که چی؟!

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
[h=5]گفت: که چی؟ هی جانباز جانباز ،
شهید شهید!
اصلا به ما چه ..
میخواستن نرن!
کسی مجبورشون نکرده بود که!
گفتم:چرا اتفاقا! مجبورشون میکرد!
گفت:کی؟!!
گفتم:همون که تو نداریش!
گفت:من ندارم؟! چی رو؟!

گفتم: غیرت!!!

ما به یادتونیم ..
شما تو دل وخون و جون ما جا دارید
شماها بودید که ما الان داریم نفس تو خاک و میهن خودمون میکشیم
شماها بودید که سرزمین کوروش کبیر هنوزم پابرجاست
ما به شماها مدیونیم مارو ببخشید:gol:[/h]

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفت: که چی؟ هی جانباز جانباز ،
شهید شهید!
اصلا به ما چه ..
میخواستن نرن!
کسی مجبورشون نکرده بود که!
گفتم:چرا اتفاقا! مجبورشون میکرد!
گفت:کی؟!!
گفتم:همون که تو نداریش!
گفت:من ندارم؟! چی رو؟!

گفتم: غیرت!!!

ما به یادتونیم ..
شما تو دل وخون و جون ما جا دارید
شماها بودید که ما الان داریم نفس تو خاک و میهن خودمون میکشیم
شماها بودید که سرزمین کوروش کبیر هنوزم پابرجاست
ما به شماها مدیونیم مارو ببخشید:gol:

سلام
ممنون از یادآوری #602 تلنگر خوبی بود
در پناه مولا :gol:

P.Guardiola

اخراجی موقت
اینگونه متن ها بیشتر از سوی پوپولیست ها واسه برانگیختن احساسات مطرح میشه.
من هم به افرادی که رفتن از سرزمینشون دفاع کردن، احترام میذارم و براشون ارزش قائلم.

اما اینکه فرمودین ما به شما مدیونیم منظورتون چی هست؟
یعنی اگر اونا به چیزهایی اعتقاد داشتن ما هم باید به همونا اعتقاد داشته باشیم؟

در ضمن ارتباط جنگیدن رو با غیرت متوجه نشدم.
جنگ یک آفت بزرگ برای انسانیت هست و انسان ها اگر عقلشان را دست اربابان ساختگی ندهند، هیچ جای دنیا هیچ جنگی رخ نمیده.

به امید حرکت به سوی جهانی بدون ارباب تا به جای اینکه مدیون هم باشیم در کنار هم با صلح و صفا زندگی کنیم. :gol:

• Like
واکنش ها: ?Why

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینگونه متن ها بیشتر از سوی پوپولیست ها واسه برانگیختن احساسات مطرح میشه.
من هم به افرادی که رفتن از سرزمینشون دفاع کردن، احترام میذارم و براشون ارزش قائلم.

اما اینکه فرمودین ما به شما مدیونیم منظورتون چی هست؟
یعنی اگر اونا به چیزهایی اعتقاد داشتن ما هم باید به همونا اعتقاد داشته باشیم؟

در ضمن ارتباط جنگیدن رو با غیرت متوجه نشدم.
جنگ یک آفت بزرگ برای انسانیت هست و انسان ها اگر عقلشان را دست اربابان ساختگی ندهند، هیچ جای دنیا هیچ جنگی رخ نمیده.

به امید حرکت به سوی جهانی بدون ارباب تا به جای اینکه مدیون هم باشیم در کنار هم با صلح و صفا زندگی کنیم. :gol:

خواهش ميشه فكرنكرده چيزي ننويسيداينجابيشتربحث دفاع ازوطن هست يعني شمامديون نيستيدبراتون فرقي نميكنه كه كشوردست اشغالگربيفته يانه
ايني كه يه عده غيرت به خرج دادندبادست خالي جلوي پيشروي دشمن روگرفتندغيرعاديه؟صدام ميخواسته 3روزه به تهران برسه وهمين باغيرتهانذاشتند
جنگ روماشروع كرديم؟بعضي وقتا يه پستايي ازشماميبينم نااميدميشم.

