[کوکو وشامی] - کوکوی ماهی دودی مدیترانه ای

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
برترین ها: هرجا سنت درست کردن ماهی دودی باشد، حتماً کوکو ماهی دودی، کراکت ماهی دودی یا کوفته های قلقلی با ماهی دودی هم هست. اضافه کردن سس مایونز به این غذای مدیترانه ای آن را فوق العاده لذیذ می کند.



مواد لازم:

• 1 عدد ماهی دودی نیم کیلویی
• 4 عدد تخم مرغ بزرگ
• ربع فنجان جعفری تازه، خرد شده
• 1 حبه سیر بزرگ، له شده
• 1 قاشق غذاخوری پیاز، ریز ریز شده
• 1 قاشق چایخوری دانه زیره، آسیاب شده
• 4 قاشق غذاخوری مایونز
• کمی فلفل هندی
• ربع قاشق چایخوری نمک
• ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
• یک و نیم فنجان پودر سوخاری
• آرد
• 8 تا 9 فنجان روغن کانولا برای سرخ کردن

دستور تهیه:

1. ماهی دودی را به تکه های کوچکی ببرید و آنها را در کاسه بزرگی بریزید. آب کافی در کاسه بریزید تا روی آنها را بپوشاند. بگذارید ماهی دودی خیس بخورد و 48 ساعت در یخچال بماند. حداقل 4 بار در روز آب آن را با آب تازه عوض کنید.

2. قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و آن را بجوشانید. سپس شعله را کم کنید تا آب نیمجوش بماند. ماهی دودی را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. شعله را خاموش کنید و بگذارید کمی بماند تا به راحتی بتوان ماهی را با چنگال خرد کرد. سپس ماهی را از آب دربیاورید و وقتی سرد شد، استخوان هایش را جدا کرده و خرد کنید.

3. ماهی را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا بطور یکنواخت له شود. دو تخم مرغ در آن بشکنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود و بافت نرمی پیدا کند. این مخلوط را در کاسه ای بریزید و با جعفری، سیر، پیاز، دانه زیره، مایونز، فلفل هندی، نمک و فلفل مخلوط کنید تا خودش را بگیرد.

4. سپس دست هایتان را خیس کنید و این خمیر را به تکه های مناسبی به شکل کوکو درآورید. در کاسه دیگری دو تخم مرغ باقیمانده را بشکنید و خوب هم بزنید. حالا کوکوها را ابتدا در آرد بزنید، سپس کاملاً به تخم مرغ آغشته کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید. آنها را داخل بشقاب بگذارید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.

5. روغن را در ماهیتابه گودی روی شعله داغ کنید. سپس کوکوها را یکی یکی در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. اگر روغن زیادی داغ باشد، وقتی کوکوها را به آن منتقل می کنید سریع قهوه ای یا سیاه می شوند. اگر به اندازه کافی داغ نباشد، کوکوها روغن بیشتری به خود جذب می کنند. کوکوها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود.

6. می توانید کوکوها را با سس گوجه فرنگی، مایونز یا هر چیزی که دوست دارید سرو کنید.

منبع: برترین ها
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوکوی ماهی

مواد لازم


• ۳۵۰ گرم سیب*زمینی

• ۳۰۰ گرم فیله ماهی دلخواه

• ۴ عدد پیازچه خرد شده

• یک قاشق چای*خوری زنجبیل خردشده

• ۲ قاشق سوپ*خوری گشنیز خردشده

• ۲ قاشق چای*خوری آب لیموترش

• ۴ قاشق سوپ*خوری روغن مایع

• نمک و فلفل

• لیموترش و برگ گشنیز تازه




طرز تهیه


1. اگر فیله ماهی در دسترس ندارید، ماهی شیر را انتخاب کنید. این ماهی تیغ ریز ندارد و استفاده از آن برای درست کردن کوکو مناسب است.

2. سیب*زمینی*ها را به مدت ۱۵ دقیقه در محلول آب و نمک بپزید؛ سپس از آب بیرون آورده و چند دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

3. فیله ماهی را با چاقوی تیز به صورت ریز خرد کنید و در کاسه بلوری بریزید؛ بعد پیازچه، گشنیز و زنجبیل را به همراه آب لیموترش تازه به آن اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه*دار کنید.

4. وقتی سیب*زمینی*های آب*پزشده سرد شدند، پوست آنها را بگیرید و رنده کنید. پس از آن به مخلوط ماهی بیفزایید و خوب هم بزنید.

5. روغن را در تابه*ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مقداری از مخلوط را با دست برداشته و ابتدا در کف دست به صورت گلوله*ای درآورید، سپس گلوله را فشار داده و آن را تبدیل به دایره کوچکی با قطر تقریبا ۳ سانتی*متر کنید و بعد در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. این کار را تا پایان یافتن مواد انجام دهید. پس از آنکه یک روی کوکوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه*ای شود. در پایان کوکوها را در ظرفی چیده و با تعدادی برگ گشنیز و برش*های لیموترش تزئین کنید.
 

Similar threads

بالا