کمک

K A S R A

عضو جدید
با سلام.
من عضو جدید اینجا هستم.
بهتره خودمو معرفی کنم.
من کسری هستم.15 ساله از کرج.سال اول دبیرستان
درسته که این فروم مناسب سن من نیست اما یه کمک واقعا جدی میخواهم.
من میخوام سال بعد رشته ریاضی فیزیک بردارم.ام من از الان خیلی نگران آینده هستم.به همین دلیل نگران رشته های دانشگاهیم هم هستم.به دلایل خصوصی یا شایدم خانوادگی من میخوام در آینده حداقل ماهی 2 ملیون درآمد داشته باشم.اما تو خانوادمون جایی برای حروم خواری یا رشوه خواری یا هر چیز دیگه ای نیست.منظورم اینه که میخوام درآمدش کاملا حلال باشه.

خواهش میکنم همگی تعصب هاتونو در مورد رشته های خودتون کنار بزارید و به من کمک کنید.
به نظر شماها بزرگترا و سرورای من من چه رشته ای تو دانشگاه بزنم که آیندش واقعا عالی باشه؟

من خودم مهندسی پتروشیمی رو در نظر دارم اما از خیلیها شنیدم برای کار توی شرکت نفت پارتی های انوجوری میخواد که من از این نعمت عاجزم.
به هر حال به جز این بگید من چه کنم؟:cry:

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام.
من عضو جدید اینجا هستم.
بهتره خودمو معرفی کنم.
من کسری هستم.15 ساله از کرج.سال اول دبیرستان
درسته که این فروم مناسب سن من نیست اما یه کمک واقعا جدی میخواهم.
من میخوام سال بعد رشته ریاضی فیزیک بردارم.ام من از الان خیلی نگران آینده هستم.به همین دلیل نگران رشته های دانشگاهیم هم هستم.به دلایل خصوصی یا شایدم خانوادگی من میخوام در آینده حداقل ماهی 2 ملیون درآمد داشته باشم.اما تو خانوادمون جایی برای حروم خواری یا رشوه خواری یا هر چیز دیگه ای نیست.منظورم اینه که میخوام درآمدش کاملا حلال باشه.

خواهش میکنم همگی تعصب هاتونو در مورد رشته های خودتون کنار بزارید و به من کمک کنید.
به نظر شماها بزرگترا و سرورای من من چه رشته ای تو دانشگاه بزنم که آیندش واقعا عالی باشه؟

من خودم مهندسی پتروشیمی رو در نظر دارم اما از خیلیها شنیدم برای کار توی شرکت نفت پارتی های انوجوری میخواد که من از این نعمت عاجزم.
به هر حال به جز این بگید من چه کنم؟:cry:
اولا خوش اومدی کسری جان
دوم اینکه رشته ای رو انتخاب که خودت دوست داری
مطمئن باش اگه رشته ای که انتخاب کردی رو دوست داشته باشی انقدر توش تلاش میکنی که تو اون رشته واسه خودت کسی بشی

اینام خداییش نصیحت نیست واقعیته
ببین مثلا من الان بگم IT بخون! گیریم مهندس IT ماهی سه چهار میلیونم در میاره اما وقتی تو با دل و جون انتخابش نکردی مطمئن باش توشم پیشرفت نمی کنی...
خودت بگرد ببین کدوم رشته رو دوس داری...

K A S R A

عضو جدید
اولا خوش اومدی کسری جان
دوم اینکه رشته ای رو انتخاب که خودت دوست داری
مطمئن باش اگه رشته ای که انتخاب کردی رو دوست داشته باشی انقدر توش تلاش میکنی که تو اون رشته واسه خودت کسی بشی

اینام خداییش نصیحت نیست واقعیته
ببین مثلا من الان بگم IT بخون! گیریم مهندس IT ماهی سه چهار میلیونم در میاره اما وقتی تو با دل و جون انتخابش نکردی مطمئن باش توشم پیشرفت نمی کنی...
خودت بگرد ببین کدوم رشته رو دوس داری...