P.Guardiola

اخراجی موقت
خواهش ميشه فكرنكرده چيزي ننويسيداينجابيشتربحث دفاع ازوطن هست يعني شمامديون نيستيدبراتون فرقي نميكنه كه كشوردست اشغالگربيفته يانه
ايني كه يه عده غيرت به خرج دادندبادست خالي جلوي پيشروي دشمن روگرفتندغيرعاديه؟صدام ميخواسته 3روزه به تهران برسه وهمين باغيرتهانذاشتند
جنگ روماشروع كرديم؟بعضي وقتا يه پستايي ازشماميبينم نااميدميشم.

خواهشا دقیق بخونید، نوشتم عمل این عریزان بزرگوار کاملا تحسین برانگیز هست.
یعنی همون عمل جان فدا کردن و مردانگی و ایستادگیشون.

اما دلیلی نمیشه اگر کسی جانش رو دستش گرفت و رفت و ما به مردانگی او مدیون شدیم، باید به اعتقادات شخصی او هم مدیون بشیم.

ایشون شاید دلیل پیدا کرده که با اطاعت از یک انسانی دیگر به سعادت برسه، دلیلی نیست بنده چون از نظر جانی به ایشون مدیون هستم، از نظر ایدئولوژیک هم بهشون مدیون باشم.

امیدوارم هم شما و هم سایر دوستان با این توضیح شفاف قانع شده باشن و سریعا برچسب نزنند.

حامدیا

اخراجی موقت

اما دلیلی نمیشه اگر کسی جانش رو دستش گرفت و رفت و ما به مردانگی او مدیون شدیم، باید به اعتقادات شخصی او هم مدیون بشیم.

ایشون شاید دلیل پیدا کرده که با اطاعت از یک انسانی دیگر به سعادت برسه، دلیلی نیست بنده چون از نظر جانی به ایشون مدیون هستم، از نظر ایدئولوژیک هم بهشون مدیون باشم.

امیدوارم هم شما و هم سایر دوستان با این توضیح شفاف قانع شده باشن و سریعا برچسب نزنند.
نمیخوام بحث کنم ولی من قانع نشدم ...

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قصدبرچسب زدن نه به شماونه به هيچ كسي روندارم ولي بعضي اوقات شمامسائل روبه سمتي ميكشونيدكه يا سياسي ميشه يااعتقادي .

P.Guardiola

اخراجی موقت
نمیخوام بحث کنم ولی من قانع نشدم ...

خوب بفرمایید کجاش رو قانع نشدین توضیح بدم، فکر هم نمیکنم بحث کردن ایراد داشته باشه.
حداقل بهتر از اینست که توی این تاپیک هایی که همه نظرها میتونن عنوان بشن، فقظ شاهد نظراتی مثل به به، تشکرف چه زیبا و... باشیم.

اما در موزد موضوع تاپیک :

شما در جنگلی گم میشی، یک گرگ درنده بهت حمله میکنه و مردی جنگلی بت پرست، میاد گرگ رو میکشه و شمارو نجات میده و بسیار هم زخمی میشه.
شما جانت و زندگیت رو بهش مدیونی.

اما میری آیین و اعتقادات اون فرد رو هم دنبال کنی؟

در نوشته اولم هم گفتم، اون قیاسی که استارتر عزیز فرمودن رو پوپولیست ها انجام میدن.
یعنی اول میان احساسات رو تحریک میکنن، سپس ایدئولوژی رو هم در کنارش بهت تزریق میکنند و من فقط توضیح دادم مردانگی، ارتباطی با مدیون بودن ایدئولوژیکی نداره.

من قصدبرچسب زدن نه به شماونه به هيچ كسي روندارم ولي بعضي اوقات شمامسائل روبه سمتي ميكشونيدكه يا سياسي ميشه يااعتقادي .

متاسفانه این هم از آفات کشور ما هست که اینقدر دایره سیاست بزرگ و دایره نقد اعتقادات کوچکه.

یعنی اینکه هر حرفی رو میشه انداخت تو حوزه سیاست و هر حرفی رو میشه گفت توهین به مقدسات !!!

