گذری بر فلسفه نام ماههای ایران زمین

hamed_hm89

عضو جدید
سلام.حال همگی خوبهههههه؟من فروردینیم. تیفوئد جون فروردینیا چجورین؟فقط بدیشمیدونین چیه. این حساسیت به فصل. وای که کشتس منا تو این 2 روز پاما میزارم بیرون هنوز نیومده اصلا حالم میریزد گلی همادو.:biggrin::biggrin:

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.حال همگی خوبهههههه؟من فروردینیم. تیفوئد جون فروردینیا چجورین؟فقط بدیشمیدونین چیه. این حساسیت به فصل. وای که کشتس منا تو این 2 روز پاما میزارم بیرون هنوز نیومده اصلا حالم میریزد گلی همادو.:biggrin::biggrin:

حساسیت عشق را هم بهش اضافه کن

tifoid

عضو جدید

به به ببین کی اومده............ ببینم چجوری دلت اومد دل از عروس خانم بکنی بیای باشگاه؟ فروردینیا خوبن. خوش قولن مهربونن و..................... فقط خیلی بی وفان........... ایشالا که بهتر میشی

tifoid

عضو جدید
واااااااااااااااااااااااااای سرویس رفت بای بای

hamed_hm89

عضو جدید
فروردینیااااااااا!!!!!!!!! بی وفاااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!نگو توروخدا .دلت میاد. کی اینجور بوده ؟خووش تیپا فک میکنم یادت رفته ؟:دی :دی :دی .بابا من که تو خودم بی وفای ندیدم اصلا تو شخصیت مرام اخلاق خوودم ندیدمم این جور شخصیتا. اصلا چیطور شدس که به این نتیجه رسیدین شما؟

pahlevoon 70

عضو جدید
دمت گرم اما تکراری بود
شهریور و عشقههههههههههههههههههه
فروردین وهم خوندم:eek::redface::cool::gol:

غزل *

عضو جدید
اسفند
دراوستا اسپنتا آرمیتی,در پهلوی اسپندر,در فارسی سپندار مذ,سفندارمذ,اسفندارمذ,و گاه به تخفیف سپندار و اسفند گفته شده که کلمه ای است مرکب از دو جزء: سپند,که صفت است به معنی پاک و مقدس,یا ارمئتی هم مرکب از دو جزء: اول آرم که قید است به معنی درست,شاید و بجا.دوم متی از مصدر من به من معنی اندیشیدن . بنابراین ارمتی به معنی فروتنی,بردباری و سازگاری است و سپنته آرمتی به معنی بردباری و فروتنی مقدس است.در پهلوی آن را خرد و کامل ترجمه کرده اند.سپندارمذ یکی از امشاسپندان است که مونث و دختر اهورامزدا خوانده شده است.وی موظف است که همواره زمین را خرم ,آباد,پاک و بارور نگه دارد,هر که به کشت و کار بپردازد و خاکی را آباد کند خشنودی اسپندارمذ را فراهم کرده است و آسایش در روی زمین سپرده به دست اوست و خود زمین نیز نماینده این ایزد بردبار و شکیباست و مخصوصا مظهر وفا و اطاعت و صلح و سازش است .بیدمشک گل مخصوص سپندارمذ می باشد.

مرسی جالب بود

tifoid

عضو جدید
فروردینیااااااااا!!!!!!!!! بی وفاااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!نگو توروخدا .دلت میاد. کی اینجور بوده ؟خووش تیپا فک میکنم یادت رفته ؟:دی :دی :دی .بابا من که تو خودم بی وفای ندیدم اصلا تو شخصیت مرام اخلاق خوودم ندیدمم این جور شخصیتا. اصلا چیطور شدس که به این نتیجه رسیدین شما؟

هویجولی

بالا