شما درست میگی اما من برای فرار از درس درس میخونمو نمره بالا میگیرم
نه برای اینکه علاقه دارم.
در ضمن چون اطلاعات کمی نسبت به رشته ها دارم بنابراین نمیدونم به چی علاقه دارم

shahab85

عضو جدید
دمت گرم بابا،پایه حقوقی که در نظر داری ماهی دو میلیونه؟:w15:
حداقل باید فوق لیسانس رو بگیری!حداقل!اونم یه رشته درست حسابی
مثل برق یا مکانیک اونم توی یه دانشگاه توپ مثل شریف یا یه دانشگاه معتبر خارجی
البته ما هم از این آرزو ها داشتیم هی جوونی یادت بخیر :w18:

K A S R A

عضو جدید
دمت گرم بابا،پایه حقوقی که در نظر داری ماهی دو میلیونه؟:w15:
حداقل باید فوق لیسانس رو بگیری!حداقل!اونم یه رشته درست حسابی
مثل برق یا مکانیک اونم توی یه دانشگاه توپ مثل شریف یا یه دانشگاه معتبر خارجی
البته ما هم از این آرزو ها داشتیم هی جوونی یادت بخیر :w18:
من خودم قصد دارم تا حداقل کارشناسی ارشد یا دکتری ادامه بدم.
اما حالم از مکانیک که بهم میخوره از برق هم زیاد خوشم نمیاد:cry:
ببخشید یکم رک بودم

K A S R A

عضو جدید
یه سوال.............!
چه رشته ای با سفارت خانه ها ارتباط داره؟

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش اومدی ;)
اما بعد..
در مورد تناسب سنت و این فروم...
خیلی از بچه ها اینجا دانشجو نیستن

دوم اینکه: در مورد رشته..
تو اگه واقعا تو فکر دکترایی و خودت هم پتروشیمی رو در نظر داری و می دونی که موفق میشی با معدل عالی دکترای پتروشیمی داشته باشی مطمئنا شغل پر درآمدی هم خواهی داشت...
همینطور، عمران و معماری هم می تونن پر در آمد باشن به شرط اینکه واقعا کار کنی و مطمئن باشی که می تونی موفق باشی.
ریاضیات قوی.. و دست و ذهن قوی .
البته خواستی بساز بنداز شی کمی حروم خوری می تونه چاشنی کارت بشه:)
و عقیده من اینه که : هر کاریو می شه از راه درستش انجام داد;)

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من خیلی اطلاعات ندارم اما تا اونجا که یادمه فکر می کنم حقوق و روابط بین الملل بود
تو سفارتخونه پارتی داری؟;)

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اگر فکر میکنی شرکت نفت ، استخدام مناسبی داره ، حقوق خوبی میده و اینکه یکهو میری تو عسل کاملاً اشتباه میکنی دوست من :)
دوم اینکه ، ماهی 2 میلیون رقم مناسبی نیست ... اصلاً .. به فوق و .. هم نمیدند ... شما توی همین دور و زمونه کار با مدرک لیسانس و حقوق مکفی حداقل 500-600 پیدا کنی باید کلاهتو بندازی بالا ، پس اول از همه از توقعت کم کن .. بعدش برو ببین چی دوست داری ..

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوالتو بهتره بچه های شیمی و پتروشیمی جواب بدن
من تخصصی در این زمینه ندارم
تازه اون هم سند محکمی نیست چون اونا هم دانشجوان
مگه اینکه کسی شناختی از این 3 تا رشته داشته باشه یعنی مطالعه یا منبعی داشته باشه

K A S R A

عضو جدید
اگر فکر میکنی شرکت نفت ، استخدام مناسبی داره ، حقوق خوبی میده و اینکه یکهو میری تو عسل کاملاً اشتباه میکنی دوست من :)
دوم اینکه ، ماهی 2 میلیون رقم مناسبی نیست ... اصلاً .. به فوق و .. هم نمیدند ... شما توی همین دور و زمونه کار با مدرک لیسانس و حقوق مکفی حداقل 500-600 پیدا کنی باید کلاهتو بندازی بالا ، پس اول از همه از توقعت کم کن .. بعدش برو ببین چی دوست داری ..

پسرعموی من با مدرک فوق دیپلم مکانیک رفت ایران خودرو الان ماهی 3 تومن درمیاره کلی هم پرسنل زیر دستش داره..............!

من میگم اگه ماها باور داشته باشیم که میتونیم واقعا میتونیم.
500 تومن شد پول؟

ما اگه سوپر مارکت هم بزنیم حتی اگه مغازش اجاره ای هم باشه درآمد مفیدت حداق ماهی یک ملیونو دویست هزار تومنه
دوست من خودتو دست بالا بگیر;)

بالا