این خیلی بده. :(

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی جالبه که اون عزیزانی هم که واقعا از سر غیرت و وطن پرستی به جنگ رفتن
همچو باکریها و همت های عزیزمون میبینم که خانواده هاشون که اونهارو کامل میشناختن
اذعان میکنن که قصد جنگیدن اون عزیزان همچین میراثی نبوده
و خیلی جالب شیر دختر ایشون میگفتن که اگر باکری الان اگر زنده بود
در زندان بود

جنگ فقط برای عده ای خوب منافع داشت که یک شبه بشن سردار سرتیپ
خوب خوش به حالشون ما که اهل این خوش رقصیا نیستیم

P.Guardiola

اخراجی موقت
و خیلی جالب شیر دختر ایشون میگفتن که اگر باکری الان اگر زنده بود
در زندان بود

شاید گفتن این جمله از علی شریعتی بی ارتباط با این فرمایش شما نباشه :

انقـــلاب را فرزانگان به وجود می آورند، دیوانگان به پیش می برند و فرصت طلبان سوار می شوند.

متاسفانه فرزانگان یا منحرف خوانده شدند یا به شهادت رسیدند و امروز آنچه مانده ..... :(

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
و خیلی جالب
شیر دختر ایشون میگفتن که اگر باکری الان اگر زنده بود
در زندان بود

ار این شیرا زیاده! همه مدله میشه بعد از شهادت سناریو نوشت! اگر آوینی زنده بود، ولایت فقیه رو قبول نداشت! اگه و اگه و اگه! رو بدی می گن؛ اگر امام زنده بود حکومت سکولار تشکیل می داد!!!!

مهم حرفا و وصایاییه که قبل از شهادت به جا گذاشتن و تک تک همین بزرگان تاکید کردن بر ولایت و پشتیبانی از ولایت.

اشتباه نکنم خودِ شهید باکری خطاب به رزمندگان فرمونده بودند: دعا کنید به شهادت برسید؛ وگرنه بعد از جنگ سه دسته می شوید: عده ای گذشته ی خود را انکار می کنند، دسته ای اسیر مال دنیا می شوند، عده ای هم از غصه دق می کنند!!!

پس می گن دعا کنید به شهادت برسید که به این حال نرسید! که گذشته ی خود را انکار نکنید! حالا اینکه شیر های اطراف علاقه دارند گذشته ی شهدا رو انکار کنند درواقع دارن از شهیدشون به نفع عقاید خودشون، سوء استفاده می کنند!(البته اگر واقعاً منبع معتبری وجود داشته باشه در مورد این سخنان!!)

بهتون اطمینان میدم، 90% خانواده های معظم شهدا سرشون میره، حرف شهیدشون رو زمین نمی مونه!

این مدل حرفها و حدیثها فقط ملعبه ی دست یه عده ست واسه اینکه راه گریزی پیدا کنند و خودشون و مقاصدشونو توجیه کنند!! انصافاً هم راه ساده و بی خطریه. شهید شده دیگه... میشه راحت گفت:" اگه شهید نمی شد، اینجوری!"

هرچند پوسیده... ولی باز هم واسه کسی که راه به جایی نمی بره، طنابه دیگه!!

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
ار این شیرا زیاده! همه مدله میشه بعد از شهادت سناریو نوشت! اگر آوینی زنده بود، ولایت فقیه رو قبول نداشت! اگه و اگه و اگه! رو بدی می گن؛ اگر امام زنده بود حکومت سکولار تشکیل می داد!!!!

مهم حرفا و وصایاییه که قبل از شهادت به جا گذاشتن و تک تک همین بزرگان تاکید کردن بر ولایت و پشتیبانی از ولایت.

اشتباه نکنم خودِ شهید باکری خطاب به رزمندگان فرمونده بودند: دعا کنید به شهادت برسید؛ وگرنه بعد از جنگ سه دسته می شوید: عده ای گذشته ی خود را انکار می کنند، دسته ای اسیر مال دنیا می شوند، عده ای هم از غصه دق می کنند!!!

