گزارش كار - آز مدار منطقي

shahab_A

عضو جدید
با عرض سلام خدمت همه ي دوستان عزيز ... پيشاپيش سال نو رو به همه تبريك ميگم .. اميدوارم سال جديد سالي سرشار از موفقيت , پيروزي و شادي براي همه ي شما و اونهايي باشه كه دوستشون دارين;) .... فايلي كه براي دانلود آماده كردم شامل 8 آزمايش مربوط به آ‍زمايشگاه مدار منطقي هستش كه در 48 صفحه تهيه شده ... اميدوارم هميشه تندرست باشيد.:smile::gol:

حجم فايل : 808kb

پیوست ها

• az madar manteghi.pdf
    807.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

arezo.m

عضو جدید
با عرض سلام خدمت همه ي دوستان عزيز ... پيشاپيش سال نو رو به همه تبريك ميگم .. اميدوارم سال جديد سالي سرشار از موفقيت , پيروزي و شادي براي همه ي شما و اونهايي باشه كه دوستشون دارين;) .... فايلي كه براي دانلود آماده كردم شامل 8 آزمايش مربوط به آ‍زمايشگاه مدار منطقي هستش كه در 48 صفحه تهيه شده ... اميدوارم هميشه تندرست باشيد.:smile::gol:

سلام من یه تازه واردم که به گزارش کار از مدارمنطقی نیاز فوری دارم اما اصلا فرصت ندارم ببینم باید کجا مراجعه کنم اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم.:gol:

icesun

عضو جدید
پیش گزارش و گزارش کار آز منطقی

پیش گزارش و گزارش کار آز منطقی

سلام

اگه کسی گزارش کارای آز منطقی و الکترونیکیشو داره بذاره لطفا

sana b

عضو جدید

مرسی واسه گزارش کار خیلی خوب بود:smile: