کمک

moein6586

عضو جدید
:gol::gol::gol:
سلام من دانشجوی رشته مکانیکم بسیار علاقه مند به طراحی هوا پیما اما نمدانم از کجا شروع کنم . لطفا کمکم کنید

jenefer

عضو جدید
كاري نداره هرچي تو مغزه ته روي كاغذ بيار بعد پيادش كن يخورده طراحي ميخواد

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام،
چي مي خوايد بسازيد يا طراحي كنيد تا من راهنماييتون كنم.

میجو

عضو جدید
:gol::gol::gol:
سلام من دانشجوی رشته مکانیکم بسیار علاقه مند به طراحی هوا پیما اما نمدانم از کجا شروع کنم . لطفا کمکم کنید

سلام
چیزی که بهش میگی طراحی هواپیما کاری هست که به صورت گروهی و میان رشته ای و حداقل با حضور یه تیم با 1000 مهندس خبره از رشته های مختلف میشه انجامش داد، البته سهم مهندس های برق و نکانیک توی طراحی و ساخت از بقیه رشته ها بیشتره.

بهتره جزئی تر نگاه کنی و سعی کنی به یکی از اجزا که تخصصی تر میشه طراحیش بپردازی، مثلا اگر گرایشت جامدات هست می تونی روی چرخ که یک مسئله ارتعاشات هست کار کنی یا اگر سیالاتی هستی روی سیستم موتور و سوخت رسانی یا تهویه داخل هواپیما کار کنی.

معمولا یه مهندس باید نیاز رو شناسایی کنه، راه حل های که وجود داره برای اون نیاز رو بررسی کنه و یه راه حل جدید ارائه بده و یا اینکه یه راه حل موجود رو بهبود ببخشه، برای شروع هر کاری باید تحقیق کرد که قبلا چه کارهایی توی اون ضمینه انجام شده و مزایا و معایب هر کدوم چی هست.

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام
چیزی که بهش میگی طراحی هواپیما کاری هست که به صورت گروهی و میان رشته ای و حداقل با حضور یه تیم با 1000 مهندس خبره از رشته های مختلف میشه انجامش داد، البته سهم مهندس های برق و نکانیک توی طراحی و ساخت از بقیه رشته ها بیشتره.

بهتره جزئی تر نگاه کنی و سعی کنی به یکی از اجزا که تخصصی تر میشه طراحیش بپردازی، مثلا اگر گرایشت جامدات هست می تونی روی چرخ که یک مسئله ارتعاشات هست کار کنی یا اگر سیالاتی هستی روی سیستم موتور و سوخت رسانی یا تهویه داخل هواپیما کار کنی.

معمولا یه مهندس باید نیاز رو شناسایی کنه، راه حل های که وجود داره برای اون نیاز رو بررسی کنه و یه راه حل جدید ارائه بده و یا اینکه یه راه حل موجود رو بهبود ببخشه، برای شروع هر کاری باید تحقیق کرد که قبلا چه کارهایی توی اون ضمینه انجام شده و مزایا و معایب هر کدوم چی هست.

سلام،
صحبت شما در حد صنعت و ساخت هواپيما درسته اما فراموش نكنيم كه طراحي هواپيما رو ميشود براي تفنن و سرگرمي هم انجام داد همونطور كه دانشجوهاي ليسانس هوافضا يك هواپيما رو از صفر تا مرحله طراحي سازه، طراحي مي كنند البته روي كاغذ. اگر اين طراحي بخواهد عملي شود، آنوقت صحبت شما به ميان مياد. ضمن اينكه طراحي و ساخت هواپيماي مدل، اين روزها تبديل به يك سرگرمي جالب شده كه نيازي هم به لشكر كشي ندارد.

moein6586

عضو جدید
از لطفتون بسیار ممنونم - میخوام از صفر شروع کنم و هیچ اطلاعاتی راجع به هواپیما ندارم-اما برنامه کتیا را بلدم میخام با اون برنامه طراحی کنم - حالا یا رادیو کنترل یا ........ از شما میخوام منو راهنمایی کنید
با تشکر

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
از لطفتون بسیار ممنونم - میخوام از صفر شروع کنم و هیچ اطلاعاتی راجع به هواپیما ندارم-اما برنامه کتیا را بلدم میخام با اون برنامه طراحی کنم - حالا یا رادیو کنترل یا ........ از شما میخوام منو راهنمایی کنید
با تشکر

سلام،
اگه مي خوايد يه هواپيما طراحي كنيد كه بعدش بسازيدش و پرواز كنه، كتيا آخرين مرحله كاره. شما تمام قسمت ها رو طراحي كرديد؛ ابعاد رو محاسبه كرديد و بدست آورديد، دست آخر با كتيا اون رو مي كشيد.
براي شروع كار توصيه مي كنم كتاب طراحي هواپيما نوشته مهندس (البته الان ديگه دكتر شدن) صدرايي رو مطالعه كنيد. اگر هم تسلط به انگليسي داريد، كتاب طراحي هواپيماي راسكم رو بخونيد. براي اينكه هم اين دو كتاب به كار شما بيان، سعي كنيد يك هواپيماي بدون سرنشين معمولي طراحي كنيد تا بتونيد تا حدودي از اين دو كتاب بهره بگيريد چون اساس اين دو كتاب بر روي طراحي هواپيماي سرنشين داره.

بالا