پس می گن دعا کنید به شهادت برسید که به این حال نرسید! که گذشته ی خود را انکار نکنید! حالا اینکه شیر های اطراف علاقه دارند گذشته ی شهدا رو انکار کنند درواقع دارن از شهیدشون به نفع عقاید خودشون، سوء استفاده می کنند!(البته اگر واقعاً منبع معتبری وجود داشته باشه در مورد این سخنان!!)

بهتون اطمینان میدم، 90% خانواده های معظم شهدا سرشون میره، حرف شهیدشون رو زمین نمی مونه!

این مدل حرفها و حدیثها فقط ملعبه ی دست یه عده ست واسه اینکه راه گریزی پیدا کنند و خودشون و مقاصدشونو توجیه کنند!! انصافاً هم راه ساده و بی خطریه. شهید شده دیگه... میشه راحت گفت:" اگه شهید نمی شد، اینجوری!"

قربون نفست پدر جان
من حوصله این همه متنو ندارم
:D

ولی یادمه اون زمونا وصیت نامه ها خیلی گلیشه ای بود

اینقدر فکر نکنید صاحب شهدا هستید
این شهیدا که میفرمایید برای ناموس و وطن و عقایدشون رفتن و برنگشتن
نه برای حفظ نظام جنابان

لازمه یه سری هم به شهدای زنده بزنید ببینید که چگونه سر میکنند!
البته اونایی که دو دستی به نظام ولایی نچسبیدن

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید گفتن این جمله از علی شریعتی بی ارتباط با این فرمایش شما نباشه :

انقـــلاب را فرزانگان به وجود می آورند، دیوانگان به پیش می برند و فرصت طلبان سوار می شوند.

متاسفانه فرزانگان یا منحرف خوانده شدند یا به شهادت رسیدند و امروز آنچه مانده ..... :(
نگفتم .بازم سياسي شد.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربون نفست پدر جان
من حوصله این همه متنو ندارم
:D

ولی یادمه اون زمونا وصیت نامه ها خیلی گلیشه ای بود

اینقدر فکر نکنید صاحب شهدا هستید
این شهیدا که میفرمایید برای ناموس و وطن و عقایدشون رفتن و برنگشتن
نه برای حفظ نظام جنابان

لازمه یه سری هم به شهدای زنده بزنید ببینید که چگونه سر میکنند!
البته اونایی که دو دستی به نظام ولایی نچسبیدن

كليشه كجابودعزيزمن اعتقادشون بود.توتابه يه چيزي اعتقادنداشته باشي محاله جونتو به خاطرش به خطربندازي.اين فقط مربوط به شهداي مانميشه.
شماعقايدخسروگلسرخي رواحتمالاديديدبه دستورشاه اعدام شد.حاضرنشدازشاه عذرخواهي كنه ومدام ازخلقش دفاع مي كرد.مي گفت من خودم دفاعي ندارم من ازخلقم دفاع ميكنم .اعدام شدچون به عقيدش پايبندبود(حالادرست ياغلط)پس كليشه اي كه شما مي فرمايدبراي ادادرآوردن ورياكاري
صدق ميكنه ولي براي نوجوني كه ميدوني اين مسيري كه داره ميره بازگشتي نداره بحث كليشه بودن وصيت خنده داره.وقتي قراره تواين دنيانباشه چرا
كليشه اي حرف بزنه واسه كي نقش بازي كنه؟

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز

كسي اينجاحرف ازاعتقادشخصي نزداين روشماازخودتون اضافه كرديدبحثو بكشونيدبه سمتي كه آخرش باز... .
همونقدركه جونتون وآزادي الآنتون ونفس كشيدنتون رومديون باشيدبازم مديونيد.

P.Guardiola

اخراجی موقت
كسي اينجاحرف ازاعتقادشخصي نزداين روشماازخودتون اضافه كرديدبحثو بكشونيدبه سمتي كه آخرش باز... .
همونقدركه جونتون وآزادي الآنتون ونفس كشيدنتون رومديون باشيدبازم مديونيد.

