خیلی کار ها کرده. منافقین رو پناه داده. بمب شیمیایی زده. تو سوسنگرد جنایت کرده. یک میلیون انسان رو کشته. خودشم دار زد. اینا مگه کار نیست؟ کار که فقط کارگری نیست. اینام کاره.مثلا" صدام چیکار کرده ؟؟؟
به نظر من منظورش این بوده که حتی صدام با ان همه خرابکاری ها وکشتن ها وضعش از اسرائیلی ها هم بهتر بود معلوم نیست اسرائیلی ها چه کارهایی انجام میدن که تا به اینجا کشیده
.................به نظر من منظورش این بوده که حتی صدام با ان همه خرابکاری ها وکشتن ها وضعش از اسرائیلی ها و آمریکاییها و ایرانی هاهم بهتر بود معلوم نیست اسرائیلی ها چه کارهایی انجام میدن که تا به اینجا کشیده
حالا از کجا معلوم فلسطینی باشه اخه بچه فلسطینی چه ربطی به صدام عراقی داره
اگه اینجا بود همچین گوشش رو میپیچوندم که نفهمه از کجا پیچ خورد![]()
روی عکس و روی پیشونی بندش نوشته فلسطینی .........حالا از کجا معلوم بچه هه مالا قطر یا عمان یا بحرین یا . . .نیست ؟
.................
به بیان واضح تر سنی ها دشمن شیعه ها هستنبدون این عکس هم همه فلسطینی ها و اعراب دومین دشمنشون بعد از اسرائیل ایرانه/ حالا بخاطر پول دست دوستی به ایران دادند
کارتون اصلا درست نبود پست منو تغییر بدین والا خودم میدونم توی عکس چی نوشته بخاطر دید بد واین عکس که معلوم نیست چه طوری درست شده اینو گفتم والی کشور ما یک میهن اسلامی است واز نظر جنایت به انها نمیرسه اصلا ما در کشورمان این وحشی گری ها را نداریم
اگه تغییر دادن منظورته اول تو شروع کردی و پست استارتر رو تغییر دادیکارتون اصلا درست نبود پست منو تغییر بدین والا خودم میدونم توی عکس چی نوشته بخاطر دید بد واین عکس که معلوم نیست چه طوری درست شده اینو گفتم والی کشور ما یک میهن اسلامی است واز نظر جنایت به انها نمیرسه اصلا ما در کشورمان این وحشی گری ها را نداریم
اگه تغییر دادن منظورته اول تو شروع کردی و پست استارتر رو تغییر دادی
من تغییر ندادم تغییر مشخص بود در حقیقت یه تاکید بود
خوب معلومه اگر وضع امنیت در خطر باهش برخورد میشه ولی به کارهای اونا هم باز نمیرسه
می بخشین پست استاتر یک عکس بود من چه طوری عکسو تغییر بدم نظرمو گفتم
و به بیان خیلی واضح تر ، فلسطینیها هم مثل همه اعراب طرف ایران نیستندبه بیان واضح تر سنی ها دشمن شیعه ها هستن
فکر کردی ملت بلانسبت خر اند چیزی حالیشون نمیشه
اولا که خیلی روشنه یکی اینو نوشته داده دستش اون که سیاست حالیش نمیشه
دوما از کجا معلوم که فلسطینی؟؟؟؟؟؟
جمع کن این مسخره بازی ها رو
عکس هستمی بخشین پست استاتر یک عکس بود من چه طوری عکسو تغییر بدم نظرمو گفتم
عکس هست
یک نوشته هم زیرشه
اسم 3تا کشور و عراق رو نوشته
شما دو تا رو حذف کردی
این تحریف نیس
منم.........من نظرمو گفتم گفتم این طوری وانی که توی عکس قبول ندارم همین