این که کلا همه چیش جابه جا شده ولی چیزی که مشخصه خط آخر مقدار X رو برامون چاپ میکنه
اینو دیشب یه خانومه تو سایت ازم پرسید
منم گفتم جابه جا شده گفت نه درسته
سوالشم این بود که خروجی چیست؟
مرسی
این که کلا همه چیش جابه جا شده ولی چیزی که مشخصه خط آخر مقدار X رو برامون چاپ میکنه
شما درست گفتی کارت درسته...اینو دیشب یه خانومه تو سایت ازم پرسید
منم گفتم جابه جا شده گفت نه درسته
سوالشم این بود که خروجی چیست؟
مرسی
بچه ها سلام من نمیدونم چه بلایی سرم اومده دیگه نمیتونم بخونم حتی این چیزهایی که خوندمو نمیتونم بخونم دوره کنم اصلا دیگه حسشو ندارم ولی خیلیم غصه میخورم دارم دیوونه میشم نمیدونم چه کار کنم میدونم فقط خودم میتونم به خودم کمک کنم ولی نمیدونم چرا اینقدر باختم اصلا قبول شدن پیشکشم دیگه نمیتونم بخونم تمام زندگیم شده فشار و خستگی اصلا نمیتونم هر چی تفکر مثبت دیگه جواب نمدیه من هیچ وقت فکر نمیکردم نمیتونم یاد بگیرم کتابو میگیرم دستم حوصلم نمیاد هرچی میرم بیرون فایده نداره این مشاور اون مشاور دیگه نداره کمکم کنید حداقل میخوام تا اخر کنکور بیام قبول شدن نمیخوام
هی روزگار......
من که نمیدونم ما دلخوشه چی هستیم؟هی بخون هی بخون که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کو کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه به گرفتن مدرک بود که میرفتیم یک رشته راحت رو انتخاب میکردیم نه...........
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چه قد شماها نا امیدین
خب مگه کسی مجبورت کرده بود بیای این رشته؟!!!!!!
همه رشته ها سختی خودشو داره
من به قدری با علاقه میخوندم که نمیدونم چم شده
نه من اتفاقا عاشق رشته ام هستم واسه همین همه ی سختی هاشو تحمل میکنم ولی دوست دارم کار کنم نه اینکه با یک مدرک کنارم بشینم توی خونه
کاردانیتو گرفتی؟
ترم چندی؟
من به قدری با علاقه میخوندم که نمیدونم چم شده
ترم آخر
منم ترم اخرم + شرایط تورو دارم خیلی دوست دارم کار کنم ولی خب باید صبر کنی دیگه
کاردانیتو بگیر بعد به فکر کار باش
الان زوده فکرتو مشغوله این غذیه کنی
من لیسانس دارم برای ارشد دارم میخونم تازه پیوسته خوندممنم ترم اخرم + شرایط تورو دارم خیلی دوست دارم کار کنم ولی خب باید صبر کنی دیگه
کاردانیتو بگیر بعد به فکر کار باش
الان زوده فکرتو مشغوله این غذیه کنی
اینقدر با امید شروع کردم که فکر میکردم دانشگاه تهران قبول میشم درسایی که همه مشکل دارم برای من جالب بود ولی الان نمیتونم تا میام شروع کنم به حدی اضطراب دارم بهم حات تعوع دست میده بریدم
من لیسانس دارم برای ارشد دارم میخونم تازه پیوسته خوندم
من قصد دارم تا دکترا بخونم...... ولی کار..... اگه انگیزه برای کار باشه میخونم خب
من 18 بهمن امتحانمه دیگه وقت خوش گذرونی تو درسو ندارم
کتاب های درس و کنکور مفسمی دیگه برا کاردانی به کارشناسی چاپ نمیشه و فقط کتاب های ارشد عنوانشون درس و کنکورکاش یکی پیدا میشد تفاوت کتاب های درس و کنکور با درس وکنکور سریع مقسمی رو کامل برا من توضیح میداد.
سلامسلام و خسته نباشید.همه ی پست ها رو خوندم واقعا هم کلی خندیدم هم یه چیزهایی رو یاد گرفتیم.به دو دوست عزی که siyamak.gh و some1 خسته نباشید میگم.آقا سیامک با ما همشهری هستیمن هم کنکور کاردانی به کارشناسی دارم. رشته کامپیوترم هستم. درسم هم بد نیست یه معدل کل 18 از دار دنیا داریم.من الان به فکر گرفتن کتاب هستم. قصد هم دارم بقدری کنکور رو خوب بدم که یه سر برم شمسی پور یا انقلاب.
منابع رو دارم فقط سرفصل ها رو نداریم اگه میشه یه لینک از سرفصل ها بدید .خواهشا یکی از دوستان توضیحی در خصوص کتاب و کتاب های تستی بدن. آیا گرفتن کتاب های مدرسان شریف کفایت می کنه+فلش کارت ها. با تشکر
سلام
خوشحالم،شما بچه کجایی؟
به چی خندیدی؟
این لینک منابع و سر فصل ها http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ایب-در-آزمون-کارشناسی-ناپیوسته-کامپیوتر/page2 و اما در مورد کتاب ها به نظرم از کتاب های مقسمی(درس و کنکور سریع) استفاده کن چون کسایی که این کتاب هارو خوندن راضی بودن
تست هم کتاب های 30آزمون مقسمی خیلی خوبه ...
در مورد کتاب های مدرسان هم من اطلاعی ندارم
معدلت 18بعد میگی درسم هم بدنیست اونوقت من که معدلم 11 چی باید بگم؟؟![]()
نه معدل تاثیر نداره اصلا روش حساب نکندوباره سلام.اول اینو بگم که از آموزشکده فنی و حرفه ای شهرکرد فارغ التحصیل شدم. دوم باید بگم که شهر گوجان که چسبیده به شهر فارسان هستم.اونو زیاد جدی نگیر.!برای معرفی کتاب ها مرسی تهیه شون میکنم.راستی معدل تاثیری در قبولی دانشگاه داره یا نه؟!
سلام و خسته نباشید.
همه ی پست ها رو خوندم واقعا هم کلی خندیدم هم یه چیزهایی رو یاد گرفتیم.
به دو دوست عزی که siyamak.gh و some1 خسته نباشید میگم.
آقا سیامک با ما همشهری هستی
من هم کنکور کاردانی به کارشناسی دارم. رشته کامپیوترم هستم. درسم هم بد نیست یه معدل کل 18 از دار دنیا داریم.
من الان به فکر گرفتن کتاب هستم. قصد هم دارم بقدری کنکور رو خوب بدم که یه سر برم شمسی پور یا انقلاب.
منابع رو دارم فقط سرفصل ها رو نداریم اگه میشه یه لینک از سرفصل ها بدید .
خواهشا یکی از دوستان توضیحی در خصوص کتاب و کتاب های تستی بدن. آیا گرفتن کتاب های مدرسان شریف کفایت می کنه+فلش کارت ها.
با تشکر