پس میشه ارتباط این تاپیک رو با تالار اسلام مشخص کنید؟
وقتی چنین تاپیکی در تالار اسلام مطرح میشه، پس هدف مدیون بودن دینی هست، نه مدیون بودن ملی.

من هم نوشتم از نظر ملی بهشون مدیون هستم، ولی از نظر اعتقادی هیچ دلیلی برای مدیون بودن نمیبینم.
خیلی از ارامنه و زرتشتی ها هم در این جنگ رفتن، حالا باید به اعتقادات اونها هم مدیون بشیم یا چون اکثریت پیرو ولایت بودند، حالا ما هم موظفیم پیرو ولایت باشیم؟؟!!!

اینقدر هم لطفا خطوط قرمز نکشین تا حرفی میزنیم بحث رفت سمت سیاست و مذهب، خوب بره چی میشه؟
پایه های سست اعتقادات و سیاست این کشور به لرزه در میاد.

بابا نا سلامتی شما ها اکثریت هستین، ما باید از شما بترسیم و بگیم کمتر حرف بزنین، شما که نباید به ما بگین بحث رفت سمت فلان و فلان !!!

به عنوان سئوال کلیدی :

مدیون بودن نسبت به یک انسان فداکار در چه حوزه هایی صحیح هستند و چرا؟

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس میشه ارتباط این تاپیک رو با تالار اسلام مشخص کنید؟
وقتی چنین تاپیکی در تالار اسلام مطرح میشه، پس هدف مدیون بودن دینی هست، نه مدیون بودن ملی.

من هم نوشتم از نظر ملی بهشون مدیون هستم، ولی از نظر اعتقادی هیچ دلیلی برای مدیون بودن نمیبینم.
خیلی از ارامنه و زرتشتی ها هم در این جنگ رفتن، حالا باید به اعتقادات اونها هم مدیون بشیم یا چون اکثریت پیرو ولایت بودند، حالا ما هم موظفیم پیرو ولایت باشیم؟؟!!!

اینقدر هم لطفا خطوط قرمز نکشین تا حرفی میزنیم بحث رفت سمت سیاست و مذهب، خوب بره چی میشه؟
پایه های سست اعتقادات و سیاست این کشور به لرزه در میاد.

بابا نا سلامتی شما ها اکثریت هستین، ما باید از شما بترسیم و بگیم کمتر حرف بزنین، شما که نباید به ما بگین بحث رفت سمت فلان و فلان !!!

به عنوان سئوال کلیدی :

مدیون بودن نسبت به یک انسان فداکار در چه حوزه هایی صحیح هستند و چرا؟

شما وتعدادي ازدوستان عامل سياسي شدن بحث هاهستيدواين باقوانين باشگاه مغايرت داره.به قانون اعتقاددارين؟
كسي شمارواجبارنكرده كه به كسي جونتون رونجات داده اقتداكنيد.اگه كسي اجباركرده بگيد.هيچ اجباري دردين نيست واين كلام قرآنه.
مامسلمونادينمون رومديون امام حسين هستيم شمامي تونيدنباشيد.ولي لااقل به اكثريت جامعه بايداحترام گذاشت.
همون كسايي كه شمامعتقيددرگمراهي به سرميبرندباعث شدنديك وجب ازخاك كشوربه دست دشمن نيفته.
ممكنه يك مسيحي جون من رونجات بده من هيچ موقع به خاطردينم بهش مسيحي نمي شم امابه اعتقاداتش احترام مي ذارم.

P.Guardiola

اخراجی موقت
شما وتعدادي ازدوستان عامل سياسي شدن بحث هاهستيدواين باقوانين باشگاه مغايرت داره.به قانون اعتقاددارين؟
كسي شمارواجبارنكرده كه به كسي جونتون رونجات داده اقتداكنيد.اگه كسي اجباركرده بگيد.هيچ اجباري دردين نيست واين كلام قرآنه.
مامسلمونادينمون رومديون امام حسين هستيم شمامي تونيدنباشيد.ولي لااقل به اكثريت جامعه بايداحترام گذاشت.
همون كسايي كه شمامعتقيددرگمراهي به سرميبرندباعث شدنديك وجب ازخاك كشوربه دست دشمن نيفته.
ممكنه يك مسيحي جون من رونجات بده من هيچ موقع به خاطردينم بهش مسيحي نمي شم امابه اعتقاداتش احترام مي ذارم.

