خیلی با هم فرق نداره مگه اینکه کارش خیلی کار مهمی باشه!(جدای از بند پ که دیپلم داشته باشی به چشم دکتر نگات می کنند!!) در مورد مزیت هم که قطعا مزیته دیگه هم اینکه با ارشد خوندن علمتون بیشتر میشه دیدتون بازتر میشه و کلاس کاریتون بالا میره و ... و به این نکته هم دقت کنید که ارزش مدرک تو ایران خوشبختانه یا متاسفانه خیلی زود رنگ می بازه برعکس کشورهای دیگه چون الان مثلا دانشگاهی که من خودم کارشناسی خوندم (آزاد) سال 89 که من رفتم فقط ارشد کنترل پذیرش میکرد اما الان n تا رشته آورده!! و خیلیها هم دارن ارشد میخونند اینجا و اینجوری پیش بره تا چند سال دیگه به لیسانسه ها مثل بی سواد ها (البته از نظر استخدام نه چیز دیگه ای یه وقت به دوستان لیسانسه برنخوره!)نگاه می کنند
در مورد سوال دیگه تون هم معمولا من هر کی رو دیدم از فیزیک تغیییر گرایش دادن به برق و من معمولا ندیدم کسی از برق بره فیزیک ولی اگه علاقه دارین که بحثش جداست.انشالله تو هر رشته ای که باشید موفق باشید

بحث علاقه است و اینکه در ارشد و دکتری بیشتر مباحث تئوری و نظری و همان علم است و من میخوام سمت علوم پایه برم و اگر با همان لیسانس برق جهت اشتغال و کار هم از نظر علمی هم استخدامی و بازار کار برایم کفایت میکنه دیگه ارشد ودکتری سراغ برق نرم دامنه علمی ام را گسترده تر کنم

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام به همه.دیدم بحث ریاضی داغ.خواستم بگم منم با نظر دوستمون موافقم.ریاضی واقعا آسونه.اما نمیدونم چرا همه ازش میترسند. اما اگر رشته دبیرستان ریاضی بودید پس اصلا ازش نگزرین. اگر رشته فنی بودید فقط فصول مهم.چون اغلب دیدم فنی ها با ریاضی مشکل دارن

و اما در مورد آزمون. سعی کنید بعد آزمون دوباره یکدور قبل از اینکه پاسخها رو ببینیددوباره مسائلی رو که بلد نبودید یا غلط زدید خودتون یه دور حل کنید.چون استرس و اضطراب ناشی از آزمون نميذاره شما خوب تمرکز داشته باشید.اگر حل کردید که علت همون اضطراب اگر حل نکردید پس اصلا اون نکته رو بلد نبودید.

آقا سعید شما که میگید آزمون سخت بود.پس دوباره بشینید روش فکر کنید.ریاضیش سخت بود!! بشینید تحلیلش کنید.و همون سوالات رو خوب یاد بگیرید
من که خودم آزمونش رو دادم. یکم سخت بود اما خوشحالم که حالا فهمیدم اینا واسم سختن بیشتر کار میکنم و شاخ هر غولی رو میشکونم.....

دوستان دیگه هم برای آزمون ها سعی کنن غلط نزنن. اسم این دوستان رو یادم رفت.اگر این دفعه رفتید سر آزمون به خودتون بگید این دفعه کمتر غلط بزنم.و سعی کنید تعداد غلط ها کمتر بشه این خودش تمرینی هست واسه صفر غلط زدن و رو به مثبت رفتن

همگی موفق باشید...

Kaka_s

عضو جدید
بیشتر مدار و الکترونیک

الکترونیک سوالاش خیلی استاندارد و روتین کنکور نیست. مدار هم سوالای سخت میده. اما کلا مدار درسیه که هرچی تست حل کنی بازم کمه. لامصب خیلی تنوع داره. باید با تست زیاد حل کردن مشکلو برطرف کنی. الکترونیک خیلی رو تستای پارسه حساب باز نکن. تستای نصیر خیلی بیشتر شبیه کنکوره.

Majid Nemo

عضو جدید
اگر کسی اطلاعات خوبی راجع شیوه صحیح مطالعه داره بزاره ممنون میشم

تقویت روحیه کنکوری

کم آوردن در مسیر کنکور بارها و بارها برای داوطلبان کنکور پیش می آید و دایما کند و کندتر در مسیر کنکور حرکت می کنند؛بارها و بارها روحیه ی خود را از دست می دهند و حتی گاهی اطرافیان روحیه ی آن ها را به هم می ریزند.یکی از بزرگترین موانعی که کنکوری ها همواره از آن لطمه می خورند،از دست دادن روحیه و انگیزه می باشد اما چند موضوع را برای تقویت این روحیه در اختیار شما قرار می دهم.

