کمک

best eng

عضو جدید
سلام دوستان

من ساله آینده می خوام کنکور بدم ولی نمی دونم واسه انتخاب رشته چکار کنم و چی بخونم خودم به هوا فضا مکانیک و عمران علاقه دارم

اگه مینیمم درصدام تو کنکور اینا باشان چی قبول میشم؟
ریاضی 20
فیزیک 30
شیمی 30
زبان 60
ادبیات 40
عربی 20
دینی 40

Nazaniiin

عضو جدید
کاربر ممتاز
عربی شما خیلی کمه باید بیشترش کنی.معارف هم همینطور...کلا عمومی هاتونو...درصدای اختصاصیتون برای مهندسی شهرستان خوبه.
البته میدونید بستگی به کنکور اون سالم داره.یهو میبینید چند تا درس و سخت میدن درصدا بالا ÷ایین میشه

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان

من ساله آینده می خوام کنکور بدم ولی نمی دونم واسه انتخاب رشته چکار کنم و چی بخونم خودم به هوا فضا مکانیک و عمران علاقه دارم

اگه مینیمم درصدام تو کنکور اینا باشان چی قبول میشم؟
ریاضی 20
فیزیک 30
شیمی 30
زبان 60
ادبیات 40
عربی 20
دینی 40

باید خدمتتون عرض کنم درصد فیزیک و ریاضی و شیمی ام حدود 10 درصد بیشتر از درصدهای شما بود اما مهندسی روزانه نیاوردم هیچ مهندسی شبانه هم نیاوردم. هیچ شهرستانی. (درست هم انتخاب رشته کرده بودم.) اما کارشناسی های روزانه (نه تهران شهرهای دیگه) + کاردانی مکانیک و عمران و معماری و.... را اورده بودم.

ببیند اگر می خواهید مکانیک و هوا فضا بخونید روی فیزیک و ریاضی وقت بگذارید. با عمومی بالا نمیشه مهندسی روزانه آورد.

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
عربی شما خیلی کمه باید بیشترش کنی.معارف هم همینطور...کلا عمومی هاتونو...درصدای اختصاصیتون برای مهندسی شهرستان خوبه.
البته میدونید بستگی به کنکور اون سالم داره.یهو میبینید چند تا درس و سخت میدن درصدا بالا ÷ایین میشه

با این درصدهای اختصاصی کی مهندسی مکانیک آورده؟ شما پایین ترین و گمنام ترین شهرستان را هم بزنید نمیشه با 20 درصد ریاضی .

یعنی واسه من که نشد.

Nazaniiin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم با ریاضی 34 و فیزیک 34 مهندسی آی تی صنعتی شاهرود قبول شدم
البته زبانم 94 بود

best eng

عضو جدید
ممنون دوستان
پس با اين درصدا قبول نمي شم

اگه بخوام هوا فضا بخونم چي؟

EECi

مدیر بازنشسته
ممنون دوستان

دوست خوبم اگر واقعا سواد ریاضیت در حد 20% هست اصلا کلا مهندسی هوا فضا یا مکانیک یا برق نخون.
شما باید درک ریاضیت بالا باشه تا بتونی موفق باشی.

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من خودم با ریاضی 34 و فیزیک 34 مهندسی آی تی صنعتی شاهرود قبول شدم
البته زبانم 94 بود

درصدهاتون بد نبوده. این درصدها واسه ی آی تی یه شاهرود کافیه.

توی کنکور این درصد رقیب های شماست که جای شما را تعیین میکنه.

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ممنون دوستان

نه . واقعیتش اینه که نمیشه .اما شما این درصدها را از کجا اوردین؟؟؟ سال قبل کنکوری بودین؟؟
اگر این درصدها را از روی درصدهای کنکور های آزمایشی و... می گید باید بگم که روی درصدهای کنکورهای آزمایشی نمیشه حساب کرد.
این که با این درصدها به هوا و فضا رسید نباید نامیدتون کنه. فقط باید یه تلنگر باشه واسه ی تلاش بیشتر یا اینکه نه تلاش تون کافیه روش مطالعه تون غلطه.

خود من خوب درس خوندم . خیلی خوب .بدون کمترین استرسی رفتم سر جلسه .وقت هم کم نیاوردم اما نتونستم جلسه را مدیریت کنم .همین باعث شد درصدهام اونی نباشه که می خواستم .حالا که فکر میکنم می بینم من باید صنایع قبول میشدم.

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوست خوبم اگر واقعا سواد ریاضیت در حد 20% هست اصلا کلا مهندسی هوا فضا یا مکانیک یا برق نخون.
شما باید درک ریاضیت بالا باشه تا بتونی موفق باشی.

ببیند واقعیت اینه که درصدها سواد را نشون نمیدن. فقط هوش نیست که درصدها را بالا می بره فقط و فقط دقته.

EECi

مدیر بازنشسته
ببیند واقعیت اینه که درصدها سواد را نشون نمیدن. فقط هوش نیست که درصدها را بالا می بره فقط و فقط دقته.

من هم گفتم سواد ریاضی و معیارم رو از درصد بیان کردم. اگر بگم سواد ریاضی باید حداقل 15 از 20 باشه برای برق یا مکانیک شاید منظورمو بهتر رسوندم.

آخرین ویرایش:

maryampz91

عضو جدید
...

...

بیشتر بستگی به رتبت داره تا درصدات مثلا درصدهای من:

ادبیات : 37
عربی : 89
دینی : 62
زبان 73
ریاضی : 48
فیزیک : 80
شیمی 75

من ادبیاتو خیلی کم زدم اما عربی اونو جبران کرده همین اتفاق واسه ریاضی و فیزیک افتاده
درسته اگه ریاضی رو بالا بزنی رو رتبت خیلی تاثیر داره اما در کل میانگین مهمه اگه ریاضیتو کم می زنی باید با فیزیک و شیمی جبران کنی
البته من رتبم 783 منطقه 2 شد که به خاطر بومی گزینی برق شهید بهشتی یا برق و مکانیک خواجه نصیر قبول می شدم اما اگه مال منطقه 1 باشی که نونت تو روغنه

best eng

عضو جدید
ممنون از راهنمایی های شما دوستان
اینا کمترین درصدی که می تونم بزنم
پس دانشگاه قبول می شم

hormoz87

عضو جدید
این جوریا هم که میگن نیس.ریاضی رو خیلیا کم میزنن.فیزیک و شیمیتو که یه کم جنبه ی حفظی دارن ببر بالاتر عمومی رو هم با یه کم بیشتر خوندن میشه بهتر زد.من سال 87 با ریاضی 23%.فیزیک43.شیمی 60.ادبیات 53.زبان 57.عربی49.دینی 70 مکانیک روزانه هرمزگان قبول شدم که اگه بومی سازیا مث الان بود شاید اهوازم قبول میشدم.

بالا