خوب من هم بحث سیاسی نکردم و اینایی که گفتم از اتفاقات روزمره هست، نه اسم فرد خاصی آورده شده و نه جریان خاصی معرفی شده.
برای همین میگم دایره تعریف شما از سیاست از حد نرمال گسترده تر هست و خیلی راحت میتونین هر بحثی رو سیاسی تلقی کنید و این یک آفت هست !!!

احترام گذاشتن به اکثریت هم به این معنی نیست که اکثریت حق داشته باشن به اقلیت توهین کنند و مثلا بهشون بگن بی غیرت !!!
من هم نگفتم کسی در گمراهی به سر میبره.

ماشالله پشت سر هم حرف تو دهان بنده میذارین.

گفتم اعتقادات شخصی هرکسی برای خودش هست و هیچ الزامی برای مدیون بودن به اعتقاد شخصی ایشون وجود نداره.

یعنی مدیون بودن جانی دلیلی بر مدیون بودن اعتقادی نیست، اینقدر این حرف ثقیله؟

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من هم بحث سیاسی نکردم و اینایی که گفتم از اتفاقات روزمره هست، نه اسم فرد خاصی آورده شده و نه جریان خاصی معرفی شده.
برای همین میگم دایره تعریف شما از سیاست از حد نرمال گسترده تر هست و خیلی راحت میتونین هر بحثی رو سیاسی تلقی کنید و این یک آفت هست !!!

احترام گذاشتن به اکثریت هم به این معنی نیست که اکثریت حق داشته باشن به اقلیت توهین کنند و مثلا بهشون بگن بی غیرت !!!
من هم نگفتم کسی در گمراهی به سر میبره.

ماشالله پشت سر هم حرف تو دهان بنده میذارین.

گفتم اعتقادات شخصی هرکسی برای خودش هست و هیچ الزامی برای مدیون بودن به اعتقاد شخصی ایشون وجود نداره.

یعنی مدیون بودن جانی دلیلی بر مدیون بودن اعتقادی نیست، اینقدر این حرف ثقیله؟
دوست عزيزيك بچه دبستاني اون جمله شريعتي شماروبخونه خودش تاته قضيه ميره وميفهمه منظورشماچيه.
اگه دوست داريداين تايپيك هم مثل پيام نوروزي اوباما وخواننده هاي لس آنجلسي حذف بشه مشكلي نيست.
تعريف من ازگمراهي اينه كه اون چيزي كه من معتقدم درسته وديگري بهش اعتقادنداره پس اون شخص گمراهه.
اگه اينجوري نباشه پس خودم گمراهم .ممكنه من دراشتباه هم باشم وخودم ندونم.
شمانمازميخونيدچون اعتقادداريدحالااگه كسي به نمازمعتقدنيست ميشه هم شمادرست فكرميكنيدهم اون.
ازنظرشماماداريم راه رواشتباه ميريم مگه تعريف گمراهي همين نيست.
بازم تاكيدميكنم كسي نميتونه درهرپست ولباسي كسي رومجبوركنه كه بايدبه اقتداكني من اگه جونت رونجات دادم
يابهت لطف كردم بايدبه روش من عمل كني .ولي حق نداري بي اعتقاديت روجاربزني وعليه اكثريت تبليغات رابندازي.
اين تنهاتوايران هم نيست همه جاي دنيامرسومه.قبول؟