1.به دیگران،هیچ ربطی ندارد؛ که شما برای زندگی خودتان، چه برنامه ایی دارید:

تا چه زمانی قرار است که دیگران برای شما تعیین تکلیف کنند و خواسته های خود را، به شما تحمیل کنند؟ احترام سر جای خودش، اما یکی از مفاهیم انسانیت در کلمه ی اختیار خلاصه می شود.شما باید توانایی تصمیم برای زندگی خود را، داشته باشید و به هیچ کس ربطی ندارد که شما قرار است چگونه زندگی کنید.خودتان را محکم بگیرید و در مقابل کسانی که می خواهند به شما بگویند که از شما دلسوزترند، به شدت ایستادگی کنید.یادتان باشد امروز برای درس؛ و فردا برای نام کودکتان نیز جای شما فکرمی کنند.اولین کاری که می کنید؛ باید یاد بگیرید که با دیگران مشورت کنید ولی اگر قرار است کسی جای شما فکر کند خیلی محترمانه باید به او بگویید: به شما چه؟ بنابراین از همین حالا به دنبال راهی باشید کهمحترمانه به کسانی که ،جای شما فکر می کنند؛بگویید به شما ربطی ندارد.یادتان باشد با ادبیات محترمانه و نامحسوس باید با اطرافیان برخورد کنیم زیرا ما با شخصیت و با اخلاق هستیم.
اگر خجالت می کشید و یا نمی توانید با احترام از دیگران بخواهید که جای شما تصمیم نگیرند،بهتر است که دیگران برایتان تصیمیم بگیرند زیرا هنوزبزرگ نشده اید.

2.تکلیفتان را با خودتان مشخص کنید:

بالاخره شما می خواهید با زندگی خود چه کنید؟ کدام دانشگاه؟ چه رشته ایی؟ اصلا قرار است دانشگاه بروید یا نه؟
بعضی ها منتظر باد نشسته اند تا تکانشان دهد.بلند شوید یک بار برای خودتان، یک تصمیم بگیرید و هدف خود را تعیین کنید.هرج و مرج،دیگر بس است.همین حالا،به خودتان امر کنید که ،برخیزید.چقدر، فردا فردا کنیم؟ چقدر باید ببینیم که ،همه به خواسته هایشان می رسند و ما هنوز هم خود را گول می زنیم.

3.برای هدفتان بمیرید:

همیشه این سوال مطرح است که چگونه به هدفمان برسیم؟یک درس از تاریخ گرفته ام و آن این است که هرکسی که برای هدفش حاضر است جان بدهد؛ حتما به آن میرسد و هرکس که فقط دلش می خواهد که به هدفش برسد فقط حسرت می کشد.همین امروز یاد بگیرید که عاشق و دیوانه ی خود باشید،عاشق هدف خود بشوید،از فراق هدفتان بسوزید و برای آن جان بدهید،بی تاب هدفتان باشید،بی قراری کنید،هدف خود را معشوق خود قرار دهید.بطوریکه وقتی به آن فکر می کنید دهانتان آب بیفتد و بی قرارترین عاشق کره ی خاکی شوید.من برای تمام هدف هایم می میرم.حاضرم یک لحظه زنده باشم اما به هدفم برسم.
البته یادتان باشد،راه درست رسیدن به اهداف را نیز باید پیدا کنید.هر راهی شما را به هدفتان نمی رساند.باید ابزار و مسیر رسیدن به هدفتان را به درستی تعیین کنید.

4.همیشه به ده سال بعد توجه کنید:

فعالیت امروز شما، ده سال بعد تتان را می سازد. اگر این موضوع را مد نظر خود قرار دهید، حتما پیشرفت می کنید.در غیر این صورت همیشه تنبلی گریبان شما را می گیرید.
تجسم کنید که ده سال بعد، بخاطر تنبلی امروزتان، به آنچه که باید برسید؛ نمی رسید آیا خود را می بخشید؟

5.به این قانون فقط فکر کنید:

یا با تلاش رو به سوی موفقیت برو یا در انتظار مرگ بشین.

