کودک فلسطینی:بزرگی از آن صدام حسین است !!!!!!!!!!!!!!!

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه بوده یه غلطی کرده . شما به دل نگیر.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثلا" صدام چیکار کرده ؟؟؟
خیلی کار ها کرده. منافقین رو پناه داده. بمب شیمیایی زده. تو سوسنگرد جنایت کرده. یک میلیون انسان رو کشته. خودشم دار زد. اینا مگه کار نیست؟ کار که فقط کارگری نیست. اینام کاره.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ضمن عکس با فتو شاپ درست شده و اون کودک فلسطینی نیست. عراقیه.

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا از کجا معلوم فلسطینی باشه اخه بچه فلسطینی چه ربطی به صدام عراقی داره :razz:
اگه اینجا بود همچین گوشش رو میپیچوندم که نفهمه از کجا پیچ خورد :mad:

Sarp

مدیر بازنشسته
حالا از کجا معلوم بچه هه مالا قطر یا عمان یا بحرین یا . . .نیست ؟

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
به نظر من منظورش این بوده که حتی صدام با ان همه خرابکاری ها وکشتن ها وضعش از اسرائیلی ها هم بهتر بود معلوم نیست اسرائیلی ها چه کارهایی انجام میدن که تا به اینجا کشیده

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من منظورش این بوده که حتی صدام با ان همه خرابکاری ها وکشتن ها وضعش از اسرائیلی ها هم بهتر بود معلوم نیست اسرائیلی ها چه کارهایی انجام میدن که تا به اینجا کشیده
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
به این میگن تفصیر تصویر.آخرشه:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
به نظر من منظورش این بوده که حتی صدام با ان همه خرابکاری ها وکشتن ها وضعش از اسرائیلی ها و آمریکاییها و ایرانی هاهم بهتر بود معلوم نیست اسرائیلی ها چه کارهایی انجام میدن که تا به اینجا کشیده
.................

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
حالا از کجا معلوم فلسطینی باشه اخه بچه فلسطینی چه ربطی به صدام عراقی داره :razz:
اگه اینجا بود همچین گوشش رو میپیچوندم که نفهمه از کجا پیچ خورد :mad:

حالا از کجا معلوم بچه هه مالا قطر یا عمان یا بحرین یا . . .نیست ؟
روی عکس و روی پیشونی بندش نوشته فلسطینی .........

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدون این عکس هم همه فلسطینی ها و اعراب دومین دشمنشون بعد از اسرائیل ایرانه/ حالا بخاطر پول دست دوستی به ایران دادند

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار

کارتون اصلا درست نبود پست منو تغییر بدین والا خودم میدونم توی عکس چی نوشته بخاطر دید بد واین عکس که معلوم نیست چه طوری درست شده اینو گفتم والی کشور ما یک میهن اسلامی است واز نظر جنایت به انها نمیرسه اصلا ما در کشورمان این وحشی گری ها را نداریم

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کارتون اصلا درست نبود پست منو تغییر بدین والا خودم میدونم توی عکس چی نوشته بخاطر دید بد واین عکس که معلوم نیست چه طوری درست شده اینو گفتم والی کشور ما یک میهن اسلامی است واز نظر جنایت به انها نمیرسه اصلا ما در کشورمان این وحشی گری ها را نداریم

ببینم پارسال تو خیابونای تهرون بودی ببینی چه خبر بود ؟ اوج وحشیگری بعضیا در مقابل هموطنای معترضشون.بی خیال .ببخشید

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
خوب معلومه اگر وضع امنیت در خطر باهش برخورد میشه ولی به کارهای اونا هم باز نمیرسه

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اگه تغییر دادن منظورته اول تو شروع کردی و پست استارتر رو تغییر دادی
من تغییر ندادم تغییر مشخص بود در حقیقت یه تاکید بود

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
اگه تغییر دادن منظورته اول تو شروع کردی و پست استارتر رو تغییر دادی
من تغییر ندادم تغییر مشخص بود در حقیقت یه تاکید بود

می بخشین پست استاتر یک عکس بود من چه طوری عکسو تغییر بدم نظرمو گفتم

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب معلومه اگر وضع امنیت در خطر باهش برخورد میشه ولی به کارهای اونا هم باز نمیرسه

امنیت؟ مطمعنی امنیت در خطر بود؟ راهپیمای 25و 26 و27 و28 خرداد کدوم امنیت رو به هم زد؟ گوش شنوا نبود خواهر من.کاش بودی و با چشم خودت میدیدی .رسانه های دولتی تنها تنها به قاضی رفتن. بی رقیب یکه تازی کردن تو مغزتون.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
این تاپیک هیچ مستند نیست

یعنی استارتر تاپیک من تا حالا ندیدم با این نوع تاپیک هایی میزنه منبعی بده

فقط تاپیک میزنه

چند بار هم در تاپیک ها بهش تذکر داده شده

اگر قرار حقیقت یک مطلب تاپیک با یک نظر من از بین بره دیگران هم نظر میدهند پس بهتره کلا تاپیک از بین بره چون هیچ مستند نیست

باور من این است مدرک ودلیل بیاورید همه قبول میکنیم

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز

فکر کردی ملت بلانسبت خر اند چیزی حالیشون نمیشه

اولا که خیلی روشنه یکی اینو نوشته داده دستش اون که سیاست حالیش نمیشه

دوما از کجا معلوم که فلسطینی؟؟؟؟؟؟

جمع کن این مسخره بازی ها رو

Sarp

مدیر بازنشسته
به بیان واضح تر سنی ها دشمن شیعه ها هستن
و به بیان خیلی واضح تر ، فلسطینیها هم مثل همه اعراب طرف ایران نیستند
فقط نیروهای نظامی و وابسته هاشون طرف ایران هستند !

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کردی ملت بلانسبت خر اند چیزی حالیشون نمیشه

اولا که خیلی روشنه یکی اینو نوشته داده دستش اون که سیاست حالیش نمیشه

دوما از کجا معلوم که فلسطینی؟؟؟؟؟؟

جمع کن این مسخره بازی ها رو

شما کربلا تشریف بردی؟؟؟؟ یه سر که رفتی به تکریت هم برو نزدیکیهای کاطمین و سامراس اونجا یک جوری بهت نیگاه میکنن که انگار به ام لقاتلین مینگرند اگر میتونی فقط یک کلمه از دهنت در بیاد صدام مطمئن باش افقی بر میگردی ایران صدام علی رغم ان همه جنایات طرفداران بسیاری در فلسطین و خود عراق دارد قبر سدام رو تو نت سرچ کن میبینی در چه وضعی هست

بالا