P.Guardiola

اخراجی موقت
دوست عزيزيك بچه دبستاني اون جمله شريعتي شماروبخونه خودش تاته قضيه ميره وميفهمه منظورشماچيه.
اگه دوست داريداين تايپيك هم مثل پيام نوروزي اوباما وخواننده هاي لس آنجلسي حذف بشه مشكلي نيست.
تعريف من ازگمراهي اينه كه اون چيزي كه من معتقدم درسته وديگري بهش اعتقادنداره پس اون شخص گمراهه.
اگه اينجوري نباشه پس خودم گمراهم .ممكنه من دراشتباه هم باشم وخودم ندونم.
شمانمازميخونيدچون اعتقادداريدحالااگه كسي به نمازمعتقدنيست ميشه هم شمادرست فكرميكنيدهم اون.
ازنظرشماماداريم راه رواشتباه ميريم مگه تعريف گمراهي همين نيست.
بازم تاكيدميكنم كسي نميتونه درهرپست ولباسي كسي رومجبوركنه كه بايدبه اقتداكني من اگه جونت رونجات دادم
يابهت لطف كردم بايدبه روش من عمل كني .ولي حق نداري بي اعتقاديت روجاربزني وعليه اكثريت تبليغات رابندازي.
اين تنهاتوايران هم نيست همه جاي دنيامرسومه.قبول؟

منظور شریعتی واضح بود، اگه ایشان به عنوان یک مسلمان اون حرف رو زده، با اون حسابتون رو تصفیه کنید و مرتدش بخوانید.

نه من قبول ندارم اگر کسی در راه من نبود گمراهه چون راه من درسته.
چون از نظر من چیزی به نام راه مستقیم وجود نداره، بلکه ما بی نهایت راه داریم که هر کدوم اخلاق رو رعایت کنند میتونن یک انسان درست رو پرورش بدن که برای خودش و جامعه مفید باشه.
پس بنده آدم هارو مثل دین عزیز شما به کافر و مومن و گمراه و غیر گمراه تقسیم نمیکنم.

تنها میگویم انسان و غیر انسان.
غیر انسان هم انسانی هست که اخلاق رو فدای اعتقاداتش کنه و به دیگران زور بگه و آرامش فردی و اجتماعیشون رو با دخالت های بیجا به هم بزنه.

بله با جمله آخرت هم موافقم، مدیون بودن جانی الزامی برای مدیون بودن اعتقادی نمیاره.

hadisme20

عضو جدید
منظور شریعتی واضح بود، اگه ایشان به عنوان یک مسلمان اون حرف رو زده، با اون حسابتون رو تصفیه کنید و مرتدش بخوانید.

نه من قبول ندارم اگر کسی در راه من نبود گمراهه چون راه من درسته.
چون از نظر من چیزی به نام راه مستقیم وجود نداره، بلکه ما بی نهایت راه داریم که هر کدوم اخلاق رو رعایت کنند میتونن یک انسان درست رو پرورش بدن که برای خودش و جامعه مفید باشه.
پس بنده آدم هارو مثل دین عزیز شما به کافر و مومن و گمراه و غیر گمراه تقسیم نمیکنم.

تنها میگویم انسان و غیر انسان.
غیر انسان هم انسانی هست که اخلاق رو فدای اعتقاداتش کنه و به دیگران زور بگه و آرامش فردی و اجتماعیشون رو با دخالت های بیجا به هم بزنه.

بله با جمله آخرت هم موافقم، مدیون بودن جانی الزامی برای مدیون بودن اعتقادی نمیاره.

منظورشریعتی واضحه ولی جاش تواین تایپیک نیست.همیشه گمراه بودن دلیل برمرتدبودن نیست.

Sina.Rezaei

اخراجی موقت

ببخشید یه سوال کجای این متن نوشته بود که شما باید به اعتقاد شخصی اون شهید مدیون باشید و یا پیرو اعتقادات اون باشین؟فقط گفته ما مدیون شماها هستیم

P.Guardiola

اخراجی موقت
ببخشید یه سوال کجای این متن نوشته بود که شما باید به اعتقاد شخصی اون شهید مدیون باشید؟

شما معنی غیرت رو با توجه به استارت این تاپیک در تالار اسلام معنی کنید و بگین بی غیرت از منظر اسلامی چیه، تا ببینیم آیا بحث اعتقادی هست یا بحثی ملی میهنی.
دقت کنید که تاپیک در تالار اسلام زده شده، پس غیرت دینی منظور هست.

