گزارس کاراموزی پتروشیمی

sara_68

عضو جدید
سلام دوستان من این تابستون کاراموزی دارم میخواستم در مورد نوشتن گزارش کاراموزی پتروشیمی به من کمک کنید.

ram_call17

عضو جدید
yek file vase down load ba onvane gozareshe kar amoozi mofid has ke topic gozashtam mitooni az on estefade koni,age gozareshe dige giret omad ke be manam bede plz ke bad joori lazem daram;)

hana.s

عضو جدید
کممممممممممممممممک

کممممممممممممممممک

منم راقعا احتیاج دارم:(

saib63

عضو جدید
دانلود

دانلود

از لینک عجیب و غریب زیر می تونید 4 نمونه از گزارش های کارآموزی شرکت گاز رو دانلود کنید البته بیشتر به درد مهندسان شیمی و گاز میخوره ولی خب چون مربوط به کارآموزی افراد استخدامی هست کلا" گزارش های کت و کلفتی هستند و به راحتی از مطالب اونا میشه چند تا گزارش توپ واسه کارآموزی دانشگاه رشته مکانیک تهیه کرد.
اما دلیل عجیب بودن لینک اینه که تا حدود یه ماه پیش اینها روی سایت آموزش شرکت گاز موجود بود ولی حالا پاک کردن ولی من با جستجو در گوگل این لینک رو از حافظه اون پیدا کردم که سالمه

http://209.85.129.132/search?q=cach...91C1A15+مرضيه+سپهريان+مطلق&cd=1&hl=fa&ct=clnk

تذکر اخلاقی : آقای وحیدی نکنه اینارو هم دانلود کنی و تو سایتت بفروشی ها !!!!!!؟؟؟؟؟ خب چی شد اون نقشه های تاسیسات حرم امام رضا !!!! بازم که ملت رو سر کار گذاشتی ؟؟؟