6.شخصیت موفقیت را در خود باید بسازید:

این امر تا حدود زیادی به مشاور شما بستگی دارد.اگر مشاور شما خود، شخصیت بزرگ و بسیار حرفه ایی را داشته باشد،قطعا شما نیز مانند او فکر خواهید کرد.سعی کنید در خود، شخصیت پیروزمندانه ایی را بر اساس واقعیات شکل دهید و روی خودتان خیلی کار کنید.

تشکر افزودن این مطلب به وبلاگ

farhad1371

عضو جدید
الکترونیک سوالاش خیلی استاندارد و روتین کنکور نیست. مدار هم سوالای سخت میده. اما کلا مدار درسیه که هرچی تست حل کنی بازم کمه. لامصب خیلی تنوع داره. باید با تست زیاد حل کردن مشکلو برطرف کنی. الکترونیک خیلی رو تستای پارسه حساب باز نکن. تستای نصیر خیلی بیشتر شبیه کنکوره.
راستش من فکر می کنم یه ذره سوالای مدارش واسه 25 درصد زیادی سخته ،کاشکی سوالهای سختش رو می ذاشت واسه 50 درصد که بچه ها حداقل چند تست از مبحث زده باشن

keyhan386

عضو جدید
خب پرسپولیس هم که برد . فکر کنم دیگه با این روحیه که بچه های پرسپولیسی گرفتن حتما از رتبه 1 تا 100 کنکور برق امسال همه قرمزند:D

p0Ria_1

عضو جدید
ممکنه دوستان راهنمایی کنن منو ، راجع به درس ریــــاضی _مهندسی یا معادلات _ مبحثی معرفی کنن که در حد 2 تست بیاد ازش و مبحث به نسبت راحتی باشه و زود بشه جمعش کرد.
و
از دوستان کسی اطلاع داره معدل چقدر موثره ؟؟ در مورد دانشگاه آزاد چطور ؟؟

keyhan386

عضو جدید
ممکنه دوستان راهنمایی کنن منو ، راجع به درس ریــــاضی _مهندسی یا معادلات _ مبحثی معرفی کنن که در حد 2 تست بیاد ازش و مبحث به نسبت راحتی باشه و زود بشه جمعش کرد.
و
از دوستان کسی اطلاع داره معدل چقدر موثره ؟؟ در مورد دانشگاه آزاد چطور ؟؟
سلام دوست عزیز
سری فوریه ( بخش محاسبه ضریب سری فوریه نیم دانه ،انتگرال گیری از سری و رابطه پارسوال و تعامد توی این 3 سال اخیر مهم بوده) سال 93 یک سوال از محاسبه ضریب سری نیم دانه زوج ( کسینوسی) هارمونیک فرد اومد و سال 92 ازبحث تعامد یک سوال و سال 91 یک سوال از انتگرال گیری از سری فوریه داده بودند. از انتگرال فوریه فوریه و تبدیل فوریه فقط 93 یک سوال اومد .
فصل مشتقات جزیی 3 تا سوال هر ساله میاد که معادلات موج و گرما ولاپلاس مهمترین بخش بوده سال 90 از حل معادله موج به روش دالامبر سوال اومده و از معادله لاپلاس و گرما هرکدوم 1 تست ( که میشه 3 تست سال 90) . سال 91 یک تست تعریفی از معادله موج و 2 تست از معادلات لاپلاس یکی در مختصات قطبی دیگری در مختصات دکارتی (که میشه 3 تست سال 91) سال 92 معادله حرارت 1 تست ( خیلی ساده ) و معادله لاپلاس هم یک تست ( ساده) ( که میشه 2 تست سال 92) سال 93 یک تست حل معادله موج به روش دالامبر (مهم) یک تست لاپلاس در مختصات قطبی و یک تست از مقادیر ویژ برای اولین بار ( بی سابقه ) سال 93 هم میشه 3 تست . پس میشه با خوندن همین 2 فصل 4 تست زد :) در ضمن اکثر تست های این 2 فصل کمتر از یک دقیقه حل میشن ( البته باید زیاد تمرین کنی) موفق باشی