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
شما معنی غیرت رو با توجه به استارت این تاپیک در تالار اسلام معنی کنید و بگین بی غیرت از منظر اسلامی چیه، تا ببینیم آیا بحث اعتقادی هست یا بحثی ملی میهنی.
دقت کنید که تاپیک در تالار اسلام زده شده، پس غیرت دینی منظور هست.
اصلا جای این تاپیک اینجا نیست این درست
قطعا اگه کسی نرفته و نجنگیده دلیل بر بی غیرت بودنش نیست همونطور که برخی از اونایی که رفتن و جنگیدن هم با غیرت نبودن و دلایل دیگه ای داشته که همه میدونیم چی بوده
من حرفم این بود که کی گفته که ما باید از لحاظ اعتقادی پیرو شهیدان باشیم که شما موضع گرفتین ؟

P.Guardiola

اخراجی موقت
اصلا جای این تاپیک اینجا نیست این درست
قطعا اگه کسی نرفته و نجنگیده دلیل بر بی غیرت بودنش نیست همونطور که برخی از اونایی که رفتن و جنگیدن هم با غیرت نبودن و دلایل دیگه ای داشته که همه میدونیم چی بوده
من حرفم این بود که کی گفته که ما باید از لحاظ اعتقادی پیرو شهیدان باشیم که شما موضع گرفتین ؟

برداشت من از محتوا و استارت تاپیک در تالار اسلام و ادیان این بود.

در ضمن مشابه این تاپیک رو همه جا دیدم که مثلا میگن خواهرم حجابت کو از شهید خجالت نمیکشی؟
یا مثلا برادرم اطاعتت از ولایت چه شد، از شهید خجالت نمیکشی و....

نظرم رو هم فقط درباره برداشت خودم و نسبت به عزیزانی که اینگونه فکر میکردند گفتم !!!
حالا شما میتونی از غیرت و بودن این تاپیک در تالار اسلام، چیزهایی دیگری به ذهنتون بیاد و بگین، تریبون آزاد هست و چون حرف کلی هست برداشت های مختلف رو میشه ارائه داد.

در پایان لطفا بحث تاپیک رو شخصی نکنید.
اگر در مورد محتوای حرفای من یا دوستمون نظری دارین بفرمایید. تشکر.

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
برداشت من از محتوا و استارت تاپیک در تالار اسلام و ادیان این بود.

در ضمن مشابه این تاپیک رو همه جا دیدم که مثلا میگن خواهرم حجابت کو از شهید خجالت نمیکشی؟
یا مثلا برادرم اطاعتت از ولایت چه شد، از شهید خجالت نمیکشی و....

نظرم رو هم فقط درباره برداشت خودم و نسبت به عزیزانی که اینگونه فکر میکردند گفتم !!!
حالا شما میتونی از غیرت و بودن این تاپیک در تالار اسلام، چیزهایی دیگری به ذهنتون بیاد و بگین، تریبون آزاد هست و چون حرف کلی هست برداشت های مختلف رو میشه ارائه داد.

در پایان لطفا بحث تاپیک رو شخصی نکنید.
اگر در مورد محتوای حرفای من یا دوستمون نظری دارین بفرمایید. تشکر.

به نظر من جایگاه شهید مشخصه و همه باید به اونا احترام بذاریم جدا از این که اون شهید گرایش سیاسیش چی بوده یا چه اعتقادی داشته
به نظرم کسانی باید خجالت بکشن از شهدا که مملکت ما رو به این روز انداختن
همه باید احترام بذاریم به شهدا فرقی هم نمیکنه چپ باشی ،راست باشی یا اصلا بی اعتقاد باشی

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز

:w27:

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
اگه اونا جونشونو فدانميكردندديگه ناموسي براي كسي باقي نمي موندفكركنم همه قضيه حمله مغولهاروبدوننداونابه صغيروكبيرمردم مارحم نكردند.

ای بابا میاس بزارن امریکا بیاد تو کشورمون دیگه گرونی نبود!خیابونامو تمیز بود! بیمارستانا بهمون احترام میذاشتن! پارکای قشنگی داشتیم! همه میرفتن سر کار!
ناموس چیه؟! غیرت چیه؟! انسانیت چیه؟!

بالا