کم رویی

alireza.civil

عضو جدید
20 سالمه، و در حال حاضر دانشجو هستم. من از بچگی کمرو بودم.
تو دانشگاه برای ارتباط بر قرار کردن با دیگران مشکل دارم.
روم نمیشه حرف بزنم. فکر میکنم اگه حرف بزنم گند میزنم. یا سوتی میدم.
یا حرفهایی که میزنم برای دیگران جذاب نیست. شاید این هم یکی از دلایلش باشه.
هیچ وقت حرف نمیزنم. اظهار نظر هم زیاد نمیکنم. به نظرم میاد اگه حرف بزنم کار بیخودی انجام دادم. چون حرف من برای اون جمع اصلا مهم نیست
تو موقعیت های مختلف نمیتونم از حق خودم دفاع کنم
خودم دلم ميخواد تو صحبت هاي داخل يك جمع شركت كنم اما به محض اينكه بخوام يه چيزي بگم انگار يه نيرويي جلوم رو ميگيره و ميگه نگو...
همينطور توي ذهنم بگو ... نگو... هست تا وقتي كه از موقع گفتن اون حرف ميگذره. و ميگم حالا كه گذشت و ديگه اون حرفي كه ميخواستم بزنم جاش نيست.
حالا چطوري به اين نگو ها غلبه كنم نميدونم.

خلاصه خیلی از این موضوع ناراحتم.

لطفا کمکم کنید.

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
مشکل شما عدم وجود اعتماد به نفس هست
باید دنبال راههای برای افزایش اعتماد به نفس باشین

راههای زیادی برای افزایش اعتماد به نفس هست
اینم بهتون بگم منم هم سن شما بودم مشکل داشتم
اما الان میرم یا رئیس یک اداره صحبت میکنم مخشو میزنم و بقول معروف کلاه گشادی هم میزارم سرش و میام
از چیزی ترس نداشته باش
همه چیز درست میشه
بازم من در خدمتت هستم

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
20 سالمه، و در حال حاضر دانشجو هستم. من از بچگی کمرو بودم.
تو دانشگاه برای ارتباط بر قرار کردن با دیگران مشکل دارم.
روم نمیشه حرف بزنم. فکر میکنم اگه حرف بزنم گند میزنم. یا سوتی میدم.
یا حرفهایی که میزنم برای دیگران جذاب نیست. شاید این هم یکی از دلایلش باشه.
هیچ وقت حرف نمیزنم. اظهار نظر هم زیاد نمیکنم. به نظرم میاد اگه حرف بزنم کار بیخودی انجام دادم. چون حرف من برای اون جمع اصلا مهم نیست
تو موقعیت های مختلف نمیتونم از حق خودم دفاع کنم
خودم دلم ميخواد تو صحبت هاي داخل يك جمع شركت كنم اما به محض اينكه بخوام يه چيزي بگم انگار يه نيرويي جلوم رو ميگيره و ميگه نگو...
همينطور توي ذهنم بگو ... نگو... هست تا وقتي كه از موقع گفتن اون حرف ميگذره. و ميگم حالا كه گذشت و ديگه اون حرفي كه ميخواستم بزنم جاش نيست.
حالا چطوري به اين نگو ها غلبه كنم نميدونم.

خلاصه خیلی از این موضوع ناراحتم.

لطفا کمکم کنید.
شما کم رو نیستی, من میدونم تو جاهای دیگه نرمال هستی. چرا که اگه واقعا کم رو بودی هیچ وقت این قضیه برات این چنین آزار دهنده نبود.
فک میکنم تو اون جمع شخص خاصی هست حضورش حرف زدن رو برات سخت میکنه. غصه نخور. بیشتر کتاب بخون, بیشتر با دوستان بگرد, درست رو خوب بخون این مشکلات حل میشه در کنارش.

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
خو منم یه همچین مشکلی رو دارم هم کمرو هستم و هم کم حرف ..ولی خجالتی بودنم باعثه کم حرفیم نیست...
کلا زیاد دوس ندارم با کسی بحرفم چون حوصله ندارم و فک میکنم اگه من بخوام یه چیزی بگم و طرف مقابلمم بخواد روی حرف من حرف بزنه حوصله قانع کردنشو ندارم....
به هر صورت به نظرم مشکل بزرگی نداری. ولی اگه فک میکنی خجالتی هستی بیشتر تو مکانای عمومی برو و بیشتر با دوستات بگرد...
سوتی دادن هم اصلا برات مهم نباشه ..من خودم اگه تو یه جمله ای که میگم سه چهار تا سوتی ندم دیگران از تعجب شاخ در میارن...
خلاصه برو خوش باش و زیاد به خودت سخت نگیر