آخرین ویرایش:

p0Ria_1

عضو جدید
سلام دوست عزیز
سری فوریه ( بخش محاسبه ضریب سری فوریه نیم دانه ،انتگرال گیری از سری و رابطه پارسوال و تعامد توی این 3 سال اخیر مهم بوده) سال 93 یک سوال از محاسبه ضریب سری نیم دانه زوج ( کسینوسی) هارمونیک فرد اومد و سال 92 ازبحث تعامد یک سوال و سال 91 یک سوال از انتگرال گیری از سری فوریه داده بودند. از انتگرال فوریه فوریه و تبدیل فوریه فقط 93 یک سوال اومد .
فصل مشتقات جزیی 3 تا سوال هر ساله میاد که معادلات موج و گرما ولاپلاس مهمترین بخش بوده سال 90 از حل معادله موج به روش دالامبر سوال اومده و از معادله لاپلاس و گرما هرکدوم 1 تست ( که میشه 3 تست سال 90) . سال 91 یک تست تعریفی از معادله موج و 2 تست از معادلات لاپلاس یکی در مختصات قطبی دیگری در مختصات دکارتی (که میشه 3 تست سال 91) سال 92 معادله حرارت 1 تست ( خیلی ساده ) و معادله لاپلاس هم یک تست ( ساده) ( که میشه 2 تست سال 92) سال 93 یک تست حل معادله موج به روش دالامبر (مهم) یک تست لاپلاس در مختصات قطبی و یک تست از مقادیر ویژ برای اولین بار ( بی سابقه ) سال 93 هم میشه 3 تست . پس میشه با خوندن همین 2 فصل 4 تست زد :) در ضمن اکثر تست های این 2 فصل کمتر از یک دقیقه حل میشن ( البته باید زیاد تمرین کنی) موفق باشی

ممنون از اطلاعات ، اما من یه چیزی رو ذکر نکردم ، پایه ام در حد صفره ! حالا بازم همین پیشنهاد میشه ؟ (معادلاتم فکر میکنم بهتر از ریاضی مهندسی باشه،البته از ریاضی مهندسی فقط سری فوریه رو تابستون که خودم تست هاشو خوب حل میکردم)

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام دوستان فصلهای مهم و پر سوال الکترونیک برا کسی که بخواد در حدر 25 تا 30 درصد کسب کنه کدوم فصلهاست؟دو فصل بی جی تی و فت پیش نیاز همه مباحث الک هستند؟(غیر از دیود)

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم اگه کسی کلاس سیگنال مهندس تقدسی یا کنترل دکتر شیرین آبادی یا ریاضی مهندسی دکتر معتقدی ترم پاییز شرکت کرده لطف میکنه بگه که از کی دقیقا شروع شده کلاساشون و الان تا کجا رسیدن؟ و اینکه کلاسا هفته ای یک جلسه است؟ چون یکی از دوستان می گفت که 20 ساعت از کلاس سیگنال گذشته و مهندس تقدسی یک فصل درس داده اگه اینجوری باشه که تا آخر دی شاید تموم نشه کلاسا؟

کلا دوستانی که کلاس کنکور میرن برنامه مطالعشون چجوریه؟ بعد کلاس که میان تو اون هفته چند جلسه به اون درسی که کلاس رفتن اختصاص میدن؟

آخرین ویرایش:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان فصلهای مهم و پر سوال الکترونیک برا کسی که بخواد در حدر 25 تا 30 درصد کسب کنه کدوم فصلهاست؟دو فصل بی جی تی و فت پیش نیاز همه مباحث الک هستند؟(غیر از دیود)

البته دوست من ماسفت هم پیش نیاز هم وسوال زیاد طرح میشه ... پارسال فیدبک خوب سوال داده بودند (4 سوال) ... کلا نمیشه فصل ها رو گفت که کدوم آسون هست ... مثلا سوال رگولاتور پارسال اگر ساده بود شاید امسال سخت بیاید و شاید سوال هم طرح نشود ... به هر حال من فصل آپ امپ رو ساده می بینم میشه سوالات رو جواب داد اما وقت گیر هست ... به نظر من اگر تحلیل مداری (فصل دو و سه!!) داشته باشید هیچ کدوم از فصل ها مشکل پیدا نمی کنید با چندتا مثال فصول بعدی رو یاد خواهید گرفت

منم هم برد پرسپولیس رو تبریک میگم

keyhan386

عضو جدید
ممنون از اطلاعات ، اما من یه چیزی رو ذکر نکردم ، پایه ام در حد صفره ! حالا بازم همین پیشنهاد میشه ؟ (معادلاتم فکر میکنم بهتر از ریاضی مهندسی باشه،البته از ریاضی مهندسی فقط سری فوریه رو تابستون که خودم تست هاشو خوب حل میکردم)
ببین دوست عزیز . این دو فصل هم ارزش تستی بالایی داره و هم تست های روتین که با خواندن خوب فصل های مربوطه تست هاشو میتونی بعضا با نگاه به گزینه ها حل کنی ( حداقل توی این 3 سال اخیر که اینطور بوده)
فصل مشتقات جزیی 3 تست میاد ولی خب باید کمی از سری فوریه دانش داشته باشی . اگر واقعا پایت ضعیفه باید وقت زیاد بذاری و مطالعه تو زیاد کنی و شاید یک کلاس خوب بری چون تصور مهندسی برق ( همه مهندسی ها) بدون ریاضی امکان پذیر نیست .
زندگي زيباست، زيبايي زندگي به رياضيات است و زيبايي رياضيات به هندسه و زيبايي هندسه به يك نقطه و زيبايي نقطه به هيچ. (انيشتن).
هيچ دانشي را نمي توان واقعي دانست مگر اينكه به صورت رياضي نوشته شود. (داوينچي)

jeneral_dj

عضو جدید
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم اگه کسی کلاس سیگنال مهندس تقدسی یا کنترل دکتر شیرین آبادی یا ریاضی مهندسی دکتر معتقدی ترم پاییز شرکت کرده لطف میکنه بگه که از کی دقیقا شروع شده کلاساشون و الان تا کجا رسیدن؟ و اینکه کلاسا هفته ای یک جلسه است؟ چون یکی از دوستان می گفت که 20 ساعت از کلاس سیگنال گذشته و مهندس تقدسی یک فصل درس داده اگه اینجوری باشه که تا آخر دی شاید تموم نشه کلاسا؟

کلا دوستانی که کلاس کنکور میرن برنامه مطالعشون چجوریه؟ بعد کلاس که میان تو اون هفته چند جلسه به اون درسی که کلاس رفتن اختصاص میدن؟

سلام من سیگنال مهندس تقدسی رو میرم !!! چهارشنیه این هفته کلاس داریم و اول فصل 3 هستیم الان !! تازه میخواد 3 رو شروع کنه !! این جلسه اگه درست بگم جلسه 5 هستیم !!! البته یه جلسه چون پرواز تاخیر داشت یکم دیر اومد !!!
در ضمن مهندس تقدسی میگفت فصل یک خیلی ریزه کاری داره و کلا وقت زیاد میبره گفتنش چون اکثر بچه ها مشکل دارن توی فصل یک ولی خودشون نمیدونن!! بعدش که میرسیم فصلهای بعد به مشکل میخورن و نمیدونن فصل یکو بلد نیستن!! بعدشم میگه فصلهای بعد روتین تره !! مثلا میگه لاپلاس رو تو 5.5 ساعت بهتون میگم!!!! در ضمن من مشهدم و کلاسمون هفته ای یه بار تشکیل میشه !!! چهارشنبه ها از صبح تا شب !!! یعنی از حدود 8.20 تا 7.45 شب !!! خداییش خیلی زیاده ولی چاره ای نیست دیگه !!! خدا خیرش بده مهندس تقدسی کم نمیزاره !!!

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
فراموش نکنید که وقت شما بسیار محدود است و از آنچه فکر می کنید ، زمان خیلی سریع تر سپری خواهد شد ... باید عزمتان را جزم کنید تا هر چه زودتر به اوج آمادگی درس خواندن برسید .... دوستان برای دو ماه هرگونه مساله حاشیه ای را از ذهن خود دور کنید و فقط روی هدفتان تمرکز کنید ، یعنی ** قبولی در یک دانشگاه خوب **

بد نیست در مورد تمرکز بر هدف داستان زیر را بخونید و به یاد داشته باشید :

کمانگیر پیر و عاقلی در مرغزاری در حال آموزش تیراندازی به دو جنگجوی جوان بود. در آن سوی مرغزار نشانه ی کوچکی که از درختی آویزان شده بود به چشم می خورد. جنگجوی اولی تیری را از ترکش بیرون می کشد. آن را در کمانش می گذارد و نشانه می رود. کماندار پیر از او می خواهد آنچه را می بیند شرح دهد.
می گوید: آسمان را می بینم. ابرها را. درختان را. شاخه های درختان و هدف را. كمانگیر پیر می گوید: كمانت را بگذار زمین تو آماده نیستی.
جنگجوی دومی پا پیش می گذارد .كمانگیر پیر می گوید: آنچه را می بینی شرح بده.
جنگجو می گوید: فقط هدف را می بینم.
پیرمرد فرمان می دهد: پس تیرت را بینداز. تیر بر نشان می نشیند.
پیرمرد می گوید: عالی بود. موقعی كه تنها هدف را می بینید نشانه یریتان درست خواهد بود و تیرتان بر طبق میلتان به پرواز در خواهد آمد.
بر اهداف خود متمركز شوید.
تمركز افكار بر روی هدف به سادگی حاصل نمی شود. اما مهارتی است كه كسب آن امكانپذیر است و ارزش آن در زندگی همچون تیراندازی بسیار زیاد است.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که بنزینم تموم شده.انگار حس میکنم هیچی بلد نیستم:crying2::crying2::crying2::crying2:

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
صبح پاییزی با نم نم بارون.. عجب هواییه چ بوی نمی.. یاد دوران مدرسه و دبیرستان افتادم ..یادش بخیر

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

Majid Nemo

عضو جدید
هوای ابری و بارونی فقط باید خوابید اخه مگه میشه تو این هوای رمانتیک درس خوند تو این هوا یا باید بخوابی یا باید با یار بری دربند دیزی و قلیون بزنی ;)

Kaka_s

عضو جدید
سلام بچه ها خوبین؟هییییی امروز خیلی دلم گرفته سال پیش می خواستم درس بخونم بعد یه ماه نشد (به خاطر مسائلی که واسم پیش اوومد)امسال با یه برنامه ریزی دقیق تا آخر مهر تقریبا 26 ام بود همه درسارو جز آمار و مغناطیسو تموم کردم می خواستم برم سر تست که بازم مث پارسال شد!کلا این آبان ماه طلسم شده تو زندگی من!(البته امسال خدا رو شکر هر چی پیش اومد خوشی بود ولی یه ماهه کلا لای کتابا بسته اس ؛ مسافرت و ...پیش اومد که منم فک نمی کردم اینقد طول بکشه....الانم نمی دونم خوشحال باشم یا گریه کنم!!!)بچه ها به نظرتون الان چی کار کنم!البته فک کنم به دو هفته مرور احتیاج دارم ینی تا 15 آذر...بعد از اون تست بزنم خوبه...تست نزدم یا از هر درسی کم(فصل اول ریاضی،معادلات دو فصل,کنترل دو فصل اول,سیگنال هیچی :cry: الکترونیک دو فصل اول,مدار4 فصل اول,و...)اینا رو زدم که فک کنم نیاز دارم این تستا رو بازم مرور کنم! درباره آمارو مغناطیس چی کار کنم...(مثلا می خواستم مغناطیسو آبان بخونم و بقیه درسا هم تست بزنم حتی توی همین تاپیک با بچه ها مشورت کردم گفتن برنامت خوبه!:()از دو روز پیش که اومدم برنامه ریختم دارم مرور می کنم یادم بیاد اصن چی خوندم!!بچه از15 آذر یا نهایت 20 آذر تست شروع کنم می تونم موفق بشم!!!این یه ماهه داغونم کرده!هم اینکه از درس دور شدم ... هم به شدت استرسی شدم! یه چیز یادم رف بگم من زبانم خوب نی و از همون اول زیاد روش وق نذاشتم فقط به تست کنکور سالای قبل اکتفا کردمو و گاهی 504 می خوندم در کل زیاد امیدی به این درس ندارم!به نظرتون مغناطیسو حذف کنم؟؟؟:cry: آخه مخابرات می خوام!فقطم باید روزانه قبول شم:(!

سلام. نگران نباش همه بالا پایین دارن. روزانه کجا میخوای؟ چه رتبه ای میخوای؟ بگو تا بتونم نظرمو بگم.

مهتاب 8797

عضو جدید
سلام. نگران نباش همه بالا پایین دارن. روزانه کجا میخوای؟ چه رتبه ای میخوای؟ بگو تا بتونم نظرمو بگم.

من خودم خراسانی ام خراسان شمالی ...نهایتش خونوادم اجازه بدن این شهرارو انتخاب کنم: تهران مشهد شهرای شمالی !!!:(مثلا زاهدان و کرمان و بیرجندو تبریزو اصن قبول ندارن...به خودم باشه تا سر قله قافم میرم...

Kaka_s

عضو جدید
من خودم خراسانی ام خراسان شمالی ...نهایتش خونوادم اجازه بدن این شهرارو انتخاب کنم: تهران مشهد شهرای شمالی !!!:(مثلا زاهدان و کرمان و بیرجندو تبریزو اصن قبول ندارن...به خودم باشه تا سر قله قافم میرم...

ببین اگه مغناطیس نقطه قوتته حذف نکن و خوب بخون اما اگه کجدار مریض باهاش پیش میای بنظرم حذفش کن زمانتو بذار رو درسای دیگه قوی کار کن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا